![]() |
Odp: Modern
Domek jest śliczny, po prostu rewelacja! 10/10
|
No całkiem fajnie Ci to wyszło.
Bryła jest akurat,tak powiem . W srodku bardzo ładnie urządzone.Salon ma fajna kolorystykę.Kuchnia trochę jednak mała,ale pewnie taka miała wyjść.Tu to już rzecz gustu.Sypialnia swietna;szczególnie ten obraz,czy to plakat,wszystko jedno^^ łazience podobaja mi się klapki oraz roslina,natomiast już mniej kolory.Biuro;hmm za dużo fioletu jak dla mnie,a korytarz wydaje mi się nieco "dziecinny". Ogólnie podoba mi sie nawet domek.Pomimo tych uwag uznałabym go za "boski".teraz moze ciut mniej. :) Pozdro. ! |
Kurde no, jak ja nie lubię brył typu modern ;p Ale kolory tej bryły mi się podobają : ))
Wnętrze też jest ładne. Podoba mi się ten brąz ;p Fajny pomysł na ogród ; )) (chyba nie obrazisz się jeśli Ci go podkradnę i użyję w swoim domku?) : )) |
Zarówno z zewnątrz, jak i wewnątrz - dom bardzo mi się podoba.
Ogródek jest śliczny. Bardzo podoba mi się sypialnia (nie tylko dlatego, że lubię Gossip Girl :P ) Nie za bardzo do gustu przypadła mi łazienka. Ja bym użyła w niej kafelek. Podsumowując - domek BARDZO ładny. |
Podoba mi się wszystko, oprócz wanny :P
I czasem wszystko jest zbyt równo ;p Ocena: 9,5/10 |
Aluminium no pewnie, że się nie obrażę, a nawet będzie mi miło :)
Jeśli chodzi o łazienkę to myślałam, że to jest coś ala mozaika/płytki ;P |
Jak ładnie <33. Podoba mi się to szklane przejście do kuchni i oczywiście sypialnia! ten obraz jest zabójczy *_*
|
bardzo fajny, szczególnie bryła
jak na budowany bez kodów, to extra :) tylko trochę mały ogród - 9,5/10 |
Dość przytulny ten modern :P
Ale fajny ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:08. |