|  | 
| 
 The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą Każdy dodatek do ts3 ma błędy, więc tu możemy/cie sie dzielić błędami z trzeciego dodatku i pomagac je rozwiązać | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą http://img222.imageshack.us/img222/9572/dgdfgdge.jpg Tak jest w każdym barze. http://img705.imageshack.us/img705/1347/sdfsdfsi.jpg I innego nie ma tańca :( Umie ktoś pomóc? | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą Ustaw cechę Dusza towarzystwa i będzie chyba więcej tańców ;) . | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą Patrzyłam, nic to nie daje :( | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą no to reinstalka | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą Kurde. Tak myślałam. Ale mogę sobie skopiować tego seva i potem go wsadzić z powrotem i będzie wszystko cacy? :D | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą ja tam bym nie ryzykowała, tylko wszystko od nowa robiła.... jak zainstalowałam PZ to na początku też miałam różne błędy... przeinstalowałam, savy wywaliłam i teraz wszystko gra i oprócz imprezowego tańca są jeszcze inne! | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą Dlaczego do ciężkiej cholery po zainstalowaniu gry wyskakuje "Wystąpił nieznany błąd"?! Jestem wściekła! Nie mogę nawet otworzyć okna startu, bo ten komunikat się pojawia jak tylko kliknę ikonkę gry... | 
| 
 Czy nie mogą nią grać? :( I żadnego seva nie mogę? :( Tee staaare. staaare też? :( [przepraszam że post pod postem] Dalej to samo. Reinstalka nie pomogła ... | 
| 
 Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą Ja też błagam wręcz o pomoc, bo okazało się, że nie tylko PZ teraz nie działa... Odinstalowałam wszystkie simsy, zainstalowałam podstawkę, chcę odpalić, a tam "nieznany błąd"! Pilnie proszę o pomoc, bo to oznacza, że coś mi popsuło całe granie w simsy... Po prostu nie mogę grać! | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:17. |