![]() |
Odp: "Moc jasnego słońca" by Mika_Cute^^
Jak wkleisz poprawne zdjęcia to z przyjemnością ocenię
|
@up: jak ja tu weszłam, zdjęcia były :|
Zacytuję Ci fragment pewnej piosenki: "Teachers here teachers there Books and books they are everywhere." Nawet sa w łazience! (Simy załatwiają swoje potrzeby i przy okazji czytają, tak? :P) Bryła dziwna tak z leksza. Pustki w tym ogrodzie (jeśli tak to można nazwać) Wewnątrz całkiem przyjemnie. Z bardziej istotnych błędów to te książki, brak rolet w łazience przy takich oknach, w kuchni nie ma ani lodówki ani pieca, więc nie wiem jak Simy przyrządzają sobie jedzenie :| 7/10 (obniżyłam za te błędy, przede wszystkim za kuchnię) |
Hmmm...
Proste bryły nie są złe, ale moim zdaniem za bardzo przesadziłaś z tym udziwnionym dachem :) W środku jest bardzo fajnie, ale strasznie mnie boli to coś na przedostatnim zdjęciu. Chyba lepiej by wyglądał tam zwykły i normalny fotel. Natomiast podoba mi się, że zachowałaś jednorodny klimat w całej pracy :) |
Nie wiem,czy przypadkowo zrypalam przegladarke,czy cos,ale nie widze zdjec XD
|
to czemu ja nie widzę zdjęć, chociaż wklejałam nawet poszczególne linki zdjęć :|
może też mi się coś popsuło |
Książki w łazience są po to żeby victoria uczyła się przecież było napisane "bo Victoria zdaje medycynę..." he he.... fotela innego do kuchni nie miałam, , a bez fotela było by za pusto,a wiecie, że nawet nie wiedziałm, że niema tam piekarnika....( w kuchni).... ale sory za błędy... jestem początkującą w simsach ;P No właśnie... ja wszystkie zdjęcia widzę.... możecie zobaczyć w moim albumie... (jeśli ktoś nie widzi.
|
A ja chyba wiem, dlaczego nie widać zdjęć :)
Bo są w Albumie Milki, który jest dostępny tylko dla znajomych i moderujących :D http://forum.thesims.pl/picture.php?...pictureid=2881 - oczywiście. Milka, musisz zaznaczyć, ze to jest PUBLICZNY album, czy jakoś tak i wszyscy będą mogli oglądać te fotki :) |
ok, już jest puliczny, a tak nawiasem jestem Mika xD
|
Ciekawe, też przeczytałam Twój nick jako Milka, siła sugestii
Fakt-zewnątrz wygląda to niezbyt ciekawie, brak ogrodu, zwydziwiany dach, no i te lampy w trawie... Środkiem jestem mile zaskoczona- mógłby być to mój dom, ja też mam pełno książek, pudełek i innych pierdółek poustawianych na każdej wolnej przestrzeni. Nawet mam taką samą lampę jak na 14 zdjęciu tylko czarną. Dlatego gdyby to byłby mój dom to wszystko byłoby ciemniejsze, no i nie miałabym 3 takich samych książek. Razi mnie właśnie kilka obiektów raczej unikatowych w kilku pomieszczeniach. No i te świece- na śmietnik z nimi! Przygotuj się, że w wolnej chwili zgłoszę się po kilka dodatków;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:50. |