![]() |
Odp: Greckie słońce
Pięknie wygląda ta parcela. Jak obrazek wycięty z Grecji. Bardzo dobre rozplanowanie architektury i roślinności. Do tego ładne wnętrza, stylizowane na te, jakie widzi się w domach w ciepłym klimacie. Błękit w roli głównej to idealny kolor przedwodni dla tego projektu. ;)
|
Zgadzam się z aniołkiem :) Domek jest naprawdę piękny, czuć w nim grecki klimat. Meble, roślinność i, przede wszystkim, kolory oraz motywy są świetnie dobrane. Kocham twoje prace ;)
|
Dom boski na serio tylko nie pasuje mi troszkę przedpokój ale jest OK !
|
Dom przepiękny. Udało Ci się perfekcyjnie odtworzyć klimat południowej Europy. Naprawdę, nie mogę się napatrzeć. Jak wspomniała aniołek, świetnie rozplanowałaś wnętrze, a błękitne aranżacje w tym domu są idealne. Wszystko z wyczuciem dobrego gustu. Gratuluję talentu i życzę dalszej weny do budowania domów. ;)
|
Wcale nie przesadziłaś z niebieskim ;)
Dom jest naprawdę świetny, nie widzę w nim żadnych wad. Nie wiem, co mam jeszcze powiedzieć :D |
Dom jest cudowny. Gdyby nie to,że mam strasznie zapchany komp błagałabym cie o niego.
|
Cudowny, podoba mi się ten grecki klimat, wszystko do siebie pasuje :)
|
o żesz kurde. umarłam. dom jest mega super zarypiasty ! xD normalnie jak w grecji (wiem bo byłam :P) wszystko jest prześliczne po prostu. 10/10
|
aniołek, Hachibi, Kysiula, Nightfall, chrupek, Saheli019, arancie, suomii - dziękuję pięknie za miłe komentarze :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:55. |