![]() |
FTS Newsletter 7 [9] - 12.02.2011. KOMENTARZE
Tutaj możecie komentować całość gazetki :)
|
Odp: FTS Newsletter 7 [9] - 12.02.2011. KOMENTARZE
Nie no bardzo fajna! Tylko czemu tam jest Chiński horoskop! A po za tym duży krok do przodu!
|
Baardzo duży postęp. Podoba mi się generalnie wszystko. Chryzia niepokonana jak zawsze, ranking nicków niezastąpiony, opowiadanie bezsennej też super. Świat w pigułce interesujący. Wywiad i pogaduchy też są super. Cieszę się, że forumowa gazetka wreszcie jest idealna.
Mam nadzieję, że następna będzie taka a nawet lepsza ;) Pozdrawiam Candle :) (i cieszę się, że innym tak ja mnie podoba się zmiana nicka :)) |
Cytat:
|
gazetka zrobiła ogromny postęp, ogromny! wygląda ładniej, jest lepiej napisana, dłuższa, dzięki podziałowi na dwa tematy lepiej sie ją czyta. pomysł z forumowym opowiadaniem uważam za trafiony w 10 : D
podoba mi się wszystko poza jedną rzeczą: Cytat:
|
Wooo :D Jaka zmiana! I to na lepsze! Rozwalił mnie horoskop, nic co napisane pod moim rokiem urodzenia,do mnie nie pasuje :D Rady Chryzi świetne,opowiadanie też. :D No i bardzo mi się spodobał pomysł z "obgadywaniem" wszystkiego co się dzieje na forum, strzał w 10! :D Czekam z niecierpliwością na następny numer.
|
jestem zdruzgotany gdyż nie oceniliście mojej zmiany nicka :c
A tak ogólnie to coraz lepiej ten numer to duży krok do przodu. :) |
Wow, bardzo mi się podoba. Strasznie fajny pomysł z tym horoskopem Chińskim! Dowiedziałam się, że jestem królikiem :P Ciekawy numer i oby tak dalej! :)
|
Tak jak czytam sobie tą gazetkę odkąd tutaj regularnie wchodzę, to ten numer wyszedł Wam najlepiej.
Jest ciekawy i interesujący, wszystko mi się podoba. Bardzo dobry pomysł to horoskop chiński, jestem szczurem :D Tylko tak dalej. |
Lal, bardzo podoba mi sie ta zmiana, oczywiscie na lepsze : D
Od dluzszego czasu pierwszy raz z usmiechem na ustach czytalam gazetke ;) Tylko ominelam Świat w pigułce, za duzo do czytania XD Choroskop chinski bardzo fajna sprawa, jestem szczurem :D XD Jak zwykle Ciocia Chryzia urzekla mnie swoimi radami ktore uwielbiam! Smialam sie czytajac je :D No i plotkowanie Gingersa i Centy tez jest bardzo fajnie, dobrze jest sobie odswiezyc pamiec i przypomniec co dzialo sie na forum B) Z neicierpliwoscia czekam na nastepny numer : DDD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:39. |