|  | 
| 
 Kram małego piekarza - problem Zamieszczam to tutaj, ponieważ kram pochodzi z dodatku Kariera. Wiem, że to dość błahe, ale zaczyna mnie to poważnie wkurzać. Otóż simka Angel (wiek szkolny) zapragnęła mieć kram małego piekarza. Nigdy wcześniej z niego nie korzystałam, więc przeczytałam co tam pisze, postawiłam przed drzwiami i zrobiłam babeczki - jedna taca waniliowych, druga jagodowych. Ustaliłam cenę (2$ żeby nie było za dużo) i się zaczęło. Ludzie ciągną tam od świtu do nocy - potrafią stać z 2-3 godziny aż zaczynają rozmawiać z innymi, korzystać z domowych sprzętów, choć nikt ich nie zapraszał i generalnie się narzucać, aż muszą jechać do pracy. Bezrobotni potrafią stać aż do wielkiego głodu, a potem po prostu idą sobie do ogródka i zrywają. Co ciekawe, korzystają tylko z tego, co jest poza domem, w ogrodzie. 2 simowe tygodnie już się tak dzieje, ale nikt nigdy nic nie kupił (w słoiku nie ma kasy a babeczki nie znikają). Jak zrobić, żeby zaczęli kupować te babeczki? (Wiem, że mogę usunąć kram i się skończy, ale w końcu nie po to to kupiłam!) | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem ja zawsze idę z tym do parku, czy gdzieś. a poza tym moja simka stała cały weekend i tylko 1 babka coś kupiła :/ | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem Właśnie idź do parku, choć ja jak to wystawiłem przed dom, to 2 osoby tylko kupiły, a jak schowałem "Kram Małego Piekarza" do wyposażenia, to sobie poszli. Przy okazji podnieś cenę bo 2 Simoleony to mało ;) | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem Pamiętam, że mój Sim to kiedyś miał i trochę sprzedał, działało. Może na Simach jest opcja namówienia do zakupu? Albo babeczki muszą być lepszej jakości? | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem trzeba też sprawdzać raport piekarski. | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem A właśnie, gdzie jest raport piekarski w gazecie ? | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem musisz dzieckiem kliknąć na gazetę i tam powinna być taka opcja | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem Z tego co pamiętam, to te babeczki z czasem się psują, więc nie dziwota, że simy nie chcą tego kupować. | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Kram małego piekarza - problem Mi się jeszcze nie zepsuły nigdy babeczki, bo nie trzymam w wyposażeniu Sima, tylko od razu do lodówki jak nikt nie kupi. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18. |