![]() |
Forumowa Mafia II - sonda i zgłoszenia
Zastanawiam się nad drugą edycją Forumowej Mafii. Dlatego też proszę o zagłosowanie w tej sondzie, czy mam ją zorganizować, czy nie. Głosowanie potrwa do 5.10.2013 r. do godz. 20:00. Następnie, jeśli większość zagłosuje pozytywnie, będę zbierać zgłoszenia do gry w tym temacie do 9.10.2013 r. do godz. 19:00.
Druga edycja Forumowej Mafii się odbędzie. Można zgłaszać się w tym temacie od teraz do 9.10.2013 r. do godz. 19:00. Po tym czasie zostaną rozlosowane i rozesłane do uczestników role. Komentarze, które do tej pory pojawiły się w tym temacie, się nie liczą. |
Odp: Forumowa Mafia II - sonda i zgłoszenia
Libby, jak to zobaczyłam, od razu się uśmiechnęłam! <333333
Organizuj to koniecznie *____* |
Ja z góry mówię, że jeśli będzie to się zgłaszam <3 Zaklepuję sobie miejscówkę :P
Tylko drobna prośba, niech będą trochę bardziej sprecyzowane zasady, bo w poprzedniej edycji było trochę chaotycznie :) No, ale od czego jest uczenie się na błędach :P :3333 Nie moge się doczekać :333 |
Taaak, chciałem w to kiedyś zagrać, bo niestety pierwsza edycja była podczas mojej nieobecności :D Trzy razy tak!
A czy miejsca są ograniczone? @ Libby: nie ;) @ Pinki: to dobrze, nie muszę się martwić, czy zdążę się zgłosić ^^ |
Jak najbardziej tak :P
Tylko mam nadzieję, że miejsce wydarzeń będzie nieco inne, nie w dalekiej przyszłości, dalekiej galaktyce i nie w asyście super nowoczesnego sprzętu :P |
Tak tak tak. Tylko licze na klimaty rodem z prawdziwej Mafii :D
|
Ano właśnie, może Włochy, Sycylia, 20 wiek :P
|
Albo USA, czasy prohibicji, lata 30 XX wieku? :)
|
Ja jestem za! :3
I też chętnie się zgłoszę ;) Ale według mnie to najlepsze będą współczesne czasy, bo w latach 30 nie było komórek i innych tego typu pierdół, a coś czuję, że to by skomplikowało sprawę ;) |
up, ale były telefony normalne, więc bez przesady z tymi komplikacjami ;)
Mnie, szczerze mówiąc, fabuła mało interesuje, bo obawiam się, że znów wszyscy skupią się na niej a nie na poszukiwaniu mafiozów. Mam nadzieję, że tym razem pójdzie nam lepiej :) I jedyne czego chcę, to miłej atmosfery, bo wtedy zabawa będzie świetna nawet jeśli sceneria nie wszystkim będzie odpowiadać ;) No i oczywiście jestem na tak :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:04. |