![]() |
Odp: Dom szaleństwa
O.o
Skoro chciałaś coś takiego uzyskać to gratuluje jest naprawdę ochydny. 10/10 Aż strach się bać ! Pozdr. Illusion. |
Hm..... straszne, no.! :D
Nie wiem skąd taki pomysł, ale nei sądzę, by ktokolwiek chciałby grac w takim "domu". Jest to tylko i wyłącznie moje skromne zdanie, pozdrawiam. |
A ja bym chciała grać w takim domu :).
Jest inny niż wszystkie, straszny :D. Świetnie uzyskałaś ten efekt. Nie widzę tu nic do poprawki:) 10/10 |
bardzo fajny domek 10/10
|
@kago-to-ja- a ja tez nie chciałabym ;]
Domek ma klimat (i to jaki! :O) i jest taki mhrroczny (chociaż w sumie to i tak jest za mało powiedziane). Szczerze powiedziawszy, tytuł jakoś nie zachęcił mnie do wejścia, ale gdy zobaczyłam czyjego autorstwa jest domek, zaraz kliknęłam na temat :D (Ayu, wyrabiasz sobie markę! :D) 10/10- bo co innego mam dać?! |
O jaa, po północy takie rzeczy wstawiać. ;)
Domcio jest obrzydliwie straszny ( w sensie pozytywnym). Mroczno jak byk, ale kto już by tam zamieszkał to wiem.. :) Świetny projekt 10/10 Pozdr. |
Osobiście nie pasuje mi tam parę obrazów, ale to tylko szczegół. Dom, a raczej Truposzownia wyszła świetnie uzyskałaś klimat śmierci, cmentarza, strachu, krwi i obłędu. :) Osobiście nie zamieszkałbym tam choć moje simy z pewnością mogłyby być tam torturowane i zapewne polubiłyby to miejsce. :D:D:D Ocena: Jedyna w swoim rodzaju ;) 9,89/10 pkt. D_S :P
|
Straszzznie fajny.
Ale ja również nie chciałabym tutaj mieszkać :P Podoba mi się zdjęcie nr 3 ^^ 10/10 - bo trudno zrobić takie paskudztwo |
Oh! dom sadysty :P
Świetny! 10! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38. |