![]() |
Reorganizacja gazetki!
Więcej szczegółów tutaj.
Przypominam, że skład redaktorów został wyczyszczony i cała gazetka startuje od zera. Wszystkie zmiany mają na celu ulepszenie naszej gazetki i zrobienie jej "bardziej oficjalnej" :) |
Odp: Reorganizacja gazetki!
Ja mam nadzieję, że na te zmiany idą ku lepszemu:)
No i zapraszamy użytkowników, którzy czują, że się nadają do takiej pracy;) |
Mogę dalej pisać felieton po warunkiem że artykuły będą Do wysłania w konkretnym dniu.
|
Po pierwsze: nie możesz, bo łaski nie robisz ;) Musisz się zgłosić tak jak każdy.
Po drugie jest przecież napisane w regulaminie, że kolejne numery będą równo co dwa miesiące. |
Cytat:
Wszelkie ogłoszenie są rozpatrywane;) |
No dokładnie... Jeszcze nie dostałam nawet twojego próbnego artykulu O_o
|
wysłałam zgłoszenie. i moje pytanie: czy od razu, wraz ze zgłoszeniem miałam dostawić próbny artykuł?
|
Zglaszam sie... :)
Pamietacie o dziale jezykowym? :D Jeszcze moze byc 'Kacik posiadaczy zwierzaków/zwierzat', czy cos w tym stylu ;) P.S. Nowy rok i bede miala ten bloody internet i polskie znaki WRESZCIE sie pojawia!!! B) :O :P :(( :redface: |
Cytat:
Alisha, wystarczy wypełnić formularz ;) |
Alishia- dział językowy miał być, ale prawdę mówiąc równie dobrze można sobie poczytać słownik (a nawet lepiej!) niż zapychać forumową gazetkę rzeczami, których i tak nikt nigdy nie przeczyta.
A co do kącika fanów zwierząt to pomysł nawet dobry, tylko co niby w taki dziale mialoby się znaleźć :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:58. |