![]() |
Cztery Żywioły 2013 - Zadanie Pierwsze - Głosowanie i ogłoszenie wyniku
Głosowanie odbywa się poprzez PM. Wysyłacie na mojego PM numer pracy, który wybieracie.
Przykładowy PM: Wybieram pracę nr 1 Głosujecie do 10.12.2013r. do godz. 18. Tego samego dnia pojawi się treść zadania drugiego. |
Odp: Zadanie Pierwsze - Głosowanie
Dla mnie system głosowania jest trochę bez sensu.. To znaczy nie można będzie monitorować głosowania, konkurencji :| Chyba, że wyniki będą podawane co jakiś czas to ok..
|
Można tu pisać komentarze?
Noo, wysoki poziom widzę :D Wszyscy mieli oryginalne pomysły :) Chociaż nie powiem, w jednej pracy bez problemu mogę zgadnąć kto jest autorem ze względu na specyficzny styl autorki (:P), ale ćśśś, nic nie mówię xD Powodzenia wszystkim życzę :) |
Można tu pisać? xD
W każdym razie... Chciałam podziękować Charionette za poczekanie na mnie parę minut, bo bym się nie wyrobiła. Bardzo wysoki poziom prac, także gratuluję wszystkim drużynom ^^ Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to forma głosowania. Drużyny nie mogą w taki sposób monitorować głosów oddanych na ich prace... :| edit: oo, nie jestem sama xD |
Właśnie o to chodzi, żeby nie można było monitorować. Przynajmniej obejdzie się bez sytuacji z zeszłego roku, kiedy było rzucane podejrzenie o celowe przebijanie głosów.
A co do prac.. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Widząc niektóre zdjęcia aż mnie przytkało. Mamy 3 dni wolnego, cieszmy się tym :D |
Wielkie gratulacje dla wszystkich druzyn. Naprawde swietne prace, mamy bardzo wysoki poziom :) Do jednej pracy mam pewne zastrzezenia, ale watpliwosci co do niej rozwieje juz Cherrie :)
|
Rozszyfrowałam Was! :wredny:
Jedna z prac powaliła mnie na łopatki i chciałabym wiedzieć, kto tak ładnie urządził ten domek w TS2 :O To wcale nie jest fajne uczucie wejść do tematu i na wstępie się załamać xD Meryam - ja to samo mogę powiedzieć o reszcie ; D Moja cierpliwość zostaje poddana wielkiej próbie - wolę żyć ze świadomością, że mojej drużynie nie idzie, niż trwać w takiej niepewności :| No ale powodzenia! Cytat:
|
czy tylko ja czytałam regulamin, że nie zdziwiło mnie głosowanie na PM? XD
Tak czy inaczej... Przez 3 dni mam żyć w tej niepewności? ;_; co do prac, to jedna mnie trochę zastanawia, ale wszystko się pewnie okaże. Bardzo ładne domki wyszly, każdy zrobiony inaczej, każdy miał inna koncepcję :) powodzenia! |
Kibel-tron mnie powalił, autorze, wygrałeś internety xDDD
Domy są niesamowite. Życzę powodzenia wszystkim Spoiler: pokaż |
A czemu w pracy nr 3 nie ma zdjęć z TS3? To można tak? Myślałam, że wymagane są domy z obu gier.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:25. |