![]() |
Odp: Południowa 7
Bryła owszem, kiepska, jednak w środku jest bardzo ładnie, tylko kuchnia do mnie nie przemawia w porównaniu do innych pomieszczeń jest tam napaćkane wszystkiego.
9.5/10 I uroczy właściciel <3 |
Heineken to podstawa :D
Szczerze mówiąc widziałem lepsze, ale i ten nie jest najgorszy ;) Ogródek jest bardzo kolorowy, za to wnętrza (niestety) ciemne i ponure. 7/10 |
A mnie się podoba ^^ (chrupciu sam jesteś mroczny i ponury, zapomniałeś już swojej roli? :D)
Lubię takie klimaty, a za sypialnię to Cię kocham! <333 :D chciałabym mieć taką ;) Właściciel - wiadomka, chyba nie muszę mówić, że jest sexy? :> Jedyne co w garażu jakoś nie pasują mi te okna, wydają mi się za eleganckie jak na takie obskurne pomieszczenie :) I chyba zapomniałaś o schodkach do tego "patio" na plaży :P Ogólnie 9/10 ;) |
Omg! rzeczywiście zapomniałam, thx rudzielcu :)
chrupku, wszystkie moje domy są ponure, bo ja jestem ponura :P a poza tym, to jest dom faceta, który lubi ciemność :D Miwako dziękować :D |
rzeczywiście bryła nie jest zachwycająca, ale wnętrza prezentują się już lepiej :)
mimo to, nie podoba mi się ciemna kolorystyka ogólnie panuje w domu... 8/10 |
Bryła faktycznie beznadziejna :(
Ale za to reszta mi się podoba; wszystko fajne i dopasowane :D Chyba, że czegoś nie zauważyłem... :P No, ale ogóle bardzo fajny dom ^^ 9 |
bryła mnie przeraża za co masz minusa,następnie wnętrze całkiem ciekawe takie inne tylko te tapety jakieś takie dziwne nie grają ze sobą razem,bardzo ładna kuchnia oraz salon to chyba wszystko a i jeszcze coś zdjęcie bryły wygląda jak by wielka fala szła za domem i zaraz miałaby go zmieść z powierzchni ziemi ;D ogółem to 7/10
|
Jak dla mnie bryła nie taka zła, ale mogła być jakoś inaczej pomalowana. No i sprawia wrażenie "rozciągniętej" po działce ;> Wnętrza ładnie urządzone, ale jest za ciemno. 7.5/10
|
Bryła mi się nie podoba, ale w środku perfekcja
9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:16. |