![]() |
Gdzie najchetniej spędzacie wakacje?
Na kempingu
Na plaży W zimowej krainie |
Hmmm... Moj sim jest gwiazda showbiznesu i zawsze(no, prawie) wyjezdza na plaze B).
Raz nawet dostalem nagrode zlotego slonca za "wzorowe korzystanie z atrakcji wyspy wakacyjnej". |
Taa a ja prawie zawsze otrzymuje ta kule ;D Ale wole plaze ;D A szegolnie ten duzy hotel ;D
|
NAjcześciej W zimowej krainie :)
|
Cytat:
|
no więc ja lubie i na plazy i w zimowym.... bo lesne to nie zabardzo :P
|
Ja lubię na plaży i w lesie.Ale zimowe też nie jest złe.
|
Ja najchętniej jeżdzę na kemping i zdobywam Złote Szyszki... ;)
|
Jak gram u koleżanki, to w tedy w zimowej krainie. Ja nie mam wakacji.
|
Na plaży spędzłam, bo tam było najfajniej...zawsze tam grałam...w lesie....eee raz byłam i nie spodobało mi się to, że simsy tam mają malutko atrakcji...
|
Ja? Wszędzie :P
Ale zazwyczaj budowałam sobie lepsze- w lesie pola namiotowe, plaże i hotele na plaży, a w zimie- pola igloowe i przytulne, drewniane hoteliki. |
Plaża rulezz!
Najgłupszy kemping bo nudno zielono i do tego(łucznik łukasz ;P W górach fajnie lae troszke przynudno |
Ja najchętniej spedzałam (teraz nie gram w ta gre) wakacje w zimowej krainie.
|
Ja najchęteniej spędzałąm na plaży :D Ach moze dla tego ze mieszkam nad morzem ?
|
Moi simowie najczęściej jadą na plażę (szczególnie teraz, gdy za oknem jest śnieg) i czasem też w kurorcie zimowym.
|
Ja na plaży, ale zimowa kraina też jest niezła.
|
Najbardziej lubię zimową kraine. Można sobie zrobić iglowy biwak i zimowy piknik :P . Chociaż plaża też nie jest zła ( uwielbiam burzyć innym zamki z piasku :devil: ). Las za bardzo mi się nie podoba ponieważ moi simowie nie przepadają za łowieniem starych kaloszy :D .
|
Ja strasznie żadko teraz gram w simsy 1...teraz prawie ciagle gram w tibie :D...ale mniejsza z tym...kiedy gralam w simsy to zawsze na plazy byłam B).Teraz za bardzo czasu nie mam...wiecie chlopaki :D,szkola :\ i tibia ;)
|
Moje marzenia
Ja??Ja jużnie przewarznie lubie spędzac czas u przyjaciolki lub u chlopaka!A jak mam gdzies wyjechac to najlepiej nad moze bo moge sie opalic i pokompac w słonym morzuB) !Uff...ale sie zamysliłam!Lubie tez kolonie ostatnio byłam tez nad morze a dokladniej w pogorzelicy w ośrodku krystyna!A wiecie czemu lubie morze?Bo mieszkam w górach!:P
|
Najczęściej u mnie jeste tak, że zimą (u nas) moi simowie jadą na plażę. Niech przynajmniej się oni powygrzeją na słonku :D !!!
|
ja w zimowej krainie:D
|
Jak dla mnie- to zależy od pory roku. W lecie udaje się simami do zimowej krainy, w zimie- na plażę. Do tego lasu nie jeżdżę w ogóle :) Ale i tak na wakacje moi simowie jeździli baaaardzo rzadko.
|
A jak dla mnie to zależy od humoru:P Ale zazwyczaj wyjeżdżam na plażę.... albo na śnieg:)
|
Cytat:
|
w Odkopanym:D
|
Teraz przypomniał mi się jeszcze Zimowy Obóz mojej roboty.
Wyglądało to tak, że postawiłam parę igloo, każde ogrodziłam tym śnieżnym płotkiem, ale zostawiłam jeszcze w każdym takim boksie miejsce, gdzie wstawiłam lampę, miskę dla zwierzaków i chyba coś jeszcze. Była też buda służąca jako stołówka i pokój wspólny i chyba dwa pokoje mieszkalne. No i oczywiście pełno atrakcji :) Chętnie tam jeździłam. |
Moi simowie spędzają wakacje w zimowej krainie bo tam jest dużo atrakcji.Czasem też w tym dużym hotelu letnim. :rofl:
|
Ja najbardzije na plazy w tym jawiększym ośrodku i w największym ośrodku w .. tam w "zimie" :D
Suuuper tam jest, zawsze poznaje nowych simów. |
Na plaży i w zimowej krainie, robie simom jakby ferie zimowe i wakacje, osobno:D
|
Zdecydowanie na plaże lub kenping!!!!Tam jest najlepiej!!! :D :D :D
|
Ja roznie... Wszedzie jest tak samo nudno... Tak samo jak w normalnym domu... I wogole ten dodatek najmniej mi sie podoba! xP Co ja bede oszukiwac... On mi sie poprostu niepodoba! Spodziewalam sie po tytule czegos owiele lepszego niz to!
|
Cytat:
|
hmm
ja wszędzie spędzam Vakacyje:)
najczęsciej w hotelu palmowym i na polach pingwinów:):):) |
Ja na plaży. W tym najdroższym hotelu
|
Hmmm... raczej najczęściej spędzam wakacje na plaży .
Podoba mi się również "Zimowa kraina" ze względu na atrakcje. |
Ja na plaży wybudowałem bardzo ekskluzywny hotel i zwykle tam wysłam moich simów.
|
Tak jak większość na plaży ^^. Ale na zimowych parcelach również najrzadziej w kempingach.
|
Ja wszedzie miałem istne kollosy.Ale jeździłem do tego leśnego bo nie musiałem patrzec na obnazonych gosci hotelowych :/
Na klase moich simów to było zbyt poniżjące!:D |
plaza najczesciej :)
|
Plaża...
No więc.... zaczynam moje wypracowanie na temat wakacji.
Namiot: Tam zawsze prowadzę samotne osoby, lub też osoby które są w małych kontaktach, wtedy grają w gry towarzyskie. :D No ale... bło parę dzieki kampingom ślubów. Śniegowisko: Tam chodzą dzieci, rodzice. I ogólnie jest fajnie. Plaża: Sami dorośli, czasem dzieci. Ale to rzadkość. A normalne, zielone pole, z domkiem/kami: zakochani, lub po ślubie. |
ja na plaże i w góry!!!
|
a ja najchetniej jezdze na plaze i w zimowiska :D ale wlasnej robótki... bo wtedy mam tam wszystko i jeszcze troche :) :)
|
Zima the BEST!
Wszystkie są Ok, ale najlepsza jest ZIMA :D
|
Podoba ci się dodatek Wakacje?
Cytat:
|
ahh, nie ma to jak plazam, czy snieg. szkoda tylko, ze nie dalo sie jezdzic na nartach ;]] a co do tego lasu.. to nigdy tam nie bylam, wydawalo mi sie to bedznadziejne.
|
gdy gram w simsy to zawze jade nad morze :P - kocham to! uwielbiam plaze morze itp :* to jest zycie!
|
Ja nie mam Thesims Wakacji ale robie prawie zawsze sobie mini wakacje :P
|
Irmo, nie jesteś przypadkiem z tego forum:
http://www.witchclubforum.fora.pl/ Jak tak, to ja Anika!!! Teraz znów się spotykamy, co :devil: :devil: :devil:??? |
Moi simowie spedzaja wakacje gluwnie na plazy
|
Hmmm... wiecie ja w zeszlym roku na wakacjach byłam w paryżu jak promem płynełam to mielismy sztorm 10 w skali boforta na otwartym morzu (yyy mój brat 7 razy rzygał...) :P nie to tak na serio to jeszcze niemam simsów ale jak już będe miała to wam powiem... B)
|
Cytat:
|
Ja najbardziej lubie na plaży na kempingu z basenem. Ale fajny jest też kurort "Odkopane". Moja rodzinka zaraz jak tam przyjechała dostała Śnieżną Kulę. :D
|
Zwykle w "Odkopane"
ale lubię też jeździć tam gdzie jest lato (ta na samym dole, prawie w rogu) |
Tam gdzie jest zima :D zabawy co niemiara :P
|
lato i zima. las jest niestety przynudnawy :( Jak można zdobyć te nagrody? Mi się to nigdy nie udało ;( ;(
|
Ja najczesciej budowałam (bo teraz juz wcale nie mam ts, ale staram sie skolowac) sobie hotel na plaży, taki duży i wypasiony. Tam jest fajnie, ale to całe co w zimie bylo też jst wypasione. A las uwielbiam - ale już jako zwykły człowiek. Eh.. harcerstwo :P
|
Odp: Gdzie najchetniej spędzacie wakacje?
w górach :)
|
Wszedzie!!!!
|
ja najbradziej lubie plaze potem zimowa kraine a na koncu kemping w lesie
|
Ludzie... Nie odświeżajcie starych tematów... Patrzcie na date, jeśli chcecie coś napisać! ;)
Jeśli chodzi o mnie to wakacjie najchetnej spędzam na plaży... ;P |
Cytat:
@topic nie pamietam juz. nie gralam w to kilka lat ;o |
no prawda xP mi tam było obojętnie gdzie wysyłam simów. krótko miałem ten dodatek więc chyba tylko raz udało mi się wyjechać jedną rodzinką i odwiedzić wszystkie okolice ;)
|
Miejsce na dole. Tam gdzie wielki hotel i oczywiście piasek :D
|
Prawy górny i prawy dolny róg ekranu. czyli największy zimowy i największy plażowy
|
Cytat:
ja spędzam wakacje wszędzie, ale najczęściej na plazy i w gorach. :) |
Zimowy. xP
Wg. mnie jest tam najciekawiej. ;) Jazda na snowboardzie, rzucani sie śnieżnymi kulkami, to lubię. :smirk: Nieco mniej lubię plażę. :) Tam również jest fajnie. :P |
Najbardziej lubię plażę,zawszę buduje swoje duuże hotele w stylu "bambusowym" do tego gigantyczny basen,jeziorko, barman pod daszkiem i hack na pelne potrzeby ;p * z around the sims sciagnelam napoj*
Później jest Odkopane, zawsze nawalam dużo sniegu, i tworze baardzo przytulne drewniane hoteliki :3 z kominkami i takie tam :) duperele :) Najmniej lubie Kempingi są nudne i do tego ten pogrzaniec "łucznik Łukasz" bodajże, wkurza mnie tym swoim łbem xP Ostatnio pomslam czy nie mozna powieszyc wyspy wakacyjnej... no bo z neta mozna sciagnac okoilice... to czemu nie wyspe... |
ja jeździłam moimi simami w góry. :D
|
Ja lubiłam na plaży, tam gdzie jest taki drogi hotel.
Lubię luksus:D |
W jaki sposób można wyjechać do lasu ? bo ja nie mam takiego miejsca...
To jest w The sims 2 czy co? |
Cytat:
Co do Sims 2 to nic Ci nie powiem, bo nigdy w to nie grałam, zresztą to nie ten temat... ;) Co do mojego ulubionego miejsca na wakacjach: Ja tam nigdy nie lubiłam tego drogiego hotelu, bo nie było tam nic do bara-bara ;P I moi zakochani Simowie byli niepocieszeni. Moim ulubionym miejscem była niewątpliwie plaża z namiotami i budką, w której można było wypożyczyć wykrywacz metali, żeby później coś ciekawego odkopać. Były tam jeszcze jacuzzi, gdzie zawsze pchałam swoich Simów ;) Właśnie na tą parcelę zawsze umawiałam się na randki. |
Ewidentnie góry, w zimowej krainie ;D
|
Ja uwielbiam (nie pamiętam jak to sie nazywalo) ale najwiekszy hotel na plażach
Tak jak w przypadku Artusek mialem gwiazde i dostalem nagrode :) |
Zawsze lubiłam jechać w góry. Ładny klimacik, dużo atrakcji, coś się tam dzieje ogólnie. "Nad morzem" jeśli tak można nazwać było najnudniej, no może w drodze wyjątku jechałam do lasu.
Pozdro. |
Hmm na slonecznej plazy..;p
|
Pozwólcie, że najpierw zastanowię się nad zaletami i wadami każdego z trzech rodzai miejsc, w których nasi simowie mogą spędzić czas, który przeznaczony jest na odpoczynek.
Śnieżny kurort jest miejscem, któremu klimat jest rzeczywiście nieobcy. Dzień spędzony poza hotelem, schroniskiem, etc., na lepieniu bałwana i uprawiania sportów zimowych z pewnością nie jest stracony. Gdy zaś zapadną ciemności, kominek i dywan wypełniają czas romantycznym nastrojem. Do tego drewno, mnóstwo drewna. Jednak jak długo można siedzieć na zimnej parceli pełnej śniegu? Kemping w leśnej głuszy, wśród śpiewu ptactwa i ogromnym daglezji, sosen, buków, itp. itd., może okazać się wspaniałym sposobem na oderwanie się od dóbr, które simom dała technika. Ciężkie warunki, niewiele jedzenia i samodzielność, to dla niektórych mieszczuchów, rozpieszczonych wysokimi płacami w pracy lub kodami, prawdziwy obóz przetrwania. Drewniany pomost, wędka, krzyk kaczek, rozpieszczają każdego samotnika. Nie jest to z pewnością miejsce dla zakochanych i zauroczonych simów. Tylko spokój, cisza.... W końcu można zatęsknić za klaksonami samochodów. Wreszcie plaża! Miejsce, która zaiste ma możliwości i które można przedstawić na tysiące różnych sposobów. Prawdziwy luksus, ciągły upał i... skąpe stroje. Mnóstwo rozrywki, dla każdego coś dobrego. Na takie wakacje, trzeba sobie jednak zasłużyć i zarobić. Parcele przeważnie dla rodzin. Nie da się połączyć tych wszystkich miejsc, byłoby to zbyt doskonałe połączenie, acz przyjemne. Osobiście jednak pozostanę przy kempingu, w leśnej ciszy. |
Ja spędzam najczęściej czas na Plaży oraz w Zimowej Krainie.Nie za bardzo lubię kemping,ale też nie jest źle.Jeżeli jadę z dziećmi jak wogule je mam to jeżdżę tylko na kemping.Ale jak jadę z samą parą to na Plażę albo do Zimowej Krainy.
|
Na pierwszym miejscu - zimowe kurorty. Klimatycznie, romantycznie i ogólnie dobrze mi się tam wypoczywa. ;] Równie często zdarza mi się jeździć na plaże, aczkolwiek tylko gdy robię coś w rodzaju 'miesiąca miodowego'. Lasu i kempingów nawet nie tykam...
|
Najczęściej w góry, czasem na plaże.
|
Ja na plaże, i na kemping najczęściej wysyłam simów rzadziej w góry ;)
|
Na plażę najczęściej , i w góry kempingu zbytnio nie lubię nic jak dla mnie tam ciekawego nie ma ...:)
|
najbardziej lubie nad morze ale do hotelu i na zimowisko ale też do hotelu, inne nie są zbyt fajne
|
ja w tym wielkim hotelu na plaży i... w lesie ale dlatego że zburzyłam coś i wybudowałam tam wielki hotel
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46. |