![]() |
Który wiek u simów jest najlepszy?
Zakładam tu temat: który wiek waszym skromnym zdaniem jest u Simów najlepszy?
-Bobas -Dziecko -Nastolatek -Młody dorosły -Dorosły -Staruszek mnie osobiście najbardziej pasuje dorosły i bobas :D o płci nie wspomnę aby sporów nie było papa miłego sondowania :D P.S. Myślę, że mogę po jakimś czasie zapytać się również czemu tak odżuciliście dziecko i staruszka? Temat idzie dalej :) papa Nia Liv edit:dopisałam co trzeba. |
Cytat:
|
oczywiscie bobas z jego zarąbistymi cymbalkami i krolikiem :)
|
Ja najbardziej lubie doroslego, bo mozna robic najwiecej zeczy.
PS. To nie jest bobas, tylko male dziecko. Bobas jest wczesniej. |
dorosły- najwięcej możliwości
|
Ja najbardziej lbie grać nastolatkami i dorosłymi ;)
|
Mi sie najlepiej gra dorosłym i nastolatkiem. Nastolatek bo... simy są wtedy ładne i mogą uciekać z domu, a dorosły bo też jest ładny i może mieć dzieci, a co za tym idzie wychowywać je :D.
|
mi się najlepiej gra bobaskiem (są śliczne;() i dorosłym (ofcourse ;) )
|
mi tez doroslym i nastolatkiem, ale wybiore raczej doroslego, bo jest jeszcze wiecej mozliwosci ;]
|
Ja jednak najbardziej lubię grać dorosłym, prawie nigdy nie robię na początku nastolatków, bo istnieje niestety coś takiego jak zadania domowe.
|
Ja najbardziej lubię grać nastolatkami i dorosłymi. Zagłosowałam jednak na nastolatki, sama nie wiem czemu, tak mnie jakoś podkusiło ;) . Ale muszę przyznać że grająć dorosłymi jest więcej możliwości.
|
Wyybrałam nastolatka chociarz jeszcze w sims2 nie gram to najlepiej grałoby mi się nastolatkiem :) (dziewczyną :D )
|
Ja (chociaż nie mam simsów 2 i narazie gram u kumpli:() wybrałem dorosłego. Najbardziej lubię nim grać bo ma najwięcej możliwości. Lubię też grać nastolatkami chociaż zniecheca mnie odrabianie pracy domowej
|
Ja zagłosowałam na "bobas", bo wtedy można uczyć dziecko chodzić, mówić...eee załatwiać się na nocnik etc. No i zabójcze są te jego cymbałki i walenie królikiem o podłogę, albo bawienie się lalkami Barbie - bierze kena do ręki, potem do buzi i go szarpie w zębach tak jak pies :wub: romantica ;*
|
ja najbardziej lubie małe dzieci i dorosłych :*
za to nienawidze staruszków i nastolatkow :\ |
Dobra nadchodze...
Ja najbardziej lubie doroslych, male dzieci i nastolatki w takiej kolejnosc. A nie lubie Saruszkow! Przeciez wtedy nic nie mozna robic! :wacko: |
Ja njabardziej lubie dorosłego i na niego też głsowałem , nastolatki też są fajne lae nie nawidze staruszków oni są denerwujący nie lubie też małych dzieci bo nic nie da sie robić
|
Nie będę jakimś wyjątkiem gdy napiszę, że najbardziej przypadli mi do gustu dorośli, bo nimi jest najwięcej opcji. :) Nastolatki też lubię, ale nieraz jak coś chce się zrobić nim, a się nie da to jest wkurzające. ;)
|
Ja wybralem Doroslego , Najlepiej sie nim gra :) i tak jak ktos wyzej napisal /\
jest najwiecej opcji | | |
najfajnieszy wiek to nastolatek tylko szkoda ze nastolatki nie maja tylu opcji co dorosli :-(
|
ja lubie grać dorosłymi, dlatego bo:
najwięcej mozliwości najwięcej możliwości najwięcej możliwości ładnie wyglądają :D |
CZy ładnie wyglądają z tmy bym sei nei zgodził to od ciebie zależy czy ładnie czy nie :)
|
Cytat:
|
Naturalnie, że Dorosły. A o to powody czemu:
-zarabia dobrą kase w pracy (nie jak nastolatek lub emert :/) -może produkowac dzieci^^ -ma więcej obcji -i wogóle najlepiej się nim gra. |
Ja bym chciał zaznaczyć i nastolatka i dorosłego. Wybrałem jednak nastolatka. Ma trudno się nim gra. Pasowało by się pierwszy raz pocałować, mieć pierwszą sympatię itd. :P Ale dorosły zarabia więcej forsy i ma więcej opcji :P
|
Bobas.. :) Zawsze lubie się nimi opiekować i często zatrzymuje czas kodem aging off :D
|
Cytat:
|
:p
Lubie doroslego, ale najleppiej gra mi sie nastolatkami i bobasami ale tymi co mozna stworzyc w panelu sterowania. :P :P :P
|
Stawiam na bobasa :D Wszystko co tylko potrafi zrobić jest takie kochane, no może oprócz chlapania wodą w kibelku, to już mnie denerwuje ;) Poza tym czy stworzony prze mnie, czy wygenerowany komputerowo wyglada tak samo słodko :P Za bobasem ewentualnie mogę obstawić dorosłego, z powodów które wymieniliście wyżej.
|
ja lubię grać nastolatkami i małymi dziećmi, bo są takie słodziutkie, :) a nastolatki mogą sie wymykac z domu itp. :D
|
Cytat:
|
Simy
Mi się najbardziej pobobają:
- nastolatki oraz - bobaski |
Ja uwielbiam Bobaski ( male dzieci ) poniewaz najfajniej jest jak sie je uczy chodzic, mowic itp. albo slodkie jak gryza paleczke od cymbalkow :):)
|
najbardziej lubie grać nastolatkami i malymi dziecmi;)
|
Ja lubie wszystkie, oprócvz emeryta i bobasa. Mają śliczne ubrania (to jest największy plus) i można z nimi robić du,żo rzeczy, np. dziecko jak gra w szachy to siedzi na stosie ksiązek telefonicznych :D i to jest git.
|
Ja tam lubię nastolatków i małe dzieci:) Nastolatki są bardzo fajne, mogą się wymykać z domu itp., a małe dzieci są kochane:D
|
a ja na male dziecko, bo tak fajnie raczkuje itp jest fajniutkie oraz dorosli (bo nastolatkowie musza chodzic do tej durnej szkoly)
|
Chyba dorosły
Dorosły ma najwięcej możliwości można zakładać rodzinę, mieć dzeieci :D osiągnąć szczyt kariery itd, itp
|
ja lubię dorosłych boz resztą to mam kłopoty
:slap: |
oczywiście nastolatkami :) a jeśli chodzi o płeć to nastolatkami dziewczynami :P
|
Moim zdaniem.....
Mi najlepiej się gra bobaskiem, nastolatkiem, a najnajnajlepiej dorosłym, bo ma najwięcej możliwości tak normalnie i w łóżku................. :O
HA! :D |
Doroslym najlepiej - wykonuje wszystkie czynnosci, nie musi sie uczyc !!!!
|
Ja najbardziej lubie nastolatków :P a nie lubie dzieci :| są takie...eee......... niewiem jak to powiedzieć :\
|
Według mnie najlepszy okres życia simów to nastolatek, a temu, bo... nie wiem czemu, poprostu najbardziej mi się podoba ten okres i już :hmmm:
|
Mi osobiscie najlepiej gra sie nastolatkami. Tak jka wiekszosci. Bardzo lubie tez bobasy, ale nimi nie mozna duzo robic, wiec chyba jednak nastolatki. :P
|
nastolatki.Wymykać się można z domu.Praca i szkoła naraz.iiiii to chyba wszystko..
|
A jak myślicie.............oczywiście że dorośli bo jest dużo opcji nastolatków też lubie ale nie znosze zadań domowych(a kto je lubi).
|
Hmmm ja tam wolę grać nastolatkami,no i dorosłymi, jakoś małe dzieci mnie nie pociągają ;)
|
najlepiej gra sie doroslym...
|
Ja uwielbiam grać nastolatkami. No i dorosłymi :] Staruszkami nie zabardzo. Po jakimś czasie mi sie nudzą xp
|
Najbardziej lubie grać dorosłymi i tymi małymi dziećmi... Nie wiem czemu :P
Ale za to nie lubie grać "normalnymi" dziećmi... Wkurzają mnie ich te dziwne "niewyrobione" twarze i to, że jak nie chodzą do szkoły zabiera je ci z OS ==' |
nastolatki i dorosli jakos tak najlepiej.
|
Zgadzam się z tobą Neina
|
Każdy z tych etapów ma swój urok.
Dlatego też uważam, że wszystkie są równie fantastyczne. Od nieworodka po staruszka :-) |
najlepiej mi się gra NASTOLATKAMI!! dorosłymi też, ale nastolatkami fajniej jakoś mi się gra ... first kiss, stała sympatia, wymykanie się z domu xP
|
Ja najbardziej lubie garac nastolantą/nastol;atkiem
|
A ja lubię staruszków:P Są tacy nieporadni:P Tak śmiesznie chodzą, a tak naprawdę to nie wiem czemu:P
|
Według mnie najlepsze są małe dzieci, nastolatki i dorośli...
|
Ja zagłosowałam na dorosłych, ponieważ można nimi najwięcej robić. :P Przepadam takze za nastolatkami. :lovers: To taki fajny wiek(tylko te zadania domowe! :book: ), a małe dzieci są takie słodkie! :baby: ;( Z emerytami nie ma jakoś co robić. :sleep:
|
Ja chyba najbardziej lubię nastolatków ale dorośli też są fajni.Z nastolatkami jest chyba najwięcej do roboty.
|
Oczywiście NASTOLATEK! Któż zapomina pierwszy pocałunek, nieprzespane nocki u kolegów, pierwsze sympatie...? :P
|
Nastolatek.... ale tylko jeżeli pod ręką jest woohoo-teens czy cuś takiego. Wtedy... wtedy jest ok ;P
|
Ja najbardziej lubię grac nastolatakami i doroslymi. Ale nastolatkami bardziej
|
Nastolatki są fajne, ale powinny mieć troszke więcej opcji/możliwości itp.
|
Najlepsi są nastolatki i dorośli, ale tymi drugimi steruję znacznie częściej!
PS. A stare babcie mają dziwne cyce! |
Wiszące, prawda? ;P
Mi się nie podobają figury staruszków - nie każdemu przecież 70-latkowi brzuch wisi [np. Sophia Loren] :D |
Zaznaczyłam "dorosły", bo właśnie nimi najczęściej gram.
:P |
Najlepsi są dorośli.Nastolatki mogą być ale te zadania domowe są męczące.Staruszkami nie ma co robić.Małe dzieci nie umią gotować ale przynajmniej jest darmowa pomoc domowa.Bobasy są okropne tylko płaczą cały dzień i trzeba je uczyć żeby nie były niedorozwinięte.
|
Ja lubię grać nastolatkami:)))
|
ja najbardziej lubie nastolatkow, bo sie moge wczuc :) a dorosli moga robic wiecej rzeczy hmm....teraz dojdzie nowa grupa wiekowa, to zobaczymy jak to bedzie. :D
|
...
Najlepsi są dorośli simowie. Mogą robić wszystko. Najbardziej nie lubię grać emerytami :P Najczęściej ich sam uśmiercam ...
|
Najlepsze są małe dzieci.Śliczności :P :) :D Ale od razu po nich są emeryci.Nawet nie wiem za co lubię emerytów. :)
|
ja najbardziej lubie male dzieci i doroslych :D
|
Ja uwielbiam grać nastolatkami. jest super bo wtedy bardzo się wczuwam
|
Mi sie najlpiej gra nastolatkami moze dlatego ze moga one uciekac i wogole tak fajnie jakos:D:D Doroslych tez lubie bo maja najwiecej opcji i pozniej dorosla kobieta moze rodzic takie slodziutkie bobaski :P :P
|
Mi najlepiej gra się nastolatkami i dorosłymi. Bardziej jednak lubię dorosłych, ponieważ mogą robić więcej rzeczy niż wszyscy inni...
|
uwielbiam nastolatkow!!pierwsze milosci i tak dalej...
|
jaa? ja lubie i nastolatkow i doroslych... nienawidze innych...
|
Zdecydowanie dorośli. Chociaż sądzę, że młodzi dorośli wyjdą na pierwsze miejsce, gdy w me łapki trafi dodatek ^^
Ale małe dzieci są taaakie rozkoszne... |
Ja tam lubie najbardziej dorosłych ale za nimi o włosik seryjnie prawie nachodzą na dorosłych nastolatki... Dorośli mogą robic rózne zeczy a nastolatki mogom być prymusami i starać się dostać do szkoły prywatnej... Jak ja lubie robić wrazenie na tym dyrektorze szkoły prywatnej
|
Oczywiście dorośli. Po pierwsze maja więcej możliwości, a po drugie hmmm po prostu ich lubię :D Nienawidzę za to małych dzieci! Brr...wiecznie płaczą, trzeba się nimi zajmować itp. Beznadzieja :wacko:
|
Cytat:
|
>>>>><<<<<<
Mi sie podoba wiek:
nastolatka i bobas!!:tu: |
Chyba trza będzie zmodyfikować ankietę i wprowadzić nowy przediał wieku mianowicier młody dorosły!!!
|
Ja tam najbardziej lubie nastolatkow... doraosli sa nudni ;P
|
Hm a ja najbardziej lubię grać...staruszkami (boshe mój boshe jakaż ja jestem oryginalna!!! :cool: ), bo...bo...BO TAK!!!!!!!!!!!!!!!He he :) A najbardziej nie lubie bobasów...jeshu ciągle wrzeszczą oszaleć można i budzą biednegoo sima p-po n-noocach buu ;( :1smutny: :1smutny: ;(
Aha, i jeszcze jedno : dlaczego, u licha, wszyscy mówią o nowym przedziale wiekowym z TS2Na studiach jako "MŁODZI DOROŚLI"!? Ludzie to nie są żadni dorośli tylko MŁOODZIEŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!(Tak!Tak!Jestem geniuszem świata!ODKRYŁAM TOO!)Młodzi dorośli...kto to wymyślił :| |
Cytat:
|
Cytat:
A by nie było offtopu, głosuję na młodzież... |
Mi tam nastolatek :D
|
mi najbardziej odpowiada nastolatek i zwykly dorosly :]
|
A ja uwielbiam grać nastolatkami. Dlaczego? Bo wydaję mi się tacy jeszcze ''nieobeznani'' ze światem. jeśli mają aspiracje romansowania, chcą całować się, a gdy juz do tego dojdzie to wydaje mi się to takie śmieszne. Np. na kanapie. ''Rzucają się'' , co chwilę zmieniają pozycję i to tak fajnie wyglada :). Mogą też wymykać się z domu z ukochaną osobą, bić się,- jak mają aspiracje towarzystkie, to chcą się wdawać z bóki itd. Możliwe, że dorośli też mają podobne ''zachcianki'', ale juz to tak fajnie nie wygląda. ;)
|
Lubię bobasy :D tak fajnie gaworzą :D no i dorosłych :)
|
emeryci tez sa spox
|
Ja najbardziej lubie nastolatków. Pierwszy pocałunek, stała sympatia, wymykanie się z domu. Natomiast nie lubie bobasów, trzeba się śpieszyć, a one się tak powoli uczą... :|
|
staruszek tak!!
Cytat:
człowiek nie chodzi do roboty (ale może) a zarabia co prawda jest już w sile wieku ale ciągle może nawet z dziećmi nie ma problemu- zawsze może adoptować same plusy B) |
Ja uważam, że najfajniejszy jest wiek dorosłego, ale w porzo jest też wiek nastolatka i emeryta. W NS fajny jest zapewne także wiek młody dorosły
. |
ja lubie grac nastolatkiem bo mozna robic szalone rzeczy, dorosly tez jest wporzo:D :P
|
Bobasek (i jego zabawki... szczególnie, gdy wali misiem o podłogę i gryzie lalki:D), mastolatek (mój okres ;P) i dorosły. Najgorsze, to chyba dziecko :\.
|
wg. mnie to nastolatek i dorosly :)
|
Ja bardzo lubię małe dzieci (bobasy), nastolatki i dorosłych... Dorośli mają najwięcej opcji, nie muszą się uczyć itp. Nastolatki mają fajne żyice, ale te prace domowe....fuj!!! A bobasy mają chyba najlepiej- nic prawie nie muszą robić (no dobra, uczyć się swojego imienia itp.)...Najlepiej jest, jak się bawią- to normalnie trzeba zobaczyć!!!
|
Ja lubię wszystkie oprócz EMERYT...ale najbardziej to lubię bobaska i dzieciaczka raczkującego :)
|
E tam. Młodzi dorośli wymiatają! :D
|
Ja najbardziej lubię grać nastolatkam i dorsłymi. Nastolatki są fajne ale nie ze względu na to że chodzą do szkoły a dorosłych ponieważ mają najwięcej możliwości.
|
Moim zdaniem najlepsi są emeryci, dorośli, dzieci w wieku szkolnym i może nasto.... Wybrałam dorosłych :D . Ale emeryci też są fajni. :P
|
1-NASTOLATKI
2-DZIECI (one) 3-NASTOLATKOWIE 4-DZIECI (oni) 5-DOROŚLI (one i oni) 6-NIEMOWLAKI (oni i one) 7-EMERYCI (oni i one) 8-DZIDZIE (oni i one) male dzieci sa najgorsze bo wnerwiaja mnie z tym kiblem. potem tylko rycza ze im higiena spada a sprzatac trzeba..... :P :P :P :D :D :D NASTOLATKI GORA!!!!:happy2: :happy2: |
Hmmmm......
Ja myśle tak:
-Bobas jest suuuuuuuuuuper najbardziej lubie uczyć do chodzić, mówić i nosić go 10/10 -dziecko w wieku szkolnym ........wolicie żebym sie nie wybowiedziała...-10/10 -nastolatek jest suuuuuuuuper, ma super ciuchy i ogólnie jest świetny11/10 -dorosły ma najwięcej możliwości, jest ogólnie suuuuuuuper10/10 -emeryt hmmmm.......nawet fajny 5/10 I to jest moje zdanie.(ał bolą mnie palce ;( ) |
Zdecydowanie nastolatek i dorosły :yes:
|
Mi odpowiada dorosłość i nastki ;P
|
Moim zdaniem nastolatek
|
Moim skromnym zdaniem nastolatek i to dziecko raczkujące są słodkie te dzieciaczki :*
|
Siema
A więc.. mnie najlepiej gra się (po kolei wymienione)
-Bobasem -Dorosłym -Nastolatkiem -Dzieckiem -Staruszkiem WYMIENIONE PO KOLEI |
Ja najbardziej lubię nastolatki i dzieci. Nastolatki ponieważ podobają mi się ciuchy i są ładne. A dzieci... Poprostu je lubię.
|
Emeryci, a jak! ;)
Najmniej lubię małe dzieci, najbardziej dorosłych. |
Ja najbardziej lubie grać dorosłym i bobaskiem, bo bobaski są słodziutkie, a dorośli mają najwięcej do roboty. Nie znoszę nastolatków o dzieci...
|
NAJbardziej to lubię nastolatki (ale jestem oryyyyginalna:P) bo... bo nie wiem, pierwszy pocałunek, spanie u kumpla, imprezki, bijatyki z wrogami:P
Poza tym to mój okres:D |
jak sa nastolatkami
|
ja najbardziej lubie grac:
Malcem który raczkuje Dorosłym Nastolatkiem Tym na studiach |
Nastolatki zadza!
A jak?! Najlepiej gra mi sie (po kolei):
- Nastolatkami - mlodymi doroslymi (NS) :) :) - doroslymi - malymi dziecmi - strauszkami bobasami :) :) :) :) :) :) |
ja najbardziej lubie nastolatków i ich pierwszy pocałunek.. Tylko do szewskiej pasji doprowadzają mnie te studia.. za każdym razem powtarzam sobie, że NIE puszczę ich na studia a później jak pojawia się ta wiadomość że mogą iść to i tak ich puszczam.. :wacko:
|
Ja bardzo lubię grać nastolatkami i oczywiscie dorosłymi.
|
Nastolatek albo dorosły
Nastolatek ma dużo fajnych ciuszków :) i jest ciekawie,ale ta praca daje minusa :| .Za to dorosły ma dużo możliwości :D .
|
Dorosli gora!
:D
Wole doroslych bo :P : -Maluchy idzieci maja malo mozliwosci :( -Nastolatki = praca domowa :1smutny: -Staruszki niespodziewanie umieraja :\ |
Ja najbardziej lubię grac nastolatkami ale denerwuje mnie to ze nie mogą mieszkać sami.
Dorosłymi też lubię grać. "-Nastolatki = praca domowa" Moi nie chodzą do szkoły. :P |
Cytat:
ALe ja wolę dorosłych. |
nastolatkowie i dorośli
|
Dorośli :P
Dorośli, dorośli i jeszcze raz dorośli :D . Dlaczego? Tak jak wszyscy - dużo możliwośći. Chociarz i nastolatkowie są też dobrzy :P
|
Najlepsze są bobasy,przy nich nie trzeba sie męczyć,prawie cały czas leżą w łóżeczku,wyjatkiem jest tylko czas karmienia.Mi najlepiej się gra bobasami,młodymi dorosymi i dorosłymi,również nastolatkami,ale cóz szkoła...lekcję,ale za to maja fajne ciuchy.
|
ja w sumie to lubie grac doroslymi, bo moga wychowywac dzieci, albo codziennie 'zdobywac' trzy osoby, tak jak robia to moje 'romantyczne' simy :P i nastolatkami - bo moga miec pelno jakis niby milosci, a jak dorastaja to wszystkie te milosci biora w leb, bo mi si enie chce czekac, az dorosna w swoich domach :D, i wtedy juz dorosly sim szuka innej doroslej simki :P a swoje dawne sympatie ma w yyy... pupie :P Doris: przeciez nastolatkowie maja malo bardzo szkoly. zadania domowe? a po co je odrabiac? moje simy maja platynowe wskazniki aspiracji, same 6+ a lekcje odrabiaja tylko wtedy, kiedy che zajac sie bardziej innymi simami :P.
|
Wasza ulubiona grupa wiekowa
Moja ulubiona to nastolatek i takie małe dziecko
które trzeba nauczyć chodzić i mówic i korzysta.c z toalety.. :D A nie lubie emerytów ;) ..A wy?? berata edit: Połączyłam tematy, bo już to było... |
Ja bardzo lubię grać dziecmi w wieku szkolnym.Powód?Robią różne śmieszne rzeczy i mają fajne głosiki.Np.żeby odebrać telefon lub umyć ręce stoją na zielonym stołeczku a to jest takie fajniuuutkie! :) a po nich lubię nastolatków.Dorośli.....Hmm to zalezy jak wyglądają bo brzydkich nie lubię! :D A bobasów i małych dzieci nie cieeeerpie.Co chwilę sim ma opcje :Weź dziecko.Ile możnno!Zamiast swoimi sprawami dzieciakiem, się zajmuje.A właściwie to nie zajmuje tylko trzyma przez cały dzień na rekach xP
Uff,ale się rozpisałam :P |
Dorosły. Nastolatki też są okej, ale mojej młodej simce niemiłosiernie spada zabawa i towarzystwo i nie mam jak tego pogodzić, żeby jeszcze robiła zadania...
A dorosły nie musi chodzić do szkoły :P I może więcej :) |
dorośli są najlepsi. mogą już normalnie pracować i wogóle mogą robić wszystko. najgorsze są dzieci, nic ciekawego się nie da nimi robić:/
|
Według mnie jest to dorosły i nastolatek. Nienawidzę niemowlęć i małych dzieci, są obrzydliwe.
|
Najbardziej podobają mi się nastolatki bo mogą uciekać z domu :D
|
A mi się najbardziej podoba Małe dziecko.
Małe dzieci są śłodkie :) Można je wszystkiego uczyć i zawzwyczaj są śliczne jak się urodzą,po nich najbardziej lubię dzieci w wieku szkolnym są też fajne bo mają super głosiki :) Najmniej lubię Emerytów mają kobiety mają tak obwisły biust i duże biodra :con: i jak się doda ten okropny make-up (te zmarszczki to się chce |
Ja najbardziej lubię grać dorosłymi i dziećmi w wieku szkolnym.Dorosłymi,ponieważ jest najwięcej możliwości-ślub,dzieci...
A dzieci w wieku szkolnym,bo,bo...Po prostu są fajne.Tylko wkurza mnie to,że nie mogą mieć rozpuszczonych włosów,a co,dredy to mogą mieć!!! :con: |
Ja lubię dorosłych i nastolatki, nie cierpię małych dzieci. Trzeba wszystkigo uczyć, i w ogóle są takie denerwujące...
|
ja najbardziej lubie doroslymi bo jest najwiecej mozliwosci
lubie tez nastolatkow bo mozna sie wymykac z domu :D nienawidze malym dzieckiem i dzieckiem male dziecko naucz tego naucz tamtego matko ! :wacko: a dziecka nie lubie dlatego ze przyjedzie ze szkoly o 15 i ma jeszcze odrobic lekcje nienawidze jak tak jest |
Byl juz taki temat mowiac szczerze. :con:
Ale wracajac do pytania, musze przyznac ze lubie robic fs o nastolatkach i doroslych, ale grac .....doroslym. Fajni sa :O |
.................................
Ja najbardziej lubie garć dorosłymi bo jak by to powiedzieć "mogą wszystko"
Jak już ostatnio pisałam najbardziej lubie grac dorosłymi ale ostatnio spodobał mi sie też wiek nastolatka ;P Lea EDIT: Nie pisz posta pod postem tylko uzywaj opcji "Edytuj" |
Nastolatek i dorosły :taknie:
|
Najlepszy wiek sima to nastolatek bo od tego wieku mozna zaczac milosc :*
|
Ja najbardziej lubie grac doroslymi,moga wszystko,czasem nastolatkami,nienawidze grac dziecmi w wieku szkolnym bo caly czas prawie maja czerwony pasek rozrywki,trudno jest pogodzic odrabianie zadan z rozrywka ;/
|
Ja zaznaczyłam bobas,bo są słodkie :* :* I wogóle :* Ale robie najczęściej też dorosłych,bo nastolatki i dzieci muszą odrabiać lekcje :con: :( A dorosły robi co chce.ale staruszków jeszcze odkąd gram już chyba prawie 2lata nie robiłam :O :O lol
|
Ja Raczej Gram Doroslymi Ale Bobaski Sa Slodkie :d
|
Nastolatek i dorosły (jeśli ktoś ma simsy studia to jeszcze stuent). Powód - najwięcej możliwości przy dorosłym, a jeśli chodzi o nastolatka podoba mi się opcja wymknij się z domu i jeszcze parę innych.
|
A gdzie Młody Dorosły? ;_; Dorośli Rlzz ;] Mogą robić wszystko i to jest najlepsze :) |
Nastolatek? Dlaczego? Bo lubię nastoletnie życie, a potem staje się dorosłym i to też mi się podoba :D
|
Ja najbardziej wolę dorosłych (nawięcej możliwości ) i nastolatków ( to życie !)
Bobasy są za to genialne i słodkie. |
Zdecydowanie nastolatek, bo może się wyszaleć, nauczyć się wiele umiejętności przed karierą zawodową itp...
|
Jeśli chodzi o mnie to nastolatek, bo może i chodzić do pracy i do szkoły...bardziej podobny do dorosłego, ale ma inny charakter. No, i może iść na studia. Jest taki 'uniwersalny' :smirk: .
|
ja lubie wszystkich na swój sposób w zimie cała rodzinka babcia,dziadek opiekuja sie bobaskami ,małymi dziecmi,dziecmi,nasrtolatki zamykaja sie w pokoju i słuchaja metal lub ucza sie jak kujony,rodzice wracaja z pracy i cała rodzinka przed kominkiem pija kawe(dorosli i dziadkowie)a czekolade goraca nastolatki i dzieci.wieczorkiem razem bitwa na sniezki lepienie baławanka albo robienie orów na sniegu.wszyscy zmarznieci oglądają tv.czysz to nie urocze?? :smirk: :shy: :P a jak mowa o sadzie to dałam na nastolatków.przeciez nie musza chodzic do szkoły.i odrabiac lekcji.opieka ich nie zabierze a jedyne co bedom miec niską ocene z lekcji ;)
|
Ja najbardziel lubię dorosłych :D Mogą osiągać więcej poziomów karier i mieć dzieci ;P Lubię też studentów, ale nimi trzeba się uczyć do egazminów :wacko:
|
Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?
ja dorodłym i nastolatkiem
|
Dorosły i nastolatek :smirk:
|
ja lubie małe dziecko i bobasa nie lubie staruszka, dziecka i nastolatka a idealny jest dorosły- moi dorośli nigdy nie chodza do pracy:P
|
Dorosły. :P
Bobasa średnio lubie bo trzeba go wszystkiego uczyć. Najgorzej jak nie mam wystarczająco dużo punktów aspiracji zeby kupic to mleko swiecące. Wtedy musze spedzac cały dzien na nauce np.chodzenia ;/ Dziecko? Hmm.. może być :P Uwielbiam patrzec jak radosnie tarza sie w lisciach czy śniegu ;] Nastolatków ciezko znosze xD Strasznie dlugo mi sie ciagnie te 15 dni zeby w koncu zostały dorosłe xD A emeryt jest dosc fajny bo siedzi w domu a i tak kasa wpływa [ jezeli mial prace za młodu ;x ] choc taki osobnik to czasem ciezar jak rodzinka sie powieksza ;p a dorosłym mozna wszystko xD i po prostu lubie go najbardziej :P |
Ja najbardziej lubie dorosłymi a nienawidze małym dzieckiem bo mi ciągle wode w kiblu rozlewa.
|
Mi najbardziej podchodzą dorośli i nastolatki. :shifty: :shifty:
Nastolatkami najbardziej lubię grac dlatego, że ich życie może być najbardziej szalone ( flirty, ucieczki z domu itp. ), a dorosłymi... Nie wiem czemu. Tak po prostu. xD |
Ja najbardziej lubię grać dorosłymi :smirk: . Inne grupy wiekowe mi nie podchodzą:P.
|
Ja dorosłymi. Bo jak się zakocham nastolatką, to muszę grać obiema postaciami, żeby jej chłopak dorósł. Aha, lubię też grać starcami, bo można iść na luz :P
|
Ja najbardziej lubię nastolatków.
btw: w sondzie powinna być jeszcze opcja "młodych dorosłych" w końcu to też wiek ;) |
dorosly i nastolatek - duzo opcji
|
Dorosły, gdy mam Własny Biznes to po pewnym czasie nie musze pracowac, nie trzeba chodzic do szkoly, nie chodzi przygarbiony i nie drapie sie po plecach.
|
Emerytura jest najlepsza !
Znecanie sie nad babcią, uciaskajac ją w ciuchy dla doroslych <3333 Zyc nie umierac ! |
Zdecydowanie nastolatkowie i młodzi dorośli.
|
dorosły <33 mam do nich najwięcej rzeczy z neta :>
|
Student ^^
|
jasne,że dorosły:)
|
Dorosły,wkońcu to cały czas na ten wiek sie czeka...Mogą prawie wszystko robić,mają najwięcej ubrań itp,itd.Natomist nienawidzę niemowlaków i małym dzieci.Czasem to tak ich bym chciała sprać ;P.
|
Ja lubie grac dziecmi i dorosłymi. Dzieci są jeszcze male i maja wiecej opci przy baw sie . Dorosłymi bo maja więcej możliwosci.
|
W nastolatkach i dzieciach denerwuja mnie zadania. Małe dzieci becza ile wlezie. A dorosły ma fajnie i wogóle, do pracy lubie jezdzić i trudne decyzje są fajne. A staruszek to już taki kapec i grać mi sie nimi nie chce.
|
Uważam, że najlepszy wiek to dziecko, dorosły i staruszek :)
|
ja nastolatkiem i dorosłym
|
Własnie. Zadania domowe są megaupierdliwe, bo oni nigdy nie kładą zeszytów na swoim miejscu. Masakra! Jak jest jeszcze jeden to luz, ale miałam sima, który co tydzien zachodził w ciążę z kosmitą. Jak zielonoludy podrosły to ledwo nadążyłam. Dziewczyny! Zapraszam na stronkę - www.waga.tivi.pl
|
Ja najbardziej lubie dorosłych po tym, jak mojemu nastolatkowi zrujnowało się życie... Opowiedzieć tę wzruszającą i pełną łez historie??
|
nastolatkowie mają super ciuchy
|
9/10 moich simów tom właśnie dorośli, więc chyba jasne :)
|
nastolatki . i dorosli xD
|
A ja nie mam ulubionego ja uwielbiam każdą grupę wiekową
Pozdr.:) |
młody dorosły dorosły nastolatek ;p zaznaczyłam nastolatka, bo wiadomo uciekanie z domu, kłótnie z rodzicami, sympatia itp heh :) ;)
|
Nastolatek albo dorosły :P
|
Ja najbardziej lubię nastolatków.
|
Ale za to nastolatkowie mają lepsze ciuszki... chociaz mniej w downloadach
|
Yyy... Raczej dorosły :D
|
Nastolatek i dorosły. Najlepsi!
|
Ja lubie nastolatków , bo mają tą fajną opcje wykmnij sie z domu ;]]
|
Ja lubię nastolatków i dorosłych, sama już nie wiem, kto lepszy.
Nie mam Na Studiach, więc nie mam wypróbowanego młodego dorosłego =/ |
ja lubię grać dorosłymi - najwięcej interesujących opcji :)
|
Ja najbardziej lubię grać dorosłymi i nastolatkami. Młodymi dorosłymi nie za bardzo chce mi się grać, ponieważ ciągle muszą pisać te głupie prace domowe i co chyba 3 czy 5 dni semestralne.
|
[B]Ja najbardziej lubię grać dorosłym. Lubię też nastolatków, ale nie znoszę pracy domowej! Chociaż raz mi się zdarzyło, że po powrocie ze szkoły Nastolatek trzymał w ręku Zadanie domowe i mu znikło.(tak w rękach)Potem nie musiałam jej odrabiać.:) Zaznaczyłam dorosłego.
|
Mi najbardziej odpowiadają dorośli - maja chyba najwięcej opcji - można się pobrać, urodzić dziecko, osiągnąć szczyt kariery.
|
Zaznaczyłam dorosłych.
Małe dzieci mnie denerwują- płaczą, jedzą i eh... robią w gacie, do tego trzeba je uczyć wszystkiego :p Dzieci są z reguły brzydkie i nie chodzą czasem same do szkoły. Nastolatki mnie nudzą xD Dorośli są świetni no i staruszki też. Ah, te ich problemy z pęcherzem :D |
Moim zdaniemnajlepsi są dorośli
|
Wg. mnie najlepszy wiek u Simów to 'Dorosły' i 'Nastolatek'. :)
|
Ja najbardziej lubię natolatków, pierwszą miłość przeżywa się w końcu tylko raz... :wub:
|
Dorosły <3
|
Dorosły :3
Nastolatek <3 |
Nastolatek bo on jest młody......
|
Każdy wiek ma w sobie coś takiego, że jest fajny.
|
Ja najbardziej lubię dorosłych i małe dzieci ;P
Najlepiej się nimi gra. Bobasy-dziewczynki mają śliczne sukienki w kratkę *-* A dorośli - wiadomo, dzieci, zdrady, mężowie itd. ;) Nigdy nie robię na początku nastolatków. Ostatnio założyłam rodzinę: stworzona przeze mnie była tylko dorosła, i jej rodzice. Wzięłam się za postarzenie Damiana Biedaka, ożeniłam Anielę Kordiałkową (ta otóż w/w dorosła) z nim, i powstał duży ród, jakoże matka Kordiałkowej urodziła jeszcze jedno dziecko - Idę, no a Balbinka oczywiście jeszcze jedno dziecko - Błażeja. Błażej był z Idą. Kordiałkowscy mają obecnie 3 córki w wieku nastoletnim (tak się mówi? ;P) i jednego świeżo urodzonego syna. Rodzice nie starzeją się, bo mają kupiony za pkt.-y aspiracji odświeżacz młodości czy coś. Ida i Błażej mają także świeżo urodzonego (Ida urodziła prawie w tym samym czasie co Aniela ^^) Baltonę. Dziwne imię, ale co ;) Na tym Kordiałkowie mają się skończyć, tj. Aniela i Damian nie będą już wytwarzać dzieci XD No, a co do Kordiałków tych drugich, (Błażej przyjął nazwisko Idy) to planuję jeszcze córkę Celestynę. :] A do seniorów, Balbinki, Damazego i Hercystyny (lol xd) to żyją sobie w unowocześnionym domku Biedaków. Tj., Hercystyna zmarła, a Damazemu brakuje 2-3 dni. Tak samo jak Balbuśce ;P A, no i ten drugi syn Balbinki... Właściwie oni wszyscy mieszkali w nowym, pięknym domu wybudowanym przez Kordiałków Anielę i Damiana. Ida, Błażej, Starszy brat Błażeja-młodszy Damiana (jak on się zwał..), wszyściutkie dzieci Anielki... A ten starszy-młodszy brat Biedaków dorósł, wyrósł na niezbyt przystojnego biznesmena, jest niezbyt kontaktujący, co do tych czasów, mieszka sam w rezydencji, tj. ma żonkę, sprowadzoną na świat dzięki Donowi i Elizie Lotario ;P Ida Błażej i Baltona się wyprowadzili do własnego ,wykupionego za pieniądze oczywiście Kordiałków domu... Damian Kordiałek miał kochankę, która teraz jest z nim w ciąży - to Liliana Przyjemniak :) Ah, skoro doszliśmy do Przyjemniaczków, to Marysia Przyjemniak rozwiodła się z mężem (który teraz jest starcem, razem z obecną żoną - Kaśką Langerak [fuu, jaka brzydka jest w starości ;/]), i teraz jest ze sławnym właścicielem klubu "Kropla zabawy". Andżelika poszła w siną dal, Liliana mieszka w ciąży, urządziła sobie na piętrze domu Przyjemniaków dom - łazienkę sypialnię gabinet kuchnię i jadalnię + malutki kącik z piecykiem, starym fotelem i księgozbiorem wszystkich Przyjemniaków. Ojj, się rozgadałam ;P A to tylko temat o wieku simów XD W każdym razie, ród się rozrasta Kordiałków sie rozrasta, a ich historia naprawdę jest ciekawa :D |
Dzieci i nastolatki ;P
|
Dorosły, dorosły i dorosły : )
Może jeszcze dorosły ^^ |
Nastolaaatki!
Dorosłych co prawda najlepiej mi się "robi" i mają więcej rzeczy do roboty, ale wolę nastolatków. |
Najbardziej lubię nastolatków i dorosłych. Fajne opcje te 2 grupy wiekowe mają.
A emerytów nie lubię, są tak jak by to nazwać powolni. ;) |
Dorosły :D
|
Kocham dorosłych, przepadam za małymi dziećmi. Dziś stworzyłam fajną rodzinę (prawdopodobnie pojawi się w "Warto Czekać"), byli to dorosła matka Dajka Opker (dla dorosłych, szczególnie kobiet mam masę ciuchów, a tworzenie rodziny ładuje mi się z dziesięć minut...), nastolatkę Melisę (tu mam tylko komplety w codziennych, w reszcie po jednym stroju, może trochę więcej, nie licząc tych z "Młodzieżowego Stylu"), i bliźnięta, Franek i Stefek w wieku małych dzieci. Piękna blond grzywa,i szelki, tak to cudnie wygląda *,* Tutaj najwięcej się rozgaduję :P Tak już mam, że lubię wypisywać farmazony dotyczące mojego zdania nt. wyglądu moich Simsów.
|
Najlepiej mi się gra dorosłymi. Wszystko mogą robić.
Niby staruszkowie też, ale to staruszkowie :D. Lubię jeszcze nastolatków. Też są nieźli. Najgorsze są noworodki. Nie wiadmo jakie mają potrzeby i są wnerwiające. |
ja najbardziej lubie dorosłych. A tak apropo to jestem tu nowa cześć wszystkim
|
Ja lubie wsystkie oprocz niemowlaka
|
nastolatki wg mnie
|
Emeryt ma stalo emeryture i wiecznie siedzi w domu i jest fajnie
|
A dla mnie dorosły bo można nim robic najwięcej rzeczy no i może jeszcze nastolatek. Ale dzieci i bobasy nie, bo mi się nie podobają bo mają taką nienaturalną twarz... A emeryci są tacy nudni.
|
Mi najlepiej sie gra dorosłym i emerytem... Maja najwiecej możliwości i mogą o siebie zadbać, moga zarabiać no i nie muszą odrabiać lekcji ;D
|
Mi najlepiej się gra dorosłym bo jest najwięcej opcji itd. :)
|
bobo... :)) jest slodziutkie, nawet jesli jego rodzicem jest najbrzydszy sim na swiecie!
Co prawda jest denerwujace ze nie mozna go kontrolowac i ze okropnie ryczy kiedy zrobi w pieluszké, ale jest cool! Zrobilam eksperyment: jesli nie zrobisz maluchowi urodzinek, co chwile pojawia sié twojemu simowi zadanie ,,pomóz przy urodzinach". A ja to ignoruje! I co? Bobas NA ZAWSZE ZOSTAJE BOBEM!!! Chodzi mi o niemowlé. my Edit Da sié kontrolowac niemowle: trzeba wpisac bool-propa, dac dwa razy ,,Make Selectable" i po klopocie!!! |
mi najbardziej pasuje dorosły i nastolatek. Bardziej dorosły :)
|
Ja najbardziej lubie doroslych. Z maluchami jest dużo kłopotów a nastolatkowie i dzieci muszą odrabiać prace domowe. Emeryci są zbyt starzy i nudni a dorośli mają najwięcej możliwości.
|
Ja uwielbiam być nastolatkiem.http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/wink.gif
|
Emeryci niestety mają to do siebie, że gdy byli dorosłymi, zazwyczaj osiągnęliśmy już wszystko co chcieliśmy, i są po prostu nudni. Już nawet jakieś intrygi, romanse i tym podobne ciekawostki mi nie pomagają w rozbudowaniu ich życia. Zaczynam więc grać ich dziećmi, a ich zabijam (tzn postarzam, żeby umarli śmiercią naturalną). Przynajmniej drzewo genealogiczne ładnie wygląda :)
|
zdecydowanie dorosły. no może jeszcze nastolatkowie są fajni. małe bachory są okropne nie cierpię ich, trzeba drugiego sima odrywać od zajęć by ten mógł zanieść małego na nocnik. emeryci są nudni trochę ale gram nimi często.
:) |
Ja gram zazwyczaj dorosłymi (zaznaczyłam w sondzie),bo mają najwięcej możliwości itd.Nastolatkami też fajnie się gra,ponieważ lubię w tym czasie robić im plany na przyszłość (praca,miłość..itd.)Emerytami gra się dość dziwnie,dlatego nimi nie gram( no chyba,że to emeryt z jakiegoś wielopokoleniowego rodu - wtedy robię wyjątek)
|
Jak jak gram, to zawsze dorosłymi, ale lubię też nastolatkami, bo mam dla nich ładne ciuchy.
|
Bobasek i Nastolatek xD najlepsi
|
Nastolatki i dorosli wg. mnie!
Nastolatki moga robic teoretycznie wszystko co dorosli tez(oprocz zareczyn,slubu,barabara i miec 10-o etapowa prace!) A dorosli moga robic najwiecej,emeryci tak na prawde tez...:) Dzieci sa urocze ,bo mlode,male,ale ten wiek moze robic prawie najmniej:( Male dzieci i nowourodzone prawie nic nie moga robic...:( Tak ze Nastolatek i dorosly! |
Najlepsze są bobaski i dorośli (oni mogą wszystko ;P)
|
ja glosuje na doroslego bo ma duzo mozliwosci(bara-bara:P)i moze wzmagac cos od mlodszych
|
stawiam na dorosłego...aczkolwiek najbardziej lubie studentow hehehe
|
Bobaski są słodziutkie ale najlepiej gra się dorosłymi. Nie lubię za to dzieci szkolnych i emerytów.
|
Strasznie lubię małe dzieci :) Uczyć ich chodzenia, mówienia i śpiewania wyliczanki. Nastolatki też są w porządku - randki, wymykanie się z domu i wreszcie namiastka opcji dorosłych simów. Oprócz nich rzecz jasna, najlepiej gra mi się dorosłymi. Nie trawię natomiast emerytów, bo tak naprawdę nie wiem, co z nimi robić, oprócz nauki i opieki nad wnuczętami :P
|
Szczerze powiedziawszy nie wiem którą grupę lubię, ale na pewno emeryci mnie wkurzają... xD
Chodzą jak kaczki(ew. kobiety w ciąży) i strasznie szybko spada im pęcherz. W dodatku nigdy nie umiem stwierdzić kiedy mają umrzeć(to od aspiracji chyba zależy, nie?) i mnie zaskakują. |
Szczur - dokładnie, to zależy od aspiracji. Im wyższa, tym dłużej żyją. A jeśli już mowa o tym pęcherzu: Grałam dzisiaj rodzinką Próchno i ta Karolina mi się przeziębiła. Co chwila spadał jej pęcherz. Zaraz po wyjściu z toalety, znów miała pół(!) paska zżartego :O Nie wiem czy to jakiś błąd, czy przez ten katar... W każdym bądź razie się nie dowiedziałam, bo mi błąd wyskoczył i koniec z graniem :P
|
Głosik oddałam na nastolatków. Stała sympatia, wymykanie sie w nocy...
Potem dorośli. No cóż... Życie toczy koło... xD No i... zwierzaki (xD :D :P) ale te dorosłe :P |
Najbardziej lubię grać bobasami :) Nastolatki też fajne, ale musiałbym się nauczyć uciekać z domu bo nie wiem jak to się robi.
|
Dorosły - Najleszy i najwięcej możliwości :)
|
Ja wybrałałam odpowiedź ''dorosły'' bo on właśnie wtedy sim ma najwięcej możiwości :)
|
Dorosły z pewnością :-)
|
Cytat:
Jeżeli jednak masz na myśli taką prawdziwą ucieczkę z domu, nastolatek musi mieć złe kontakty ze wszystkimi domownikami i dostawać niskie stopnie. |
Bobas - bardzo fajny wiek, ale za krótki. Nigdy mi się nie udało nauczyć bobasa mówienia, chodzenia i załatwiania potrzeb w nocniku. Zawsze tylko jedną, ewentualnie dwie z tych rzeczy.
Dziecko - Nie podoba mi się. Najgorzej ze szkołą i pracą domową. Nie wyrabiam się, bo nietrudno o 2 i opiekę społeczną ;p Ale poza tym dziecko niespecjalnie mnie interesuje. Nastolatek - Najciekawszy wiek. Luz ze szkołą (przynajmniej u mnie), przyjaźnie, problemy miłosne, ucieczki z domu, trądzik.... Dorosły - Najlepszy wiek. Uwielbiam zdrady, śluby, te wszystkie bara-bara, ciążę, narodziny itd... ;p Najwięcej możliwości. Emeryt - Dość fajny wiek, tylko wg. mnie trochę za długi. Sim nie musi pracować, dostaje emeryturę i spokój. ;p |
Studenci ofc xD ale gdzie Oni są ? O.o ;p
|
najlepszy jest dorosły zwłaszcza w TS2 WB
|
Według mnie, najlepszy jest nastolatek. Ale zagłosowałem na dorosłego, bo ma więcej opcji, więcej ubrań, i wogóle przyjemniej się nim gra. Nastolatek, za to musi chodzićdo szkoły (bleh), lekcje trzeba odrabiać, potem tylko kilka godzin (simowych) ma dla siebie. I tak dalej..
|
dla mnie najfajniejszy wiek to nastolatek i dorosły ma się więcej opcji
|
Dziecko i Nastolatek. Tylko szkoda, że często długo odrabiają lekcje i nie mają zbyt wiele czasu dla znajomych...
|
Według mnie najlepszy wiek to Nastolatek.
Mają dużo opcji (Chociaż nie aż tak dużo jak dorośli),i w ogóle. |
Cytat:
Cytat:
|
Ja najbardziej lubię grać nastolatkami i dorosłymi.
|
Według mnie to nastolatek tylko zeby prac domowych nie przynosil
|
Cytat:
|
Najbardziej lubie grać dorosłymi simami, jest więcej opcji. Nastolatkowie też nie są źli, pierwsza miłość, pierwszy pocałunek. Ale nie ma to jak dorosły sim.
|
Cytat:
A co do tematu - Polubiłam ostatnio staruszków - dają wysokie spadki xD (a ja gram bez kodów na kasę) |
Najlepszym wiekiem sima jest Nastolatek i Staruszek
|
Zdecydowanie dorosly :D
|
Cytat:
|
Najlepiej mi się gra Dorosłym :*:):*:)
|
Ja uwielbiam małe dzieci, są takie fajne, nawet jak ryczą w kojcu :) a dorosły to wiadomo wszystkie opcje itp. Nie przepadam za nastolatkami, a długo trwa ten wiek i staruszków też jakoś nie lubię(chyba że wychowują gromadę wnucząt)
widzę temat zadań domowych, ja mam hack że sim odrabia lekcje w 15 simominut, bardzo ułatwia sprawe i wskaźnik zabawy prawie nie spada |
dorosly bo nie musi robic prac domowych ;)
|
ja lubie grać wszystkimi ale najmniej emerytami
noworodek - słodziutki ale dużo pracy małe dziecko - słodziutki dziecko - brzydkie ale ładne pokoje im można robić nastolatek - wymykanie się z domu i ładny jest dorosły - ma dużo opcji i może mieć dzieci i ma fajne ciuchy emeryt - nie musi chodzić do pracy bo dostaje emeryture ma tyle opcki co dorosły tylko oczywiście nie może mieć dzieci ale największym minusem jest wygląd i to że ma blisko do śmierci. i brzydkie ubrania |
Nastolatki i dorośli ^o^
|
Dorośli, ponieważ:
- Najwięcej możliwości - Mogą pracować (nastolatki i staruszki też, ale to nie to samo :D) - Nie chodzą do szkoły i nie odrabiają lekcji - Mogą mieć dzieci |
Mnie najbardziej podobają się opcje Nastolatka. Te nocne wypady na miasto i przyjazd radiowozem do domu o czwartej rano, sympatie, pierwsze pocałunki......... ech. A potem nastolatek zamienia się dorosłego ..................
|
Mi najbardziej podoba sie życie dorosłego, bo fajnie jest go "udawać"
|
Ja najbardziej lubię grać dorosłym i nastolatkiem,ale chyba bardziej dorosłym jest więcej możliwości ;P
I jeszcze to ze nastolatki nie moga mieć dzieci ;( |
Dorośli są świetni pod każdym względem ;)
Ciao! Bajeczna ;) |
Ja najbardziej lubię grać dzieckiem i nastolatkiem.:)Według mnie nastolatek to najlepszy okres życia(nie tylko w Simsach,również w rzeczywistości)...:)
|
Ja bardzo lubię grać dziećmi, z biednych simowych rodzin. Daję im różne zadania ponad możliwości typu opieka nad młodszym rodzeństwem, albo zarabianie na utrzymanie rodziny. Na następnym miejscu jest dorosły, później nastolatek. Najbardziej męczy mnie granie niemowlęciem i małym dzieckiem, nie wiem czeemu =D.
|
dorośli, bo moga miec dzieci, to czekanie na malenstwo jest takie emocjonujące : DD
|
Nastolatki, stanowczo. To chyba najlepszy wiek simów, razem z dorosłymi.
Pozdro all Leshawna |
Zdecydowanie najbardziej lubię grać nastolatkami :D Te ich nocne 'eskapady' i skruszone minki po tym, jak wracają z nich w radiowozie są po prostu przekomiczne :D
|
Ja najbardziej lubię grać nastolatkami i dorosłymi. Nastolatkami, bo mogą wymykać się z domu, wygrać przejażdżkę radiowozem i pracować. Dorosłymi, bo mogą rodzić dzieci, pracować, brać ślub i się rozwodzić. Nie lubię grać małymi dziećmi, bo nimi praktycznie nic nie można zrobić. Tylko bawić się królikiem, grać na cymbałkach i układać klocki.
|
Najlepszy wiek u simów, to zdecydowanie dorosły. Dlaczego? Ponieważ da sie robić zdecydowanie najwięcej rzeczy. Fajna jeszcze jes starość (emerytura i te sprawy xP). Najgorzej mi się gra dziećmi, oraz młodzieżą. Dziećmi-bo prawie nic nie da się robić- a młodzieżą- bo na nic nie ma czasu , tylko trza sie kuć ;) (prawie w jak realu)
|
Właściwie to ja gram tylko dorosłymi Xd
|
dorosły
............... |
Moim zdaniem nastolatek i dorosły.
|
Po pierwsze to zgłaszam postulat do stworzyciela sądy, dlaczego nie ma podanego wieku młody dorosły lub student?
No nic, ale ja i tak najbardziej lubię dorosłego i studenta. :) |
ja lubię nastolatki i dorosłych ;d
______________________________________________ Teraz Takie Portale Jak epuls.pl i fotka.pl to nic w porównaniu z nowym portalem ze Zdjęciami ! Już Teraz Tylko Dla Was ----> Link:http://change.menelgame.pl/change_please/2316674/ |
Dziecko:D. Rodzice uczą malucha wszystkiego co niezbędne do życia i mam z tego kupę radochy. Szczególnie wzruszam się, gdy mamusia uczy dziecko rymowanki, to takie słodkie:).
|
Odkąd odkryłam Inteenminater, zdecydowanie nastolatek.
|
dorosly i mlody dorosly ;p
|
Cytat:
|
Powiem krótko nastolatek i dorosły ;)
|
A mi...? Chyba dorosły, młody dorosły i bobas ;p
Nie wiem czemu, bobas mi się podoba, bo taki malutki [xd], a młody dorosły i dorosły, bo dużo rzeczy można robić... |
Najbardziej lubię nastolatków i dorosłych, a najmniej dzieci:P
|
Cytat:
|
Ja lubię małe dziecko, bol jest słodkie szczególnie chłopczyk xDee
A dorosły jest nudny. Taki zwykły... Może i ma najwięcej możliwości ale jest nudny |
Najbardziej lubię grać małymi dziećmi. Takie słodziutkie bobasy ;)
Chociaż nastolatkami także fajnie się gra |
Odp: Który wiek u simów jest najlepszy? Oczywiście Dorośli
Mi najlepiej gra się dorosłymi ew. małymi dziećmi
|
nastolatek ;]
|
dorosły
... |
Osobiście preferuje postacie dorosłe, jednak czasami zdarza się że są to młodzi dorośli. Najrzadziej pogrywam emerytami.
|
Najczęściej gram nastolatkami i dorosłymi. Najrzadziej chyba emerytami i małymi dziećmi. Dzieci szkolne jeszcze da się przeżyć :)
|
a ja wole DOROSŁEGO,poniewaz lubie jak sie zapoznaja sa randki jest slub pozniej dziecko itp.itd. heh
|
JA lubię grać :
- dorosłym - wiele możliwości - małym dzieckiem - można uczyć się chodzić, mówić itp. |
Nastolatek.. chociaż myślę, że młody dorosły jest lepszy. Jest na studiach i takie tam. Ale chyba nikt nie dodał takiej opcji do wyboru. :)
|
jak dla mnie:
małe dzieci - wtedy mogę ich nauczyć paru rzeczy, wymyślam jacy będą w przyszłości. nastolatki - miłość, przyjaźń, randki, zdrady. w ogóle mieszam im w życiu. dorośli - najwięcej możliwości. |
Emeryt! :D:D są tacy... fajni, chociaż większość temu przeczy ;)
|
Dorośli - najwięcej możliwości i nie trzeba chodzić do szkoły (no chyba że na studiach)
małe dzieci - tylko jeden plus: nie mają żadnych obowiązków i to taka beztroskie życie (aż do czasu urodzin) |
A ja zwykłymi dzieciakami i nastolatkami. ^^ Te dzieci mają słodkie ubrania. ;P A nastolatka taka .. mm. xd
|
dorosły...i nastolatek też, ale...mniej. najlepsi są młodzi dorośli w 3 ;D
|
Mi szczególnie gra się Nastolatkami :D jakoś w trybie rodziny ładniej mi wychodzę ;)
|
Ja lubię dorosłego, bo wreszcie można skorzystać w pełni z życia...
I nastolatki, ale mniej. Bardziej wolę młodych dorosłych. :P |
Ja najbardziej lubię dorosłych (zawsze tylko od nich zaczyna się wielopokoleniowa rodzinka).
|
Nastolatek i emeryt! xd
|
Nastolatek a naj mniej Bobas nie wiadomo czego chce (taki dopiero urodzony )
|
nastolatki ofc. :D
|
No pewnie, że nastolatek :-) Wymykanie się z domu to chyba największy plus.
|
Nastolatek->młody dorosły->dorosły
najlepszy okres w życiu każdego Sima ;) Zagłosowałem jak większość na dorosłego. |
Dorosły - morze możliwości, nie ukrywając, że nastolatek też jest niczego sobie ;)
|
Młody dorosły :) Wprawdzie nie ma go w sondzie, ale go najbardziej lubię. :)
Jest na studiach, a jego życie jest ciekawsze od życia dorosłego. Wprawdzie mogą robić mniej rzeczy, ale to i tak zbytnio nie przeszkadza. No i mam jeszcze czas zanim stanie się on emerytem. :P |
Dorosły-najwięcej opcji no i zawsze najwięcej dodatków ściągam dla dorosłych:).Najmniej dziecko w wieku szkolnym,jakoś nigdy nie wiem co mam z nim zrobić:)
|
Ja najbardziej lubię grać dorosłymi simami i dziećmi w wieku szkolnym.
Do niemowląt mam neutralny stosunek, bo mam na nie strategię, żeby nie ryczały :p Małe dzieci.. mogą być, chociaż denerwuje mnie uczenie ich korzystania z toalety, bo nie można tego zrobić za jednym razem, tak jak z chodzeniem, czy mówieniem. Dzieci w wieku szkolnym lubię, bo mimo wszystko jest dużo możliwości, rodzice mogą ciekawie spędzać z nimi czas. Nie lubię nastolatków.. nie wiem czemu. Irytuje mnie, że ten okres życia simów jest taki długi, zanim staną się dorośli. Dorosłych simów lubię, bo jak już zostało powiedziane, mają najwięcej możliwości. A emerytami jeszcze nie grałam, bo zawsze moi simowie piją eliksir :p |
Cytat:
|
jak dla mnie to nastolatek i dorosły ;)
|
dla mnie najlepszy jest nastolatek ;D
tak szczerze ? nie lubię uczyć małych dzieci chodzić i mówić , itd... kiedyś jak grałam , to parę razy się zdarzało ,że nie uczyłam dziecka ; chodzić , mówić , i korzystać z toalety , a z drugiej strony te małe dzieciaczki są takie urocze.. |
Dorosły. Najwięcej możliwości. Chociaż emeryci też nawet, nawet. Tylko wkurza mnie to, że zawsze się garbią . ;)
|
Trudne pytanie. Dorosły albo młody dorosły. Ale zaznaczyłem doroslego.
|
Sądziłam ,że nastolatki ,ale jednak wolę być dorosłą kobietą ,ponieważ jest więcej możliwości :zajście w ciążę,opieka nad dziećmi,mąż :)
|
A CZEMU NIE MA NIEMOWLACZKA? :( ja lubię tylko niemowlaczki!
|
Najlepsi dorośli , jak niektórzy powyżej wspomnieli mają najwięcej możliwości ;]
|
Ja dorosłymi albo nastolatkowie ^^ Dziadami jeszcze nie grałam ale mam zamiar ^^
|
Mi się najbardziej podoba nimowlak bo jest taki malutki i słodki w rekach dorosłego sima...nie trzeba duzo przy nim robic
|
Jak dla mnie najlepszy wiek to dorosły i emeryt ^^'
|
Zdecydowanie nastolatek i dorosły.
|
Młody dorosły i dorosły - głównie za najwięcej interakcji.
|
ja lubię nastolatków, młodych dorosłych , dorosłych i emerytów.
|
jak dla mnie to bobas, dzieciaki sa wtedy takie slodkie<3
nie moge zapomniec o nastolatach i mlodych doroslych : 3 |
Cytat:
Wybrałam dorosłego, gdyż ma najwięcej opcji |
dorosły-najwięcej interakcji
lubie też nastolatków |
Nastolatkowie i dorośli - tak jak niektórzy dlatego,że najwięcej opcji. :)
|
Najfajniejsi są dorośli bo mają dużo możliwości:praca,ślub, dzieci. Nastolatki są na 2 miejscu bo mają fajną opcję wymykania się z domu, pracę na pół etatu, stała sympatia i są w szkole tylko do 13 a nie do 15. I ich opieka nie zabiera dlatego mogą mieć dwójkę a opieka nic nie zrobi
|
Ja najbardziej lubię nastolatków i dorosłych :) Bo nastolatki mogą się wymykać z domu, mieć sympatię (szkoda że w wieku dorosłego nie ma czegoś takiego jak dziewczyna/chłopak, tylko od razu zaręczyny i ślub :( ), obściskiwać się w szafie z OŻ, mieszkać sami w domu, jak rodzice umrą... Z wrażenia większość zapomniałam :D A dorośli mogą remontować samochody, lepić garnki (zresztą nastolatki chyba też...) Mogą mieć dzieci, fajną pracę, pomagać w odrabianiu lekcji, być w Klubie Ogrodników i mają wiele więcej opcji niż każda inna grupa wiekowa :) Najgorzej to emeryci. Może byliby fajni, gdyby nie mieli zmarszczek i się nie garbili xD. Jak dotąd w moim drzewie mam tylko 2 emerytki (samotne matki, emeryci mężczyźni to kompletna tragedia). No i ewentualnie dziecko, bo fajnie rysuje przy takiej zabawce, i może piec babeczki :) Mogą normalnie rozmawiać, bawić się z innymi simami, pływać i w ogóle :p
|
Myślę,że wiek dorosłego jest najlepszy w Sims 2,chyba najlepsze możliwości.Ale pozostałe grupy wiekowe też są bardzo ciekawe. ;-)
|
Hm... Sama nie wiem. Niemowlęta troche nudne, ale czasem dajne, tylko, że nic nie robią, tylko śpią, srają i żrą :D Ale potem jest małe dziecko, któremu nie chce mi się uczyć um. podstawowy (łażenie, ględzenie i kibelek :D). Potem jest dziecko... Lubię tą grupę, bo można bawić się na placu zabaw i być huśtanym, ale odrabianie lekcji to strata czasu. Nastolatki są fajne, bo to mój wiek, ale nie mogą zakłądać rodziny... Staruszkowie torchę nudi, a dorośli THE BEST!
Tyle z mojej strony. Papa :P |
Najbardziej lubię grać dorosłymi Simami, nie muszą przynajmniej odrabiać lekcji ; )
|
Dorosły, największe pole manewru, poza tym przy innych grupach wiekowych wkurza mnie niesamowicie czoło simów, robi się albo za niskie albo za wysokie :<
|
To zależy, pod jakim kątek patrzeć. Każdy wiek u sima ma swoje wady i zalety... Bobasy i małe dzieci są urocze. Śmieję się jak głupia do monitora, kiedy je widzę. :D Za dziećmi w wieku szkolnym jakoś faktycznie nie przepadam, nie wiem czemu. Moimi ulubionymi są - podobnie jak większości - nastolatki i dorośli. Najbardziej to chyba lubię nastolatków, bo są podobni do mnie, mogą przeżywać swoje pierwsze rozterki miłosne itd. :D A dorosłych lubię, ponieważ mogą robić najwięcej. Najlepsi są młodzi dorośli, zdecydowanie! :D Zostali jeszcze emeryci - oni to jak bądź. Szczerze mówiąc, nigdy się o nich nie troszczyłam. Żyli. I tyle. :P
|
Ja lubię Emerytów są fajni i przydatni ma się, kto wnukami opiekować :D , Młodzi dorośli sa fajni mąga sobie poszaleć na studiach, dorośli też są fajni, Nastolatki i dzieci w wieku szkolnym też, zwłaszcza nastolatki są fajne bo mogą pomagać rodzicom w porwadzeniu przedsiębiorstwa domowego i zajmować się młodszym rodzeństwem.
|
Ja najbardziej lubię nastolatków i dorosłych. Młodzi dorośli też pewnie są fajni, ale nie mam "Na studiach" ;)
Tak jak inni pisali - dorośli są fajni, mają najwięcej możliwości. Nastolatkowie też mają fajne opcje, np. wymykanie się z domu. |
Ja uwielbiam grać nastolatkami. Pierwsze miłości, pocałunki. Ach.. i te nocne wymykanie się z domu :D.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18. |