![]() |
Odp: "Po mojemu" by Liv
OMG! Nie pojęte, tak pięknie budować z maxisa... No są pojedyncze dodatki z neta ale i tak cudeńko :D
Dla mnie 8/10 edit: Cytat:
|
"Przelotowa" kuchnia to nie jest najlepszy pomysł (pomyśl sobie o pani domu, która chcąc zaprosić gości do stołu musi też uporządkować kuchnię! Tylko czym potem tych gości ma nakarmić?) :)
A tak ogólnie to czysto, schludnie, jednym słowem w Twoim stylu. Pozdrawiam! |
No przecież wiesz, że nie cierpię dodatków z neta ;)
I przerażają mnie te wielkie, otwarte "dźwi" w łazience udające okno :D Ale domek ma miły klimacik i spodobałby mi się na 100% clean. A tak tylko na 70%. |
Tak mógłby wyglądać mój dom :D
Zalety: bez zbędnych dupereli, skromnie i gustownie, naturalnie... Wady: - Moja ocena: nieskończoność/10. |
o.m.g :) Nie wiedziałem że z maxisa można zbudowac TAKI dom. No dobra, parę dodatków z neta widzę że jest, ale 10/10 :D. A tak w ogóle... otwarte okno w łazience? WTF?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wbrew pozorom większość domku to jest net ;) Nie dałabym rady zrobić 100% clean (a już w ogóle bez akcesoriów IKEA i KiŁ!) A przynajmniej na razie ;) Dziękuję za opinie :) |
Ogólnie jest super ale nie podoba mi się kuchnia :P
mimo to 10/10 ;) |
Dom jest bardzo w twoim stylu, to prawda :D
Kuchnia, a raczej ściany w kuchni to zgroza, wybacz. Ogólnie chałupka jest bardzo w stylu amerykańskim, ze względu na sypialnię nastolatka. Styl MM rzeczywiście jest trafny do takiego projektu. 9/10 Cytat:
|
Łazienka jest cudna. Prześliczne kafelki!
Kuchnia mi się nie podoba. Można było zmniejszyć pokój nastolatka o te dwie kratki i zrobić mały korytarzyk prowadzący do salonu. Albo chociaż kuchnia nie powinna być pozamykana, a powinny być w niej łuki. Zsyp na śmieci w parterowym domku? W salonie jakoś tak pusto. Jakiś dywan by się przydał, tv, jakiś sprzęt grający. Ogólnie: Może być. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:56. |