![]() |
Odp: `OranBro` by Jin
JIN! :O
Zaskoczyłeś mnie! Aż nie mam do czego się przyczepić, dom super! 10/10 |
BAN DLA JINA!!
Wow!! to jest super Wszystkie pomieszczenia są eleganckie a zarzem pełne życia Z ręką na sercu mogę powiedziec 10\10 PS: Dziękuję za dedykacje |
Witaj :)
Pomijając dosyć prostą bryłę, z zewnątrz dom jest bardzo ładny. Wnętrza są gustowne, urządzone ze smakiem. Oczywiście musi być jakieś "ale" (:D). Dużo obietktów się "wcina" w ściany, poduszki na łóżku wcinają się w pościel, trawa w płytę z kamienia. Oczywiście - nie każdy zwraca na to dokładnej uwagi, ale mnie, osobiście, to razi. Kolory są świetnie dobrane. Pomarańcze, beże... Kompozycja przytulnego, kobiecego domu. Mam tylko jedno pytanie: Czy te dwie kobiety śpią w jednym łóżku? :D Czekam na odpowiedź. Ogólnie? Duże brawa. Od Twojego pierwszego domu tak wiele się nauczyłeś... :) edit: Dobra, dobra. Dziekuje za odp. :D heheh |
Dzięki za dedykację :)
Bryła, choć prosta mi się bardzo podoba. Ogródek i roślinność to rewelacja. Wnętrza udało Ci się zachować w fajnym klimacie, ale nie podobają mi się meble, które dobrałeś... |
Kurde, no, nie mam się do czego przyczepić :D
10/10 :D:D |
No oczywiście w dedykacjach są wszyscy oprócz mnie
Miałam dać to samo łóżko do mojego nowego projektu Ty dziadku!!xD Dziś budowałam i też mam taki dach pod innym kątem-mówię na wszelki wypadek;] Poza tym- straszna dżungla, ale nadaję klimat, zwłaszcza gdy się wejście do środka- a tam jak w piecu;] Śliczna łazienka i kuchnia. 9/10 za łóżko=p |
Dziękuję za pamięć (dedykację) :*
Może na początek zadam Ci pytanie, bo troszkę mnie to zaintrygowało... Te Simki to lezby? :O Dobra, jakby co, nie biorę tego pod uwagę. Część właściwa mojego komenta: domek piękny, troszkę mi skrzętło, że na 5 zdjęciu jest taka, hm, przerwa (jest murek, potem "przerwa" i dach- normalnie jak się buduje dachy to zamiast tej "przerwy" powinna być ściana). Strasznie podobają mi się te kamienie jako dojście do domu :D (mam w grze skończony taki jeden domek, kiedyś pokażę go na forum, i tam też są takie kamienie w dojściu ;)) Najbardziej spodobała mi się kuchnia- jest taka ciepła :) Tylko... co na 7 zdj. od końca robi ta dekoracja (gałęzie wsadzone w duży wazon)? To by się nadawało jako dekoracja do roga, a nie jako zastawiacz szafek :/ 9/10 |
Cytat:
|
pisze sie przes "s" :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:58. |