![]() |
Odp: Domki letniskowe
Bardzo ładnie się prezentują. Wnętrze nie powala, ale złe nie jest. Z chęcią bym sobie w takim pograła.
Pozdrawiam ;) |
Są bardzo ładne, malutkie, ale za to przytulne.
Nie podoba mi się tylko ta różowa tapeta w salonie :). |
Nie podoba mi się ta tapeta w salonie..
Reszta jest bardzo fajna. Ciekawie urządzone!! (szczególnie niebieska sypialnia) |
Z zewnątrz bardzo fajne, ale we wnątrz mi się nie podobają, a już szczególnie ta fioletowa tapeta w kuchni. Plakaty też nie pasują i kolor w sypialni również. Bryły - tak, wnętrza - nie.
6/10 |
Moim zdaniem to nic specjalnego, ani nie działają powalają ani nie działają odrażająco. Zwykłe maxisowe produkty.
|
Dzięki za komentarze. Wiecie ... ja jestem otwarta na krytykę ale zauważyłam że jak ktoś już coś powie to każdy to powtarza. Tutaj mamy taki przykład. Założę się że jakby Uuq. nie powiedział że mu się tapeta nie podoba to by nikt tego nie powiedział.
epletre - powiedziałeś/aś to samo co aluminium. :) I tu są 2 nie-maxisowe tapety ... |
a moim zdaniem to jest coś specjalnego :) Świetny pomysł a i wykonanie niemniej dobre. Więc czego jeszcze więcej oczekiwać? ;)
9 pozdrawiam |
I jeda osoba jak się należy :P Nie no żartuję ... dzięki. Chociaż ty, nie powiedziałeś tego co wszyscy ; )
|
po prostu mam wrażenie, że niektórzy przez siłę chcą się na kimś wyżyć, a sami lepiej by nie zrobili. Tak jak mówiłem, mi się osobiście podoba bardzo :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:16. |