![]() |
Wymienisz się na savy?
Hej !
Nie wiem czy to wejdzie, ale warto spróbować, otóż u mnie w klasie jest sporo osób co grają w ts3 i je mają i my jak te głupie dzieciaki, wymieniamy się saveami, i po weekendzie znów je kopjujemy na pendrive albo przez gg i patrzymy co druga osoba zrobiła mi z rodziną, no i my wymieniamy się na savy i idzie i tu pojawia sięmoje pyt. ktoś chce sie wymienić mam wp niestety nie mam na(nowoczesny apartamnet) |
Odp: Wymienisz się na savy?
Osohozi.
Mam skopiować moją rodzinę i wysłać Ci? |
Tak. :) Chodzi o to że ty np. ty mi wysyłasz sejv twojej rodziny a ja mojej i np. po weekendzie się wymieniamy ponownie i sprawdzamy co druga osoba zrobiła z naszą rodziną. Oczywiście na początku trzeba save skopiować sobie na dysk. Pozdro :)
|
Hmm ciekawe.
A gdzie to wstawić ;d? |
@up: na jakiś serwer np. hotfile.com tylko musisz spakować winrarem :)
|
Dupcia zbita. Mój Mefjó, którego chciałem dać zmarł od porażenia prądem ;(
|
Ano, widać był technicznym beztalenciem... gdyby się bardziej do majsterkowania przykładał...
|
Ale miał majsterkowanie na maksa. Robił okazję we Francji w bibliotece. I tam włączył wieżę, potem ona włączyła te pioruny co nie da się przejść i się wieża popsuła, więc dałem aby ją naprawił. I żal.
EDIT!!!!!!!!!!!!!! NIE ZAPISAŁ SIĘ MEFJÓ PODCZAS ŚMIERCI JUPI!!!!!!!! Potem wstawię sav ;) |
Ja się mogę wymienić :D
|
Camerandios to wymienisz się ze mną ;>?
Jak co to później wstawię, bo się ładuje na stronę. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:32. |