![]() |
Dziwne dziecko
Problem, który ujawnił mi się, to dziwne dziecko.
Simka miała bliźniaki, z których jedno było niewiedzieć czemu niewidzialne, a drugiemu nic nie brakowało. Dopiero jak miały przejść do wyższej grupy wiekowej, te niewidzialne zamieniło się w małego "potworka" (screen poniżej) http://img13.imageshack.us/img13/6305/dzieckoj.jpg Czym jest to spowodowane? Z góry dziękuje za pomoc . |
Odp: Dziwne dziecko
A masz nieoficjalne dodatki? Często to ich wina.
|
Kiedyś miałem podobny przypadek, ale nie AŻ w takim stopniu...
Spróbuj kliknąć na szafę i wybrać "Zaplanuj strój". Zmień mu ciuszek, zatwierdź i sim powinien wyglądać OK. Przynajmniej był OK w moim przypadku... Ale spróbuj. |
Cytat:
Spróbowałam dać żeby je przebrać, ale nic to nie daje... |
Spróbuj zainstalować ponownie grę, simy podstawę jak i dodatki. Bo masz grę z płytki, prawda? Jak nie, to może ściągnęłaś jakiś wirus z grą.
|
Hej !
Miałam takie coś i to jest zwyczajne "zwieszenie w grze" Więc spoko. Zrób mu urodziny i jak będzie "dzieckiem" (następny rozdział życia) zmień mu ubranie w garderobie, i wszystko będzie ok ;-) |
Cytat:
|
może zmień fryz albo go uśmierć :)
|
a jak mam dziecko uśmiercić, skoro jak jedno nie będzie miało zapełnionych pasków, to opieka społeczna weźmie mi resztę dzieci "normalnych"... a zaznaczam ze nie mam oryginalnej gry i nie działają mi wszystkie kody, więc nie mogę dać na spalenie czy zagladę wbijając jakiś kod...
|
hm, o piratach nie rozmawiamy. wybacz.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:44. |