TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Akcesoria - wasze pomysły, oczekiwania itp. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59970)

theqatrick 02.04.2011 10:51

Akcesoria - wasze pomysły, oczekiwania itp.

Akcesoria - wasze pomysły, oczekiwania itp.

Ja bym chciał żeby były cały czas (nie koniecznie) nowoczesne meble i okna oraz drzwi. Na oknach i drzwiach bardzo mi zależy, bo w sieci jest dużo nowoczesnych, ale wolę wydane przez EA.

Fajnie by było też, gdyby doszło kilka nowych interakcji... i było więcej obiektów.

Tofik 02.04.2011 15:06

Odp: Akcesoria - wasze pomysły, oczekiwania itp.

A ja chcę w końcu te duże szafy a nie komody...Idzie oszaleć ;d

theqatrick 02.04.2011 15:36

Tofik, zgadzam się z tobą. Powinny być też szafy.

hellraiser 02.04.2011 16:10

Cytat:

Napisał theqatrick (Post 1382581)
Fajnie by było też, gdyby doszło kilka nowych interakcji... i było więcej obiektów.

Za dużo oczekujesz od EA. Interakcje?! Im się nie chce dopracowywać dużych dodatków, co dopiero akcesoria, haha. Tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa się liczy ;)

Ale co do tematu, mogliby zrobić jakieś akcesoria z meblami takimi bardziej klasycznymi, bo budowałem sobie dom we Francji i tak jakoś styl nowoczesny mi tam nie pasował, i okazało się, że właśnie takich mebli brakuje.

theqatrick 02.04.2011 16:48

Można zrobić nowoczesny dom we Francji :P

Wg. mnie dodatki są bardzo dopracowane. Pomimo błędów to jest i raczej będzie najlepsza gra bez dyskusyjnie (bynajmniej dla mnie) :D

Ejak 02.04.2011 16:58

A oczekuję, ubrań i obiektów, za czasów epoki gotyku, renesansu i średniowiecze, też może być :P

theqatrick 02.04.2011 17:05

Właśnie ubrania, bo te z internetu często mają jakość fatalną. Tylko te ze store mają bardzo dobrą.

Master of Disaster 02.04.2011 17:13

@up - ośmielę się nie zgodzić, można znaleźć w necie ciuchy całkiem dobrej jakości. Całkiem ładne znalazłam na lilisims, trochę niezłych darmowych było nawet na TSR. Zresztą - akcesoria do trójki są po prostu kiepskie. W tych dwójkowych było chyba więcej nowych mebli czy ciuchów, a i czasem jakieś nowe interakcje dodali. A w tych trójkowych? No, za przeproszeniem, ochłapy jakieś.

theqatrick 02.04.2011 17:36

@up "bo te z internetu często mają jakość fatalną" często - nie zawsze

Aperlaxive 03.04.2011 07:46

Ja na annamariasims3 mam fajne ciuszki
Dobra jakośc

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:42.