![]()  | 

Odp: Drewniany przytulas 

Dobrze, że wiesz, że ogród fatalny. Niestety cala reszta również. Wszystko takie dziwne i źle poukładane... 
	Nie podoba mi się.  | 

Musze sie niestety w wiekszosci zgodzic z Nysia,ale ogrod akurat nawet mi sie podoba 8DD 
	 | 

Nie podoba mi się rozmieszczenie sofy i fotela tuż przy samych schodach. W ogóle niektóre elementy są dziwnie poustawiane. Ogród może być. Sam lepszych nie robiłem. 
	8  | 

Marny. Bryła w ogóle mi się nie podoba. Jakoś mało dopracowany mi się wydaje, meble mi do siebie nie pasują. Musisz się jeszcze trochę postarać. 
	 | 

Zawszę się staram, ale nie wychodzi. Domy to nie moja mocna strona 8D Lepiej zabiorę się za kręcenie. 
	 | 

Zanim zdjęcia się załadowały i w tym czasie po przeczytaniu innych opinii, myślałam, że będzie znacznie gorzej. 
	Bryła mi się tam w sumie podoba. Wnętrze mniej, ale nie jest źle. Mi samej budowanie w trójce nie podchodzi, więc wiem, co to znaczy ; ) No i nad ogrodem rzeczywiście mogłeś więcej popracować. Dam tyle, co Uuq., czyli ósemka. Pozdr. : )  | 

Tak... do ogrodu sama sie przyznałaś, ale do domu też trzeba Cię uświadomić :D Wstrząsnęła mną mieszanka kolorów i stylów... 
	pozdrawiam  | 

Taak...ogród fatalny ,podzielam twoje zdanie.  Jak dla mnie dom bez 'wyrazu'... 
	 | 

Nic nadzwyczajnego. 
	7  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:30. |