![]() |
najciekawsze i najbezsensowniejsze marzenia i obawy
Jakie uważacie za najbardziej bezsensowne i najciekawsze marzenai i obawy?? ja uważam że najciekawszym marzeniem jest "mieć 10 dzieci" a naj bezsensowniejszym "zjeść płatki " a obawy nie ma według mnie ciekawych eheh :D
|
Cytat:
bezsensowna - przebrać się w bieliznę/piżamę. obawy... "zostać przyłapanym na zdradzie" (przy czym obawę tę mają wszystkie moje simy rodzinne, pomimo że nie zdradzają). a głupia obawa to np. obawa przed skorzystaniem z toalety publicznej. nie jestem pewna, ale chyba podobny temat był... |
masz racje z tą głupią obawą niecierpie jej i jest jeszcze jedna tak samo mądra zasnąć przy wszystkich a nie w łóżku (jeśli taki temat był to sorki ale nie znalazłem ja zawsze sprawdzam czy był taki czy nie )
|
bezsęsowne marzenie-zapłacić rachunek
bezsęsowna obawa-zapchanie klozetu |
dla mnie gupia obawa to "zmienic pieluszke", kiedy ma sie dziecko(ja tak miałam)
|
Cytat:
kolejne bezsensowne pragnienie - mieć 20 wnucząt. |
był już taki temat :\
no cóż... ale się można wypowiedzieć najfajniejsza - mieć niemowle (w simsach wychowałam ponad 30 dzieci do wieku przynajmniej szkolnego)... lubie ich rozmnarzać najgłupsza- mieć 20 wnucząt (al'a moja Ofelia Kowal) najbardziej beznadziejna - zobaczyć karalucha :\ |
Cytat:
Głupie pragnienie- barabara z 10 simami ciekawe pragnienie- napisać powieść, pierwszy pocałunek, uchronić się przed śmiercią głupia obawa- obawa ze skorzystania i publicznej toalety, zmiana pieluszki przy dziecku uważam że pragnienie jakiejs potrawy nie jest głupie, przecież ty też masz na coś ochotę do jedzenia czasem ;) |
Cytat:
|
Ja kiedyś miałem w obawach posprzątanie, chyba najgłupsza jaka była.
A najfajneijsze mazeni? Nie ma! Ale niegdy nei miałem tego zaplacenia rachunków i zapchania kibla :P |
Cytat:
mi chodziło o to, że ono jest bez sensu z tego względu, że ciężko je osiągnąć podczas, mimo wszystko, dosyć krótkiego życia emeryta. |
Ta co mi się najmniej podoba to "Zjedz kanapki z szynką". A ja tak chciałam, zeby moje simy były wegetarianami.. a oni żrą to mięsoj ak najęci.. ale trudno, mająswoje potrzeby. Poza tym panicznie boją się iść do kibla na parceli publicznej, posiadania dziecka, a wogóle to najgłupsza jest "odmowa wspólnej rozmowy". Wątpię, żeby jakikolwiek sim powiedział drugiemu - "Nie chce mi się z tobą gadać"...
|
oj jest tak jest :P
wystarczy ze sa w stosunkach wrogich lub tuz po zerwaniu zareczyn :\ |
mi z tymi płatkami chodziło o to że od tego jest głud a po co takie pragnienia robic ale mają zalete łatwo zrealizować :)
|
Mi się najbardziej podoba: Zreperować telewizor" jak facet nie ma żadnych punktów techniki :D
Nie ma głupich pragnień Każde mi sie wydaje w miarę normalne... No może z tymi 10 dziećmi to lekka przesada :) Najciekawsza obawa? Mieć dziecko podczas gdy w pragnieniach też je mamy a najgłupsza? Nie wiem, po prostu nie wiem. Bo nawet strach przed skorzystaniem z publicznej toalety ma jakieś podstawy... choćby to że można złapać jakąś chorobę. |
Cytat:
Poprawcie mnie jeśli źle powiem... ale to nie prawda, Przecież emeryt może sobie spokojnie mieszkać w swoim domku i nie starzeć się Chyba te wnuczęta nie musząbyć robione na oczach babci, nie? a najgłupsze pragnienie to chyba zjeść kanapke z szynką obawa? hmm odmowa rozmowy:P |
Dla mnie najgłupsze pragnienie to ,,dostać spadek po Kasi" przy czym w obawach jest ,,Kasia umiera" :D
|
zdażyło mi sie kiedyś u jednej simki w średnim wieku matki bliżniaków , pragnienie mieć niemowle , obawa mieć niemowle i bądz tu człowieku mądry czego ta kobieta chce bez sensu prawda
|
Dla mnie najgłupszym pragnieniem jest "zjeść kanapke z szynką". A tak w ogule moja simka o aspiracjach naukowych pragnie "wywinąć się śmierci". To pragnienie jest za 8000 punktów, a ja nie wiem jak je spełnić. Jeśli ktoś może mi pomuc to bardzo bym prosiła, żeby odpowiedział.
|
Cytat:
|
No więc Liso... Jak twój sim będzie umerał i przyjdzie po niego mroczny kosiarz to inny sim musi poprosić mrocznego kosiarza żeby darował życie temu pierwszemu (mam nadzieje że zrozumiałaś) A co do tego tamatu...Ja jeszcze nie mam simsów 2 więc się nie wypowiadam ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Cytat:
|
naj glupiej jest w tedy kiedy sims chce miec dziecko i ma obawe ze nie chce go miec ;/
|
mam pytanie:
jak zaspokoic pragnienie 10 dzieci skoro w domu moeze mieszkac tylko 8 osob?? :O a tych bezsensownych obaw ktorewymienialiscie jakos nigdy ie mialam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem, może ta 10-tka dzieci. |
Cytat:
|
żeby wywinąć sie smierci to tten sim musi umrzeć i jak przyjdzie mroczny kosiarz to innym simem który mial z nim bardzo dobre stosunki dać błagaj o życie czy jakoś tak a ja kwygra to sim ożywa w TS1 też tak było ale tam mogłeś być też zombi:D
|
Moim zdaniem obawa "skorzystać z toalety publicznej" jest jak najbardziej na miejscu. Dlaczego? Ano może tam zajeżdźać grzybami i ogólnie być zaniebdane. A taki sim z aspiracją "Pogoń za bogactwem" woli czyste kible ;)
|
mialem ostatnio jeszcze jedną obawe taką bez sensu "pujśc do pracy" jak ma prace to musi do niej chodzić a nie że on nie chce
|
to ja miałam pójsc do szkoły w obawach...u nastolatka
|
Masz jakiegoś nieuka!:P
|
chyba 3 miał.....za to jego młodsza siostra była prymuską....
|
No wlasnie moj maz (simowy) chcial miec 10 dzieci... musialam to sfotografowac i uwiecznic bo to jest marzenie madre, moze najlepiej od razu miec 10 dzieci w rodzinie ktora pomiesci tlyko 8 osob?! ;P Madre jest!a te platki i inne to sa bardzo potrzebne moim zdaniem, gdy ktos nie moze spelnic aspiracji swojego simsa, apojawi sie takie "zjesc platki czy indyka" to mozna nawet platynowy wskaznik dzieki temu zarobic... :D
|
Cytat:
|
Takim zwyczajnym pragnieniem jest "wziąć zwolnienie i zostać w domu" - chyba każdy czasem ma dni, że nie chce iść do szkoły czy pracy. Lubię też pragnienie "zakochać się" i "mieć niemowlę". Nie lubię pragnienia "zobaczyć ducha" , bo w domu nie mam samych z pragnieniem wiedzy a nie chcę żeby jakieś duchy straszyły mi simy z aspiracją np. rodzinną. Nie lubię też pragnienia "dorosnąc" , bo jakoś nie wiem, do czego tym simom się spieszy.
|
ja lubie jak małe dziecko staje sie dziekciem, bo wtedy jest 80% mniej opiekowania sie, tylko dawać jeśc i pilnować by ktoś był w domu :{P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja próbowałem obawe mieć niemowle adoptacją spełnić i ise nie działa ale mozna mieć 10 swoich jak sie eliksir życia pije :D
|
A ja tak już nie o niemowlęciach i dzieciach.
Kiedyś mój sim zakochał się w sprzątatce, ale ja tego nie chciałam więc tak obmyśliłam mój plan, aby ona przyłapała go na zdradzie i... źle zrobiłam. Teraz on ma cały czas w pragnieniach, aby np: zaprosić, porozmawiać, grać itp. z nią. Ale ona nawet nie chce z nim rozmawiać. I co mi zostało uśmiercić ją, ale kosztem samopoczucia mego kochanego simka, który ma również w obawach że ona umiera ;( |
Postanowiłam odświeżyć temat czymś takim:
http://butterfly-project.republika.pl/pragnienie.jpg Ona jest chyba nienormalna :wacko: To pragnienie jest niewykonalne, musiałaby chyba zaprzyjaźnić się nawet z bobasami w moim Miłowie :wacko: |
Cytat:
JA mam aspiracje rodzinna i nigdy mi nie wyskoczyło 10 dzieci...mam fartas :) |
Cytat:
Krotko gram w the sims,i jeszcze bezsensownego nie spotkalam (dla mnie) :D XD |
Mi się podobała obawa mojej dziewczynki.Posprzątać bałagan.Nie dziwię jej się.Taki miała zasyfiony pokój że szok.Ech....zupełnie jak ja.
|
Hmmmm... wedlug mnie prawie wszystkie pragnienia, sa ciekawe xD,
ale najglupszym jest ,,Napic sie wody z umywalki" xP. Kiedy to zobaczylem to malo nie spadlem z krzesla! Najciekawsza obawa to ,,Zobaczyc ducha", dwie najglupsze zas to ,,Rybka zdycha w akwarium" i ,,Skorzystac z toalety publicznej" (swoja droga to nie dziwie sie simom xD) |
30?? O maj gash, w życiu bym tylu nie zarobiła, choćbym chyba stanęła na głowie :P:P
A ja mam tak: Pragnienie: Zmienić pieluszkę Obawa: Zmienić pieluszkę. Ale najpierw nastepuje obawa a potem pragnienie więc nie tracę punktów. ;P ;P ;P ;P ;P |
:)
Heh.. Tez tak mialam... Tyle ze z niemowleciem...
|
Hmmm najlepsze. . . to chyba te co dają najwięcej punktów aspiracji np:szczyt kariery itd. Ale mi najlepsze to przytrafiło się jak simka chciała zjeść indyka a to dało jej aż 3,500 putktów!
Najgłupsze- zatrodnic majstra! :] |
A ja lubię te zatrudnić majstra ta łatwo je zrealizować.
To z pieluszką też miałam. Albo dwójka dorosłych simów mają dwa małe niemowlaki (bliźniaki) i pragnienie mieć niemowle, ale wybredni |
pragnienie:
najgłupsze: kupić sprzęt rozrywkowy co najmniej za 1 500 $ (a te flipery takie brzydkie są :\) najfajniejsze: ... dużo jest fajnych obawa: najgłupsza: ... dużo jest głupich najfajniejsza: ... chyba takiej nie ma |
Śmieszy mnie jedno pragnienie: gdy mój sim pojedzie sam na miasto to często ma w pragnieniach zadzwonić po swoją małżonkę :D I ciekawe jak mam mu to pragnienie zaspokoić...
|
.
Hm..miałam taką głupią obowę : wymknąć sie z domu " :O
|
Cytat:
|
Cytat:
|
u mnie też staruszkowie mogą mieć dzieci. jak widać prawdziwa "druga młodość"!!! Enyłej, do tematu: najbezsensowniejsze wydaje mi się "zatrudnij tępiciela robactwa" kiedy w domu ani 1 robaczka nie ma!! najciekawsze: "bara-bara w miejscu publicznym z 15 simami" (najzabawniejsze: spelnilam je u jednego sima....!!!!!!)
nie podoba mi się pragnienie posiadania dziecka. wybaczcie, ale więcej jak z 5 to nie wydolę z kierowaniem!!! :O |
naj naj głupszą obawą jest 'korzystać z toalety publicznej'
a pragnienie to zjeść chrupki |
ja ostatni miałam pragnieni Mieć niemowle i obawe mieć niemowle i przez to że w pragnieniach dostaje sie +8000 za spełnienie a w obawach -5000 moja simka dostała tylko +3000 :( bez sensu
|
najbezsensowniejsza obawa- chyba urządzić przyjęcie :laugh:
marzenie- seks ze sprzątaczką :laugh: (ale to chyba każdy zna) |
Najbezsensowniejsza obawa: Iść spać
Najfajniejsza: zosatć Sprzątaczką :w00t: Najgorsze marzenie: Skoczyć z trampoliny do basenu :\ Najfajniejsze: Zostać Emerytem :P |
Cytat:
Najgłupsze : bara-bara z 10 simami ;) |
najfajniejsze : nie mam takiego xd
najglupsze : chciec miec 10 niemowlat (jako emeryt) xd |
Najfajniejsza: Miez niemowle
Najgłupsza: Miec w tym samym czasie w obawach i pragnieniach Mieć niemowle |
Ejj, mi się coś zepsuło :\
Aspiracje mam na dole, a obawy na górze, do tego simowie na pasku mają wielkie oczy i rodzą mi się sami kosmici, nawet z normalnych związków. Chyba musżę przeinstalować grę. Najgłupsza aspiracja - mieć 10 dzieci -_-', popływać w basenie, pokłócić się z Simem X. Najgłupsza obawa - ktoś niszczy urnę X, X przewraca kosz na śmieci, korzystanie z toalety publicznej, zepsuty komputer. A tak apropo, to ja słyszałam, że ta aspiracja, napisanie powieści nie może być zrealizowana. Od tego miał być patch, coś takiego. |
Najlepsze pragnienie:kupic duza wanne (hydromasaz) i to jjest za 6000 pkt.aspiracji
Najgorsza obawa:Przyłapanie na zdradzie i (dla nastolatków) pojechac do szkoły |
Cytat:
najfajniejsze pragnienie..hmm...chyba takiego nie ma najłupsze pragnienie: bara-bara z xxx simami najgłupsza obawa: skorzystać z toalety publicznej, zostać przyłapanym na zdradzie, chociaż nikogo się nie zdradza :| |
taa albo MIEC 10 DZIECI!!!
Obawa??? eee... JAK KOBIETKA JEST W CIAZY TO WYMIOTY... przeciez zawsze tak jest ze kobiety w ciazy wymiotuja ale to mniejsza z tym |
Cytat:
Moja koleżanka to miała u Balbiny Biedak:\ |
ja też zbyt długo nie gram w kochane TS2 ale chyba najgłupszym pragnieniem było u mojej córeczki (jeszcze jako dziecko) zatrudnienie majstra-rodzice mają to samo pragnienie :). A najgłupszą obawą dla mnie jest dostać e-maila. Gupie jakieś takie.
|
Albo obawy kłopoty z pęcherzem przy swojej ukochanej ;D
|
Mam nową beznadziejną obawe: nie wychodzi mi chessburger :\
gosh... co za obawy... ja nie wiem kto coś takiego wymyślił :closedeye |
według mnie najgorsza obawą jest :
sprzatać ... przecież jak sim nie będzie sprzatał to utonie w śmieciach ... albo będzie miał zawsze niski wskaźnik "wystroju" a pragnieniem : np.krzesło w cenie conajmniej 120$ co to wogóle za marzenie ... przecież te krzesła powyzej 100 sa takie brzydkie i bednadziejne ... a do tego co ma cena do krzesła ... :/ |
Najfaniejsze : Mieć 10 dzieci.
Najgłupsze : Kupić grę w cenie conajmniej 1000$ (a najdroższa gra jest za coś ok. 890$) :( |
Bezsensowne: Mieć 10 dzieci, Zmienić pieluszkę :\ i Skorzystać z toalety publicznej
Najciekawsze: Brak |
Albo miałam rodzinkę 3 osoby. No i dziecko miało obawę "zrobić przyjecie", tylko w tym samym czasie rodzice mieli takie pragnienie :O
|
Oj, to się zdarza. ;)
R@fcio, na pewno jest jakaś droższa gra. Właśnie wczoraj pojawiło mi się u Balbiny Biedak: mieć 10 dzieci. Dla mnie "zjeść (coś)" to najfajniejsze pragnienia, bo łatwo je zaspokoić! Najgłupsze: "flirtować z...", "zadzwonić po..." (czyli np. do majstra), "zaprosić kogoś". Obawy: raczej nie mam ulubionej ani głupiej, ale głupawa jest ta z pójściem do publicznego kibelka. xP |
Albo u mnei:obawa-skorzystać z toalety publicznej.
Przecież jak sim ejst w miescie i chce mu się sisiu ;D to pzrecież chyba lepiej by poszedł do ,że tak powiem klopa publicznego niż by się zlał. Albo: pragnienei-mieć dziecko. Moja simka urodziła i za arz znowu jej się pojawiło,że chce meic dziecko.Nei starcyz jej jedno?? A nawet go nakarmić nei chciała. Jeszcze miałąm dziwne taki iż było,ze simka chce się bawić z kims.. Bawiła sie tam pare razy i nei znika to pragneinei.. Ja nei wiem co sie dzieje,ona 5 godzin sie bawiła i ejszcze etgfo chce. Poz atym dalicza mi się z akażdą zabawą 500 punktów.ZNika na chwile to pargneinei i za sekunde znwou wraca.Pomocy!! |
Cytat:
a dziecko chciała jeszcze jedno, ponieważ one (rodzinne simy) lubią mieć duuużą rodzinę. |
Cytat:
|
Cytat:
możesz nie zwracać uwagi, ponieważ codziennie (po każdej przespanej nocy) pragnienia się zmieniają. albo wykonywać trzy pozostałe. w końcu tamto powinno ruszyć i na jakiś czas się nie pojawiać. ale wróci. rodzinne simy są w końcu rodzinne i potrzebują sporo uwagi. |
Cytat:
Co do tych stosunkó to juz u tej baby to o zabawie jest cały dzień i sie nei zmeinia,a te trzy pozostałe to juz 2 arzy mi sie zmieniały,a to nic.. |
Cytat:
|
ja mam bezensowne dw pragnienia i nie wiem zupełnie jak je spełnić :\
jedno: poprosić o pomoc w odrabianiu lekcji/ a u dorosłego pomóc w odrabianiu lekcji, drugie: dostać najwyższą ocenę w szkole, co ja mam zrobić żeby dostał tą ocenę? kiedy klikam na regał z książkami żadnnej opcji odrób lekcje, poproś o odrabianie lekcji nie ma! co mam zrobić??? HELP! |
dostac najwyższą ocenę to tyle, co miec przez jakiśczas szóstkę. a co do pomocy przy lekcjach to kiedy się klika na książkę którą młody sim przytachał ze szkoły powinna być opcja "poproś o pomoc przy odrabianiu" ----> np. Kasia.
|
ok dzięki Wampirencja. :D :bow: :D :D Wielkie dzięki :d
|
Cytat:
|
Ja miałam taki przypadek że simka miała naraz w pragnieniach mieć dziecko i w obawach też mieć dziecko :O dziwne, nie?? Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Moim najbezsensowniejszym moarzeniem mojego sima to miec wnuczke. Juz na pozor wydaje sie ta glupie,ale to bylo marzenie nastolatki... ;P
|
Cytat:
Co do Pini to także wystarcyz klikać i wiem,że juz Ci wytłumaczone,ale pisano juz o tym wiele arzy na forum..A te ksiażki możesz znaleść na podłodz elub np:w ogrodzie.. |
najglupsza obawa jest dostac maila
a najglupszym pragnieniem jest zjesc: kanapke z szynka, platki i chilli con carne (nie wiem czy dobrze napisalam) w tym samym momencie. |
Cytat:
|
Ech..
Miałam jedno głupie :O No bo pragnienie było spoko "Dostać się do szkoły prywatnej" ale razem z tym miał obawę "jechać do szkoły" :\
To jak ma pojechać do tej szkoły, jak nie chce? ;P |
U mnie było podobnie w obawach było jechać do pracy, a sim ma aspirację ,,Bogactwo" :O .
|
Cytat:
|
Raz miałem
obawa: mieć dziecko pragnienie: mieć dziecko JEDNOCZEŚNIE! le nawet gdybym zrobił dziecko dostałbym +500 punktów :) |
moja simka miala ostaatnio pragnienie "miec 10 dzieci" (to bylo za 15 000 punktow)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi najbardziej podobała się obawa mojej simki- dwukrotnie wychodzącej za mąż i mającej 3dzieci, obecnie wdowy mającej 7dni do zostania emerytką:
http://img162.exs.cx/img162/8929/starapanna16gy.jpg |
news and news
dla poinformowania w ts2 university będzie o dużo dużo więcej pragnień i obaw
np. pójść na studia zdać jakiś test a co do dodatku: będzie jeszcze kilka nowych przyjęć jednym z nich będzie to wieczór kawalerski przy piłce nożnej piwku :D |
moje zdanie
Nie zgadzam się z Wami w kilku kwestiach. Piszecie,że niektóre obawy czy pragnienia są bezsensu, np. zjeść płatki. Przecież każdy ma czasami na coś ochotę. Albo mieć dziecko jednocześnie w obawach i pragnieniach. Przecież to naturalne,że pragnie się mieć maleństwo, ale boi się, że sobie nie poradzi z jego wychowaniem. Mnie sie to podoba, to bardzo ciekawe.
Są aspiracje, które mnie intrygują - np. u nastolatka obawa,że ucieknie z domu. Czy komuś się to zdarzyło żeby sim uciekł? Jak to wygląda? I pragnienie - napisać powieść. Ile trwa pisanie powieści i co się dzieje kiedy sim ją już napisze? Nie miałam też nigdy w aspuracjach - posprzątać bałagan. To też mi się ciekawe wydaje :) Pozdrawiam wszystkich |
Cytat:
|
Tak, to prawda, że pisanie powieści trwa bardzo długo, ale opłaca się, bo jeżeli sim na wysoki wskaźnik aspiracji i umiejętności to może za powieśc dostać nawet coś koło 3000 Simleonów (nie wiem czy tak to się nazywa :P ). No więc z ta powieścią to jest tak: jak sim skończy pisać to pojawia się taki komunikt: pisanie powieści dobiegło końca, mamy nadzieję, że sprzeda się dobrze (czy coś w tym stylu), potem dzwoni telefon i sim, który napisał tą powieś ma go odebrać i tam pisze czy powieść się dobrze sprzedała i za ile. Życzę wytrwałości w pisaniu powieści :P . A teraz do tematu: Za najbardziej bezsensowną obawę uważam np. zmienić pieluchy (a, co mały sim ma chodzić w brudnych? xP )lub skorzystać z publicznej toalety (może lepiej "narobić" w gacie?). Za najciekawsze uważam np. właśnie sprzedać powieść literacką lub doczekać się wnucząt.
|
No to na temat powieści już wiem więcej :) Muszę zmobilizować mojego sima do pisania.
Teraz tylko czekam aż ktoś mi wreszcie napisze jak to jest z tym uciekaniem z domu ( nie mylić z wymknięciem się). Chodzi mi o tę ikonkę z czerwonym tobołkiem. To chyba nie dzieje się gdy sim ma złe kontakty z domownikami, tylko gdy ma tragiczny poziom aspracji. Nie wiem jak zrobić żeby zwiał. Czy on wtedy coś mówi? Zarzuca tobołek na plecy i idzie ?? :D |
Z tym uciekaniem to nie mam pojecia bo mi sim nigdy nie uciekł. Dla mnie dziwne pragnienie to : " zarudnić majstra" i to pragnienie ma małe dziecko. To jest bez sensu, przecież małe dziecko nie potrafi korzystać z telefonu ;) A głupia obawa to u simów rodzinnych " dać się przyłapać na zdradzie" choć sim nie zdradza żony :P
|
matka mojej simki miala raz w pragnieniach ze chce aby jej corka poszla do szkoly prywatnej a w obawach ze ja wywalaja z tej szkoly.
za to ojciec tej samej simki mial w obawach ze wywalaja jego corke ze szkoly prywatnej mimo ze ona uczeszczala do publicznej. :O |
Najgłupsze pragnienie : Kupić krzesło za conajmniej 5 $ XD
najgłupsza obawa:zmienić pieluszkę |
najgłupsze pragnienie: iść do pracy
najfajniejsze pragnienie: gorące pocałunki z 3 simami, mieć 10 dzieci głupia obawa: zmieniać pieluszkę fajna obawa: włamywacz |
-pragnienie miec 10dzieci
-pocalozwac sie po raz pierwszy(TONIE CHODZI O ODMOWE!!!!!) :O |
Hmmm....ja troshke tego mam:
Najciekawsze marzenia: zostać porwanym przez UFO 5 razy, zobaczyć dushka , wywinąć się od śmierci. Najdurniejsze marzenia: mieć 20 wnucząt :yikes: ,zjeść kanapkę z szynką, iść popływać, załatwić się (o boshe...ja raz to miałam) Najciekawsze obawy: eee....a skąd ja mam wiedzieć!? Najdurniejsze obawy: skorzystać z taolety publicznej, zjeść owsiankę - na serio, jak można się bać OWSIANKI!? |
Najglupsze:
-Miec 10 dzieci -zjesc platki -umiec przyzadzac np.spagetti -Przebrac sie w pizame -przebrac sie w bielizne -przebrac sie w ubranie codzienne -przebrac sie w stroj kapielowy -przebrac sie w stroj sportowy -pogadac na czacie Najlepsze: -Pocalowac sie poraz pierszy -miec niemowle -flirtowac -.............................. :D |
no nie ktorzy nie lubia owsianki (ja lubie:P)
|
hmmmm
Najgłupsza - zmienianie pieluch, skorzystanie z taolety publicznej
najciekawsze - hmmm to było cos w stylu wyjście z domu przed północą czy jakos tak :) |
heh moj kolega mial zostac emerytem :O :wacko: (marzenia sa dziiiiiiiiwne) w simach
|
Mój sim miał taką obawę "Rybki zdychają" :\ To było małe dziecko i obawa była baaaaaaaardzo dobrze "punktowana" ;) Poza tym najgłupsze pragnienie-przebrać się w piżamę.Mój sim miał to pragnienie,kiedy przyszła jego kochanka(od razu potem pragnienie "Bara bara w łózku")Wygląda na to,że pomyślał,iż w piżamie wygląda pociągająco i atrakcyjnie :\
|
Najgłupsze pragnienie: zjeść coś tam,iść popoływać
Najlepsze pragnienie:osiągnąć szczyt kariery,rozwinąć maksymalnie wszystkie umiejętności Najgłupszy obawy:zmienić pieluche,złapali mnie(ja zawsze jak mam tą obawę a mi sie nastolatek wymyka to go policja przywozi :O ) |
JAK OLICJA NASTOLATKA PRZYWIOZLA?????? mi sie to nigdy nie stalo a mialem z gdzies 20 nastolatkow w grze
|
Nieraz jest tak że kiedy nastolatki wymykają się z domu potem wracają w radiowozie policyjnym.To poprostu łut szczęścia.
|
Cytat:
|
Około godziny 22 kliknija n telefon i wybierz opcję "wymknij sie z domu" wybirasz sima z którym ma się wymknąć i o 1.00 przyjedzie samochód i klikasz na niego jest opcja"wymknij sie z domu" i zabiera sima.Wymykać mogą się tylko nastolatki.Wymykając się musisz wyciągnąć jego rodziców inaczej go przyłapią i nie pojedzie.
|
Po zainstalowaniu the sims 2 na studaich miełem głupie pragnienie : stać się zombi
|
A najgorsze jest to kiedy simka w pragnieniach ma miec niemowle - w obawach tez :/
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja uważam, że najciekawsze pragnienie to sprzedać arcydzieło lub wygrać walkę, niezłe jest też bara-bara w miejscu publicznym z 3 simami.
Natomiast najtrudniejsze to 30 simów mnie kocha, lub bara bara z 30 różnymi simami.... kto ma mieć tylu partnerów??? Najgłupsze to mieć niemowle w pragnieniach i obawach, zmienić pieluszkę, skorzystać z publicznej toalety. |
Bezsensowne obawy to zmiana pieluszki, zapchanie kibla i zostać przyłapanym na zdradzie, chociaż moje simy nie mają żadnych kochanków :\
|
Najciekawsze to według mnie stać się zombi albo wskrzesić kogoś.
Najgłupsze to naraz w pragnieniach i obawach mieć dziecko. |
Według mnie to jest głupie jak ktoś chce mieć niemowle i niechce w tym samym czasie, albo tak samo u mnie jest z przyjęciami
|
Cytat:
I żyła! |
Ostatnio moja simka urodziła maluszka i w obawach miała śmierć niemowlaczka :\ Najbezsensowniejsza obawa xP Przecież niemowlaki i małe dzieci w simach 2 nie umierają :O
|
Ja miałam bara-bara z 50-cioma simami!(u Dona Lotario, który kochał 45 simów)
|
dla mnie najgłupsza jest obawa "ktos ze mna wygrywa" a pragnienie to te cale wskrzeszanie
|
hyhy
moja simka miala obawe miec niemowle a za razem chciala niemowle i jak sie urodzilo to miala aspiracje czarna owca bo malo jej z niemowlecia dodalo xP
|
Wczoraj miałam dziwne dwa pragnienia naraz: odrobić zadaną pracę i zmusić kogoś do odrobienia zadanej pracy... I na co tu się zdecydować? ;)
|
Najgłupsza obawa to zobaczyć robala. Najgłupsze pragnienie to "iść popływać". (nawet jak sim nie posiada basenu). Najfajniejsze pragnienie to roziwnąć maksymalnie wszystkie umiejętności i ozbaczyć UFO. A najfajniejsza obawa to "[imię sima którego kocham] mnie zdradza"
|
Ja mam sima o aspiracji popularność no i chciał mieć niedawno 10 najlepszych przyjaciół :O (przy takiej aspiracji to nic dziwnego, ale az tyle...) Trochę to głupie, bo trudne do spełnienia, ale na szczęście mu przeszło xP
|
najgłupsze pragnienie to iść do pracy
najciekawsze pragnienie to poślubić bogatego sima najgłupsza obawa to skorzystać z toalety publicznej |
najfajniejsze pragnienie sprzedac dzielo literackie najglupsze pragnienie to poslubic bogatego sima a najfajniejsza obawa to robactwo a najglupsza to skorzystac z toalety publicznej ;P
|
|
najbardziej debilne to chyba jest miec 10 dzieci :O Kurka wodna, kto by chcial miec w dzisiejszych czasach tyle bachorkow? :P
|
Cytat:
no, albo to jeszcze jest lepsze: miec 20 wnuczątk boże!!! :/ :P` |
moja simka miala durną zachcianke ostatnio:
- stać się zombie! xP tego sie nie da spelnic (zamienilam ja a aspiracja sie nie podniosla) xP |
co jak co ale z ta ubikacją publiczną to przesadzili....heh :)
|
bezsensowe to miec 12 dzieci a obawy stracić punkt (np charyzmy)
najciekawsze dla mnie poprostu przebrać się a obawy nie wiem :P :P |
Bezsensowne marzenie ma cały czas jedna z moich simowych studentek : Miłosz idzie na studia. Taaa, tylko, że Miłosz- kuzyn tej simki-nie żyje, zginął dawno temu w pożarze jako nastolatek.
|
Jeszcze nie mam THE SIMS2...ale już niedlugo będe miala i mam takie pytanko:Czy simka moze zajsc w ciąze przez pocalunek ze swoim partnerem?
Czy simka moze miec dziecko z facetem z sąsiedztwa ktory z nia nie mieszka? Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI! :whistle: |
Cytat:
Może zajść w ciążę z facetem z sąsiedztwa. |
Dla mnie najbezsensowniejsze marzenie to: przebrać się w strój wizytowy i rzucić prace(tylko za 500 p.)
Najciekawsze to: mieć 15 dzieci i doczekać się wnuków(jeszcze mi się to nie udało - zawsze za szybko śmierć przychodziła...) |
Raz miałam u NASTOLATKA (aspiracja popularności) pragnienie "zrobić przyjęcie sportowe",a obawę "urządzić przyjęcie" jak u małego dziecka :| :O
|
U mnie Balbina Biedak miała w pragnieniach i obawach (jednocześnie) "Mieć niemowlę" :O . Nie zauważyłem jakiegoś szczególnie beznadziejnego pragnienia czy obawy, a jak znajdę to dam znać.
|
Cytat:
|
Dla mnie totalnie absurdalna była obawa mojej studentki:"urządzić przyjęcie".
|
wredny sim
Mój sim zapragnął zrobić zombie ze swojej matki. Może bym się tak nie wkurzyła, gdyby nie to, że jego kochana mamusia jeszcze żyje i ani w głowie jej odchodzić... :O Mnie się tam podoba 10 dzieci, cały czas próbuję ją spełnic, ale jeszcze mi się nie udało....
|
Mi najbardziej podoba się aspiracja ,,uchronić siem przed śmiercią"
A najgłupsza aspiracja to ,,kupić wannę, lodówkę" Obawy: najgłupsze,,skorzystać z publicznej toalety" i ,,zmienić pieluchę" beznadzieja :/ Najciekawszych nie ma!! |
Mnie się spodobało pragnienie Belli - mieć trzydziestu kochanków. I ja jej to pragnienie spełniłam, tyle że skończyła z brzuchem jak bania :)
|
Apes666 a co myślałeś!! Hehehhehe :D :D :D Kasandra miała dalsze rodzeństwo!!
|
Apes to dziewczyna... :| Ja nie pamiętam już, ale chyba najgłupszą obawą jest "Użycie publicznej toalety" czy jakoś tak. :|
|
A ja kiedyś miałaś baaardzo głupią rzecz :D Moja simka dopiero co stała się z nastolatki dorosłą, nawet nie zaczęła pracować a już miała pragnienie "Przejść na emeryturę" ;)
|
W jakiejś obskurnej restouracyjce to wielu ludzi brzydzi się pójść do toalety..
a Kasandra nie ma dalszego rodzeństwa prostym sposobem, gdyż po mojej okolicy chodzi kilka Majek Ćwir, jedną mam od Góralki, tą, o której pisałam, a u mnie ona porzuciła rodzinę i jest sama - reszta została w Dziwnowie, więc Kasandra o niczym nie ma pojęcia. A druga Kasandra, która była w grze od początku ma około pięćdziesięciu wnucząt i dawno już nie żyje. |
Jest jeszcze jedno beznadziejne pragnienie które mnie poprostu dobija!!! Moja simka chce sie wyprowadzić chociaż mieszka sama! Nie głupie?
|
Moja simka raz miała: "20 wnuków" Kto normalny chce mieć 20 wnuków?!
|
Najciekawsza aspiracja: mieć niemowle
Najgłupsza aspiracja: zjeść kanapke z szynką Najciekawsza obawa: nie mam Najgłupsza obawa: mieć niemowle w tym samym czasie mieć to samo w aspiracjach p.s.Jak wymknąć się z domu??!! |
ja miałam emerytkę któr chciała miec dziecko a przecież nie może :O :O
|
Cytat:
|
Uhehehe
Najgłupsza obawa? ==>skorzystać z toalety publicznej....... :rofl:
Najciekawsza aspiracja==>bardzo ambitna osiągnąć max w rozwoju wszystkich umiejętności B) |
Cytat:
|
Mnie się kilka razy zdarzyło mieć 10 dzieci, 20 wnuków i te wszystkie płatki itp.
Dla mnie najzabawniejsze są te które się pokrywają np. zabawić Agatę, opowiedzieć dowcip Agacie, opowiedziec sprośny dowcip Agacie, zabawić krewnego. Opowiadasz sprośnego i wszystkie zaliczone :D . Obawa "prowadzić nudną rozmwę". ciekawa jest też zapchanie toalety ale takiego jeszcze nie miałam. Kiedyś nawet miałam tzw. "mydło" ;P czyli jedno okienko było puste B) |
Najgłupsza obawa - Zmienić pieluchę (U dziecka!) I korzystać z publicznej toalety
Najgłupsza aspiracja - Przebrać się w piżamę, kupić krzesło> I nie lubię romansowania z aspiracji a najbardziej lubię popularność |
Ja najczęściej biorę Aspirację 'Założenie rodziny' i zaciekawiło mnie życiowe marzenie sima.
'Gwiazda sportu to ja' << Co ma sport do zakładania rodziny? '3 dzieci kończy studia' albo 'mieć [ileś tam] wnucząt' to rozumie ale sport? :| |
Cytat:
Łatwiej mu żone fają znaleźć, eeee... dzieci będą go szanowały... eee a poza tym będzie zarabiał dużo kasy i wszyscy będą go uwielbiać :P To chyba proste jest... A tak w ogóle, to najgłupsze jest dla mnie jak Sim chce naraz Zacząć określoną karierę (np. Obiboka) i Zacząć Określoną karierę (np. jakiegoś polityka lub czegoś) ... to w końcu co on chce...? moze nie jest to głupie, ale jakieś takie jest głupie i bez sensu :\ |
Cytat:
|
Emeryci moga mieć dzieci.
Ten kosmita co jest stworzony przez autorów u mnie stał się emerytem i znalazłam mu zone Dorosłą i mógł z nią mieć dziecko. Była opcja 'postaraj sie o dziecko'. I nie ściągałam żadnych dodatków a ni nic. Po prostu żeby mieć dziecku muszą być (chyba ) małżeństwem. U mnie musiałam pokłucić tego kosmite z żoną i dopiero się dało. A co do tego zyciowego marzenia ze sportem to bardziej by pasowało do aspiracji : 'pragnienie popularności' albo 'pogon za bogactwem'... a nie do 'rodziny' :\ |
Emerytowani simowie-mężczyźni- mogą mieć dzieci z simkami młodszymi, w wieku dorosłym. Natomiast emerytowne simki- kobiety-nie mogą mieć dzieci, obojętnie w jakim wieku byłby ojciec dziecka.
Nie lubię pragnień :nakłonić kogoś do sprzątania/podania posiłku.Te pragnienia mają tylko simowie, którzy skończyli studia (bynajmniej tak zaobserwowałam u siebie). To denerwujące, zawsze rano, po przebudzeniu je mają. A przecież zatrudniają sprzątaczkę i mają rozwinięte umiejętności gotowania :\ |
Ja nie lubię obawy: Skorzystać z toalety publicznej. To idiotyzm ;P haha chce się kobiecie sikać za przeproszeniem i jest w mieście, ale ma tą głupią obawę i co?... :\
|
Bezsensy
Bezsensowne marzenie: Mieć dziecko (+8000)
Bezsensowna obawa: Mieć dzecko (-5000) |
Cytat:
A ty czasem nie masz ochoty zamiast kanapek zjeść np. płatki? Tak samo mają simowe! Ale już nie będę komentować. Najbardziej głupie obawy: Mieć wpadkę z pęcherzem xP Ten i ten sim umiera Najbardziej fajne obawy: Przyłapać na zdradzie xP Najbardziej głupie pragnienia: Bara-Bara z 5 simami Gorące pocałunki z 20 simami :D Najbardziej fajne pragnienia: Mieć niemowlę Mieć wnuka Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę. |
Najgłupsza obawa: Dostać e-mail :O , Korzystać z publicznej toalety
Najgłupsze pragnienie: Przebrać się w ubranie codzienne... |
ja miałem obawę "zostac przyłapanym na bara-bara" - -8 000
a fajne jest pragnienie wymknąć się z domu za 8 000!! |
miałem też obawę kupno telefonu!! :| :O
pragnienia uzyskać 2 punkty umiejętnosci gdy mojemu simowi brakowało tylko jednego punktu z kreatywności :O miałem tez simke która w pragnieniach miała wyprowadzic się z domu!! ;) :P |
Hmmm, najbezsensowniejsze pragnienie: przebrać się w ubranie wizytowe :|, mieć 20 wnucząt...
Najbezsensowniejsza obawa: mieć niemowlę, gdy w tym samym czasie sim ma takie samo pragnienie... :O. A najciekawsze pragnienie? Hmmm, dostać się do szkoły prywatnej :D. Sensowna obawa... eee... krewny umiera xP. |
Bara bara z pracownikami
Ja miałam pragnienie mojego Casanowy Bara bara z 10 pracownikami!!!! Spełniłam je ale po ciężkim boju:) Poderwałam sprzątaczkę, nianię, ogrodniczkę, policjantkę, listonoszkę, majstra, barmankę, roznosicielkę pizzy, dostawczynię zakupów, policjantkę.
|
Heh
Najbezsensowniejsze pragnienie- Zjeść kanapkę z szynką
Najbezsensowniejsza obawa- Skorzystac z toalety publicznej > :P |
OTO LISTA PRANIEŃ
MOIM ZDANIEM: -Najbardziej bezsnesu - odebrać telefon od ... ( "..." znaczy imię sima) -Najbardziej z sensem - zjeść galaretkę (każdemu się coś chce zjeść) -Najbardziej głupie - omdleć -Najbardziej mądre - zaprzyjaźnić się z simem ... -Najbradziej trudne - Zdobyć 30 najleprzych przyjaciół naraz -Najbardziej łatwe - Przebrać się -Najbardziej dziwne - porozmawiać z simem ... przy jedzeniu (jeśli nie wierzycie to wam pokaze screen) -Najbardziej normalne - zjeść spagetty (każdy ma ochote na takie pyszności!!!) -Najbardziej niezrozumiałe - ... ("..." znaczy imie sima ) umiera (takie pragnienie?!) -Najbardziej zrozumiałe - pocałować się po raz pierwszy (na pewno każdy z was miał ma albo będzie mieć takie pragnienie =) -Najbardziej ciekawe - Mieć 30 wnuków ( :\ ) -Najbardziej nudne - kupić lodówkę TO WSZYSTKO PRAGNIENIA!!! NAWET OMDLENIE!DZIWNE :wacko: :wacko::wacko: -------------------------------------------------------------------------------------------------------- OTO LISTA OBAW MOIM ZDANIEM: -Najbardziej bezsnesu - Zadzwonić do sima ... -Najbardziej z sensem - Stracić Pracę (nie wiele ludzi cieszy sie jak straci pracę) -Najbardziej głupie - zjeść kanapkę z szynką (jak nie chce to nie musi jeść :wacko: ) -Najbardziej mądre - być ofiarą porwania przez ufo (kto by chciał by go zgwałcił kosmita :grin: ) -Najbradziej ciekawe- ... umiera (ale w moim przypadku moja simka nienawidziła tej osoby i miała na koncie 2 przegrane w bujce...(1 wygrana :D)) -Najbardziej nudne - mieć wpadkę z pęcherzem -Najbardziej dziwne - Urządzić wesele (dziwne no nie???) -Najbardziej normalne - -Najbardziej niezrozumiałe - pocałować się po raz pierwszy (z aspiracją romansowania :\) -Najbardziej zrozumiałe - ... umiera ( nie kazdy lubi jak ktos umiera...nawet jak jest to glupia osoba (no chyba ze wyzadzila wieelka krzywde w zyciu :D )) PS: Dam wam screeny tych najciekawszych bo brechta!!! |
;)
Dla mnie bezsenswona obawą było dostanie e-maila :P Heh w końcu tą obawę miała emerytka wiec mozliwe że bała się takiego "wynalazku" jak komputer :P
|
najdziwniejsze jakie ja mialam to rozpalic ogień w kominku (+500) Nie moglam uwierzyc ze to widze, za pierwszym razem :P
|
heh naj bezsensowniejszae pragnienie
|
Cytat:
|
A ja już tak kilka razy miałam, że moja simka w pragnieniach i w obawach miała "Mieć niemowle". Bez sensu. Tylko, że w pragnieniach było +8000 punktów, a w obawach -5000 punktów.
|
Ostatnio moja studentka miała dwie glupie obawy : Sprzedac obraz i sprzedać powieść
Najbezsensowniejsze pragnienia to np "zjeść płatki", albo "płatki to danie, które umiem przyrządzać" I chyba tile :D |
Najfajniejsze pragnienie: Zdobyć punkt umiejętności
Najgłupsze pragnienie: Bara-Bara z 10 simami(i jeszcze więcej) Najfajniejsza obawa: nie mam takiej Najgłupsza obawa: Przytyć Na razie tak dłużej to grałam tylko aspiracjami romansowania i założenia rodziny, więc tych trzech pozostałych tak dobrze nie znam. Więc może są jeszcze jakieś głupsze i fajniejsze, których jeszcze nie widziałam. :D |
najfajniejszą obawą wg mnie, jest kiedy już dorosły sim, który za kilka dni stanie się emerytem, a ma pragnienie tworzenia rodziny, ma obawę "zostać starą panną/kawalerem" :D ;)
pozdrawiam |
?
Tgo nie rozumie. Dzieci co wy piszecie! [Dla mnie najbezsensowczejsze pragnienie to zjeść płatki] A wy nie macie czasem ochoty na 'coś Słodkiego'?
2. Matka danego dziecka ma +8000 z urodzin a ojciec +5000 |
najciekawsze : bara bara w miejscu publicznym hehehhe :D ;P aa najglupsze to chyba.. miec 15 dzieci.. tyle to sie chyba nawet nie da :wacko:
|
15 dzieci .. w teorii tak
ale psychicznie razej malo wykonalne: eliksir zycia + "postaraj sie o dziecko" jak wczesniejsze bedzie nastolatkiem |
Sprzedać arcydzieło, sprzedac dzieło literackie
Najdziwniejsze pragnienie które przytrafiło mi sie pierwszy i jedyny raz to było u nastolatka Damiana Biedaka on miał aspirację pogoń za bogactwem i jego pragnienie było "Sprzedać arcydzieło" i "Sprzedać dzieło literackie" były oznaczone ikonką maszyny do pisania taką kolorową a drugie ikonką palety malarza taką gdzie rozrabia sobie farbę.
|
sprzedac arcydzielo albo powiesc mnie sie podobaja. apropos obawo-pragnien, to mialam zostac wampirem i w obawach i w pragnieniach.
niektore sa takie banalne, jak, np. ogladac tivi, a inne np. miec 20 kochankow takie... za duze :D w aspiracji pogon za bogactwem nie podobaja mi sie ciagle pragnienia: kupic cos tam... po co mi 4 stoly??? |
Najgłupsze pragnienie:Zdobyć Najlepszego Przyjaciela
Najlepsze pragnienie:Bara-Bara :P Najgłupsza obawa:Zobaczyć karaluchy :D Najbezsensowniejsza obawa:Mieć Wroga (Raz miałem taką) |
Cytat:
Mnie tam wszystkie pragnienia wkurzają... |
Nie ma znaczenia jaka jest aspiracja, wystarczy, że danego sima będą pociągać wampiry. A to już da się ustawić jeżeli masz NŻ.
|
Moją simkę pociągają wampiry, a żadnych takich pragnień nie ma. W każdym razie, wydaje mi się że to Poszukiwanie przyjemności.
|
Cytat:
|
Cytat:
A ja uważam,że najbezsensowniejsza obawa to "zmienić pieluchy" :D a najciekawsze pragnienie to zaprosić kogoś :D |
Najgłupsza obawa-posprzątać (czy jakoś tak) :| :O
Najgłupsze pragnienie-poznać kogoś nowego (no bo mój sim miał ogrooomną liste kontaktu, że ciężko znaleśc kogoś, kogo szukam, a jeszcze on marzy o nowym ktosiu :P ) A najlepsze pragnienie?-zostać porwany przez UFO :P Najlepsza obawa- wpadka z pęcherzem. No i jak mój sim miał taką obawę, ale zlał się w ostatnie 3 simowych minut imprezy, więc troszkę się z tym pospieszył... No i to się stało w łazience! Ciekawe, czy goście o tym wiedzą? :P I impreza upadła z "balangi" do "klęski" czy jakoś tam :( :con: |
Hmmmm........
Najciekawszy- moze.... :wacko: miec ufo bliznieta (raz tak mialam, lecz niebylo napisane bliznieta tylko "miec dziecko ufo" czy cos takigo)
najbezsensowniejszy- "miec dziecko" w tym samym momencie kidy w obawach masz "miec dziecko" To co mam zrobic? Miec to dziecko, c zy nie? Tak i tak wyjda mi ujemne punkty i dodatnie :con: eeehhhh... najglupsze- macie racje, karaluchy i pieluchy to sa najglupsze. |
Yhym...
Najciekawsze pragnienie:wygrać ze śmiercią , najgłupsze: zjeść płatki
Najciekawsz obawa:Przyłapać na zdradzie, najgłupsza: ktoś nie chce rozmiawiać :wacko: |
Najgłupsze jest to jak kobieta ma i w obawach i pragnieniach miec dziecko :|
A najfajniejsze to pierwszy pocałunek ;) podoba mi się ta animacja, gdy się już całują :) |
U mnie najciekwaszym marzeniem jest dożyć złotego jublieuszu. A najgorszym to, że w pragnieniach Simka chce mieć dziecko, a w obawach nie.
|
JEST JESZCZE GLUPIA OBAWA (NIE WIEM CZY KTOS TO PISAL) ZROBIENIA IMPREZY :wacko:
|
Jeszcze jest głupia obawa "Skorzystać z totalety publicznej" :O
|
Cytat:
|
"doczekać się 10 wnucząt" to najbezsensowaniejsze, ale najciekawsze to "przyjrzeć się śmierci" xD
|
Jak dla mnie najfajniejsze pragnienia to: pocałować się po raz pierwszy, zakochać się, zobaczyć ducha, spotkać obcych... :D
Najgłupsze pragnienia: mieć 10 dzieci :wacko: , ożenić się z bogatym simem, a najgłupsze obawy to: zrobić sobie zdjęcie (w tej budce co jest w NŻ) :O , zmienić pieluchę, zaręczyć się (niektorzy simowie nie chcą :P ), skorzystać z toalety publicznej, |
jedną z głupich obaw jest też dostać e-mail... Jakiś lęk przed e-mailami?
|
Cytat:
|
Jak dla mnie "skorzystać z toalety publicznej" to najgłupsza obawa jaką jak narazie zobaczyłam. A co to jakiś lęk? W miejscu publicznym toalety zjadają, lub lepiej, połykają w całości? :laugh: |
NAJCIEKAWSZE MARZENIE:
Pierwszy pocałunek BEZSENSOWNA OBAWA: "Darek odmawia pierwszego pocałunku" , gdy oni się już całowali ;D BEZSENSOWNE MARZENIE: "Zatrudnić majstra" no bo po co, skoro wszystko działa? |
no wlasnie jak ma marzenie zartudnic majstra, to jednak cos musi nie dzialac :)
|
Najciekawsze pragnienie:
-Stać się zombie Najgłupsze pragnienie: -Rozmawiać z kimś o smażonym serze Najciekawsza obawa: -Ożenić się Najgłupsza obawa: -prawie wszystkie ;) |
Najwajniejsze pragnienie:
-Marko przegrywa ze mna (jakim cudem ,jak sa małzenstwem a ona jest w ciazy ) Najgłupsze pragnienie: -Złowić sandacza..jakiegos tam ,miec niemowle(wtedy mam w obawie to samo) Najciekawsza obawa: -Miec niemowle Najgłupsza obawa: -złowić buta .-. |
Odp: najciekawsze i najbezsensowniejsze marzenia i obawy
Jak już olusia1996 mówiła, dla mnie też najgłupszą obawą jest "Dostać e-mail" :O Tą obawę miała moja simka emerytka i może właśnie dlatego, że jest stara i chyba się nie umie obsługiwać komputerem to bała się dostać e-mail. Ogólnie emeryci mają głupie obawy.
A pragnienia? Najlepsze to jest: mieć dziecko, pocałować się po raz pierwszy, zakochać się, zostać porwanym przez ufo...itd Najgłupsze to "kupić coś tam za przynajmniej ileś tam simoleonów". Mój sim z aspiracją wzbogacania się ciągle ma takie pragnienia. Wkurza mnie już to xP Najgorsze jest jak chce kupić coś, co nie mam gdzie postawić. |
beznadziejna mialam obawe u kobiety ktora byla w ciazy "zostać starym bezdzietnym simem"
|
Cytat:
*chociaż nie za bardzo wierzę w takie pragnienie |
no to nie bylo pragnienie tyko obawa:/
|
A ja grałam wczoraj taką rodzinką z Lazurowej Promenady i jedna babka (emerytka) miała obawę przyłapać swojego męża na zdradzie. Prawdopodobnie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że on nie żyje :O
|
sorry, nie zauwazylam, ale nigndy nie mialam takiej obawy
|
Ja właśnie z tym duchem żyjącego Sima miałam.Ale to były dwie siorki które się nie nawidziły.Może ona tak naprawde chciała żeby ona umarła tylko nie ma takiego marzenia?
EDIT:Chyba potwierdzone.Wrogowie chcą zobaczyć duchy swoich wrogów za dowód tego że umarli. |
U mojej Simki najciekawszym pragnieniem było zostać 20 razy porwanym przez UFO :wacko: . A reszta jej rodziny miała ciągle obawę :
Najgłupsze pragnienie mojego Sima? < Rozkochać w sobie 100 Simów> :wacko: |
Najdziwniejsze pragnienie które mnie spotkało to przebrać się w bieliznę :O :laugh:
|
Najbardziej bezsensowne pragnienie
Zjeść płatki Kupić nowe ubranie - pamiętam specjalnie jechałam na publiczną, żeby je spełnić, a za chwilę było znowu to samo :( Najbardziej bezsensowna obawa Mieć niemowlę - gdy w pragnieniach było to samo Blink Skorzystać z toalety publicznej Blink |
Pragnienie:
Zjeść kanapke z szynką Obawa: Skorzystać z toalety publicznej ;) |
Pragnienie:
Posprzątać Obawa: Dostać e-mail Strasznie glupie no nie? :laugh: |
pragnienie - flirt z 20 simami
obawa - mieć dziecko |
Pragnienie: Zobaczyć ducha żyjącego Sima.
Obawa: Dostać e-mail. |
No to popatrzcie na marzenia mojego sima :D
http://img292.imageshack.us/img292/2962/bthrv2.png Wszystko oprócz jednego jest związane z tym samym :D |
moja babka chcial zmienic wyglad i to naj glupsze prognienie
|
Głupie pragnienie Barabara na parceli publicznej
Głupie obawy wyłowić but i skorzystać z toalety publicznej :) |
Najdziwniejsze pragnienie jakie miałam to taki:
Facet miał pragnienie :Urodzić Niemowlę: A njgłupsze jakie są to dla mnie zjeść cokolwiek.. Najfajniejsze xD--Brak.. |
Najglupsze marzenie:
Wygrac ze śmiercią <--- pff.... ( :) ) |
Najfajniejsze marzenie da mnie to spotkanie z obcymi, ja tez bym chciała :) a najgłupsze to hmm.... nie weim :)
|
Moja simka która ma 4 identyczne córki chce mieć 15 dzieci a ma już 13 dni do starośći pomocy!
A wracając najgłupsze było u mnie to: -Pragnienie :urodzić dziecko -Obawa:urodzić dziecko głupota nie? |
najfajniejsze: Moja Łaciata miała pragnienie : Wypić sima - MArta
|
Cytat:
Najciekawsze (dodatek CPR): mieć brązową rangę wędkarza (albo, jak kto woli, złotą :)). Ale najlepsze - mój Sim otrzymał rangę brązową, gdy łowił ryby, ale był napis "Twój Sim za złowione ryby otrzymuje brązową rangę wędkarza", a tą jedyną rybą był... but nr 43. :) Najgłupsze: Płatki, to coś, co chcę zjeść. Najlepsze: Bara-bara z 10 Simami. :D |
ja uważam że niektóre obawy są bez sensu
|
Jeju!!!!!Wiadomość z ostatniej chwili!!!!!!Jak zaczęłam grać w simsy to moja simka miała w pragnieniach ogień!!!!!Najeżdżam myszką a tam napis "Włożyć palec do ognia"???!!!JA NIE ZMYŚLAM SERIO!!!Naszczęście się zmieniło!!!
|
Raz miałam u Balbiny Biedak w pragieniach i w obawach mieć niemowlę.Dziwne?
|
Gupie pragnienie to mieć niemowlę gdy ta rodzina ma już 2 niemowlęcia :P
|
Najpierw wyjaśnie. Moja simka ma psa imieniem Sarah.
Obawa : Sarah gryzie przedmiot. |
co do tej powieści... ile czasu zajmuje jej napisanie?? Ja pisałam swoimi simami powieści to za każdym razem napisał się ze dwa tygodnie i i tak nic nie napisał ;/ bes sęsu...
najfajniejsze pragnienie: gorące pocałunki (3,5 tys aspiracji wpada praktycznie za nic :D:D) najgłupsze:pracować w stołówce |
Najciekawsze marzenie:mieć 10dzieci
Najgłupsze marzenie:zjeść płatki/zapiekanki/itp. Najciekawsza obawa:wziąć ślub Najgłupsza obawa:sim i ja prowadzimy nieciekawą rozmowę |
Najgłupsze pragnienia:
zjeść płatki/ kanapke z szynką ORAZ Tobiasz (albo ktos inny. xD) okazuje mi się jako duch. :con: Najgłupsza obawa: Przegrać walkę na snieżki. :no: |
Mój sim w pragnieniach ma "mieć niemowlę", a w obawach też to ma i jak takiemu dogodzić :/
|
Cytat:
dla mnie ono jest najgłupsze :D moja simka tak ma. i niby jak mam jej to spełnić? Jedno dziecko już wybyło z domu (straasznie szybko dorosło), teraz będzie drugie, mam nadzieję dziewczynka. Najciekawsza obawa: zobaczyć grad. (musze zbudować dom bez okien ;) ) Najgłupsza obawa: ktoś odmawia zabawy piłką czy jakoś tak |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:20. |