TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Najlepszy NPC! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56327)

PoZmrokowiec 22.06.2010 12:11

Najlepszy NPC!

Widziałem taki temat w 2 i chciałem zrobić w 3. Piszemy jaki NPC podoba nam się w trójce i dlaczego ;) .

Mi najbardziej Mroczny Kosiarz, bo fajna muzyczka gdy przychodzi, robi śmieszne rzeczy czasem itp. B) Szkoda, że pojawia się znikąd i od razu robi swoje, a nie ma jakiegos specjalnego i czarnego samochodu jak inni NPC :D

Kinkarus 22.06.2010 13:14

Odp: Najlepszy NPC!

Mój ulubiony NPC to też Mroczny Kosiarz :P

Arkia 22.06.2010 13:36

Hmmm... Jeżeli chodzi o funkcje, to kupiec reliktów (jest w każdym miejscu zagranicznym). Jeśli za to chodzi o... takie ogólne wrażenie... to nie wiem. Zaraz...

Ommm... Ommm...

Chyba Mroczny, duchiii, mumie... Nie wiem. Nie podoba mi się jakiś konkretny.

Łezka 22.06.2010 13:54

Gdyby to był temat "Najgorszy NPC" to zapewne wybrał bym cały klan Bunch'ów, którzy mnie jak zwykle wkurzają - teraz już poumierali... (bez mojej pomocy) ;)
Co do aktualnego poglądu na temat ulubionego NPC... hmmm... Sunset Valley: Torri Kimura oraz Claire Ursine, Riverview: Czesława Ivanov, Bartek Caspian, Jerzy Dean, Twinbrook: Lubię tam wszystkich, ponieważ mój Sim detektyw w większości wszystkie domy plądruje podczas rozwiązywania spraw... :P

Sherlock 22.06.2010 15:18

W TS3 miałem okazję poznać tylko pokojówkę i Kosiarza ;) W przeciwieństwie do TS2, wolę Mrocznego od sprzątaczki ^^"

jekyll 22.06.2010 17:49

o tak. kosiarz jest najlepszy. chociaż włamywacz i komornik też. raz usunąłem drzwi aby komornik nie wlazł to się teleportował :O

Owl Finch 22.06.2010 22:43

Oczywiście Mroczny i po mieście kręci się jakiś Cynk coś tam i chyba jest jakimś dziennikarzem. W każdym razie jakoś mi przypadł do gustu :)

Simka18 24.06.2010 12:15

Mi się najbardziej pokojówki podobają i mroczny kosiarz ;)

millxus 26.06.2010 08:19

Najlepszy jest strażak bo gasi pożary przez ścianę lub czeka jak sam zgaśnie

Miley98 26.06.2010 09:38

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1263815)
Gdyby to był temat "Najgorszy NPC" to zapewne wybrał bym cały klan Bunch'ów, którzy mnie jak zwykle wkurzają - teraz już poumierali... (bez mojej pomocy) ;)
Co do aktualnego poglądu na temat ulubionego NPC... hmmm... Sunset Valley: Torri Kimura oraz Claire Ursine, Riverview: Czesława Ivanov, Bartek Caspian, Jerzy Dean, Twinbrook: Lubię tam wszystkich, ponieważ mój Sim detektyw w większości wszystkie domy plądruje podczas rozwiązywania spraw... :P

Dziurawcu to nie są NPC. NPC to na przykład: Mroczny Kosiarz, Złodziej, Strażak, Pokojówka itd.
Mnie się najbardziej podoba Mroczny Kosiarz.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:03.