TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Składanie raportów - kariera Stróż Prawa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51180)

claudia_o 22.06.2009 13:23

Składanie raportów - kariera Stróż Prawa

Wydaje mi się że nie było takiego pytania, więc piszę. :)

Moja Simka jest potrójną agentką (kariera Stróż Prawa). Od dawna ma mozliwość składnia raportów, co prowadzi do poprawy oceny pracy.
Moje pytanie: jak się składa te raporty? Gdy najechałam myszką w zakładce 'praca' na 'raporty' wyswitliło mi się, że należy jes składać poprzez komputer, ale tam nie ma takiej opcji. Myślałam że może rozmawiałam z za małą ilością osób i przeszukałam za mało śmietników, ale chyba ok. 10 osób i 15 smietników powinno wystarczyć...

Czy ktoś może wie, jak to się robi? ;)

lay 22.06.2009 13:37

Odp: Składanie raportów - kariera Stróż Prawa

Próbowałaś wybrać na komputerze "Pisz (czy jakoś tak)", a następnie "Raporty"?

claudia_o 22.06.2009 13:47

Próbowałam, ale mogłam tylko ćwiczyć pisanie lub napisać jakąś ksiażkę. Nie było opcji typu 'pisz raport'...

aneczka90-90 22.06.2009 15:11

musisz albo grzebac w smietniku simow :P albo podczas rozmowy kliknac na opcje KWESTIONUJ, tylko jesli nie znasz za dobrze danego sima to nie bedzie chetny do opowiadania o swoim zyciu ;) i wtedy dopiero mozna pisac raporty na komputerze ;)

flauma 22.06.2009 15:25

czy kariera potrojna agentka jest juz ostatnim szczeblem? Moj sim ma osttani szczebel kariery stroz prawa i nie moge juz pisac raportowchociaz one wciaz tam sa. moze chca by przeszedl na emeryture :D hehe

claudia_o 22.06.2009 16:36

Nie, to ejst chyba 9 szczebel, potem jest agent międzynarodowy chyba.

Napisałam w 1 poście, że wielokrotnie grzebałam w smietniku i kwestionowałam. I NIC...

claudia_o 22.06.2009 16:43

JUŻ WIEM!

Moim błędem było chyba to, że najpierw sprawdzałam wszystkie śmietniki w okolicy, a powinno się chyba po jedym ;)

Kyerme 22.06.2009 19:52

Trzeba je sprawdzać "do końca", aż pojawi się komunikat, że Twój Sim znalazł jakieś dowody albo ciekawe rzeczy na temat "sprawdzanego" Sima ;>

Eámanë 22.06.2009 20:19

Ja wcale nie sprawdzałam śmietników, tylko przepytałam chyba ze trzech przyjaciół za pomocą opcji "Kwestionuj" i też zostało zaliczone ;)

Amka 23.06.2009 09:37

muszisz mieć ukończony 10 poziom umiejętnści pisarskich i wtedy powinno być coś takiego jak ,,pisz raport,,

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:37.