![]() |
Cztery żywioły 2012 - Zadanie czwarte - głosowanie
Cytat:
Prezentacja prac: http://forum.thesims.pl/showthread.p...91#post1658591 Sonda zostanie zamknięta w niedzielę 24.02.2013 o godz. 19:00 Przypominam także, że jest to ostatnie zdanie. Życzę wszystkim drużynom powodzenia! |
Odp: Zadanie czwarte - głosowanie
głos na xxx :)
|
JEZUS MARIA! xDD
tak tylko mogę skomentować jedną z prac :D powodzenia wszystkim życzę i miłej zabawy! :3 |
Zagłosowałem na pracę, która według mnie jest pracą powietrza :3 wszezie rozpoznam tych simów, styl budowania i pisania, ruda jędzo! :D a wątpliwości raczej nie miałem, bo jedna z prac... ci simowie... ich autorka zawsze robi takich samych simów (właściwie, może zawsze to są ci sami, tylko fryzury zmienia? :O). Inna z kolei, cóż powietrze by tego nie zrobiło, i nie ten styl simów B) następna, i TO będzie jedyna konkurencja dla pracy na którą głosowałem. bo jest naprawdę dobra! i przez chwilę nawet sie zastanawiałem, która jest mojej ex drużyny. jednak tak jak wyżej napisałem, poznałem simów członka powietrza, którzy są prześliczni <3
No, mam nadzieje, że zagłosowałem na dobrą pracę. Tak w ogóle to fajne uczcie, móc w końcu głosować na swoich :3 Tak BTW: Cytat:
|
Z łatwością rozpoznałam, czyje są prace (niestety, niektórzy nie potrafią pozbyć się pewnych nawyków :P).
Zagłosowałam na, moim zdaniem, najlepszą ;) |
Jedna z druzyn paradoksalnie wybila sie na aferze zywiolowej, inna wykorzystala to jako podstawe do swojej pracy. Hmmm...
Moze to bedzie troche chamskie, ale jestes Kenny bezczelny mowiac otwarcie, ze glosujesz na prace, ktora najprawdopodobniej nalezy do twojej bylej druzyny. Zycze powodzenia ogniowi ;P |
Muszę powiedzieć, że poziom nie jest aż tak wyrównany jak przy innych zadaniach. :)
Powodzenia wszystkim <3 |
@up
Dokładnie ;). Również życzę powodzenia wszystkim drużynom :). |
Każda praca,moim zdaniem jest świetna ! :)
Powstrzymuję głos,i życzę wszystkim drużynom powodzenia. ;) |
Dwie prace znacząco odstają w kwestii jakości zdjęć, a jedna z nich od drugiej jeśli chodzi o tekst. Wybór jest prosty. Dwie pozostałe z mizernymi zdjęciami od razu można odrzucić.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:49. |