![]() |
Requsto by Tincia [BRAK ZDJĘĆ]
Chciałam Wam pokazać mój 3 domek na forum ;]
Mam nadzieję, że będzie najlepszy ze wszystkich ;d Komentujcie :D |
Odp: Requsto by Tincia
Fajnyyy :3 można go gdzieś pobrać?
|
Ładny domek, nie do końca w moim guście, ale nie mam się o co przyczepić. :)
|
Nie podoba mi się.... Tak mało przestrzeni i uważam, że poprzesadzałaś gdzieniegdzie. Przykład: Dwie ławki w ogrodzie - jedna by nie wystarczyła? Trzy rozkładane krzesła i dwa parasole - nie lepiej dwa rozkładane krzesła i jeden parasol?
Nie podoba mi się. |
Muszę powiedzieć, że lepszy od poprzednich, jednak wciąż dużo pracy przed tobą. Używaj więcej KS żeby bardziej dopasowywać do siebie wszystko. Ogród wciąż pozostawia dużo do życzenia, jest pusty i chaotyczny. Meble w środku też trochę poustawiane byle jak, chociaż pokój z kominkiem jest uroczy. Nie zawalaj tak gratami tych stolików bo to strasznie wygląda, szczególnie te klejnoty. 5 na jednym stoliku to przesada... I te terraria z owadami w ogrodzie... straszne. Ale pracuj dalej, dobrze, że się nie poddajesz :) I pamiętaj, żebyś używała KS bo tam większość mebli i tekstur jest z gry :P
|
Lepszy od poprzednich. Bryła średnia. Nie podoba mi się to, że jest tu 5 małych dzieci i takie malutkie pokoiki mają. W salonie fotel dała bym po skosie, strasznie podoba mi się kuchnia.
|
Trochę dziwna bryła, a zwłaszcza jej dach. Wnętrze trochę to naprawia, ale nie podoba mi się jadalnia i łazienka. Za to pozostałe pokoje są b. ładne, a ogórd jest śliczny. 8/10. Pozdro.
|
Bryła fajna,lekko dziwna tylko dach coś nie teges.
Pokoje fajne,bez rewelacji,ale fajne. Nie podoba mi sie to,że dzieci maja takie małe pokoje,trochę to dziwne. |
Bryła i ogród bardzo mi się spodobały, ale wnętrze wypadły gorzej :(
Zmieniłbym podłogę w kuchni i w pokoju chłopaka ;) 7/10 |
Bryła nie bardzo mi sie podoba. Ogród - nie jest za ciekawy. Na rzutach brzydko wygląda przez te "plamy" na trawniku.
Salon jest skromny, jedynie dywan mi sie nie podoba. Kuchnia - szafka na oknie ? trzeba było sobie ją darować. Łazienka jest za ciemna. Sypialnia - nie jest zła. Pokoje wszystkich dzieci mi się nie podobają. Ogólnie dom nie jest zły, ale przydało by się kilka drobnych zmian ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:40. |