![]() |
Cztery żywioły 2012 - Zadanie piąte - głosowanie
Cytat:
Prezentacja prac: http://forum.thesims.pl/showthread.p...38#post1667438 Sonda zostanie zamknięta w piątek 08.03.2013 o godz. 19:00 Przypominam także, że jest to ostatnie zdanie. Linki do pobrania prac zostaną udostępnione po zakończeniu głosowania. Życzę wszystkim drużynom powodzenia! |
Odp: Zadanie piąte - głosowanie
Musze przyznac, ze tak jak i w poprzednim zadaniu, poziom jest bardzo nierowny. Powodzenia ;)
|
Jedna praca mnie powaliła - SUPERNATURAAAAAAL! :D <3
Zgadzam się z Ognistym Donem, poziom nierówny. Powodzenia wszystkim drużynom :) |
głos na xx guys.
|
SPN
BOŻE SPN KOGO MAM UŚCISKAĆ? Również popieram poprzedników, poziom bardzo zróżnicowany ;P Zagłosowałam na X :D |
Boże... Szanuję wszystkich, a DLACZEGO sonda dalej otwarta?!?!?!? To się przeciąga i przeciąga a głosy dalej lecą -.-
|
A dwie druzynki... jak widac znow podejrzanie udaje sie zdobyc glos, gdy przeciwna go zyskuje :)
|
Xd A która pierwsza zyskuje, bo ja nie jestem tutaj tak często ?? Która praca??
|
Wiecie co, mam dosyć ciągłych podejrzeń i pretensji. Jeżeli coś Wam nie pasuje nikt Was nie zmuszał do udziału.
W związku, że nie mam zamiaru organizować następnego zadania przedłużam głosowanie do jutra do 19. |
No to chyba sobie bedziesz przedluzal do smierci, bo nie zapowiada sie by ktoras z tych dwoch druzyn miala wygrac :)
Modlmy sie o cud! ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:27. |