![]()  | 

Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

Bardzo ładny. Chodziarz niepotrzebne jest to lustro i chusteczki w przedpokoju. to taka uwaga. 
	Tak to super  | 

O! Ten jest o wiele lepszy od poprzedniego. Jedyne co mnie drażni to wzorek na meblach w kuchni. Teraz się postarałeś 8/10. 1 za kuchnie, a 2 za otoczenie.  
	__________________ pozdrawiam  | 

proponuję używać jeszcze więcej x 
	Nie podoba mi się kuchnia, ogród, łazienki. Reszta całkiem całkiem  | 

@agápi- 'proponuję używać jeszcze więcej x'- co chciałeś wyrazić przez to zdanie? Nie mam pojęcia o co chodzi. 
	Co do łazienek i ogrodu- to są moje najsłabsze strony hehe. Dzięki za komentarze :)  | 

no bo te zdjęcia są takie rozjechane 
	 | 

Jakoś nie mogę się połapać w tym domu. Jest bardzo nowoczesny, ale przez to dziwny. Ta bryła mnie odstrasza. W ogóle wygląda tak, jakbyś swój poprzedni domek przerobił. 
	Kuchnia jest taka przytłaczająca - ten wzór na ścianie nie współgra z tym na meblach (który z kolei zupełnie nie pasuje). Ogród właśnie, moim zdaniem, jest Twoją mocną stroną, bo najlepiej Ci wychodzi. Poprzedni dom bardziej mi się podobał.  | 

bryła ogólnie ładna. ale nie pasuje mi ogrodzenie. wygląda jakby był w więzieniu. (; w środku bardzo dobry klimat jest. :) to chyba wszystko jeśli interesuje Cię moja ocena to :  
	9/10 . Pozdro<3  | 

Na zdjęciach ściany dość "roztańczone", nie wygląda to dobrze. 
	Dom bardzo nowoczesny zarówno bryła jak i wnętrza. Jedyne co mi się nie podoba to biało czerwone paski na ścianach. Za najlepsze pomieszczenia w tym domu uważam salon na piętrze, sypialnię i łazienki.  | 

wow, całkiem fajny! 
	tylko w salonie i łazience jest trochę za pusto:( toaletę mógłbyś zrobić ciutkę mniejszą ;D ogólna ocena - 9,5/10  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:40. |