![]() |
The Sims 3 Zostań Gwiazdą - zwiastun
W serwisie YouTube pojawił się pierwszy zwiastun dotyczący dodatku 'Zostań gwiazdą'. Wideo możecie obejrzeć tutaj.
Cytat:
|
Odp: The Sims 3 Zostań Gwiazdą - zwiastun
Dodatek jest słodki :P Ale nie wiem czy jest sens to kupować. Niech najpierw naprawią zwierzaki, bo ja nie mam zamiaru inwestować w tą sypiącą się kolubrynę...
|
świetny zwiastun, najlepsze jak magik wbijał miecz w pudło <3 jak znajdę kasę, to kupię ^.^
|
Ten magik mi się też spodobał, miał taką naturalną minę ;)
|
Tak jak pisałem w innym temacie, zwiastun zachęcił mnie bardzo, bardzo mocna...
Poszperałem trochę, i dowiedziałęm się, że nowe miasto ma nazywać się Starlight Shores, a tłumaczenie jest " Gwiezdne Wybrzeża"... Może będzie podobna do SV (ukształtowanie) i BP (budynki)... |
Czyli tak jak domyślałem się w poprzednim temacie, pojawi się nowe miasto. Wydaje mi się, że będzie wzorowane na Los Angeles - słoneczne miasto kalifornijskie co widać po nowych palmach na trailerze. Poza tym na filmiku jest dużo odniesień a propos nowego miasta - w pierwszej scenie z simką "na dachu" widać miasto za jej plecami (wieżowce inne niż w Bridgeport, choć może to być tylko jakaś ozdoba), również w dalszej części często widać jakieś nowoczesne miasto za oknami. Tak się zastanawiam, czy jeśli faktycznie ponownie dostaniemy do swoich rąk jakieś duże miasto z apartamentowcami, czy może twórcy pokuszą się o poprawę funkcjonowania miasta? Chodzi mi tu o większy ruch na ulicach, więcej simów w lokalach i... lepiej zorganizowany system kupowania/wynajmu mieszkań :D
|
ciekawy zwiastun, najbardziej spodobała mi się możliwość bycia piosenkarzem czy magikiem.
a z nowego miasta też się cieszę. być może kupie, jeśli będzie za co. |
@Absolem, dodam, że w tym momęcie jak sim "żągluje" tymi palącymi się pałkami, jest na jakimś "placu" lub "molo", a za sobą ma piaszczystą plażę...
|
Lubie no dla tego mówię o Los Angeles. Tam też mają plażę, wybrzeże i palmy, w końcu to Kalifornia :P
|
http://i.imgur.com/kPouZ.jpg
Zgadzam się tak jak ktoś wcześniej mówił będzie scena a pod sceną max. 5-ciu simów :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:36. |