![]() |
Odp: Osiedle PRL
Musiałaś się nad tym nieźle narobić! Ale mi się podoba. Tylko temu szaremu budynkowi mogłaś dać inny kolor. Wnętrza budynków są ładnie urządzone, ale w starym stylu, jak widzę. Mnie się ten styl nie za bardzo podoba, lecz każdy ma swój gust :) Bloki z zewnątrz naprawdę mi się podobają. Ogółem daję 7,5/10.
|
Mogę określić jednym słowem: WOW. Bardzo dobrze zachowałaś klimat PRL'u łącząc niektóre elementy z nowoczesnymi obiektami. Od zewnątrz bardzo ładnie, ta szarość to specjalnie, taka naturalność. Bardzo mi się podoba 10/10
|
Jak dla mnie to baardzo udany projekt, dopracowany i wogóle
Bryły jak bryły co tu ukrywać zwykłe klocki ale nie mogłyby być inne bo toi bloki otoczenie kojarzy mi się z latami 80 szare osiedle na którym coś powoli zaczyna się zmieniać Wnętrza są super idealnie pasują do reszty pracy, dopracowane w każdym calu ;) No jestem zachwycony 10/10 |
G E N I A L N E
Jak zobaczyłem jadalnię - WOW! Sypialnia wg mnie wyszła Ci najgorzej, ale w sumie nie dało się tego inaczej zaaranżować. Twoim celem było zapewne stworzenie obrazu typowego polskiego blokowiska. No i Ci nie wyszło- za mało syfu na zewnątrz :D I mury takie czyste... ahh :rolleyes: |
@up, racja, jest zdecydowanie za mało syfu na zewnątrz :D
Podobają mi się te lekko zniszczony plac zabaw oraz garaże. Jeśli chodzi o wnętrze, b. fajnie wygląda łazienka i salonik (piecyk&niezastąpione paprotki ♥), efekt psuje tylko czujnik dymu, no i ta sztaluga w sypialni. Kuchnia jest ok, tylko przydałoby się poustawiać więcej ozdób (talerze, szklanki, itd.). Na balkonie obok prania brakuje jakiegoś roweru i innych bałaganów :P Ogólnie rzecz biorąc, projekt bardzo udany, chociaż mi osobiście brakuje kilku szczegółów. :) |
Całość genialna!!! Mieszkanie-podoba mi się tylko salon,ale odrazu przychodzą mi do głowy skojarzenia z roznymi filmami jak "Kogiel Mogiel" czy "Czterdziestolatek". Idealne do fotostory lub videostory.
|
świetne. mieszkania są super, takie klimatyczne. i wogóle cud miód i orzeszki. a to jest normalnie taki apartament, i tam może kilka rodzin mieszkać, czy tylko jest jedno mieszkanie tak jak w apartamentach z pz ?
|
Jejku! Takiego szukałem godzinami po internecie! Jest idealnie idealne :D
Prooooooooooooooooooszę Cię daj to osiedle do pobrania. |
o właśnie. dołączam się do prośby :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:41. |