![]() |
Wiadomość dostarczono
Hej.
Mam zaszczyt zaprezentować Wam zupełnie nowy serial ;) http://img97.imageshack.us/img97/7949/plakat01.jpg Tytuł: Wiadomość dostarczono Gatunek: Thriller Reżyseria: Siwa (YT: myyhope) Scenariusz: Siwa Montaż: Siwa [Sony Vegas 7.0] Dźwięk: dubbing Blog: www.wiadomosc-dostarczono.mylog.pl Opis: Serial opowiada o losach Lindy Brown (Jennifer Walker) - młodej terapeutki z Nowego Jorku. Jej życie nie różniło się specjalnie od życia innych Nowojorczyków do czasu, gdy do jej gabinetu zawitał nowy pacjent - tajemniczy i małomówny Russel Howard (Patric Harris). Lidna, bardzo przejęta stanem psychicznym Howarda, postanawia dać z siebie wszystko, aby mu pomóc. Nie ma jednak pojęcia, że owo zaangażowanie w sprawę może okazać się śmiertelnym niebezpieczeństwem. Obsada: Linda Brown - Jennifer Walker (gł. Misiia) Russel Howard - Patric Harris (gł. Eger) Eric Johnson - George White (gł. Mold) Susan Watson - Alex Smith (gł. Alessandra) Ally Nelson - Samatha Cooper (gł. Siwa) Pam Wood - Dominica Stone (gł. olenka_54) VIDEOTEKA: Zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=64L63NNv1K4 Premiera: jesień, 2010 Jednocześnie informuję, że bardzo chętnie przyjmę nowych dubbingerów do ról drugoplanowych. Jeśli jesteś chętny/a - pisz śmiało w komentarzach w temacie lub na pw! :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że się spodoba. |
Odp: Wiadomość dostarczono
Zwiastun bardzo mi się spodobał. Dobre ruchy kamerą, miło, że robisz dubbing. Pozostaje mi czekać do jesieni. :)
|
Uuugh... Aż mnie trochę ciary przeszły :D
Świetnie wykonana robota, już nie mogę doczekać się odcinka ;) |
Bardzo fajnie się zapowiada.
Bardzo podoba mi się pomysł, że zastosowano dubbing - tego mi brakuje na tym forum. Czekam zatem z niecierpliwością na pierwszy odcinek :) |
Tak jak większość, czekam do jesieni, bo zapowiada się bardzo dobrze. Duży plus za dubbing, jednak głos był nieco za cicho.
|
Świetny pomysł z dubbingiem, chętnie bym się zgłosiła ale obawiam się że nie będę miała zbyt wiele czasu.
Zwiastun jest zachwycająco przerażający ;d Nie mogę się doczekać. |
Zwiastun jest naprawdę świetny, tylko dubbing trochę za cicho. Mam jedno pytanie - to ma być rzeczywiście horror, tak jak piszesz tutaj, czy thriller, jak napisałaś jednemu z użytkowników na YT?
@down - świetnie, wolę thrillery niż horrory. |
Serial gatunkowo najbardziej będzie zbliżony do thrillera/u ;) Na forum popełniłam błąd, który zaraz poprawię ^^
|
Wiesz co? :O
Chciałabym kręcić tak, jak ty. Super. Bedę oglądać! |
Premiera pierwszego, pilotażowego odcinka już 10.10.10 :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:09. |