![]() |
Nie wiem czy już taki temat był ale chcę się dowiedzieć od tych,którzy mają gwiazdę i randkę czy jak jadą do centrum (szczególnie na plażę) to czy barmar stojący za takim iebieskim barem ma nad głową gwiazdkę??
Jest z tym problem gdyż ten Wojciech,czy jak mu tam,pojawia się (widać tylko ręce i głowę) w Studio Town i nie rusza się z miejsca.Blokuje to przejady autobusów i limuzyn.Jeśli wam też to się przydarzyło to napiszcie o tym.Uprzedzam że najpierw trzeba pojechać do centrum i zamówić u niego drinka (albo i nie) a następnie pojechać do Studio Town i poczekać trochę. |
Nic nie trzeba zamawiać! Ma se gościu gwiazdę nad główką, a pisze że barman :roll: ... Kurde blokuje wyjazd z miasta i musiałam wyjść nie zapisując :( Gupi on jest :x [/i][/b] Ale u mnie jest tylko w Dzielnicy Showbiznesu na jednej parceli...
|
Mi sie tez tak zdarzylo. Ale ten barman na całe szczescie nie stal na drodze. Co za wstrętny barman!!!!! :x :x
|
Mi też się pojawia i zatyka przejazd :angry: Ale znalazłem sposób na to :P Poprostu jak ma się w okienku autko i twój sim już wsiadł, poprostu skreślasz mu tę opcję i automatycznie samochód odjeżdza:P
|
mi on nie przeszkadza, nie se stoi du*** ;)
|
:rolleyes: U mnie to on tez tak stoi!!I mnie to wnerwia!!!Czy macie jakiś sposób na to???
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez tak robię :rolleyes: |
Ja go tylko widzialam na Starowce... :huh: nigdy nie zatykal mi zadnego przejazdu... :huh: :)
|
dobrym sposobem jest uliczny bar (ten niebieski z rybkami).
|
dzięki, ale nie mam ochoty na uzeranie sie z zatykajacym przejscie barmanem. :D niech sobie spokojnie egzystuje, a ja nie będę go prowokowacdo zatruwania mi zycia! :lol:
|
Cytat:
|
Kurcze mi też się zdarze . w każdym pobycie w dzielnicy showbiznesu. ale kolega ściągnął mi karabin i gościa zabiłem :D
|
Cytat:
|
Ja nie miałąm takiego czegoś :blink: bez sensu :P
|
Mi NASZCZĘŚCIE nikt nie blokuje przejazdu...
|
Mi przejazdu nie blokuje , ale stoi tam jak ten CIOŁ i się nie rusza :wacko: .
|
Czasami i tak jest MEDI ;)
|
u mnie było śmiesznie z nim... raz nie miał ciała ten barman i był przezroczysty. innym razem w centrum pojawiła sie nad nim gwiazda (na plaży). on ma białą karnacje skury a jak simy wrzeszczały ze to gwiazda to był murzynem w tej chmurce :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|