![]() |
Ulubione Hobby
Jakie jest wasze ulubione hobby w Czasie Wolnym.
Czy waszym zdaniem jest to: -Kulinarnia -Fitness -Gry -Sport -Nauka -Natura -Film i Literatura -Sztuka i Rzemiosło -Muzyka i Taniec -Majsterkowanie Korzystając z tego mam pytanie od nośnie gestów. Czy wiecie jaki gest robi sim gdy interesuje się Naturą i Nauką Z tego co wiem znam 8/10 gestów ale nie zmam gestu z Naturą i Nauką. Gesty w Hobby: -Kulinarnia- sim gładzie się po brzuchu -Sport - Sim boksuje lub rzuca do kosza -Fitness- Sim wygina ciało(Wyginam śmiało ciało) -Gry - Układa Kostkę Rubika -Film i Literatura- Chodzi z książką -Muzyka i Taniec- Śpiewa klaszcze, tańczy -Sztuka i Rzemiosło- Układa ręcę do ramy -Majsterkowanie- Prostuję palce |
Odp: Ulubione Hobby
Moim ulubionym hobby jest film i literatura (uwielbiam czytać książki, nic dziwnego, że moi simowie też muszą), kulinaria oraz sztuka i rzemiosło. :)
|
Kulinaria, natura oraz sztuka i rzemiosło :)
|
Hej
może mi wreszcie ktoś powie jakie są te gesty jeśli interesuję się nauką i naturą. |
A ja lubię fitness, bo jak nie mam co zrobić z simami to wysyłam je na jogging, natura(z tego samego powodu) oraz sztuka i rzemiosło;]
|
Tak zgodzę sie, ale natura może zrobić niezłego psikusa np. pszczoły to simowi raptownie spadają potrzeby jak wysyłam go na wycieczkę czy każę mu zbierać owady.
|
ja lubię muzykę i taniec, bez konkretnego powodu ;)
|
Film i literatura, sztuka i rzemiosło oraz nauka - pierwsze dwa głównie z tych względów, że lubię humanistykę. A nauka? Często każę simom obserwować gwiazdy nocą :)
|
Ja nie powiem jakie jest moje ulubionym hobby jak na razie.
Ale jeśli chodzi o film i literaturę to pisanie powieści jest trochę czasochłonne. do 4 czerwca można jeszcze głosować. |
Muzyka i taniec, oprócz tego fitness:).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:12. |