TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Błędy EA ;) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50967)

Magdzioolek936 08.06.2009 17:34

Błędy EA ;)

Piszcie,jeśli zauważyliście jakieś błędy,kóre popełniło EA podczas produkcji TS3 ;)

No to może ja zacznę ;)
Dopiero zauważyłam 1 błąd,ale to zawsze coś.
Do preorderu EK dodawali taką książeczkę "THE SIMS 3 WSKAZÓWKI I PODPOWIEDZI".Pisało tam,że dostaniemy SimPointsy warte 11 Euro,a z kolei na tej karteczce,na której pisze jak je dostać,napisano,iż dostaniemy Simpointsy za 12 euro ;)

Zauważyliście jakieś inne błędy-piszcie!

Pzdr ;*

Violet 08.06.2009 17:54

Odp: Błędy EA ;)

to ja wymienie dwa okropne błędy
1.wczoraj jak grałam rodziną to matka wzieła córkę matka pojechala samochodem a córka pojechala na rowerze którego wogóle niemieli to jest jeden błąd.
2.niema animacji jak sim wsiada do samochodu i na rower.

Agnieszka86 08.06.2009 18:05

popieram, animacja jest denerwująca. na tak rozwiniete ruchy i gesty simow jakie sa to juz mogli tez sie w to pobawic. czyste niedopracowanie z ich strony.
1. Z tego co czytalam na forach ludziom znikają poprzednie rodziny ktorymi grali. domy zostają puste.
2. brak możliwości budowy domow gdziesie chce!!! masakra drażni mnie to najbardziej.
3. w wiejskim miasteczku owszem mialo byc spokojnie ale idac ulicami naprawde nie ma ludzi!! i jak tu zarobic z napiwkow.martwe miasto

Fatamorgana 08.06.2009 18:06

Cytat:

Napisał Edyta (Post 1040409)
to ja wymienie dwa okropne błędy
1.wczoraj jak grałam rodziną to matka wzieła córkę matka pojechala samochodem a córka pojechala na rowerze którego wogóle niemieli to jest jeden błąd.
2.niema animacji jak sim wsiada do samochodu i na rower.

Punkt 2 to nie błąd. Tak ma być.

dżin. 08.06.2009 18:08

Przecież jest temat Wady i Zalety ;)

Edit@: Nie wiedziałem :D Myślałem, że to i to, to to samo ;)

1. Mam dachy, a nie widzę dachówek :(
2. Gra chodzi mi płynnie tylko w t. budowania i kupowania :(

Gio 08.06.2009 18:10

Cytat:

Napisał Jinchüüriki (Post 1040448)
Przecież jest temat Wady i Zalety ;)

Chyba nie masz racji kochany. Błędy są wadami, ale błędy to takie coś, co pojawia sie tylko u niektrórych i są swego rodzaju anomalią w grze. Zaś wady, to jest to, co widzimy wszyscy włączając grę ;)

Chryzantem Złocisty 08.06.2009 18:13

1.Mojej B. ciągle znikają rodziny,co chyba już ją doprowadza do palpitacji serca ;p
2.Mnie natomiast gra ciągle się sama wyłącza,co może być naprawdę wkurzające,gdy nie zapiszesz gry albo co gorsza,wywala Cię gdy zapisujesz grę... -___-

agnieszka130187 08.06.2009 19:14

Mam dobrego kompa, grafika na maxa, Simy chodzą szybko, a jak mój Sim łowi ryby i patrzę na niego z boku to spodnie się rozmazują, grafika się rozlewa, tak samo jak robi coś do jedzenia to wkłada ręce w blat ! :O

gangheroni 08.06.2009 19:19

Błędem EA było wydanie Simsów 3 powinni dać jako dodatek do 2 a nie następce który praktycznie niczym się nie różni tylko kilkoma opcjami i troszeczkę lepszą graficzką

Samantha 08.06.2009 19:38

Moja Simka wstała z łóżka i zaczęła rodzić...,a stała w stoliku, który stał przy łóżku ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:58.