![]() |
FTS Newsletter 8 [10] - 24.04.2011. - KOMENTARZE
Zapraszam do komentowania nowego numeru gazetki :)
|
Odp: FTS Newsletter 8 [10] - 24.04.2011. - KOMENTARZE
kto wykonywal te naglowki i obrazki znakow zodiakuu?
|
jin,a co?
znaki zodiaku to pytaj Charionette. |
Fajna gazetka , oczywiście we wszystkich miejscach w rankingu się zgadzam , choc Watchmana oceniłaś za surowo :)
|
aktykuł to cud, miód i czekolada :3
a takie małe pytanko - zarzuci ktoś zdjęciami tych poduszek z niespodzianki? bo muszę ograniczać ilość importowanych dodatków spoza gry i nie wiem czy pobierać |
a będzie coś takiego jak uzupełnienie gazeki? np te opowiadanie bezsennej...
|
Gazetka fajna, miło się czytało. Tak odbiegając trochę od tematu to średnio z tymi dodatkami do TS3, owszem, Zwierzaki to dobry pomysł na uzupełnienie gry, ale z Pokoleniami to trochę przesada. Czyżby twórcom kończyły się pomysły, jak to w pewnym momencie stało się z TS2?
|
Krótka, ale wystarczająca.:)
Jakoś nigdy mi się nie chciało ślęczeć i próbować zrozumieć linku z sygny Liv. Tak mi szkoda tych wszystkich ludzi. W ogóle czy ktoś oprócz tego całego Coconuta (?) cokolwiek robi z tą sprawą jak ten cały zasrany Tom ma cały czas hackować cały internet?:| |
@up: tak, "obeznani" kreatorzy dodatków do Simsów i ściągający uświadamiają innych i wspierają się nawzajem.
Bo przeciwko samemu Tomowi niewiele można zdziałać... Takie bannery jaki umieściłam na końcu artykułu możesz znaleźć w sygnach użytkowników forum typu MTS, GOS, SimsCave, PMNBN (forum strony PSMBD) - czyli wszędzie tam, gdzie ludzie stoją murem za licencją (wg której płatne dodatki SĄ nielegalne) i szczerze nienawidzą płatnych stron. Zainteresowanych ("czemu więc takie strony istnieją?") odsyłam do wujka Google ;] A Coconut to dziewczyna jak sądzę ;) @down: najlepiej byłoby, gdybyś wgl nie pobierał - wiesz, ktoś się Ciebie zapyta "a skąd to i to masz?" i TSR ma darmową reklamę :P |
Up@
Czyli jednak dobrze, że te dodatki z TSR pobieram zwykle z innego źródła ;p ;) Widzę, że braknie kilku artykułów, ale mimo to gazetka jak najbardziej mi się spodobała. Dział Chryzi wyjątkowo poważny, ale skłonił mnie do chwili refleksji, szczególnie w części o "fałszywych znajomych" i doszedłem do wniosku, że masz rację. Całkiem dobry pomysł na nowy dział prowadzony przez Jin'a. Zapewne wielu osobom Twe trafne uwagi i sugestie na temat simowej architektury się przydadzą, oby tak dalej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:23. |