![]() |
Odp: Nobody knows...
ok,kocham ten dom. jedyne co rzuca mi się w oczy, do za dużo miejsc do posiedzenia sobie na zewnątrz domu, ale to w sumie mało rzucający się w oczy ... błąd? Nawet nie wiem czy mogę to tak nazwać. W każdym razie, dom jest genialny, w żadnym stopniu nie wyszedłeś z wprawy jedynie poprawiłeś się *w* 10/10
|
oł gasz, jak ja nienawidzę, jak coś lewituje nad kolumnami >.< No ale wiem, to nie jest Twoja wina. Wewnątrz miejscami zbyt napaćkane pierdołami, z dziwną regularnością, że środek jest czysty, a wszystko stoi pod ścianą :| Co dalej... te wiklinowe pudełka pod umywalką blokują do niej dostęp. Chyba dlatego dałeś drugą umywalkę :D Część sypialniana ma zdecydowanie najmniej charakteru, ale to nie oznacza, że jest zła. I faktycznie, na tych wszystkich miejscach do siedzenia można by przenocować całą pielgrzymkę :D
10 pozdrawiam |
Lal :O O jaaa. To jest genialne noo! Juz uwielbiam ten dom. Zakochalam sie w ogrodzie...
Co ja moge wiecej powiedziec - wszystko jest tak dobrze dobrane, ze az nie wiem na co spojrzeć :D 10 |
Fantastyczny domek. Ladna, profesjonalna robota, tak trzymac!
Zasugerowalabym jednynie, jesli moge, wiecej patternow na scianach, to takie modne ostatnio i doskonale ozywia nowoczesne, jasne wnetrza. Proponowalabym takie duze wzory geometryczne. I jeszcze jedno, pomysl z pergola bardzo dobry, jednak czy sprawdzi sie w living roomie? A jak zacznie padac? Wiem, ze nie... ale jakby? :) Jeszcze raz - super robota :) |
Bryła i jej otoczenie mi się nie podoba, po prostu nie w moim stylu :)
Za to wnętrza cudowne, naprawdę mi się podobają :) W sumie to mógłbym w takim studiu zamieszkać 9/10 |
Nie podoba mi się bryła. Siding? Boże, okropność :P Ogród wygląda makabrycznie. Za dużo roślin, można dostać oczopląsu. Roślinki są fajne, ale bez przesady. Ten ogród to dżungla. Niestety w złym tego słowa znaczeniu. Miliard krzaków i tyleż samo kolorów.
Wnętrze ogólnie ciekawe, aczkolwiek tam też napchane jest za dużo roślin obok siebie. Meble kuchenne średnio mi podchodzą. |
Piękny! Nie da się opisać. Nie wiedziałam, że dom zrobiony w 3 może mi się tak spodobać :) zazwyczaj nie lubię domów z TS3 przez tą szarą i niedopracowaną grafikę...psuje całą prezentacje, ale tym razem naprawdę można się zakochać ;)
Ogród mimo tego, że "można by przenocować całą pielgrzymkę" jest idealny. Szczerze mówiąc to chyba najbardziej mi się spodobał z całego projektu. Wnętrze też piękne...jedyne co mi się nie podoba to łazienka. Jak dla mnie za ciemna i brakuje w niej jakiegoś koloru...wszystko takie brązowe. Przydałby się jakiś jaśniejszy akcent. Btw. Z ręką na sercu oceniam go na 10 :) |
Łał on jest fantastyczny bardzo ładny.
Nie mam nic do zarzucenia 10/10 |
Gin kiedy wspominałeś mi o tym domu nie przypuszczałam ze bedzie tak fantastyczny, gratuluje naprawdę cudo, mógłbyś dać do ściągnięcia 10/10 :) Brawo
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:39. |