![]() |
Czy Abrakadabra będzie najleprzym dodatkiem ze wszystkich???? :?
|
A skąd my mamy to wiedzieć?! Innymi słowy wiemy tyle co i TY.
|
tego sie dowiesz jak juz wyjdzie ten dodatek ;]
|
To już tak niedługo.Och jeszcze tak wiele godzin bez The Sims Abrakadabra :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Myślęże jeśli to jest ostatni dodatek to powinien być najlepszy i tak tęż pewnie się stanie...
|
Dla mnie każdy następny dodatek jest lepszy od poprzednich, więc pewnie z tym też tak będzie :wink: :wink:
|
Ten jest THE BEST!!! Zaczarowało mnie! :D Was tez zaczaruje ;)
|
[b]Też mam nadzieje że będzie superr,ale jak dla mnie to ten czas się przeciąga w nieskończoność ile trzeba będzie jeszcze czekać na ten dodatek.. :(
|
A tak w ogóle kiedy ma być premiera????
|
Ja uważam że będzie najlepszy.Na postach widać wiele nowych obiektów i to jest rewelacyjne. :shock: :D
|
USA - 28 października
Europa - 31 października Polska - nie wiadomo :cry: :cry: |
Polska jak zwykle opuźniona :x :evil: :cry:
|
Europa to tez Polska wiec powinno byc wlasnie cos kolo tego ;)
|
Gdzieś przeczytałam że ma się pojawić miedzy 1 -10 listopada 2003r.
|
jak dla mnie to troche za pozno ;)
Mogloby juz wyjsc juz w przyszlym tygodniu... przynajmniej tak mialo podobno byc :roll: |
Cytat:
|
hmm... i tak Ci sie znudza po paru dniach ;)
|
W moim Empiku twierdzą, że Abrakadabra ma być 6 listopada.
|
Byłoby fajnie, bo to tuż przed dłuższym weekendem :D :D
|
kto bedzie miał długi weekend to będzie miał :?
Ja i tak nie kupię nie czekam na TSMM nio chyba ze mnie zaczaruje i kupię(wątpie musiałabym wygrać w Lotto) :lol: |
Cytat:
|
ja nie wiem......gdzie kupić nie ważne. Ważne, żeby gra działała i nie miała viruska ani w ogole :P ;)
|
Napewno kupię Abrakadabre... chociaż zabardzotomi nie pasujee... ale magia....czemu nie... :?: :twisted: Bynajmniej kupie dla nowych dodatków... Co do tematu to napewno nie będzie najlepszy z dodoatków. Moim zdaniem najlepszym z dodoatków do SIMS są ZWIERZAKII... :!: :wink:
Pozdroffki |
Super że maxis wymyśliło the sims Abrakadabra.Czary są teraz na topie :D :D
|
mysle ze bedzie najlepsza...to przeciez ostatni dodatek..nie?
|
Ja tak nie na temat a czy w the sims2 tez beda dodatki????? :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
|
no beda...czemu ma ich nie byc?
|
Magia tam może jest na topie.....................i była zawsze :lol: :lol: :lol:
|
Ja napewno kupie Abrakadabra z tego wzgęldu że jest to ostatni dodatek do The Sims..A w Polsce ma sie pojawić między 1 a 10 listopada..
|
tak
|
Super!!! Jak będzie 10 to odrazu jadę do Empiku w Radomiu [chociarz tam może jeszcze nie być (Gwiazda była tam 1 miesiąc po premierze)]a jak nie będzie to jadę do Warszawy! (chociarz to daleko) Tak "przy okazji" kupić nowe Simy. B) :rolleyes:
|
Ja ci radzę je kupić gdyż są fajne.Mnie się jeszcze nie znudziły.
|
Ja Abrakadabrę odpalam tylko dlatego ,że kontynuuję fotostory ... a grałem w nią góra 4 dni ... znudziła mi się wyjątkowo szybko jak na dodatek .... |
Ja tam ją lubię,ale przyznaje że powinno być więcej zaklęć!!
|
Abrakadabra jest fajnym dodatkiem, ale mogłaby być bardziej dopracowana czyli ---> więcej przedmiotów, czarów, niespodzianek itp. Gra to nic specjalnego, ale ogólnie jest fajna ;)
|
LUDZISKA PO CO ODNAWIALIŚCIE TEN TEMAT PRZECIEŻ WTEDY GDY BYŁ PISANY JESZCZE NIE BYŁO ABRY W POLSCE A TERAZ JUŻ JEST OD DAWNA!!!
gHOST PO CO RADZISZ HARREMU KUPIĆ ABRE JAK ON JĄ NA PEWNO JUŻ KUPIŁ ALBO I NIE!!! LUDZIE DOBIJACIE MNIE!!! |
to ty nas dobijasz! Gościu, nie denerwuj się!!! UWażam, że Abrakadabra jest OK, ale szybko się nuuudzi...
|
Rzeczywiście Abra bardzo szybko sie nudzi ale moze nie wszystkim , zreszta tak jak pozostałe dodatki.Moze bylaby ciekawsze gdyby bylo wiecej czrow i jakies bardziej skomplikowane zadania, ale ogólnie mowiac to nie zachwycila mnie ale moze byc.Niewątpliwie jest najlepszym dodatkiem ze wszystkich które wyszly ale nie jest wspaniala..Takie jest moje zdanie..
|
Ja jeszcze nie mam abry i tak się zastanawiam który dodatek jest lepszy czy abra czy superstar doradzicie/??
|
To zależy od gustu :P mi bardziej sie spodobała Gwiazda ;)
|
No ale porównajcie w jakiś sposób te dodtaki który ma więcej zalet który zabawiniejszy czy ciekawszy :)
|
Abrakadabra dużo szybciej się nudzi :P jak odkryjesz wszystkie czry z księgi zaklęć to już za bardzo nie będzie co robić no może odkryjesz coś tajemnego ale jest tego za mało :D bardziej polecam gwiazde ;)
|
Cytat:
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3373 |
galazek dzieki bardzo nie mogłem takiego owego teamtu znaleźć thnx :)
|
Mnie szybko abra się znudziła <_<
|
Witam
oto co napisali recenzenci z Gamo Box : Cytat:
Jeszcze nie mam Abry ale czy to prawda co TU wypisuja :?: |
Cytat:
|
Sims Abrakadabra jest i będzie najlepszym dodatkiem. Warto w to młucić nawet 5 godzin dziennie. :P
Czrodzieje połączmy się :D |
Cytat:
Nie mam jeszcze tego dodatku ale moim zdaniem najlepszym dodoatkiem byly zwierzai :):) lub pierwsza czesc The Sims |
Cytat:
|
Jeszcze nie wyszło the sims2 ale zobaczymy choc mi sie wydaje ze ts2 bedzie lepsze Ale TS abra tez jest fajne
|
Cytat:
|