![]() |
The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku
The Sims 2 : Nocne Życie ma ukazać się na jesień. Już teraz autorzy zdradzili trochę informacji na ten temat. Spróbuję je poniżej przedstawić. Wy również róbcie to w tym temacie jeśli się czegoś dowiecie. W grze pojawi się nowa aspiracja i 125 zupełnie nowych obiektów. Część możecie zobaczyć na poniższych obrazkach. The Sims 2 : Nightlife może się kojarzyć z TS : Randka. Ale czy na pewno? Będzie wiele istotnych zmian. Na razie podaję część.
http://simowastrona.webpark.pl/sims-...5002913833.jpghttp://simowastrona.webpark.pl/sims-...5002914286.jpg Nowa aspiracja. Nową aspiracją w dodatku "Nightlife" ( Nocne Życie ) będzie "Poszukający Przyjemności." Poszukający Przyjemności myśli o "zabawie istnienia". Jego potrzebą jest spędzanie mnóstwa czasu razem z przyjaciółmi, granie w pokera, przesiadywanie w klubach i unikanie nudy. Nasze Simy chodzą na randki!? Tak jak w TS : Randka? Kiedy Sim wychodzi, aby spotkać się ze swoją ukochaną zdobywa punkty, które określają jak dobrze spędził czas na randce. Jak mu idzie :) Jeżeli randka nie wyszła traci punkty doświadczenia. Nowe interreakcje? Np. granie w pokera, czy w kręgle. Więcej autorzy na razie nie zdradzają. Autorzy pracują nad nowymi lokacjami. Bedą nocne kluby, restauracje ... Nowe kariery? Właściwie to narazie nic nie wiadomo. Podobno nie. Napisane jest tylko o karierze DJ'a w klubie. Wiem, że na razie zamieściłem mało. Ale mam nadzieję, że mi pomożecie i będziecie umieszczać tu najnowsze informacje. Proszę! :O No tak ... Zapomniałem powiedzieć skąd to wiem ... Ze strony http://pc.gamespy.com/pc/sims-2-nightlife/601668p1.html. Tam był wywiad i trochę przetłumaczyłem ( nie do końca dobrze) :P I wcale nie zmyślam xP |
THX
napisałeś wiele ciekawych rzeczy ale czy autorzy posuną się to tego aby można było zbudować KRĘGELNIE!? napewno niedługo dowiemy się czegoś więcej ps.źródło www.thesims2.ea.com :D ---------- planowana okładka do dodatku http://media.pc.gamespy.com/media/73...g_2699191.html ps. co do karier napewno będzie kelner |
$d
Ze screen'ów które widziałam , cholernie podoba mi sie wolny taniec :lovers: Jak narazie , zapowiada sie nieźle . Mój komp już tego nie wytrzyma :P
|
...
Okładka jest bardzo ładna. Przypadła mi do gustu. To będzie na pewno ciekawy dodatek. A Kelnera nie było wcześniej? Chyba, że się przewidziałem. A nie ... No to może wkleję tu pomiejszoną okładkę : http://simowastrona.webpark.pl/okladkats2nc.jpg Tak, jakby ktoś jeszcze nie zauważył :P |
To jest piękne. Już nawet zbieram kasę na tą grę. A co do informacji to narazie wiem to co napisaliście. Może coś znajdę i tu wkleję.
Niedługo Coś Napiszę! xP |
"I wcale nie zmyślam" To było chyba do mnie :D /czy ja wiem, praktycznie to prawde napisałem/.
Dodatek mi się całkowicie nie podoba. Do tej pory myślałem, że dodatek Zwierzaki był najlepszy, a tu się okazuje, że jednak Randka. No nie powiedziałbym. Z wywiadu z "gamespy PC" nie dowiedziałem sie praktycznie nic czego nie można by się spodziewać i nic z tym informacji mnie nie zaciekawiło, no może poza tym, że będze nowa aspiracja "Pleasure Seeker". Screeny nie przedstawiają nic ciekawego. Jedynie ta laska z pudełka mi się podoba. |
fajna gierka się zapowiada, ale widać, że coś nie tak z tą okładką bo to PC CD jest pisane na kompie!! Wiem, bo sam tak kiedyś robiłem jak miałem okładkę do FIFY 2005 Z PLAYSTATION2 i przerobiłem na okładkę z kompa
|
Cytat:
tak samo było z na studiach między innymi 'łe... to nigdy się nie sprzeda, 'znowu nauka..., a później zmienili zdanie np. na takie ,ts2 ns są za...' tak samo będzie z nocnym życiem |
Na serwisie GameSpy znalazlem ciekaw informacje o drugim już
dodatku: -Będzie coś w stylu licznika powodzenia randki. Jeśli będzie bardzio wysoki dostaniemy nagrode (np. bukiet róż) albo coś takiego, jeśli będzie odwrotnie to nasza kochana/kochany może nas znienawidzić. -będzie nowa okolica do kazdego otoczenia jak w The sins 2 eNa studiach -nie bedzie nowcyh karier, jedynie mozemy byc czasem DJ w nocnym klubie -głównym zadaniem gry ma byc dobra zabawa w klubach i niezapomniane randki -będzie można grać w pokera ŻRÓDŁO: http://www.bluesims2.republika.pl/ Rp to jaka grupa wiekowa? |
...
Wymagania sprzętowe - takie same oczywiście jak w TS2 ;)
Jeszcze jeden screenshot : http://members.lycos.co.uk/simowastr....php?pic_id=18 Na pewno już przez was widziany. Niedługo więcej info na temat tego rozszerzenia. |
Pomocy
A jaka będzie ich cena bo właśnie kupiłem The Sims 2: Na studiach i się boje że komp a raczej stary nie wytrzyma ;( :O :O :O :( :(
|
Cytat:
|
...
Cytat:
|
oby ten dodatek był udany i żeby dali dużo nowych ubrań ,fryzur makijażu czyli wszsytkiego czego zabrakło w na studiach i nowe obiekty codziennego użytku
|
...
Cytat:
|
http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/cry.gif ten dodatek jak dla mnie jest bez sensu...imprezować to można w domu....nie ciekawie się to zapowiada...i co...pewnie znowu tak jak ns znudzi mi się na drugi dzień...eh...a miała cichą nadzieje na zwierzaki, wakacje...lub coś całkowicie świerzego....http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/weep.gif
|
Bosski dodatek,tego było trzeba.Dyskoteki,randki,kręgle....poprostu super!!
Aczkolwiek bardziej bym się cieszyła gdyby wymyślili coś związanego ze zwierzętami,albo z wyjeżdżaniem na wakacje (Gdyby Simowie mogliby się kąpać w morzu-a nie w jakimś tam basenie jak w Sims 1) Zresztą.....wszystko przed nami!! Zobaczymy co nowego Maxis wymyśli! |
Zobaczymy jak wyjdzie ten dodatek . Do the sims 1 dwa pierwsze dodatki nei były zbyt udane . Ns też świetne nie było może Nz też nie będzie doskonałem a maxis "rozkręci się " przy trzecim dodatku
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
chcerz żeby mozna bylo chodzić na kręgle i grać w pokera w tym dodatku będzie pelno mozliwości takie jak (np.) restauracje,kregelnie,dyskoteki,kluby nocne,puby itd. więc najpierw przeczytaj a nie panikuj :) |
Moim zdaniem, dodatek zapowiada się super. Być może go kupię przy okazji kupowania ts2 (najpierw muszę sobie kompa wymienić :d). Pewnie bardzo ciekawy będzie, lubiłam w ts1 randkę (choć wolałam zwierzaki), a w NightLife będą jeszcze nowe opcje... Ciekawe ;).
|
Moim zdaniem to ciekawy dodatek bo właśnie czegoś takiego oczekuję od Maxisa . Imprezki i nocne kluby to fajny dodatek po męczących studiach.
A oto krótka informacja, którą zdobyłam : Electronic Arts ogłosiła dzisiaj, że Sims™ 2 Nocne życie jest pod postępem w pracowni™ Maxis , twórców znacznie popularnej gry, Sims™. To jest drugi dodatek do Sims™ 2, który zdobył świat przez burzę we wrześniu 2004 przez stanie się najszybciej sprzedającą się grą na peceta. Najnowszy dodatek do gry zawiera nową aspirację która pozwala graczom zbadać życie napełnione niezapomnianymi randkami, nie kończącymi się nocami tańca i dobrym jedzeniem. Stwórz swojemu simowi fantastyczne nocne życie z ponad 125 nowymi przedmiotami zawierające stragan, DJ , stół do pokera i wszystko, co potrzebujesz by zaprojektować nocny lokal i pokój dla V.I.P. "Sims fani zawsze chcieli wziąć simy z ich domów" powiedział Tim LeTourneau "Teraz za pomocą The Sims 2 Nocne życie, gracz będzie mógł wziąć Sima z domu i wyjechać z nim do miasta". EA GAMES™ planuje The Sims 2:Nocne życie na jesień 2005 roku. Po więcej informacji o The Sims 2 i The Sims 2 Nocne życie, wejdz http://www.thesims2.com. I oto zdjątko (chyba jeszcze niepublikowane na forum) http://ninaa22.w.interia.pl/nocne%20zycie.jpg Prrrosze :D |
...
Cytat:
http://dangerousexpedition.webpark.pl/xf.gif |
Ja tam uważam że abarakadabra była najlepsza i już czekam aż będzie taka częśc do the sims 2 . A simy na zdjeciu to ta wampirzyca i facet ze słynnej reklamy??
|
Cytat:
|
Zapowiada się super tylko może za mało nowych rzeczy.I szkoda że tylko jedna nowa kariera.No poczekamy zobaczymy.To tylko początego wiadomości o nowym dodatku. :)
|
Ach ja juz się nie moge doczekać :D Okładka jest extra! Chciałabym żeby taka była naprawde bo ta niby z wapiro-kobietą jest brzydka :\ A te lampy dyskotekowe! ODJAZD :D Ale obawiam się że będe musiała tatusiowi opowiedzieć co jest w grze żeby sobie źle nie pomyślał ;d;d
|
...
No coś ty Angel-a, te wampiry to raczej ściema. Przyjrzyj się temu ostatniemu wielkiemu na tej stronie zdjęciu i zauważysz, że to te same i ta sama Simka nie ma tych zębów. Mi się wydaje, że wtedy ktoś "dorysował". Chociaż ... wiecie. Fajne jakby w grze były też wampiry :D W TS2: NS są zombie. Tu wampiry, a w trzecim dodatku z wakacjami - wilkołaki xD
|
Cytat:
A dodatek, sam w sobie niezbyt mi sie podoba :P Nocne zycie... Pff :P |
:p
Cytat:
|
Cytat:
|
New!
Na początku sam nie wierzyłem, że będą wampiry. Teraz chyba już jestem przekonany ;)
Ostatnie Wiadomości z TS2: Nocne Życie ;) Rozstrzygaj Losy Miłosnego Życia! Romantyczność twojego Sima bazują na osobowości, aspiracji i znaku zodiaku. Naucz się je rozumieć, pomogą ci rozgrzać życie intymne twego Sima z nowymi romantycznymi współdziałaniami. W zależności, jeśli randka się rozkręca albo kończy się totalną klapą twój Sims może być zaskoczony prezentem lub odrzuceniem przez partnera. Całe Życie Jest Przyjemnością! Odkryj całkiem nowe pragnienia i przyjemności twoich Simów. Zachwyć twych Simów przyjemnymi stronami życia od wielkich randek do szybkich obiadów z paczki. Simowie boją się angażować w związki, które są dla niech bolesne, krepujące albo wymagają wysiłku. Posyłaj Swoich Simów Do Miasta! Dziewicze noce, to czas by zmienić twoich Simów w wystrojonych i oczekujących na romantyczne noce w nowych parcelach w Centrum Miasta. W zależności od nastroju możesz pojechać do przytulnej restauracji i zjeść romantyczną kolację przy blasku świec, zaszaleć w klubie tańcząc do białego rana lub zagrać w kręgle. Żyj W Zabawie I Stylu! W dodatku Nocne Życie zostało zawartych 125 nowych obiektów. Miedzy innymi Panel DJ'a, kabina do zdjęć, maszyna karaoke i wiele innych. Nowi egzotyczni Simowie zmieniać się będą w wampiry, seksownych kelnerów i innych. |
łooooooł xD brzmi fascynujaco, napewno kilka dni po premierze kupie ta gre ;D
|
Właśnie znalazłam to
Jak dokładnie będzie wyglądać The Sims 2: Nightlife?Po akademickim życiu w grze The Sims 2, możliwemu za sprawą dodatku o podtytule University (Na Studiach), przyjdzie czas na imprezowanie po zmierzchu w produkcie pt. The Sims 2: Nightlife. Wstępnie poruszyliśmy temat nowego rozszerzenia dnia 28 lutego 2005, a teraz prezentujemy Szanownym Czytelnikom świeżą porcję materiałów tekstowo-graficznych.
Dzięki niniejszej pozycji zgłębimy nocną stronę egzystencji naszych komputerowych podopiecznych. Jednak, identycznie jak w prawdziwym życiu, wirtualne imprezy będą miały odmienną specyfikę. Ujrzymy więc zarówno romantyczne wieczory przy świecach, jak i zwariowane tańce w modnych klubach lub też ekscytujące rozgrywki hazardowe w kasynach. http://www.gry-online.pl/Galeria/Htm.../495979796.jpg Developerzy zaimplementują ponad sto całkowicie nowych obiektów, wśród których wyróżnią się m.in. stół do pokera, stanowisko DJ’a i kolorowe reflektory. Zatem uruchomienie The Sims 2: Nightlife otworzy przed nami cokolwiek obszerne spektrum decyzyjne. Będziemy mogli spróbować założyć własny lokal, oferujący pełny zakres nocnych uciech, albo zwyczajnie wybrać się na balangę do już istniejących miejsc w charakterze gościa. http://www.gry-online.pl/Galeria/Htm.../495979812.jpg Oczywiście omawiany dodatek zostanie wydany przez amerykańską korporację Electronic Arts. Komercyjna premiera gotowego produktu nastąpi najprawdopodobniej jesienią bieżącego roku. http://www.gry-online.pl/Galeria/Htm.../495979828.jpg InFoRmAcJe Te PoChOdZa Ze sTrOnY http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=18912 Czy ten tekst ma świadczyć o tym że na studiach nie będzie można balangować nocą czy tylko chodzi o to że po dodatku na studiach? |
Podobna tematyka dodatków między 1 a 2 simsów:
The sims 2 - The sims The sims 2 na studiach - The sims Gwiazda(nie dokońca to samo ,ale jednak wiąze się z pracą ,karierą) The sims:Nocne życie - The sims Balanga,The sims Randka(to z pewnością tak) Na razie jest podobnie.Mam nadzieje ,że będą zwierzaki.Czekam na ten dodatek :) Z niecierpliwościa czekam na TS:NL.Jeszcze nie grałam w TS:NS ,ale juz uważam ,że przyszły dodatek będzie lepszy. |
Ale następny dodatek podobno będzie o podróżach, czyli coś jak TS: Wakacje pewnie. A my tak czekamy na zwierzęta... Ja to bym chciała, żeby umaszczenie można myło wybrać normalnie i rasę i furerko, a rysy "twarzy" ustawiać jak u Simsa. I żeby się zwierzęta dało tworzyć w trybie rodziny.
A ja kupię Nightlife może W DZIEŃ premiery. To możliwe, że nie wytrzymam. :P :P Więc jakby coś, w dzień premiery w Warszawie w Mediamarkcie przy Górczewskiej... :D :P ;P |
Jak chcesz kupić na premiere to zapakuj śpiwór, jedzenie i przyjdź 2 dni przed premierą a gwarantuje że kupisz to w tym dniu premiery.....
Ja to bym chciał żeby był odzielny dodatek do The Sims 2 z wampirami potworami i że można być np.wilkołakiem, byłaby dzielnica Horroru i odzielna okolica...... |
jak by kogoś to interesowało to moge powiedzieć że czytałem jedą zapowiedz i tam pisali że będzie moża mieć własny klub i będziesz mógł tam być szefem i to będzie mogła być twoja praca że prowadzisz własny interes
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale ludzie macie super. Ja muszę jechać 150 km do media markt. W moim biednym mieście nie ma takich sklepów.
|
Ja mam aż 90-100 km. Bo w krakowie lub w Rzeszowie. Ale i tak zamawiam na wirtusie, lub innym sklepie internetowym. xP
|
Cytat:
The Sims 2- The sims, The Sims Światowe Życie The Sims 2 na studiach- The Sims Balanga oraz coś nowego The Sims 2 Nocne życie- The Sims Randka Wg. mnie dodatek "Nocne życie" będzie EXTRA!!! :D |
Nocne zycie
Super , ze piszesz o nowym dodatku juz nie moge sie doczekac . obrazki zapowiadaja swietna zabawe!!!!!!!!!
och gdzie tam jesien B) |
No, na zimowe wieczory jak znalazł ;) . Tak bardzo chciałbym aby w tym dodatku ukazały się obiekty:
-Samochód prywatny, gdzie nasz Sim robił by prawo jazdy i później mógł jako nagroda aspiracji lub kupić samochód i nim jeździć :P , do miasta, do sąsiadów -Rower! Też by się przydał. Możnabyłoby ćwiczyć na nim kondycję i jeździć do sąsiadów -Motor! Coś w stylu samochodu. Fajnie by było takim czymś jeździć, co? Podejrzewam, że NIGDY tego nie wydadzą :\ . Dodatkowo chciałbym jeszcze nowe kariery: -Informatyk -Ogrodnik -Dostawca pizzy -Opiekunka do dziecka -Nauczyciel/Dyrektor szkoły publicznej/prywatnej -Sprzątacz/Sprzątaczka -Strażak Ale to napewno tylko moje marzenia :1smutny: . |
I pokaże jakie cchciałbym dodatkowo jeszcze dodatki do gry:
-The Sims 2 (lece od poczatku - fajne- The Sims, The Sims Światowe Życie, The Sims Balanga) -The Sims 2 Na studiach (przeciez jest :D- Całkiem nowy dodatek bez porównania) -The Sims 2 Nocne Życie (Od tego temat- The Sims Randka) A ooto jakie ja bym jeszcze zrobił: - The Sims 2 Na wakacjach (The Sims Wakacje) - The Sims 2 Zwierzaki (The Sims Zwierzaki+ nowe zwierzątka itd.) - The Sims 2 Gwiazda (Gwiazda) - The Sims 2 Abrakadbra (Abrakadabra) - The Sims 2 Piękne życie (Np. Branie ślubu w miejscu publicznym, szpitale, komisariaty policji, nowe kariery, nowe obiekty itd., itp.) Fajnie by było nie??? Ciekawe jak naprawde bedzie??!! |
Yes :P
No, fajne propozycje Patryczek. Niektóre;) Tylko wiesz ... Mam jedną uwagę. Nie można na tym forum raczej pisać posta pod pstem. Najlepiej skorzystać jeśli zapomniałeś czegoś dodać z opcji "Edytuj" przy swoim wypowiedzeniu. Widzisz ? xD
The Sims 2 : Nocne Życie! Wyrusz swoimi Simami na romantyczną noc! Twoi Simowie na mieście wbijać się będą na wszystkie odjazdowe imprezy. Czy będą tańczyć aż do świtu, spędzą romantyczną noc poza domem lub wpadną do kręgielni to i tak będzie niezapomniana noc. Pozwól, aby twój Sim mógł cieszyć się z nocnych igraszek ze swoim partnerem. Decyduj o życiu prywatnym i intymnym swoich Simów. Spełniaj ich nocne i życiowe zachcianki. To może być początkiem burzliwej nocy albo wielkiej klapy. Gotowy na zabawę i romanse? Przeżuć się na noc! http://members.lycos.co.uk/simsy2/art04.gif ... ;) |
Oni naprawdę nie mają kiedy wydawać tych gier, tylko jak się szkoła zaczyna?! No to już na pewno będę grał :\ .
|
jak na razie to dodatek zapowiada się na taki sobie . I na razie na każym screene jest ten wampir i ten facet
|
...
Nowa Galeria ( malutka ;) ) Nie wiem co, ale za dużo to te screeny nie przedstawiają. Najwyżej widać, że Sim robi miX dla swojej dziewczyny jak się nie mylę xD
http://members.lycos.co.uk/simsy2/screenshot_4.jpg http://members.lycos.co.uk/simsy2/screenshot_5.jpg I nic więcej jak na razie :) Założę się, że wkrótce ( mówie tu, o odstępnie nawet dwóch miesięcy ) ukaże się jakiś zwiastun z gry. :D |
Wow!!!!Gierka już mi się podoba :) . Nie mogę się już jej doczekać!!!
|
Fajnie, fajnie się zapowiada. Ciekawe czy będą jakieś nowe sposoby uśmiercania simów, no nie ??
|
Hmmm........ po tych efektach świetlnych na screnach widze, że z mojego komputera zostanie kupka popiołów:P Bidak nie da se rady:P:P ;P
|
Cytat:
|
hehhe no na pewno będą nowe sposoby usmiercania simów .... ja tylko na to czekam ..:evil: :devil: :w000t: :mu: no bo jakby to było gdyby nie zrobili mi przysługi mojej okrutnej zabawy??? ..:evil: :devil: :w000t: :mu:
The sims 2 Nocne życie hm....z zapowiedzi to nawet cool bo ja uwielbiam balangi :) Nowe lokale ....nocne cluby?Moze jeszcze puby??mmm....marzenia żeby to mieć jak najwcześniej w łapkach :) |
Łeeeee...
Dodatek zapowiada sie EXTRA, ale... Ma być dopiero od 15 lat, ale w sumie... I tak kupię ;P . Dodatek bedzie EXTRA!!!!!!!
|
Cytat:
Nawet jakby tak było to i tak kupię (zresztą bo na jesień będe miałą 15-stkę :) ) |
Ja już mam16 lat ale nawet jak będzie od 18 to i tak kupie kto mi zabroni zresztą nikt nie patrzy na wiek od którego jest dana gra . A simy zapowidają się jak dla mnie nie ciekawie
|
Zapowiada się nieżle, mam nadzieję na odważniejsze sceny erotyczne (w końcu mogli by też coś dać starszym graczom?). A jak parcele będą dalej się tak wolno ładowały jak teraz, to może szybko przejść ochota na odwiedzanie pubów i dyskotek.
|
Cytat:
racja :/ jak wybieram sie gdzies na miasto to musze z 5 minut czekac az mi sie zaladuje :/ dodatek zapowiada sie srednio... w domu moge impre zrobic i tez jest dobrze :D poczekamy zobaczymy ;) |
No słuchajcie, autorzy cały czas myślą jak tu by zrobić by nie było trzeba czekać tyle na załadowanie parceli publicznej. Nie? Myślę, że oni nad tym myślą xD Bueh:P Ale tak serio to ... to mam dla was małą zapowiedź. Zródło : Gry.wp.pl
Gra jest genialna, a długowiecznością dorównuje zapewne Cywilizacji i jakimś dobrym multiplayerom. Cały system dodatków również przyczynia się do niesamowitej grywalności The Sims, choć i na nie fani narzekają. Oprócz psioczenia na „plugawy” proceder EA, mający na celu wyłudzanie od biednych graczy grubej gotówki, słychać także jęki, że za wcześnie, że jeszcze nie zdążyli poznać i nacieszyć się jednym produktem, a tu już kolejna nowość, której nie sposób pominąć. Swoje racje ma i producent, i odbiorcy gry, ale jedno jest pewne – dzięki owym dodatkom zachowującym ciągłość, grywalność utrzymuje się wciąż na tym samym, wysokim poziomie, bo każdy kolejny add-on stanowi silny bodziec w chwili, gdy już zaczynamy popadać w rutynę, a w grę wkrada się nuda. Wypada więc jednak się cieszyć, nie narzekać. Z kasą to już inna sprawa. Z jednej strony jesteśmy zarzucani masą lepszych i gorszych tanich gierek dodawanych nagminnie do gazetek, z drugiej oczekuje się że zapłacimy za uzupełnienie do gry sumkę pięć razy większą. Siedzi w nas licho, które buntuje się, kalkuluje i częściej czuje się spełnione wiedząc, że zapłaciliśmy mniej, choćby i za kompletny szajs z gazetki. A może pora się przyzwyczaić, że w jakość, choć ma sporą cenę, jednak warto inwestować. Zwłaszcza że w przypadku The Sims 2 nie spotka nas niemiła niespodzianka, jaką przeżyli w ubiegłym roku fani takiego choćby DOOMa. Mamy gwarancję, że o czymkolwiek traktuje dodatek, będzie to kolejna dawka prawdziwie świeżej krwi. Warto było wspomnieć o tym wszystkim, bowiem EA znów planuje, tym razem w sierpniu, odchudzić nam portfele. Dodatek nosił będzie wymowny tytuł Nocne życie. Nie ma co oczekiwać, że zmieni coś w ogólnej mechanice gry – konkretnie w sterowaniu kamerą, choć twórcy mogliby o tym pomyśleć w przerwie między jednym a drugim add-on’em (jeśli w ogóle takie przerwy są). Przyniesie natomiast sporo nowości w kwestii relacji między Simami. W zasadzie Simsy to jedyna gra, która ma tak potężnie rozbudowany system wzajemnych powiązań bohaterów, tak ogromny zasób gestów, min i zachowań, prawie idealnie kopiujących naszą rzeczywistość i nas samych. I cóż tu jeszcze pogłębiać? Okazuje się, że twórcy są ambitni i próbują jeszcze dokładniej odwzorować ludzkie uczucia i odczucia, ukazać nowe oblicza i etapy przyjaźni i miłości, uzależnione od indywidualnych cech danego Sima, jego doświadczeń życiowych i pragnień. Nie wiadomo jeszcze, czy owych wrażeń doświadczać będą nasi podopieczni w zupełnie odmiennym środowisku, podobnym do okolicy uczelni z dodatku Na studiach, czy też na odjechanych parcelach publicznych. W każdym razie autorzy obiecują mnóstwo oferujących rozmaite atrakcje i różnie urządzonych knajpek, restauracji, klubów i kawiarenek, które nie pustoszeją wraz z nadejściem nocy, jak to miało miejsce do tej pory. W zapowiedziach wygląda to wszystko dość drapieżnie, coś jak połączenie Randki z Balangą z pierwszych Simsów, tyle że w dużo dojrzalszej formie. Także sama nazwa dodatku obiecuje wiele, bo z pewnością grzeczne dziewczynki i nieśmiali chłopcy o tak późnej porze śpią już smacznie. Miejmy nadzieję, że tym razem Simy naprawdę pokażą pazurki i nie skończy się jak Na studiach, gdzie wielkie imprezowanie z zapowiedzi było w rzeczywistości puszczaniem kolorowych baniek, a najostrzejszy akcent, mający podkreślić powszechny luz, stanowiła skórka z tatuażem. Nastolatki – najliczniejsza grupa odbiorców gry - może i dały się nabrać, bo jeszcze nie wiedzą jak naprawdę wygląda studenckie życie. Oby tylko twórcy nie wyszli z założenia, że również i o nocnym życiu nie ma młodzież pojęcia... Dodatek dostarczy oprócz całej gamy nowych zachowań i możliwości interakcji z innymi Simami, także mnóstwo charakterystycznych gadżetów uatrakcyjniających pobyt w klubie. A ponieważ życie nocne to jedna wielka zabawa, więc w związku z tym pojawi się też w menu głównym Sima osobny wskaźnik, podobny do wykresów aspiracji i reputacji, odzwierciedlający stopień zadowolenia danego osobnika i zapewne punkty zdobywane w wyniku skutecznego uprzyjemniania sobie życia. Kto więc jeszcze nie sięgnął po The Sims 2 niech zrobi to czym prędzej, zanim po kolejnych dodatkach menu tak się skomplikuje, że będzie przypominało to z rasowego symulatora typu Silent Hunter. Wracając do gadżetów, to chyba należy się spodziewać choćby większej ilości wymyślnych fryzur i ubiorów. Co do innych rzeczy, trudno gdybać. Faktem jest, że producent zawsze zapowiada ich mnóstwo, a w rzeczywistości dostajemy zaledwie kilka sztuk w każdym panelu. Jasne, jedno uczesanie przy czterech odcieniach włosów daje nam tyleż fryzur – ale to nie to. Różnice są zbyt małe. Inaczej mówią tylko Ci, którzy nie grali zbyt wiele. Jakkolwiek by nie było, Nocne życie to i tak produkt obowiązkowy dla całej rzeszy zagorzałych fanów gry, pragnących uszczęśliwić swoich wirtualnych podopiecznych nowymi gadżetami. Dla nich dodatek oznacza długie upojne dni (i noce) spędzone przed monitorem. Tak przy okazji - o realnych podopiecznych w postaci Burków, Mruczków i Cynamonów też nie zapominajcie, mimo że nie mają wskaźnika aspiracji. To tyle ;) Pozdrawiam! Ps. Założę się, że nie będzie wam się chciało tego czytać, bądź już przeczytaliście :D |
Cytat:
już dawno mam to ,,opracowane'' |
Wzasadzie to się ma racje jeszcze czlowiek się nie nacieszyl sims 2 na studiach a tu jusz następny dodatek. Bedzie trzeba zn€w kase zbieradzi bo mam nadzieje że ten "nocne zycie" bedzie tyle samo kosztowało co studia bo jak nie to chyba nie przeżyje!!! szkoda że maxis nie pokazuje więcej zdjęci tylko 3 na krzyż i końec fesss. ale trzeba poczekać :P :P
|
ja tam najpierw musze sobie kupic The SIms 2 i The sims university...dostane od rodzicow na dzien dziecka
|
Cytat:
........... Dzis zauwazylam zdjecie. -> (Nowe mozliwosci w budowie basenu) http://www.hosting-place.de/upload/0504/basen.jpg Pozdrawiam :) |
kolejne zdjęcie: http://thesims2.ea.com/images/special/sims2ep2_002.jpg
|
Jestem smutny bo patrząc na te screeny:
1. Jush ślinka cieknie na ten dodatek. Na 100000000000000000% go kupię :D 2. Na pewno bedzie dluzej wgrywac, chyba, jesli autorzy to poprawią to spox :) Screeny zaje****e!!!!!!!!!!!!!!!! Zwłaszcza ten z basenem ;) Mam także nadzieje, ze dojdzei jeszce więcej skinów, ubranek nowych postaci NPC i wiele innych twarz, wlosów i bród do wyboru, ot co! :* |
Cytat:
|
czy wie ktoś może od ilu lat jest ta gra? Tak jak NS czyli 12 czy jakoś inaczej :D :P ;)
|
...
Cytat:
|
Bardzo chciałam bym mieć ten super [{(
|
A czy trzeba będzie robić tak jak w TS1, tzn., żeby pograć w Nocne Życie czy trzeba będzie odinstalować Studia i odwrotnie? Jesli tak, to nie kupuje :\
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
...
Cytat:
|
Hm........... To nie temat o The Sims 1. A do TS2 NŻ to kilka dni temu był T-mail (od Tima le .... ). Oto treść :
Cześć wszystkim, Pomyślałem, że powinienem zrobić dla was aktualizację dotyczącą przedmiotów. Produkcja The Sims 2 Nightlife jest w pełnym rozkwicie a my szykujemy się do targów E3. Jeśli ktoś z was zamierza tam być, proszę aby wpadł i wymógł demonstrację gry na którymś z naszych przedstawicieli. Wiem ze stron i The Sims 2 BBS, że jesteście bardzo podekscytowani The Sims 2 Nightlife, które jest wielkie. Myślę, że dodając społeczne doznania dodajemy to, czego fani szukają. Oczywiście pojawią się też nowe lokacje i nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę miejsca, które będziecie budować i historie, które będziecie opowiadać kiedy dostaniecie dodatek. To takie przyjemne móc tworzyć dodatki gdyż każdego dnia możesz zobaczyć coś nowego w grze. Każdy nowy przedmiot albo interakcja społeczna jest tym, czym może ekscytować się cały zespół i z czego może również być dumny. Chcę również abyście wszyscy wiedzieli jak dużo myśli o was każdy członek zespołu podczas kiedy projektujemy i rozwijamy się. Ten zespół jest tak zaangażowany w rozszerzanie The Sims 2 o nowe doznania, że rzeczy często dlatego tylko ukazują się w grze, że ktoś myślał, że to będzie fajne i będzie się podobać. Oni chcą aby wszystko było jeszcze lepsze. Załączyłem parę screenów ukazując to, co myślę, że docenicie najbardziej; rzeczy, które niekoniecznie odzwierciedlają główny nurt ile są dla społeczności równie ważne jak nowe miejsca i nowe rozgrywki. |
na stronie: www.simy.pl znajduje się kolejny screen z gry nż-nocne życie
|
Ej, ale na simy.pl widać okładkę w recenzji Nocnego Życia i tam pisze "+12" czyli od 12 roku zycia ja NS ... To prawda?
|
Cytat:
|
Na simy.pl są jush nowe screeny ale zastanawiają mnie te 2 z tym żółtym samochodem... Może teraz bedziem ozliwosc pojechania do miasta samemu?????/
P.S. Wiem, że taki żółty auto jest przy ucieczce nastolatków :wink: |
Cytat:
Nie bardzo zrozumiałam twoją wypowiedź. Przecież można jeździć do miasta samemu. |
Cytat:
Ps. Nastolatki uciekają z domu czrną limuzyną, nie żółtym, sportowym samochodem |
zoltym samochodem tez jezdza.
co do screenow - to chyba jakies przyjecie jest? gwiazdy, dyskoteka? :P |
Czyli zmiksowanie balangi i randki i może... Troche gwiazdy? (Z jedynki)
Tak chodzi mi własny samochód, bo na razie mozna sciagnac tylko jako dekoracje :1smutny: |
dziś na stronie http://www.simy.pl/
opublikowano przepiękne tapety z gry |
Cytat:
|
Cytat:
to oczywiste że tapety na pulpit są zdjęciami |
Nie mogę się już doczekać tego dodatku. Nawet gdyby był od 15 lat to ja i tak kończę 15-stkę w czerwcu :]. Ale mogliby wspominać o nowym dodatku tak około na 2 mieiące przed wydaniem, a tak to paskudnie nas szczują...
|
na stronie http://www.simszone.de opublikowano nowe screeny z gry
|
Trailer
http://www.gamespot.com/pc/strategy/...ife/media.html Najważniejszą i zapewne dla wszystkich znaczącą informacją z wywiadu jest to, iż przypuszczenia fanów się potwierdziły. Będzie można mieć swój samochód prywatny, tylko dla siebie. Będziemy mogli wybrać jego kolor, markę itd. Nową możliwością będzie także budowanie garaży oraz czegoś na styl autostrad. (Podziękowania dla redaktorki IsiaB za wywnioskowanie informacji z tekstu). Tekst pochodzi z simpasion! |
...
Ja tylko na chwilę ... nie wiem czy wiecie, ale na oficjalnej stronie www.thesims2.com ;) jest już pierwszy zwiastun z gry :D Dziękuję i pozdrawiam! Ps. Bardzo fajny. Tu macie link >>> http://thesims2.ea.com/about/ep2_videos.php To ja już spadam stąd!
|
A czy może ktoś podać bezpośredni link do Quicktima czy tam czegoś? Bo mi filmik nie idzie...a jak chciałam to ściągnąć, to nagle mówi, że się nie da...
Apple Quicktime 6.5.1 - "not available" xP :\ :| |
Samochody
no a o co chodzi z tymi samochodami.. po co autostrady...
cczy to znaczy że my bedziemy mogli sami nim jezdzic.. czy tylko to ze na widok te autostrady..?? |
Cytat:
|
...
Cytat:
Pytanie do was : Kiedy kupię sobie dodatek "Nocne Życie", zainstaluję, zostawię "Na Studiach" ( I-szy dodatek) to czy jeśli odpalę te drugi dodatek, ktory wyjdzie 15 sierpnia ;) (Nightlife) to w grze będę mial wszystkie dodatki z podstawowej części gry ( to na pewno ) ale czy z "Na Studiach" też pokażą się w Nocnym Życiu? Czy nie? Może ktoś zna odpowiedź. =) Na pewno ktoś grał w parę dodatków z pierwszej serii i będzie wiedział jak to się uruchamiało i jakie były dodatki widoczne. Pokręciłem? No bo nie wiem jak wytłumaczyć. Może zrozumieliście? |
mi wszystkie dodatki dzialaly, jesli zainstalowalam w odpowiedniej kolejnosci, tzn. moglam jezdzic do miasta na randke nadal po zainstalowaniu abry itp. :p
dobrze zrozumialam? ;] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
musze se kupic nowy dysk.... mam tylko 20gb-towy. ito usuwam zeby zrobic miejsce na university... ale napewno se ten tez zalatwie.... bajer niemoge doczekac sie dj'a!
|
Cytat:
Cytat:
[GuriEdit]: Zapoznaj sie z 16 punktem regulaminu Postowanie! Poza tym Twój post to praktycznie jeden wielki cytat. Unikaj takich rzeczy, bo przeszkadzają w swobodnym przeglądaniu forum. |
Dzisiaj na http://www.simszone.de/ zauważyłem zupełną nowość, w trakcie gry będzie widać inne domy, zobaczcie tylko http://www.simszone.de/php_inc/scree...ghtlife/21.jpg (tak mi się przynajmniej wydaje) :D :hooray: :happy2: :cool:
|
Ja też się wryje:P Oto fotki:
http://img265.echo.cx/img265/4194/si...ion2005040.jpg http://img266.echo.cx/img266/5897/th...5040505003.jpg EDIT: Do tego wyżej o to łazi?- to fotka:p: http://img284.echo.cx/img284/329/213ls.jpg [GuriEdit]: Nie dawaj dużych zdjęć formatem [img], bo rozwalają przeglądarkę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
teraz to sei będzie wczytywać 5 godzin gra :( jak będzie widać wszystkich mozę będzie też można spacerować
|
Na to wszystko wskazuje,bo po co by mieli pokazywac inne domy i okolice?No zastanówcie się! :) Ale rzeczywiście gra by się fajnie długo ładowała ,a ja w takim razie musiałabym zmienic compa :/
|
gra nie będzie się długo wczytywać, bo tak sa mo jak na studiach, może o pięć sekund dłużej czy tak samo. A co do sąsiadów są na dobrej drodze.
|
boshe... :) to bedzie super :)
Nic tylko czekać ale normalnie nie mogę wytrzymać czemu dopiero na jesień !! :( ale spróbuje wytrzymać :D Te screeny są full wypas :D Na jednym ze screenów z http://www.simszone.de jest stara panna :D hehe..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
bony wszyscy pisza zeby zrobili zwierzaki na pewno zrobia zreszta przeczytalem wywiad zamieszczony na sims.pl i ten gostek powidzial ze ktoras czescie bedzie na pewno o zwierzetach bo wszyscy kochaja zwierzeta :) ;P ;P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na tamtej okolicy jest kilka domów. Czy to znaczy, ze bedzie mozna chodzic do sasiadow?
|
nie wydaje mi sie, zeby piechota, ale samochodem moze :P
|
ja na jednym zdjęciu (nie pamiętam na jakiej stronie) wodziałam taka wielka kule w której była kobieta. Do czego służy ta kula??
|
http://www.simy.pl/images/nightlife/25.jpg
http://www.simy.pl/images/nightlife/26.jpg http://www.simy.pl/images/nightlife/27.jpg The Sims2 przywieziono we wrześniu do sklepów i szybko stało się najszybszą sprzedającą się grą na PC-eta i numerem 1 na najlepiej sprzedającą się grą w 2004 roku. W drugim dodatku do gry z [i tu mogłem się pomylić] chwytliwym tytułem<-, "Wyrusz swoimi Simami na romantyczną noc!" Z The Sims: Nocne Życie, twoi simowie mogą tańczyć do upadłego, rozgościć się we Francuskim Bistro, lub też uderzyć(strike)[i tu myślę że taka metafora]romansem w kręgielni. Pogoda simów na wyjście z domów na randki do wszystkich fajnych gorących miejsc z przyjaciółmi, to na pewno bedzie nie zapomniana noc. W Simsach 2, gracze wybierali jedną z pięciu życiowych aspiracji, aby sprostać potrzebom i lękom-Popularność, Romanse, Nauka, Pieniądze, albo Rodzina. The Sims 2: Nocne Życie dodaje nową aspiracje zwaną Przyjemność dążącą graczy do wypełnienia życia sima zabawą i chwilami "prawdy". Gracze także mogą korzystać z nowego Sprawdzania "prawidłowości" Randki z dwiema sukcesywnymi i nieudanymi stanami. Także nowa atrakcja została dodana, która ma za zadanie sprawdzenia w pomieszczeniu jakiś interesujących Simów. Gotowy na zabawe i romanse? To może być początkiem burzliwej nocy albo wielkiej klapy. sceeny i artykuł przetłumaczony ze strony www.simy.pl |
Mam Niespodzianke
Mam dla was miłą niespodzianke.....:)
W The Sims 2-Nocne Życie bedzie znana wam pani.......Panna Stanisława!!!Widziałam na zdjęciach panią starszą która miała torebke i na zdjęciu biła jakiegoś faceta a na innym krzywo patrzała na pare która sie przytulała Czy to dla was źle czy miło???Ja jestem zażenowana. Jeśli ktos chce zobaczyc te 2 zdjecia niech napisze do mnie wiadomość a ja mu pokaze te zdjecia....Bo nie umiem wstawiac... Pap......Pozdro dla wszystkich czytelników(pościarzy heh...) |
http://www.simy.pl/images/nightlife/16.jpg
Chodzi o to zdjęcie? Wrzucam wam je ze strony: Simy.pl Chodzi tu o to, że można dla swojego ukochanego zatańczyć żeby podnieść poziom randki, ale trzeba mieć wysoką logikę i charyzmę, bo inaczej ze spotkania nici... Pytajcie mnie ja wszystko o tej grze wiem!!!! :thx: z góry!!!! Pozdrowiorka od: :..:Chanelle:..: |
czy zauważyliście?
na zdjęciu parceli gdy widzimy sąsiednie domy drzewa i inne sąsiednich domów są innej (mniej dopracowanej) grafiki, podobnej jak w otoczeniu! |
To mogą być przykre wiadomości, ale TS2:Nightlife może okazać się "kompletną nudą", jak w SimsVille. Przecież na jednym ze zdjęć pokazane są inne domy - to może oznaczać sterowanie całą wioską Simow. Jednak w przypadku SV kompletnie zaprzestano projektowania w dalszym ciągu. Po prostu projekt trafił do kosza. TS2 NL jest rownież 2-gim dodatkiem do gry. Ale, kto wie...
|
...
Cytat:
Ps. Czy wam też przez Na Studiach bardziej zacina się gra? Albo wolniej chodzi? Albo przez dodatki internetowe?? Odpowiedzćie??! |
Nooo, mi jakoś zaczęło wolniej chodzić, ale to przez dodatki, nie leci już tak płynnie, czasem się zacina, ale da się znieść ;)
A ja myślę że TS2 NŻ bedzie super! Już się nie mogę doczekac, a już na bank nie moge sie doczekać restauracji o ile będą! Ciekawe czy emeryci będa mogli robić sobie randki :P :D :O |
Cytat:
można zobaczyć to na filmach ps. na filmach narazie są ,,niedopracowane'' czyli tzw. zwykłe restauracje |
Nooo przydałoby się, bo strasznie brakuje mi klimatów dodatku do the sims - randki :D Bo co to za przyjemność jechać z kimś na zakupy ;P
|
No:) Heh nie mogę się już doczekać!!! Na serio jak zobaczyłam filmik to poprosu nie mogłam uwieżyć!! To będzie super :wub: :wub: :wub: :wub:
|
Cytat:
Dream - Dobrze, że w ogóle stworzyli jakieś samochody :) Może jeszcze kilka dorobią, gra jest przecież jeszcze w fazie przygotawań. Myślę, że trzeba mieć nadzieję :) |
Cytat:
sąsiednie domy wyglądają okropnie poprostu wolę już pustą trawe! a te dzrzewa! okropne miejmy nadzieje że popracują nad grafiką sąsiednich domów! |
samochody
Cytat:
[GuriEdit]: Nie cytuj z obrazkami!!!! |
...
Cytat:
|
Cytat:
|
mnie ciekawi od ilu latb można grac w the sims 2 zdziwila bym się jakby było od 20 i to przez 6ta afere z opcją Bara-bara
|
Nie no..... Chyba aż tak źle nie będzie, pewno od 12 lat ;) Sadyści, robią afere o wór a w worze... yyy, sami wiecie co :D :D :D :P :P
|
Zapowida się fajnie xPP :D
|
Cytat:
Filmik! Ja też chcem mieć filmik. Wiem, ze się pewnie teraz wygłupiam bo już go wszyscy pewnie widzieli, ale ja nie :( Gdzie go mogę zobaczyć? |
Cytat:
Chyba, ze chodziło Ci o inny filmik |
|
Cytat:
A pozatym nie pisze się kilku postów pod rząd. Jest opcja edytuj ;). |
Sorki. Obiecuje ze sie to wiecej nie powtorzy. Znalazlam pare nowiusienkich screenów z NŻ.
Kręgielnia: http://thesims2.ea.com/images/about/...eenshot_19.jpg Kręgielnia 2: http://thesims2.ea.com/images/about/...eenshot_18.jpg Na randce: http://thesims2.ea.com/images/about/...eenshot_17.jpg Bez komentarza: http://thesims2.ea.com/images/about/...eenshot_16.jpg |
Mam kilka pytań związanych z tym dodatkiem.
1.Kiedy jest data premiery? 2.W jaki sposób kupuje się auto? Poprzez Tryb Kupowania czy może w sklepie? 3.Czy będzie jakiś nowy wiek? 4.Czy wymagania wzrosną? Bardzo proszę o odpowiedź przynajmniej na kilka pytań... A tak nawiasem to myślę że z tym dodatkiem to był świetny pomysł! Chociaż Zwierzaki, Wakacje albo Gwiazda też byłyby miło widziane :) |
Aj, mam nadzieje, że wymagania będą takie jak dotychczas...
I że będzie kilka nowych dodatków, jakaś nowa elektronika, nowe meble :P |
Cytat:
|
:)
Przedstawię tu kilka zdjęć.
http://www.thesims.de/sims2/expansio...enshots/37.jpg http://www.thesims.de/sims2/expansio...enshots/38.jpg http://www.thesims.de/sims2/expansio...enshots/36.jpg http://simsworld.free.fr/images/jeu/...oodies_001.jpg http://simsworld.free.fr/images/jeu/...htlife_029.jpg http://simsworld.free.fr/images/jeu/...oodies_002.jpg http://www.thesims.de/sims2/expansio...p?image=32.jpg http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1015_3.jpg http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1014_3.jpg http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1017_3.jpg http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1013_3.jpg << Widać sąsiednie domy!!! http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1012_3.jpg << Dostępne są dywany! http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1011_3.jpg http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1008_3.jpg << Żółty samochód. http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1023_3.jpg << Kula... (Zapewne ją znacie) http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1022_3.jpg << Tu widzimy nową sukienką (to zdjęcie też jest już znane) http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_t/1...387_1018_3.jpg << I czerwone auto. Więcej zdjęć i informacji na http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...,28,10387,17,6 P.S. Na tej stronie jest okładka z gry i nic nie pisze o wieku... http://www.thesims.de/sims2/expansio...ns/boxshot.jpg (chociaż na innej stronie napisane jest +12... :\ ) (jeśli jakieś zdjęcia się powtarzają to sorki, ale nie mam czasu na czytanie całego tematu) |
Jeszcze befzie można jak na przykład bedziemy w domu swojego sima to będzie można widzieć dom sąsiadów.
|
Hehe... TS2 Night Live zapowiada sie dość ciekawie.... chyba ze zakupie.. chyba że kasa mi wysiądzie na nowy deck :\
Ale.... zawsze będzie.. później lub wcale, ale będzie ;) |
http://www.simsy.net/galeria/nightlife/16.jpg
http://www.simsy.net/galeria/nightlife/10.jpg http://www.simsy.net/galeria/nightlife/26.jpg http://www.simsy.net/galeria/nightlife/25.jpg http://www.insidegamer.nl/screenshot.php?id=45903 http://www.insidegamer.nl/getimage.php?id=45902 http://www.insidegamer.nl/getimage.php?id=45000 :hmm:hmmm niektore screeny moga sie powtarzac..... ts2nightlife na pewno bedzie super :happy2: :rolleye: Juz szykuje portfel!!! A moze tak na urodziny ;) :cake: :evil: |
Ja napewno kupie! Akurat data premiery wypada w urodziny mojej siostry :)
Chociaż na jednej stronie czytalam ze premiera będzie w sierpniu a nie we wrześniu... :| Jakby plan A nie poskutkował to już zbieram kase. Narazie mam 21 zł :P ale do premiery jeszcze 2 miesiące... :) ---------------------------------------------------- Dużo zdjęć i informacji - niestety w języku Angielskim. http://www.simsplanet2.com/simsplane...tieverslag.htm (jest tu jedna zdjęcie z trumną i autami... widać tylko TRZY nowe fryzury u kobiet i nowe ubrania) Kolejne zdjęcia. http://spzone.simparool.nl/tim05.php (widać tu że auto kupuje się w trybie kupowania; jest rowniez kilka fryzur - niestety zdjęcia są kiepskiej jakości) Kolejne informacje (podejzewam ze takie same ale za to nowe zdjęcia) Na jednym ze zdjęć widać przemiane sima w vampira! UWAGA! Da się budować gararz!!! Jest również pokazany 6 krok tworzenia sima w którym można wybrać czy sim zamienia się w wampira czy coś innego...!!! http://www.thesimszone.co.uk/news/archive.php?ID=2260 (równiez kiepska jakość zdjęć) Znowu informacje i zdjęcia. http://www.simsnetwork.com/modules.p...rder=0&thold=0 Zdjęcie z kregilni. http://www.snootysims.com/sitepics/simsworld.jpg |
...
Mam nadzieję, że zakolekcjonowaliście już w swym zbiorze filmików z Nocnego Życia również te ostatni, trzeci z pracą Dj'a. Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał, zapraszam na http://thesims2.ea.com/about/ep2_videos.php. Przynajmniej ja dopiero się o nim dowiedziałem :)
EDIT: Dobra robota _AgatA_ - znalazałaś dużo ciekawych informacji. Dzięki! :) |
Ooo... jeszcze nie widziałam tego filmiku!
Musze go sciągnąć. A co do informacji i zdjęc to postaram sie jeszcze trochę poszperać. Najwięcej linków znalazłam na jakiejść niemieckiej stronie. :) ----------------------------------------------------- http://elanelvin.el.funpic.org/foto/main.php << duzo screenów (niestety złej jakości) http://simsworld.free.fr/images/jeu/...ife_art006.jpg http://simsworld.free.fr/pages/jeu2/.../rencontre.htm << informacje nie jestem pewna czy juz je pokazywalam http://www.simparool.nl/spzone/galle...leven/53_G.jpg ----------------------------------------------------- Nowe screeny! http://www.thesims.de/sims2/expansio...enshots/43.jpg http://www.thesims.de/sims2/expansio...enshots/42.jpg http://www.thesims.de/sims2/expansio...enshots/41.jpg http://www.thesims.de/sims2/expansio...enshots/40.jpg |
Nasza kochana AGATKA zaprezentowała nam wiele informacji i zdjęć na temat nocnego dodatku
na jednym ze screenów zauważyłem dwóch simów przeciwnej płci siędzących w samochodzie kierując mężczyzną kliknięto na kobiete lub samochód (siedząc w samochodzie) i pojawiło się wiele opcji miezy innymi: kiss, Woohoo... (angielskie nazwy) jak się domyślacie wiecie co znaczą te słowa a szczególnie jedno z nich oto screen: http://www.simsnetwerk.com/images/ni...062005_099.jpg |
Cytat:
Nawetw samochodzie... :O |
Cytat:
|
na stronie www.simpassion.simy.pl opublikowano artyuł z OFICJALNYMI informacjami z nocnego dodatku
oficjalne bo przetłumaczone z zagranicznych newsów i czatu z Tim-em Oto i ten artykuł: Oto co nowego znajdziesz w dodatku The Sims 2: Nocne życie: + nowe sąsiedztwo - centrum miasta, w którym można będzie zrobić zakupy, umówić się na randkę, miło spędzić czas a nawet osiedlić się. W centrum miasta znajdziesz między innymi francuskie bistra, restauracje wzorowane na latach 50-tych i nocne kluby; + nowe rozmiary parcel, w tym 2x2, 1x3, 2x4 i więcej; + kilka wspaniałych ubranek przeznaczonych dla małych dzieci, w tym maleńkie słodkie czapeczki przypominające zwierzaki; + wiele nowych rodzajów jedzenia, w tym takie, które można będzie przygotować w domu, jak np. romantyczny deser oraz takie, które dostępne będzie tylko w restauracjach, jak np. przyrumienione na ogniu krewetki z limonką; + wiele nowych interakcji, w tym flirtowanie w trakcie posiłku, możliwość zapytania innych Simów o ich pragnienia i obawy, wiele sposobów zobaczenia o czym myślą twoi przyjaciele; + postacie wampirów, którymi można będzie sterować tak, jak obcymi i zombie. Wampiry cechować będzie wyjątkowo biała karnacja skóry. Nie będą też posiadać odbicia w lustrze. Wampiry nie będą żywić się jednak krwią innych Simów ale normalnym pożywieniem. Twój wampir będzie mógł ukąsić, a właściwie pocałować innego Sima (dotyczyć będzie to nastolatków i starszych Simów) i przemienić go w wampira (wampiryzm nie jest cechą genetyczną). Twój wampir będzie również zmuszony prowadzić nocny tryb życia gdyż może spłonąć w promieniach słońca, co wcale nie jest zabawne. Jeżeli jednak twój wampir znajdzie się w promieniach słońca aby ustrzec go od śmierci musisz go stamtąd jak najszybciej zabrać i odprowadzić na odpoczynek, najlepiej do ekskluzywnej wyściełanej trumny. Simowie zaglądający do trumny, w której wypoczywa jakiś wampir mogą zostać przez niego wystraszeni na śmierć. Wampiry będą mogły zawierać związki małżeńskie i mieć dzieci. Najwspanialszą jednak rzeczą jest to, że wampiry będą mogły latać dookoła nad stołami i różnymi przedmiotami niczym nietoperze; + nową aspirację - przyjemność; + ponad 130 nowych obiektów; + kręgielnie; + sprzęt karaoke, przy pomocy którego Sim będzie mógł zaśpiewać solo lub z innym Simem; + stolik do gry w pokera; + kanapy i bary, które można będzie układać z segmentów w dowolne kształty; + dywany, w tym dywany do dziecięcego pokoju. Dywan ułożony zbyt blisko kominka może zająć się od ognia; + drzwi garażowe; + ściany sięgające połowy wysokości normalnych ścian, w tym półprzezroczyste; + dyskotekową podłogę taneczną, masę różnego rodzaju oświetlenia, neonów, po prostu oświetleniową krainę cudów; + samochody. Wszyscy Simowie opuszczający dom o tej samej porze będą mogli skorzystać z jednego pojazdu. Jedna rodzina będzie mogła mieć kilka samochodów i będziesz mógł wskazać który Sim ma skorzystać w danej chwili z którego z nich. Rodzice będą mogli podwieźć samochodem swoje pociechy do szkoły. Samochody nie będą wymagały uzupełniania zapasu olejów napędowych gdyż zaopatrzone są w wewnętrzny reaktor i niekończące się zasoby wody, dzięki czemu są bardzo przyjazne dla środowiska. Simowie nie będą musieli robić prawa jazdy aby wyruszyć w świat. Samochód będą mogli prowadzić nastolatkowie i starsi Simowie. Będzie pięć typów samochodów - hatchback, sedan, pickup, minivan i samochód sportowy każdy w kilku kolorach. Samochody będą wyposażone w odbiorniki radiowe i światła. W samochodach Simowie będą mogli robić bara-bara (ta opcja jak i wiele innych dostępna będzie również w przypadku kabiny do robienia zdjęć); + nowe postacie niegrywalne (NPCs), w tym odpowiedniczkę panny Stanisławy z The Sim zaopatrzoną w szydełko i uwielbiającą grę w kręgle, swatkę (będziesz mógł poprosić ją o pomoc w znalezieniu partnera/partnerki na randkę; od tego ile jej zapłacisz zależeć będzie sukces twojej randki), kelnerów, kelnerki, szefów kuchni i DJów; + możliwość zobaczenia sąsiedztwa. Będzie ją można włączyć i wyłączyć; + nowe wspaniałe wyjściowe fryzury; + nową nagrodę aspiracji (ReNuYu-Senso Orb), przy pomocy której można będzie zmienić aspiracje Simów; + masę nowej muzyki; + nowy wolny rodzaj tańca (w czasie tańca twój Sim stąpać będzie na palcach innego Sima) a także taniec grupowy " Smustle"; + nowe możliwości tworzenia postaci Simów. Teraz tworząc Sima oprócz rzeczy takich jak kolor włosów będziesz mógł również włączyć i wyłączyć użycie perfum, kondycję, wampiryzm i nie tylko. Jeżeli dobrze to wszystko dobierzesz twój Sim szybko będzie wspinać się po szczeblach kariery społecznej; + perfumy, które można będzie kupić w mieście. Użycie perfum będzie jedną z nowych interakcji społecznych. Jedni Simowie lubią perfumy, inni nie + możliwość zabrania ze sobą przez Simów nagród a nawet nagrobków w czasie przeprowadzki z jednego domu do drugiego; + nowy przycisk w interfejsie pozwalający przełączać się pomiędzy dniem a nocą; + możliwość bezpośredniego przejścia do innego domu w sąsiedztwie z pominięciem powrotu do ekranu okolicy. Nadal nie będzie można jednak odwiedzać sąsiadów; + możliwość zaproszenia całej grupy Simów dzięki jednemu tylko połączeniu telefonicznemu zamiast wykonywania rozmów z każdym z nich osobno |
Cytat:
Niezle, ale myślałem, że wampiry nie bedą mogły mieć dzieci ale trudno. najbardziej mnie zazkoczyly perfumy ( i to ze na poczatku ustawai sie kondycje, ale taka zwyklą czy jakas inna??) |
Cytat:
|
Super!
Perfumy, wapiry, samochody! Musze mieć ten dodatek!!! Już się doczekać nie moge! |
zapowiada sie super oby tylko nie był przerekalmowany tak jak na studiach .
|
Cytat:
A oto nowe screeny : http://www.simy.pl/images/nightlife/35.jpg http://www.simy.pl/images/nightlife/36.jpg http://www.simy.pl/images/nightlife/37.jpg http://www.simy.pl/images/nightlife/38.jpg Na stronie http://www.simpassion.simy.pl/ Pojawił się ciekawy news: "W numerze 3/2005 czasopisma o grach Komputer Świat Gry możemy znaleść krótki news: ,,Trwają prace nad dwoma nowymi dodatkami do The Sims 2. Jeden z nich skoncentruje się na kulisach nocnego życia simów,drugi opowie o simie w podróży'' Być może ta wiadomość może okazać się prawdą. Taką samą wiadomość ktoś zamieścił na forum jednego z amerykańskich stron o simach. Teraz musimy tylko czekać na potwierdzenie tej wiadomości przez firmę Electronic Arts." ---------------- Wejdźcie na stronę http://www.thesimsresource.com/article/nightlife. Jest tam kilka nowych screenów i informacje. |
gra zapowiada się bardzo fajnie ;]
tylko ze ja nienawidze wyjazdow na miasto poniewaz musze straaaasznie dlugo czekac az okolica zaladuje sie..... :? |
Moje info
[QUOTE=Dream]The Sims 2 : Nocne Życie ma ukazać się na jesień. Już teraz autorzy zdradzili trochę informacji na ten temat. Spróbuję je poniżej przedstawić. Wy również róbcie to w tym temacie jeśli się czegoś dowiecie. W grze pojawi się nowa aspiracja i 125 zupełnie nowych obiektów. Część możecie zobaczyć na poniższych obrazkach. The Sims 2 : Nightlife może się kojarzyć z TS : Randka. Ale czy na pewno? Będzie wiele istotnych zmian. Na razie podaję część.
No to ja coś dodam do tych informacji odnośnie nowego dodatku: Nowe przedmioty i obiekty które wystąpią w tej grze: maszyna karaoke, kabina do robienia zdjęć, Panel DJ’a oraz długo oczekiwany środek transportu: auto (i to własne!) :) Pojawi się pasek informujący o stanie poziomu randki bądź „romantyczności” prowadzonego Sima (tego dokładnie nie jestem pewna)... Słowem to Ty zdecydujesz gdzie, z kim i jak twój sim spędzi noc(...) Źródło: http://members.lycos.co.uk/thesimscity/sims/ |
Radzę spojrzec oc by\ło wcxesnij :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja niedawno zaczęłam przeglądać temat o nocnym żeyciu i mam do was pytanko Kiedy ma się w końcu pojawić tan dodatek bo już słyszałam pełno dat. :wacko:
|
Podobno 15 sierpnia.
Tak pisze na www.thesims.pl |
15 września na w/w wymienionej stronie jest błąd powtórzony po innej polskiej stronce, której właścicielka się wściekła o plagiat i ją zamknęłą.
Poza tym, taki jest termin realizacji zamówień na Sims2 Nightlife w europejskich sklepach internetowych. 20 września Nightlife będzie dostępne w Australii. |
20 i 1 i ...
Ja mam pytanko bo gdzies wyczytalam bodajrze chyba na forum ale mniejsza ze w USA bedzie 1 sierpnia czy to prawda??
|
Cytat:
The Sims 2(np.Podróże)- The Sims Wakacje Następne były zwierzaki a podobno mają w planach wydać dodatek ze zwierzętami. Oby bo ja najbardziej zwierzaki lubiłam. To może później zrobią coś w stylu abry?? |
Cytat:
np. tzw. the sims 2 : Kids (Dzieciaki) wprowadzone bybyło dużo żeczy z tzw. dodatku ,,Abrakadabra'' np.: -wszelkie rodzaje wyposarzenia wesołego miasteczka (wesołe miasteczko) -wszelkie rodzaje wyposarzenia cyrku (cyrk) -nowe rodzaje sklepów np. z zabawkami -możliwość wybudowania kina -wiele nowych funkcji spozywania posiłku np. maszyna do prażenia kukurydzy, do waty cukrowej, do hoddogów itp. -nowe funkcje (jakby) społeczne np. wybranie się do magika czy czarodzieja o rade, rozmowe itd... -nowe postacie npc: klaun,pogromca lwów oraz inni cyrkowcy,sprzedawcy kukurydzy i waty cukrowej oraz hoddogów itp.,egzorciści,magicy,czarodzieje ten dodatek naprawde by się przydał! |
Cytat:
|
ja już nie moge się doczekać premiery
a wy ?? ps : kto wie kiedy oficjalna polska premiera TS2 NŻ ?? |
Jejciu
Cytat:
O matko Claudi poczytaj sobie kilka postow wstecz juz bylo napisane ze 15 wrzesnia |
Ale w wydaniu EA Polska 15 września to coś koło 1 października...
|
taa, z polską jest tak zawsze ;) eh
|
Mi wszystko jedno kiedy wyjdzie. I tam mam szlaban od 1 września...
|
Na stronie Komputer Świat Gry (www.ksgry.pl) pojawiła się aktualka:
"Kolejny, drugi dodatek do Simsów tuż tuż. Tym razem czas na wielką zabawę, szaleństwa w dyskotekach, klubach, romantyczne kolacje oraz ostrą jazdę sportowymi samochodami. Czy może być coś lepszego od nocnego życia, wypełnionego rozrywkami, pięknymi kobietami i przystojnymi mężczyznami spragnionymi wrażeń po ciężkim dniu pracy... To wszystko zapewni nam właśnie najnowszy dodatek "Nocne Życie", który powinien trafić do naszych sklepów już w sierpniu." |
powinien trafić więc napewno nie trafi . Choć było by super i mam nadzieje że jednak premiera będzie w sierpniu :)
|
...
Cytat:
Tak, tylko, że zanim na polskie półki sklepów trafi przetłumaczona wersja Simów i nowego Expansion Pack'a to będą już ostatnie dni września... Ps. Też chciałbym aby dodatek ukazał się już teraz ... Nawet dziś! To by była niespodzianka ! :) |
Gdzie zamierzacie kupić ten dodatek?
Ja chyba w Media... albo w Vobisie... |
JA kupię w Empiku jak zwyklę... Ech szkoda że nie mam pieniędzy=(
|
Upsa
POkaze wam cos
Wednesday, July 20, 2005 The Sims 2 Nightlife Styles Contest Winners The Nightlife Styles Contest Winners have been announced. Over one thousand entries were received for this contest and these two winning outfits will be featured in The Sims 2 Nightlife coming this Fall Jesli ktos nie zna jezyka to prztlumacze ostatnie The sims 2 nocne zycie nadejdzie tej jesieni news ten znalazlam na thesims2.com wiec nawet w usa bedzie jesienia wiec u nas to ho ho szkoda ja juz zbieram kase |
A ja cały czas marzę o tym żeby w TS2 można mieć włanego zwierzaka.Albo jeszcze lepiej.Własną FARMĘ!To by było dopiero super no nie????A co do zwierzaczków typu psy i koty to chciałabym aby w panelu tworzenia rodziny robić jakie się chce:umaszczenie,długość łap,ogona,uszu,pyska i sierści.Zrobiłabym wtedy swoją kochaną Mańkę!Nieduży bokser z długim ogonem...
|
Mnie najbardziej uwiera to, że będzie trzeba na nowo wszystkie dodatki update'ować :\ A mam tego z ponad 1 GB.. więc już zacieram ręcę ;(
|
Heheee no niestety Live is Brutal i trza sie narobić...ale pomyśl..jaka to bedzie potem przyjemność grać.
|
O nie... ja mam ponad 3600 dodatków... do tego jeszcze nie wszystkie są rozpakowane... i co?! Wszystko od nowa? ;(
A czy zadziałało by coś takiego : 1. Zrobić nowy folder np. na pulpicie. 2. Wyciąć wszystko z folderu Downloads. 3. Wkleić to do zrobionego wcześniej folderu. 4. Odpalić na chwilę grę. 5. Wyłączyć grę. 6. Wyciąć wszystko z Nowego folderu. 7. Wkleić do Downloads. To tak jakby się to od nowa rozpakowało. Ja ściągam przede wszystkim przedmioty, ubrania, włosy i domy, a gdziesz czytałam że te dodatki nie powodują błedów... ? Podobnie zrobiłam w przypadku Na studiach tylko że to rozpakowywałam... a nie kopiowałam... P.S. najprawdopodobniej błąd ( ten że zamiast "idź na studia" było SPAWN ) spowodowany był patchem dzięki któremu nastolatka mogła mieć dziecko... (przynajmniej u mnie... ) |
Pewnie, że by zadziałało. Skopiuj cały katalog DOWNLOAD na pulpit a później go podmień i po kłopocie.
|
Eh... Gry jeszcze nie ma, a wy marudzicie...
Cytat:
Cytat:
|
http://www.simsy.net/index.php?subac...t_from=&ucat=&
jest to news dotyczący zmiany wieku od którego będzie można grać w simy . Jak dla mnie to mogą sobei zmieniać na gre od 18 lat i tak nie zwracam uwago na te ograniczenia jak che w coś grac to gram :) |
Kody The Sims 2 Nocne Życie
Jak chcecie kody do Nocnego Życia to piszcie na mojego maila albo PM, albo na gg:
9446465. Znalazłem je te kody do nocnego życia:P:P:P:P |
Ekhem...
Może to dziwne...albo bez znaczenia... ale na pewno gra będzie oropnie droga, a za kilka miesiećy stanieje. Oby tak było.... bo nie wiem ile nazbierać forsy
|
napewno gra będzie kosztowac tyle samo co the sims na studiach czyli nie bedzie bardzo droga
|
gra bedzie kosztowac od 79zl do 89zl...
|
zdjatka z ts2 nż
tutaj daje kilka zdjatek z thesims 2 nocne życie:
http://img299.imageshack.us/img299/4...ion2005040.jpg http://img301.imageshack.us/img301/4...ion2005040.jpg http://img141.imageshack.us/img141/4...ion2005040.jpg http://img145.imageshack.us/img145/4...ion2005040.jpg http://img132.imageshack.us/img132/4...ion2005040.jpg http://img133.imageshack.us/img133/4...ion2005040.jpg http://img145.imageshack.us/img145/4...2005060700.jpg http://img301.imageshack.us/img301/4...2005060700.jpg http://img138.imageshack.us/img138/4...2005060700.jpg http://img144.imageshack.us/img144/5...5040505003.jpg http://img215.imageshack.us/img215/3...5042206230.jpg http://img229.imageshack.us/img229/3...5042206230.jpg http://img133.imageshack.us/img133/3...5042206230.jpg http://img136.imageshack.us/img136/3...5050307072.jpg http://img143.imageshack.us/img143/3...5050307072.jpg http://img205.imageshack.us/img205/7...5051605034.jpg http://img208.imageshack.us/img208/7...5051605034.jpg http://img211.imageshack.us/img211/7...5051605034.jpg http://img52.imageshack.us/img52/727...5051605034.jpg http://img132.imageshack.us/img132/7...5051605034.jpg http://img134.imageshack.us/img134/9...5051605035.jpg http://img210.imageshack.us/img210/9...5051605035.jpg http://img142.imageshack.us/img142/9...5051605035.jpg http://img147.imageshack.us/img147/9...5051605035.jpg http://img222.imageshack.us/img222/2...5051803165.jpg http://img145.imageshack.us/img145/1...5062001384.jpg http://img206.imageshack.us/img206/1...5062001384.jpg http://img211.imageshack.us/img211/1...5062001384.jpg http://img213.imageshack.us/img213/3...5050307072.jpg http://img214.imageshack.us/img214/1...5062001384.jpg http://img216.imageshack.us/img216/1...5062001384.jpg http://img141.imageshack.us/img141/1...5062001384.jpg http://img142.imageshack.us/img142/1...5062001384.jpg http://img65.imageshack.us/img65/130...5062001384.jpg http://img132.imageshack.us/img132/1...5062001384.jpg http://img138.imageshack.us/img138/5...5072203400.jpg http://img101.imageshack.us/img101/8...5072203401.jpg http://img345.imageshack.us/img345/8...5072203401.jpg http://img146.imageshack.us/img146/8...5072203401.jpg http://img201.imageshack.us/img201/8...5072203401.jpg |
Cytat:
IZKA 95 - przejrzyj temat i zobacz, ile razy te fotki były tu już pokazywane ... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze to nie jest pewna informacja. EDIT: Nie no, to nie moze byc pewna wiadomosc. Zobaczcie: Cytat:
Btw. jak zamowicie pre order dostaniecie jakis ekskluzywny samochod do sciagniecia :) Moze EA Polska tez zrobi nam taka mila niespodzianke. Chociaz jak przypomne sobie co bylo z Chylinska..... No comment.... |
Hehe. Pod tym samym adresem juz jest informacja poprawiona, a mianowicie:
Cytat:
|
The sims 2 nocne życie będzie jednak od 13 lat . Nie od 18:)
Nie wyobrażam sobie jak taka gra jak simy miała by być od 18 lat :/ aha prawie zapomniałem wiem o tym z tego newsa ze strony www.simy.net http://www.simsy.net/index.php?subac...t_from=&ucat=& |
Po co się wysilać, wystarczy podać adresy : ;P
http://simy.pl http://simsy.net (tam możecie przeczytać, że w Ameryce dodatek pojawi się15 września) http://simsy.pl I wszędzie jakieś newsy o nocnym życiu. Acha, oglądnijcie super filmik na http://thesims2.ea.com/about/ep2_videos.php |
Vampiry
A ma ktoś może zdjęcia wampirów ? bardzo chciałabym je zobaczyć :D i jak będę sie całować z wampirzycą to też będę wampirem ?
|
mam vampiry
to to czego szukałam :D http://simy.pl/images/nightlife/art17.jpg
|
To będzie można by wampirem??????? a będą jakieś nowe komórki? a tak wogóle to witam po długiej przerwie:)))
|
Jeśli poczytasz wcześniejsze strony to się dowiesz, że owszem będzie można być wampirem. Będzie można nawet odwiedzić cmentarz o czym można przeczytać na stronie http://www.thesimworld.prv.pl/ w ostatnim z zamieszczonych T-maili.
|
Dzięki a mam jeszcze jedno pytanko czy będzie można odwiedzac sąsiadów? nie chce mi sie przeszukiwac 20 stron i czytac każdego posta
|
Cytat:
|
Na stronce http://www.thesimworld.prv.pl/ są nowe screeny. :D
Nie mogę sie doczekać TS2NŻ. Na pewno go kupię. :D Teraz pozostaje nam czekać do dnia premiery. ( szkoda że dopiero w roku szkolnym.. :\ ) |
Oficjalna data premiery to 16 wrzesień można o tym przeczytać na http://simsy.net
|
Mam pytanie - w którejś z ocen "Nocnego Życia" pisało, że będzie można zabierać ze sobą nagrody do nowego domu - czy mozliwe jest zabieranie ze sobą również starych mebli ? bo jak simowie się przenoszą, to tracą wszystkie swoje meble, które staniały z czasem i muszą kupować je od nowa (bo gust pozostaje ten sam, tylko pomieszczenie większe). A moze już w sims NS jest taka możliwość - nie wiem, nie mam na razie tego dodatku :/
|
Cytat:
|
Dzięx, ależem się ucieszyła ;) teraz tylko pieniążki zbierać ;)
|
Znana jest już data polskiej premiery: 16 września, czyli dzień po premierze w USA. Gra dozwolona od 12 lat, tak jak Na Studiach.
|
Grę można już zamawiać http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/417399
Otrzyma się ją w dniu premiery (16 września). W Merlinie gra w tej chwili kosztuje 69 zł. |
Cytat:
|
Podstawowa wersja (TS2) owszem ale TS2NS i TS2NŻ od 12+
|
Eveline dziękuje za cynk :*
Już zamówiłam i pisze że dostane 19 września. Jeszcze raz wielkie dzięki bo jak siebie znam to nie chciało by mi się szukać po sklepach internetowych a tak tylko weszłam dodałam do koszyka, wpisałam adres i już. |
Mam pytanie: Czy do Nocnego Życia potrzebne będzie zinstalowane wcześniej Na Studiach? Bo tego drugiego nie posiadam i nie wiem czy kupić NS czy NŻ (skoro NŻ nie będzie bez NS działać..) Jeśli to już bylo to proszę nie krzyczeć :P
|
NŻ nie będzie mogło działac tylko bez pierwszej części tzn. The sims 2. A dodatek NS nie będzie wogule potrzebny do zainstalowania, jak ktoś jego nie ma.
|
Wieeelkie dzięki Xero :* Teraz bez obaw mogę zamawiać Nocne Życie i tylko czekać na premierę :D
|
Ja mam pytanie, wiem że było zadawane już miliardy razy ale:
Ciagle piszą co innego... Więc moje pytanie: Od ilu lat jest dozwolone tsnż?? W końcu od 12,13,15, czy 18? Albo może lepiej zaczekać do prwmiery too sie dokładnie dowiem? Więc jak to jest? :\ |
TS2 nocne życie na naszym kontynencie będzie dozwolone od 12 lat , a w ameryce od bodajże 13
|
A ja mam pytanko, co się stanie z dodatkami do gry, które ściągnęłam? Będą normalnie działać, czy musze je ściągnąć od nowa? Bo jak instalowałam NS to nie miałałam jeszcze żadnego dodatku ściągniętego i dlatego się pytam ;P
|
Na stronce http://www.thesims.jp/thesims2/e_hotnight_screen.html są nowe screeny z gry. Natomiast na http://www.thesimworld.prv.pl/ ciekawy news. :D :D
|
Cytat:
Ceny samochodów - najtańszy to tylko 950 simoleanów (taniej niż najtańszy komputer!), a najdroższe sportowe auto full-wypas to 11950 simoleanów więcej: http://www.thesimworld.prv.pl/ |
Zombie
Wodziałem zdjęcie jak sim zamienia sie w zombie lub w Klowna !albo jak napadli na Kobiete która spacerowała nocą po chodniku:D Kolega mi mówił o zdjeciu gdzie simy całują sie w Clubie gdzie idzie kelner i sie na nich gapi:D
TE NoCNE ZYCIE JEST NA PEWNO COOL :mbounce: :group: |
Cytat:
|
Przegladając nowe zdjatka zauwarzyłam to :
http://www.thesims.jp/thesims2/screen/e_hot/2.jpg Bardzo mnie zainteresowało,spójżcie na panel sterowania,ale to otoczenie to chyba nie jest miłowo. P.S Nie mogę się doczekać nocnego zycia :mbounce: Cytat:
|
Mój komp radzi sobie całkiem nieźle.
Tylko że im więcej dodatków ściągam tym grafika jest gorsza i komp bardziej się zacina podczas gry. Ale tata obiecał ze kupi nową kartę (bo jego gra na tej karcie nie działa) i dodatkową pamięc na zdjęcia. :) |
Cytat:
Tutaj macie świeżutkie info ----> http://www.timsoft.pl/index.php?opis...5390/index.php No i bedziemy mogi mieć samochód!!! :D Ps. Nie wiem, czy już ktoś pisał o tym, ale dawno mnie nie było... Edit_Eveline: Nie cytuj ze zdjęciem. |
a ja mam takie pytanko jedno. czy ktoś z was wie może czy w nocnym życiu będą jakieś nowe kariery zawodowe?
|
W nocnym życiu nie będzie nowych karier. Najwyżej to będzie można być DJ-em w centrum. :D ...
TS2 NŻ 16 września...Nie moge się doczekać. :D :D Hmm...Mam nadzieję że będę mogła grać. No wiecie..szkoła. :\ |
Czyli w otoczeniu będzie zmieniać się pora dnia? Noc i dzień? o_O Bo po tych screenach sądzę, że tak:D
|
Cytat:
Chyba że w tym centrum cały czas jest noc. W końcu to NOCNE Życie. :P |
Ajaja, byłoby super, MUSZE TO MIEĆ :) i musze także dokupić cobie pamięć :\
A tak na marginesie, ponawiam swoja PROŚBĘ: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=227 ^_^ |
Cytat:
|
Gdzies czytałam że do Centrum też można wprowadzić rodzine.
Po za tym to otoczenie nie przypomina ani Miłowa ani Werony. |
Wiecie, ja już się gubię. I proszę o podanie mi daty premiery "The Sims 2 Night Life". Oczywiście jeżeli wiadomo. Dzięki z góry!
|
data przewidywana przez www.play.pl to 16.09.2005
EDIT-->ciekawe czy można będzie samemu jeździć do miasta polować na laski czy tylko z kimś Hmmm??? |
Hey! Znalazłem dziś 2 screeny przedstawiające miasteczko Downtown w Nocnym Życiu nocą i dniem. Oto one : :Dhttp://members.lycos.co.uk/casanovak/2401.jpg http://members.lycos.co.uk/casanovak/2402.jpg A widzieliście tą stronę?http://thesims2.ea.com/liveinsim/ Są na niej filmiki przedstawiające nowości jakie zobaczymy w Nocnym Życiu. Kto nie był zapraszam do oglądania! Pozdrawiam! |
Czyli pora dnia na planszy bedzie sie zmieniać bo w koncu te dwa zdjęcia przedstawiają to samo miejsce dniem i nocą. :)
A co do strony http://thesims2.ea.com/liveinsim/ do wielkie dzięki Dream jeszcze jej nie widziałam. ----------- Zauwazyłam małą nowość w panelu. Jest tam przełącznik między dniem z nocą. To wyjaśnia dlaczego na niektórych zdjęciach jest noc. |
co raz ciekawiej co raz ciekawiej...
|
Nie wiem czy była o tym mowa bo nie przejrzałam całego tematu a wiec: mają być samochody i przyjrzyjcie sie temu zdjeciu http://img290.echo.cx/my.php?image=tm334rm.jpg
WOW!! Bedzie mozna do sąsiadów chodzic |
Do sąsiadów nie będzie można chodzić, będzie tylko widok na sąsiedztwo
|
A dziś znalazłem zdjęcie przedstawiające : Hokus-Pokus - jesteś między nami! - rzekł Wampir do oczarowanej kobiety ;) |
Nie wiem czy ktoś już to zauważył i pisał o tym wcześniej, ale za bardzo nie chce mi się przeglądać tylu stron i szukać tego. Chciałbym coś pokazać http://img364.imageshack.us/my.php?i...03078071vx.jpg zobaczcie na tego typa.
Jego twarz jest taka taka...dziwna. W ogóle nie pasuje do gry i jest jakaś...realistyczna? Przyjrzyjcie się innym simą (byle jakim) a potem spójźcie znów na niego a może odczujecie to samo co ja. A może nic nie wiem i ta postać ma być jakaś unikatowa? Czyli będzie łazić po mieście i będzie spełniać rolę jak np. Babcia z Sims 1 Randka. Aaa...fajną ma także kurtkę ten typek :P wydaje mi się, że znów jakiś psycholog o to się przyczepi, bo cyfra 69 to pozycja sexualna. |
To jest
Skora taka. Mam ja z jednej takiej stronki ale nie pamietam z jakiej. To jest taka karnacja i tyle. To nie jest nic nowego sorry. Kiedy the sims nocne zycie kiedy kiedy.
|
....
Cytat:
Ktoś tu jest niepoinformowany ... A ten gość ze zdjęć to wcale jak producent gry ... Przyjrzyjcie się :) Chyba będzie dodatkową postacią w Nocnym Życiu :P http://members.lycos.co.uk/casanovak/18.jpg PS Nie wiadomo czy to jest realistyczna karnacja, czy tylko zwykła maska w dziale makijażu :) Oby te pierwsze! |
Cytat:
rainne edit: pamiętaj wycinać obrazki w cytowanych postach. |
Co do tego kolesia mam identyczną fryzurkę...wiem, że to niemożliwe jeszcze dzisiaj wieczorkiem dam fote.
:O |
...
Hey! On wygląda jakby w ogóle nie miał brwi! :P
Hej, kladzia jak to możliwe, że masz tą fryzurkę? No chyba nie powiesz, że masz Nocne Życie, bo nie uwierzę :> |
No to daję fotę..... tej fryzurki...
http://img376.imageshack.us/img376/5995/blabla2kb.png Z boku i dam jeszcz z przodu tak jakby :P http://img376.imageshack.us/img376/8380/lala8mc.png Nie mam nocnego życia, ale zamówiłam w merlinie :D No to co z tą fryzurką :> ? EEE teraz tak patrzę to ubranie też mam tego gościa :O:O:O zara fotę dam http://img382.imageshack.us/img382/6447/sialala3ni.png Prosze ubranko identyczne tyle ze kolesia ni ma :O |
...
Cytat:
Please umieść to i podaj link. Proszę! Ta fryzura jest ******** i ten strój. Sorki, że ci nie wierzyłem. Ale dla mnie to jakieś było nierealne. Przecież ta fryzura ma być w Nocnym Życiu dopiero :O |
Cytat:
Tyle, że nie pisze skąd...... Postaram się przeszukać wszystkie dodatki to może ci powiem cosik.... ZNALAZŁAM !!! chyba... NAPISZ DO MNIE JAK PRZESŁAC JEŻELI CHCESZ xP Ubranie mam :P |
http://www.simsy.net/index.php?subac...t_from=&ucat=&
na tej stronce jest sporo nowych screenów z TS2NŻ . |
http://www.simsy.net/nightlife_z.html
Na tej stronce jest zapowiedz i trochę screen-ów, może dowiecie się czegoś nowego. :D |
Mam pytanie, czy ktoś wie do czego będzie służyć "Turn on/off" ??
|
Cytat:
Właśnie tez mnie to zastanawia..... Doweim się za 20 dni chyba, że ktoś powie prędzej :D |
Nie moge się już doczekać :] :] :] :] TO będzie extra dodatek :]
|
http://www.simsy.net/galeria/zapowiedz/20050626-presentation-cas-03.jpg
- Tu jest screen z Turn off/ Turn on , ale nie wiem o co chodzi. |
Ja też się nie umiem doczekać, najbardziej się ciesze z samochodów. I wtedy wreszcie będę mogła grać rodzinką, w której nie przyjeżdżają samochody do pracy i autobus do szkoły..Nie wiem co sie w tej rodzince stało.. :| :| Cieszę się też z dużej ilości ubrań. (mam nadzieję że będzie ich dużo.. ;) )
|
Mi się wydaje, że tam wybiera się, czy Sim ma mieć perfumy czy nie, czy ma być wampirem, no coś w tym stylu. :O
|
Cytat:
|
Na tym zdjęciu jest opis Turn off/ Turn on. Mnie się wydaje że o to w tym chodzi że Turn ons to są dwie rzeczy które sim lubi u innych simów dzięki temu według sima są atrakcyjniejsi simowie np. z brodą, w okularach, w stroju kąpielowym. A turn off to na odwrót czyli rzeczy których sim nie lubi u innych simów np. make up, brody.. itp. I to jest ważne na randce. ;)
Nie jestem pewna czy to o to chodzi..Może to ktoś przetłumaczy ? :D |
Ja już uzbierałam kase. Ale może moja siostra dostanie do na urodziny. :)
Już się doczekać nie moge... :) |
Ja też nie mogę sie doczekać. A kasę już mam. Pracowałam u znajomych na stadionie Xlecia w weekendy i sobie troche zarobiłam. Mam nadzieję że wystarczy. Simsy NŻ wydaje mi się naprawde super!!! Jush nie mogę się doczekać!!!! Jak tylko będzoecoe coś wiedziec to dajcie znac!!! A w Komputerze Swiat Gry powinno ukazac się niedługo wydanie Ekstra tak jak to było, kiedy ukazał się dodatek NS. Kojarzycie? Jak będę coś wiedziała to napiszę.
|
Cytat:
Co raz bardziej podoba mi się ten dodatek !!! :wub: |
Ja chyba wiem o co chodzi... W tych "Turn Ons" to chyba, że preferuje to, co mu sie wybierze, a w "Turn Off" to to co mu sie nie podoba... ;)
|
Moim zdaniem Turn Ons to, to co pociąga danego Sima w innych, a Turn Off co odpycha.
Na kilku zdjęciach jest 10 Simów na jednej parceli, którymi można sterować. Może nie będzie ograniczenia do 8 simów na jednej parceli? |
Cytat:
http://www.gamepro.com/screen_galler...ext=PC&family= A oto 15 screen-ów, ja większość widziałam, ale nie wiem jak Wy. :) |
Tłumaczenie opcji ...
Spróbuję również wytłumaczyć o co chodzi z My Turn Ons & Offs ... Musisz wybrać negatywne i pozytywne cechy twojego Sima. Kliknij na te wymienione powyżej cechy która będą jego szczególnym wizerunkiem i pomogą w znalezieniu partnera. Twój Sim będzie bardziej atrakcyjny dla innych Simów, których cechą są wybrane przez Ciebie jako pozytywne cechy. Analogicznie twój Sim będzie mniej atrakcyjny dla Simów których cechami są wybrane przez ciebie jako negatywne. Wybrane cechy będziesz mógł później zmienić używając specjalnego obiektu z działu Nagród Aspiracji. Pewnie sporo błędów w tłumaczeniu. Ale może to trochę pomoże zrozumieć wam tą opcję :) http://members.lycos.co.uk/casanovak/pltext.JPG |
WITAMIKA> Było już gdzieś napisane, że nie można będzie mieć 10 simów a to na scennach to poprosu zabawa autorów. Pozatym sama możesz miec wiecej niż 8 simów naraz przy użyciu kodu boolProp testingCheatsEnabled .
|
...
2 NAJŚWIEŻSZE INFORMACJE !!!
1. Polska premiera The Sims 2 : Nocne Życie przesunięta. Spolszczony dodatek w naszym kraju ukaże się 20 września. 2. Na Allegro jest oferta przedsprzedaży Nocnego Życia za 74,99 zł. Gwarancja, że dodatek dostaniesz w dzień ukazania się gry na rynku polskim. Pozdrawiam! |
O kurcze 4 dodatkowe dni oczekiwania.
Mam pytanie (wiem że to mało prawdopodobne by ktoś na nie odpowiedział, ale może akurat) czy ktoś wie czy to że sim lubi perfumy, brody itd. to bedzie dziedziczne czy bedzie mozna sobie wybierać jak np. dziecko stanie się nastolatkiem? |
a ty dzidziczysz poglądy po rodzicach?? ;) Napewno będzie do wybrania i zmieniania podczas gry.
|
Dziwne, jeżeli premiera jest przesunięta to powinno piać o tym na oficjanej stronie EA Polska, a tam nic takiego nie ma :) .
|
...
Cytat:
Poza tym na Play.Com.Pl gra The Sims 2 Nocne Życie jest do kupienia za 69 zł :) |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Jeżeli to rzeczywiście prawda, to baaardzo niedobrze. Premiera prawie w środku tygodnia :\ No to se chyba nie pogram... :( |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Mam nadzieję że ta wiadomość o przesunięcu premiery TS2NŻ to nieprawda. |
Cytat:
|
20 września to jush jesień - nie? Nie wiem czemu się smucicie, zawsze przekładali dni premiery a skoro miała być na jesień a jest na 20 września to chyba lepiej, co? :O
|
Cytat:
|
The Sims 2 Nocne Życie jest drugim z kolei rozszerzeniem własności EA i Maxis- The Sims 2- i wszystko wskazuje na to, że stanie się niezwykle popularny posród fanów podstawowej wersji. Zważając, że pierwszy dodatek- "Na Studiach", wdrażający życie uniwersyteckie i "młodych dorosłych"- "Nocne Życie" jest stuprocentowo o wypadach naszych simów i dobrej zabawie w centrum miasta. Trzymalismy już ręce na niemal kompletnej wersji "Nighlife" i natychmiast wysłalismy simów do nowych miejsc w Downtown by przekonać się jak to się tak naprawdę odbywa. Pomijajac fakt, że jest całe mnóstwo podobieństw do dodatku "Hot Date", Nightlife także wprowadza bardzo dużo nowych rzeczy. W każdym razie, do "Nocnego Życia" wpakowano tyle dodatkowych rozszerzeń i opcji, że sprawia wrażenie jeszcze bardziej rozbudowanego niż dodatek "Na Studiach"... a może to tylko wrażenie podchodzace do nas z powodu podzielenia miasta na 3 różnorodne częsci (całkiem podobnie jak to miało miejsce w "University")- w Nightlife będziemy mieli bowiem do czynienia z wieloma (konkretnie 31) obiektami, które będziemy mogli odwiedzać i odkrywać. Downtown będziemy mogli odwiedzać sytuując się w każdej z trzech osobnych miasteczek, które "łacza sie" z The Sims 2, lub stworzona wczesniej przez ciebie własna okolica Poszczegolne okolice nie będa zawierały identycznego Downtown. Będzie ono po prostu bazowało na tym samym projekcie (niektore te same obiekty, lecz w całkowicie innym ułożeniu). Oczywiscie jesli nam się zachce, będziemy mogli stworzyć swoje własne Downtown. Downtown jest- jak wspomniałam- bardzo rozbudowane i pełne wielu różnorodnych urozmaiceń, w których każdy z simów z pewnoscia znajdzie cos dla siebie. Sa tu kluby takie jak "Crypt O' Night" ("Nocna Krypta") i "N3rD Pad", restauracje takie jak "Oresha Family Dining" i "Red's Famous '50s Diner" a także parki, muzea, bary, różne sklepy i wiele, wiele innych. Naturalnie miejsca te beda dostępne także za dnia, więc nie ma koniecznosci ograniczania się i odwiedzania ich jedynie w nocy. Nawiazujac natomiast do budynków, dodano jak zwykle sporo opcji oraz przedmiotów do wykorzystania w domach i nie tylko, np. "spin machine" ("wirująca machina") nazywana także "Electro Dance Sphere"- "kulą tańca elektronicznego" (czy cos w tym stylu), stół do gry w pokera, budka do robienia zdjęć itd. By zapełnić wszystkie te miejsca, stworzono również dużo nowych postaci, nie wylaczajac wampirów, czy tłum imprezujacych chłopaków i dziewczyn. Gdy nadal nie wiedzielismy dokładnie jak przekształcić sima w straszna kreature, postanowilismy zaprzyjaźnić się z dwoma wampirami w grze. W ten sposób udało nam się w nie przeistoczyć, leczy oczywiscie gdy nadchodzi wschód, trzeba od razu pędzić do naszej wampirzej "szkatółki", która jest jedynym miejscem gdzie można się schroniż od słońca. W przeciwnym razie- jestesmy w tarapatach... W grze mamy do czynienia nawet ze swatajaca cyganka, która sprawi, że wybierzesz się na randkę z simem marzeń... o ile zapłacisz 5000 $imoleanów. Może ci ona również zapodać napój miłosny, który sprawi, że twój sim będzie wręcz zniewalajacy, lub odtrutkę na nasze wampirze ego. Dodano też bardzo dużo towarzyskich możliwosci, jak chociażby zadawanie pytań drugiemu simowi! Pytania sa także różnorodne np. gdzie pracujesz? i ile zarabiasz? Gdy natomiast wybieramy się na randkę, pokazuje nam się wskaźnik informujacy nas ile czasu zostało nam do końca spotkania i jak nam ida relacje z drugim simem; jesli w podstawowej wersji gry nasz sim uczył się w szkole prywatnej, to jestes nieco bardziej inteligentny i osłuchany, co przydaje się bardzo własnie podczas randki we dwoje. Podczas takiego spotkania, koniecznie należy robić wszystko, by towarzyszacy nam sim się z nami nie nudził, i próbować trafiaćw jego/jej gusta. O ile randka idzie nam dobrze, będzie się przeciagac dłużej i dłużej. Jesli natomiast nie idzie zbyt dobrze, sprawy moga wyjsc spoza twej kontroli bardzo szybko.
Porozumiewanie się simów jest nieco podobne do wskaźnika, z którym mamy do czynienia podczas rozwoju randki, lecz możliwosci porozumiewawcze sa rozwinięte na dużo wieksza skale. Sa podobne chociażby do sytuacji w których dobieramy sobie sima, z którym wybierzemy się do miasta. W przypadku Nightlife opcje sa dwie. Pierwsza możliwosc to wybranie się do miasta "just for fun" czyli tylko dla zabawy- bez żadnych wskaźników czy czasu, który nam pozostał. Po prostu całkowicie na luzie. Druga opcja to "for an outing" ("na wypad?"). Tam jest już limit czasu itp. W tym całym zamieszaniu dobra wiadomosc jest taka, że za zmieszczenie się w czasie itd. (np. na randce) nie omina nas różnorodne nagrody... Kolejna nowość to oczekiwane od dawna samochody, dzięki którym zamawianie taksówek może odejsc w niepamięć. Trzeba przyznać, że to miła niespodzianka zważywszy na to, że na transport nie będzie trzeba już czekać. Po prostu wsiadamy do auta usytuowanego w garażu i jedziemy! Do dyspozycji dostajemy 5 różnych kategorii samochodów, które możemy dopasować do życia naszego sima. Jesli np. nasz sim jest uosobieniem sportowca- można mu zakupić sportowa bryke. Jesli jest natomiast bardziej rodzinny- wybieramy mini-vana. Jak kupić samochód? Najpierw budujemy podjazd. Wtedy będziemy mogli zaczac przebierać w modelach. Ich ceny wahaja sie od 950 do 11,950$ za dorodne, sportowe autka, którym zamiast podjazdu można wybudować także garaż (za taka cene z pewnoscia na owy garaż zasluguja ) Ubrania wykonano bardzo starannie. Dobra wiadomosc jest taka, że osoby ktore byly zawiedzione niewieloma bajeranckimi skinami w "Na Studiach", teraz powinny byc zadowolone, bo dodano takie ciuchy jak np. garnitur Draculi (czyzby fascynacja wampirami?). Jeszcze ważniejsza sprawa to dodana nowa aspiracja, która sprawi, że twój sim bedzie wręcz porzadał dobrej zabawy na miescie. Co do aspiracji- wdrożono także sposób na jej zmianę... Prócz reflektorów na parkiecie tanecznym, nie wprowadzono własciwie żadnych urozmaiceń graficznych. Jedyne co się zmienia to to, że przy słabszym sprzęcie koniecznie będziesz musiał obniżyć poziom detali. Wszystko to dlatego, że Downtown jest naprawdę dużo i wymaga sporo od twojego komputera; wprowadzono oczywiscie dużo nowej muzyki. Na naszej drodze spotkamy sporo nowych gatunków- często usłyszymy także techno. Mamy nadzieję (z reszta jest to bardzo możliwe) że "Nocne Życie" będzie naprawdę WIELKIM dodatkiem, a przynajmniej większym od "Na Studiach", w którym to wszystko sprowadzało się do życia w college'u, co z czasem trochę nudziło. Ale "Nightlife" to już inna sprawa- bardziej oryginalne rozwiazania no i więcej do odkrycia. Należy raz jeszcze przypomnieć, że Downtown będzie doprawdy ogromne i przyniesie ze soba wiele, wiele ciekawych rozwiazan do wypróbowania, które sprawia, że simowie będa jeszcze bardziej inni i niezwykli niż do tej pory. Ostatnia dobra wiadomosc jest oczywista- na "Nocne Życie" nie przyjdzie nam już długo czekać... http://members.lycos.co.uk/thesimscity/sims/ |
Na stronie http://www.simsy.net/ znajduje sie przetlumaczony na jezyk polski chat, ktory odbyl sie jakis czas temu na oficjalnej stronie The Sims 2
Edit: Dla niewiedzacych- na chacie uczestniczyli pracownicy Maxisa. Odpowiadali na pytania zadawane przez osoby zainteresowane gra. |
Cytat:
|
Mam PYTANKO !!! Czy jest jakiś program typu Pregnancy manager żeby można bylo np usunąć ciąże, zachodzic w ciąze i żeby zrobic zeby automatycznie blizniaki były ?????
SORKI : napisałem w złym topiku !!!! |
Jest Insimenator.
|
...
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie można mieć 10 simów. Nie wiem jak to zrobiliście ale wiem, że nie można chyba że za pomocą kodu. W przetłumaczeniu chata było napisane, może w przyszłych dodatkach będzie można mieć wiecej niż 8 simów. ;)
|
Znalałam kilka kodów do The Sims 2 NŻ. Oto one:
intProp maxNumOfVisitingSims 8 - pozwala zaprosić więcej osób na przyjęcia. social_debug - możesz sprawdzić jak sim zareaguje na twoją propozycje np. czy będzie chciał z tobą rozmawiać. slowmotion - Jak sama nazwa mówi, gra będzie w zwolnionym tępie. a co do tych 10 simów do na chacie pisało że w kolejnym dodatku... :) |
Cytat:
Mam 10 simów - bez kodu!!! |
Cytat:
A co do tych 10 0sb to sam spróbuję :) ... |
Ten kod na większą liczbę gości jest już w simach.
|
a podobno ma byc nowy kod na forsę i jakiś do robienia fajnych dachów.
|
Też o tym czytałam na czacie.
|
Ciekawe jaki to będzie kod? I gdzie go mamy znaleść?
Chciaż bardziej przejmuje się kodem na kase. Może dalej będzie działał Motherlode? A tu kilka informacji i zdjęć: http://www.female.pl/artykul/505/The...--Nocne-Zycie/ http://www.gamestar.de/aktuell/scree...1050&startAt=0 http://www.worthplaying.com/article....thread&order=0 http://www.thesimszone.co.uk/files/t...0826-eaes3.jpg http://www.thesimszone.co.uk/files/t...0826-eaes1.jpg http://www.simsnetwork.com/modules.p...rder=0&thold=0 |
Wejdźcie na http://simsy.net; tam są jakieś kody...
|
u mnie ne działa strona www.simsy.net !!! nie wiem czemu. zamiast tego jest jakas strona z opisami na GG
help me!!! |
Nie jesteś sama Kati. U mnie to samo :(
Nocne życie zapowiada się ciekawie. Szkoda, że nie będę mogła kupić NŻ w dniu premiery. Będzie problem z kasą. Ale poczekam sobie do października. Te kilka dni nie zrobi mi znacznej różnicy. |
Cytat:
Taaaaaaa u mnie też nie działa... To w końcu kiedy jest premiera bo w merlinie pisze, że będę mieć simy 19 wrzesnia ... |
http://thesims2.ea.com/liveinsim/ a tutaj jest kilka filmików reklamójących grę wedłóg mnie bardzo fajne (szczególnie ostatni w którym są pokazane prawie wszystkie rodzaje samochodów) :)
|
Moim skromnym zdaniem to rodzajów samochodów jest stanowczo za mało. Ale w końcu dobre i to :D .
|
|
Wprawdzie na tym zdjęci nic nie widać ale widziałem to zdjęcie bez tej " tabliczki" i wydaje mi sie że wybieramy tu gdzie chcemy pojechać samochodem;):)
|
Możliwe :D
Kurcze już się nie moge doczekać - Jak każdy :D |
Sorry ze pisze post pod postem ale znalazłem zdjęcia:
http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/222.jpg http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/223.jpg http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/245.jpg http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/242.jpg http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/241.jpg http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/239.jpg |
Mam tu link z zapisem z chata (przetłumaczonym na polski) dla tych którzy jeszcze go nie czytali.
Najbardziej zaciekawiło mnie to że będzie można dostawać listy. :) http://simsy.net/index.php?subaction...t_from=&ucat=& |
Ja nie widze żadnego linka O_O
|
Wie ktoś moze czy nastolatki będą mogły prowadzi samochód????? Acha co do premiery to byłem wczoraj w Poznanańskim głównym empiku i powiedzieli mi że u nich premiera jest 16 września:)
|
Nastolatki? Chyba tak. Na chacie coś pisało o tym.
Znalazłam : "nakal003 (Aug 25, 2005 6:54:32 PM) Czy nastolatki mogą zabrać swoje młodsze rodzeństwo do szkoły? MaxisLittleL (Aug 25, 2005 6:54:32 PM) Tak" |
Nastolatki napewno bedą mogły prowadzić auto, ale nie pamiętam gdzie to wyczytałam :)
PS: Co bedzie z tymi simami co już są w grze, jak mamy im wybierać to wszystko (no to czy np . lubią perfumy? wie ktoś moze aha sorry ze odpowiedziałam na pytanie nie widziałam że AgAtA też odpowiedziała :) A co to jest na tym 3-m screenie co trzyma sim, kręgiel? |
...
Ja też się dziś pytałem. Chyba jednak premiera będzie 16 :O Sorki, za pomyłkę. Chyba wybaczycie? :O To nie była potwierdzona informacja. ;)
PS Magda_909 >>> To chyba perfuma :P |
No własnie racja magda_909. Ciekawe jak to będzie z tymi "starymi" simami?
|
Cytat:
|
Gdzies była jakaś wiadomośc o TS2NŻ tylko że po angielsku. Postanowiłam użyć tłumacza. Nie wszystko zostało przetłumaczone ale zrozumiałam kilka rzeczy.
Była tam mowa o jakimś simie który nie lubił blond włosów i jakaś dziewczyna zmieniła ich kolor eby mu się przypodobać. Pisało jeszcze coś o tym że jaki8ś sim chciał uwieść jakąś simkę i użył wody kolońskiej. :P |
Buahaha, skoro się tak da, to w takim razie wszyscy simowie będą preferowali brązowo- i rudowłose simki. :D
|
Znalazłam coś ciekawego:
http://img.photobucket.com/albums/v8...005-2/3102.jpg I jeszcze 2 nowe zdjęcia: http://img352.imageshack.us/img352/818/352628hh.jpg http://img352.imageshack.us/img352/7091/352738pv.jpg |
http://media.pc.ign.com/media/739/73...g_3034444.html
a ja tu znalazłem zdjęcie , na którym jest chyba maszyna do zmieniania aspiracji(tak mi się wydaje) fajna , nie? wygląda jak betoniarka |
Po przeczytaniu tegop czata no ja nie mogę - ja już chcę te grę mieć xP
Tyko czy mój sprzęt to wytrzyma ... |
Cytat:
Buhehe |
Mam pytanie czy trzeba bedzie wkładać płytki z the sims2 aby gra odpaliła i jaka bedzie cena ???? xP
|
1. Nie wiem czy potrzeba płytki z TS2..
2. Cena na pewno będzie podobna do TS2 Na Studiach czyli około 80-70 złotych.. ;) |
...
Cytat:
Cena "The Sims 2 Nocnego Życia" na www.play.com.pl - 69 zł - taniej niż "Na Studiach" :O (75 zł) |
Cytat:
|
Taa...Teraz piszą że będzie kosztować 67 zł, a potem w sklepach będzie jeszcze drożej.. :\ Jak kupowałam TS2 to byłam w jednym sklepie to kosztowało 199 zł.. :\ ..Cena zależy od sklepu..Wątpię żeby TS2 NŻ kosztowało taniej niż na studiach przecierz to będzie od niego o niebo lepszy dodatek to trzemu ma być tańszy ?.. ;)
|
Cytat:
Także sama nie wiem ile Nocne życie będzie kosztować :P |
Nie wiem czego sie czepiacie!
Na studiach też są superowskie! |
Ja się niczego nie czepiam, ale wiem że będę bardzej lubić TS2 NŻ..Choć może mój komp już tego nie wytrzyma.. :D Być może ze względu na samochody, na pewno więcej będzie ubrań ( na screenach było widać ;) ), no i będzie można jechać do centrum z ukochanym lub paczką przyjaciół lub po prostu samemu.. :D
Ps. Nie zamierzam się kłócić.. |
a ja mam takie pytanie jedno. czy na takich stronach jak wirtus.pl czy merlin.pl może się zdarzyć tak jak na allegro , że mogą przysłać pirata?? bo ja jeszcze nie korzystałem zze sprzedaży internetowej, ale słyszałem , że na allegro mogą "podłożyć świnię". Czy ta sprzedaż na merlinie i wistusie jest sprawdzona?
|
...
To co, że cena The Sims 2 Nocne Życie będzie niższa niż Na Studiach? To chyba jeszcze lepiej ... nie? Ja zamierzam grę właśnie kupić w sklepie wysyłkowym :) A poza tym, to nieważne czy Nocne Życie będzie lepsze. To nie my ustalamy cenę i jakość produktu!!! Ale już wiadomo, że TS2 Nightlife będzie ładniejsze, bo będzie w nim wiele nowości na które czekaliśmy już tak dawno ...
|
Allego to są ludzie zwykli który próbóją coś sprzedać jak najbardziej korzystnie DLA NICH>
A skepy internetowe to jest FIRMA zajmujaca się dystrybucją gier, przysyałają wszytko do wszystkich takie same, takie jakie jest w empikach czy mediamarkt. Nie ma zadznego prawdopodobienstwa ze przysla ci szajs, ewentualnie co innego, ale wtedy reklamujesz, ale szczeze mowiac ja sie nigdy z takim czyms nei spotkalem ;) |
Cytat:
W dodatku NŻ będzie można kupować prezenty? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie by było jakby były jakieś prezenty do kupienia. Np. czekoladki, pierścionek tak jak w Randce. Ja zawsze kupowałam po pieć rzeczy dawałam simce i odrazu było 100/100 :P
|
Agata > Napewno tutaj! są zdjęcia. Na niektórych z nich juest simka o takiej aspiracji ^^
|
Rzeczywiście. Nigdy nie przyglądałam się panelowi. :P
Ciekawe jakie ta simka ma życiowe marzenie albo jakie pragnienia są najwyżej punktowane. |
Słyszałem kiedyś ,ze ma być nowa aspiracja "Pogoń za przyjemnością" ale nie wiem czy to prawda.
|
Prawda. Sim z ta aspiracją będzie chciał imprezowac itp.
"Nowa aspiracja. Nową aspiracją w dodatku "Nightlife" ( Nocne Życie ) będzie "Poszukający Przyjemności." Poszukający Przyjemności myśli o "zabawie istnienia". Jego potrzebą jest spędzanie mnóstwa czasu razem z przyjaciółmi, granie w pokera, przesiadywanie w klubach i unikanie nudy." P.S. Zobaczcie na jedno z pragnień na tym zdjęciu >> http://www.simsy.net/galeria/nightlife/104.jpg (drugie od końca) Ciekawe co oznacza? Może ten sim chce komuś przeszkodzić w randce. :P |
Podobne, ale chyba bez tej rączki jest pragnienie "Spłatać komuś psikusa". Może ten sim chce spłatać psikusa na randce? Albo chce spłatać psikusa jakimś simom, które są na randce;)
|
Ludzie, to chyba ta aspiracja Rozrywki!
|
Cytat:
|
Albo simom na randce :D
|
Heh... To aspiracja ROZRYWKI.
|
Mam narazie w swoim budżecie 70 zł.... Myślałam o tym, zeby sobie kupić ten dodatek, ale neiw iem, bo Na studiach jeszcze mi się nie skonczyło znudzić. czy znacie jakieś pewne skleoy internetowe gdzie Nocne życie jest w dość niskich cenach? Bo do 80zł uzbieram...
|
Hmmm, naprzykład http://merlin.pl, albo allegro;) Ja zamówiłem w merlinie, mam nadzieję, że kurier trafi do mojej miejscowości :/ :wacko:
|
Ja też na merlinie. Fajnie cena 69 zeta. Zafunduje sobie to. Dla mnie taniocha. Na Studiach także. Tylko nie wiem czy płace za koszty przesyłki bo mi napisali że tylko 69zł. Ale co mi tam!
|
A ja jednak wolę kupic sobie jak będzie w mojej miejscowości.. Narazie mam nowe Na studaich i żyje:):) Kupie sobie spodnie, a potem jak sie kasa uzbiera to kupie Nocne życie;)
|
Nowe filmiki >> http://www.gamespot.com/pc/strategy/...ife/media.html
|
wy tu gadu gadu o tym gdzie kto kupi a tu proszę nowe screeny
http://media.pc.gamespy.com/media/73...65/imgs_1.html |
A ja tak się zastanawiam.... Pewnie nikt jeszcze nie zna odpowiedzi na to pytanie, no ale cóż... Nawet nie wiem jak zapytać, ale spróbuję:). Czy po zainstalowaniu NŻ na uniwersytet będą działać oba dodatki, czy tylko jeden z nich, i który jeśli tak? No, może ktoś wie... :] Czyli-jeśli dobrze kumam- czy NŻ będzie kompatymbilne (czy jak to się pisze) z uniwersytetem?
|
Ja zamówiłam już NŻ na tym sklepie internetowym merlin. A pieniążki mam odłożone na gre od trzech miesięcy ;)
|
patrusiu, zadajesz pytania jak małe dziecko, jaki interes by miał maxis jakby nie było kampatybilne? Wszyscy by sprzedawali Uniwersytet i oni by nie sprzedawali w cale nowcyh oryginałów
|
Dobra, sory, nie rzucajcie się zaraz na mnie z tekstem: "małe dziecko" bo lekko mówiąc wnerwia mnie to, a co złego jest w tym, że pytam?! :1smutny: . Nie wszyscy mają taką wiedzą na temat simsów jak inni :| . Nic więcej nie powiem, bo za dużo wygadam :con:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
...
Cytat:
|
na http://www.gamespot.com/pc/strategy/...reenindex.html są cztery nowe screeny
|
Cytat:
|
Jak tak patrze na te simy to ja już je chcę :D:D:D:D Już niedłygo 16 września, a pomiędzy 16.00, a 18.00 simy będą już moje :D:D:D:D
|
a dlaczego o tej porze?
|
DOdatek
A wychodząc z tematu...
Jaik będzsie następny dodatek do The Sims 2 :P? |
Byc moze dowiesz sie tego, gdy kupisz Nocne Zycie. Na odwrocie instrukcji powinna byc informacja. Przy dodatku Na Studiach taka informacja byla...
|
Ekhem...
Nowe sceny - wiecej na http://sims.safri.pl/ ale ja dodałem te najfajniejsze :D http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/256.jpg Lustereczko powiedz przecie - Czy jestem najpiękniejszym Simem na Świecie :D http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/252.jpg http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/255.jpg http://sims.safri.pl/shoty/albums/us.../10001/254.jpg |
Szkoda ,ze taka jakość. Ale dziękujemy ^^. Co do następnego dodatku to czytałem już w paru miejscach ,ze będzie on opowiadął o simach w podróży.
|
ja uwazam ze nocne zycie bedzie superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bardzo a wy jak uwazacie ???????????????????????? :D :D :D :D bedzie extra napewno
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie chce nikogo obrazić tymi słowami : Ale dla mnie zamawianie w internecie to głópota . Ja zamówiłam the sims2 na studiach i co nie dość , że zapłaciłam drożej (za kuriera) to przyszło mi tydzień po premierze i tata tak się na mnie wkóżył , bo w sklepie były już dzień po premierze . Wole kupować w zwykłym sklepie . Wam też to radzę :) |
ja se kupię zwykłym sklepie
ale super sceeny ja jusz chce!!! |
Cytat:
|
Zamawianie przez internet to kupowanie kota w worku,nie wiesz co kupujesz,bo rózne oszustwa się zdarzają,ja zawszę kupuję grę w sklepie i juz sie nie mogę doczekać kiedy dostane w łapy NŻ... :D
|
Racja - Ja nigdy nie zamawiałem i nie zamierzam zamawiać przez neta - Wpłacisz na konto sprzedawcy a dadzą ci Gówno w Pudełku (sorry za wyrażenie ale to jest prawda)
|
Ja zamówiłam z internetu - z merlina. Tam nie sprzedają piratów.
Zapłacę przy odbiorze i żadnych przelwów |
Ja chcę zamówić w timsofcie.
|
Ja też zamówiłem w merlinie :D Nie ma się czego bać;) Przecież zapłacę przy odbiorze, a przesyłka madojść w dniu premiery, przecież od tego jest kurier;) Kupowaniem kota w worku można nazwać kupienie gry na allegro, tam sprzedają zwykli ludzie, a przecież sklep nie sprzeda ci niczego złego, przecież to by działało na jego niekorzyść, a tego chyba nie chcą;) Ktoś pytał się co tak późno? Simy dostane w dniu premiery, czyli 16 września, a że pomiędzy 16.00, a 18.00, to sam tak wybrałem, bo przecież nie opuszczę dnia w szkole tylko dlatego, że mają przyjść simy:P Uważam, że nie ma się czego bać, przecież kupienie simów w sklepie internetowym, daje pewność dostania przesyłki;) No, a jak się wybierze kuriera, to napweno nie stracisz pieniędzy, bo płacisz przy odbiorze:D
|
Cytat:
|
:::000:::
Cytat:
|
W takim przyzwoitym sklepie jak merlin bez obaw można zamówić grę i inne rzeczy ;] Cóż, zamawiałam tam TS NS i przyszłali mi paczkę w dniu premiery :]]
|
Cuż... Ja też polecam Merlin.pl, po tym co ludzie mówią i co ja sądzę. TS2 NS zamówiłem na wirtus.pl i dostałem kilka dni po premierze. Nie polecam. Myślę, że merlin się postara ( i Poczta Polska też :) ). I mam pytanie, czy jak zamówiłem priorytem w PP to dostanę w dzień premiery?
|
Myślę że tak - kumpel zamawiał i dostał w dzień premiery
|
Cytat:
A ja Ci powiem, że od jakichś 5 lat zamawiam książki i gry w Merlinie i NIGDY się nie zdarzyło, że przyszło coś nie tak (a zamawiałam kiedyś przynajmniej raz w miesiącu za ok 2000 zł rocznie więc trochę tego było). I jeśli tam się zamawia w miarę regularnie lub raz na jakiś czas za większą sumę (np. gra komputerowa), to przesyłka jest darmowa (za kuriera połowa). Od 4 lat nie płacę za przesyłkę więc książki mam duuużo taniej niż w księgarni i często nawet szybciej niż się tam pojawią. A grę TSNS dostałam DZIEŃ PRZED PREMIERĄ. Ale jeżeli ktoś jest, jak to mówisz głópi i zamawia w niepewnych sklepach, to nic dziwnego, że potem jest rozczarowany. I teraz też tam zamówiłam TSNŻ i zapłacę jakieś 69 zł (bo kiedy zamawiałam akurat była promocja - nie płaci się za przesyłkę (nawet kurierską). Cytat z maila potwierdzającego: "(tytuł, liczba egzemplarzy, wartość) 1. MXP08004773 - The Sims 2: nocne życie, 1 szt., 69zł wartość zakupów: 69 zł koszt przesyłki: 0 zł Łącznie: 69 zł Do zapłaty: 69 zł Forma płatności: za pobraniem Forma dostawy: przesyłka kurierska " : )miks(: jeśli priorytetem, to chyba nie dostaniesz w dzień premiery (możliwe, że dzień po). Lepiej kurierem. I wtedy Poczta Polska się nie musi starać, bo to nie przez nią idzie. A kiedy wejdziesz na stronę firmy kurierskiej i podasz numer przesyłki, to zobaczysz, czy jest już zapakowana, czy kurier odebrał i wyjechał :D A potem już tylko czekać B) |
mnie przekonaliscie jiednak zamawiam w marlinie nie dosc ze taniej niz na alegro i innych sklepach wysylkowych to w dodatku wyscie juz tam zamawiali ja wam wieze napisze jaka jiest gra czy napewno jiest dobra :D a wy zamawiacie w merlinie???????? :unsure:
|
Eveline, no właśnie, u mnie pisało najpierw, że mam zapłacić za grę 69 zł, a za kuriera 13 zł, a na samym końcu, jak już pisało co i jak, to pokazało się, że mam do zapłacenia 69 zł, a nie 82 zł, czy coś się im pomyliło, czy naprawde nie muszę płacić, w merlinie kupuje pierwszy raz. I jeszcze jedno: jaka jest storna kuriera na merlin.pl? Bo chcę sprawdzać czy moje simy już jadą:D:D
|
Cytat:
|
SORKI ZE POST POD POSTEM ALE MAM PYTANIE CZY ZNA KTOS JUŻ KODY DO NŻ NP. NA PIENIADZE CZY CZASAMI BEDA TAKIE SAME NIE WIE KTOS :( :con:
|
Pisz normalnie, rendy. Kody stare, powinny działać, a o nowych się dowiemy po premierze.
|
Cytat:
Ja kupuję TS2 NŻ w normalnym sklepie ale jeszcze nie wiem czy w dniu premiery.. ;) Bo w wrześniu to sobie nie pogram..Nauka.. :con: |
Nindë- jak to we wrześniu nie pograsz? Wtedy właśnie jest najwięcej czasu, bo szkoła się dopiero zaczyna ;)
|
Timsoft kontra Merlin
Ja zamawiałem w Timsofcie, jeden minus, że, gdy pierwszy raz kupujesz, to płacisz 13 zł za kuriera i cenę normalną za grę, dopiero po paru towarach otrzymujesz srebną i złotą kartę rabatową, ale i tak wychodzi Ci drożej :/, dlatego wolę luknąć na Merlina. Co do dnia premiery - Mi np. Nie zależy, bo i tak kupię po premierze. :)
|
Cytat:
Rendy kod na forse będzie taki sam, bo oglądałam stronkę z kodami do TS2 NŻ i było napisane że nadal motherlode to dodaje 50 000 $ a kaching 1000 $.. ;) |
Nauka
A ja idę teraz do I Gimnazjum, doszły mi nowe przedmioty i będzie trzeba kuć i kuć ;(, ale na szczęście są jeszcze weekendy. :D
|
Ja też idę do pierwszej gimnazjum. Naszcęście data premiery jest w piątek (a ja kończe wcześnie) i będą trzy dni rzeby sie nacieszyc :)
Już się nie moge doczekać!!! Jeszcze 11 dni!!! :D |
Dodatek
Gdy dostanę nowy dodatek to zawsze gram w ciemno, czyli bez instrukcji i samodzielnie poznaję dodatek, bardzo to przyjemne, The Sims 2 łatwo rozpracowałem bez instrukcji, tylko nie wiedziałem jak doprowadzić Simów do BARA-BARA, ale gdy Sim miał to w pragnieniach, sprawa rozwiązała się sama :), Na studiach to bardzo długo rozpracowywałem, ale doszedłem w końcu do ładu :), ciekawe jak będzie z kolejnymi dodatkami. :D :P
|
Nindë i znowu cię zaskoczę. :P Ja też chodzę do 2 klasy gimnazjum;) Będę miał niedługo sprawdzian, ale co tam, wole simy niż kucie, a to dopiero początek roku, więc dwójka czy trójka nie zaszkodzi;)
|
Ja mam niesmaowitą łątwość do naukii, po za ortografią, jestem dysortografikiem... A tak to ucze się koło 1 godz dziennie i mam pasek z paluszkiem gdzieś, więc o brak czasu sie nie martwie... ale mam szczescie :P
|
Bardzo się cieszę że niedługo nowy dodatek ale ja jestem co prawda w 5 klasie i zbyt duzo nauki nie mam ale juz jutro mam kartkówkę z historii a i jeszcze chodze na tance i mamy co roku egzaminy i ja mam egzamin dzien po premierze a musze sie dobrze przygotować. O właśnie ide uczyc sie histy.
|
Heh, ja też powiem szczerze się nie przykładam ;) Nie mam czasu na naukę :P Tylko szkoła, szkoła muzyczna, kółka itp. itd.:/ Ale co tam, jak się bawić to bawić się na całego :P
|
Ja Ide Jestem Teraz W 5 Klasie I Duzo Nauki Nie Mam, Ale U Nas W Szkole Zapowiedzieli, Ze Beda PrÓbne Testy, Ale I Tak Dobrze Sie Ucze, Wiec Bede Grala W NŻ, JuŻ Nie Moge Sie Doczekac, A I Mam Pytanie Czy Do AkademikÓw BĘdzie MoŻna Dorobic GaraŻ I KupiĆ SamochÓd, Wie KtoŚ????I SORKI ZA PISMO ZAPOMNIALAM ZMIENIC CZCIONKE
|
O..widać że wile osób jest z mojego rocznika...1994 :)
JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC NOCNEGO ŻYCIA,A PREMIERA CORAZ BLIŻEJ |
Cytat:
Ja idę do IV klasy, są nowe przedmioty, ale klasa śliczna, i jeśli plan lekcji na piątek się nie zmieni, to będzie najpiękniejszy piątek we wrześniu ( jeżeli nie pójde na basen :D) |
Ja ide do I klasy gimnazjum i bardzo kocham simsy ale wole bardziej basen szkoda ze nie moge grac w simsy na basenie :(
|
Nocne życie rulez
Cytat:
He, he, basen kiedyś się kończy :D. Tak szczerze, to nawet cieszę się, że dopiero we wrześniu wydaje się The Sims 2: Nocne życie. Przed nami szara jesień, a co za tym idzie, długie wieczory, w które normalnie siedziałbym z nudów przed TV albo offtopicował na forach. :P |
Zauważyliście że simy wychodzą co równe pół roku...
Premiera The Sims 2 - Wrzesień Premiera TS2 Na studiach - Marzec Premiera TS2 Nocne życie - Wrzesien Założe się że kolejny dodatek wyjdzie w Marcu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja idę do pierwszej gimnazjum I to jeszcze do Kopernika... A tam duuuuużo nauki jest. W piatek 7 lekcji i to dużo trudnych. No ale po piątkowej męczarni wreszcie pojadę do sklepu i kupię sobie Nocne Życie. A zaraz potem na teniska, a zaraz potem... ODROBIE LEKCJE!! Wiem, że to głupio brzmi, no ale żeby miec wolne całe dwa dni lepiej jest odrobić lekcje już w piątek, no nie?
|
Cytat:
|
Ja też jestem w drugiej gimnazjum, ale mam swoją metodę uczenia... - nie uczyć się :D Nienawidzę szkoły...:P
|
Cytat:
No ale co do tematu to piątek mam 5 lekcji (w tym fizyka :( ale 1 w tygodniu :) ) Po "cięszkiej" charuwce pogram sobie w NŻ Nie chce tutaj sie chwalić (broń boże) ale ja bede miał wcześniej od was - wujek który mieszka w ameryce przyśle mi 12 września a bede miał 13 :D Cytat:
Ja mam facetke o nicku - Piorun :D Hehe niezłe |
Pawlo, Ninde chodziło o to że nie lubi.
Ja jestem w 2 gimn., ale nie mam zamiaru popełnić tego samego błedu co rok temu, przez simsy prawie se pasek zawaliłam. Ale znając siebie NŻ bedzie tak czarujące, że nie dotrwam w swoim postanowieniu. :) |
widze, że tu dużo osób w moim wieku(2 gim.) . ja jakimś cudem miałem pasek. co do nż to zawsze znajde czas żeby pograć, premiera w piątek i wtedy już będę mieć(jeżeli będzie w tesco gdzie mam zamiar kupić i jeżeli mi na moich piratkach odpalą xP ) ale już w piatek dziewiątego bodajże już mam kartkówke z biologii i wogóle podobno w tym roku mamy mieć duuużoi nauki, a jeszscze we wrześniu prawdopodobnie mam spr. z gegry&fizyki. ale ja się zawsze uczę wieczorem w łóżku więc czas na granie się znajdzie.
|
Cytat:
A twoje simy nie mogą jeszcze iść, wyślą je najwcześniej 15-tego :P |
...
A wy co??? Rozmawiacie do której chodzi cie klasy czy o The Sims 2 Nocne Życie, bo nie rozumiem ? :P A tak poza tym ... Zamawiam tą grę na www.play.com.pl będzie taniej :P Chociaż na wirtus.pl chyba jest najtaniej - 67 zł. :) To już nie robi różnicy :D
|
NO TO JA JUSH NIE WIEM - PREMIERA JEST 20-GO CZY 16-GO? JA TESH IDE DO 2-GIEJ GIMNAZJUM, ORYGINALNE SIMSY (2 I NS) DOSTALAM W WAKACJE :con: DOPIERO I TERAZ MOJEJ MAMY KOLEGA PUJDZIE DO MEDIA MARKT I MI KUPI TYLKO NIE WIEM NA KIEDY JEST DZIEN PREMIERY... CHCIALAM KUPIC W MERLINIE ALE COZ...
|
Premiera 16 września, a nie 20.
(pójdzie;)) |
A ja sobie NŻ kupię niestety dłuuugo po premierze. Na razie to zbieram na pamięć Ram, a później na TS2NS. No bo chyba komp by padł przy Studiach, gdybym właśnie nie kupiła pamięci. Mam nadzieję, ze rodzice dadzą się przekonać i kupią mi na gwiazdkę Studia. :P A Nocne Życie... Może za rok :(
PS Tez jestem w 2 gimnazjum :D |
Cytat:
|
Oby w Empiku były :D No i jeszcze tatusia trzeba przekonać że to niezbędne do mojego dobrego samopoczucia :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Powiedzcie czym sa przereklamowane? - jakoś nie słyszałem |
Ja chyba simy będe miała dopiero w grudniu na urodziny. W sumie to nawet dobrze (??) bo mam zadużo kucia (tak jak by mnie to obchodziło) w tym roku mam egzaminy bo chodzę do 3 gimnazjum...brrrr.
|
Ha, widzę, że chyba tylko ja chodzę do pierwszej gimnazjum i jestem tu najmłodsza:D. Lol, po prostu. Ja będę mieć parę dni po premierze Nocne Życie... Już mam gotową kaskę, a kucia strasznie dużo nie mam... Na razie to jedynym horrorem w szkole są chrzciny pierwszaczków, o mamuniuuu! :P.
|
Cytat:
|
??
Wiem ze to troche glupie pytanie ale czy wiecie moze kiedy bedzie oficjalne wypuszczenie gry na rynek polski? Nigdzie nie moge tego znalesc...
z gory dzieki! }{momo}{ |
16 września... heh :P:P
|
Było to kilka razy mówione, ale powtórzę:
Tak żeby wszyscy zapamiętali i zobaczyli: PREMIERA THE SIMS 2: NOCNE ŻYCIE W POLSCE DNIA 16 WRZEŚNIA Mam nadzieję, że nie obrazicie się za czcionkę, ale to po to, aby pytania się nie powtarzały;) |
No sorry Michalunia ale "pujdzie" nie ujdzie. Wiem, że to nie na temat no ale sorry nieuchodzi w którejś tam klasie przedszkola.
|
Mam znakomitą wiadomość!!!
JESZCZE 10 DNI!! I będziemy się cieszyć (ja mam 9 dni :D) |
Wy se nie wyobrażacie jak ja się ciesze, że NŻ wychodzi 16, ja mam dokładnie tego samego dnia urodziny, a tata już mi obiecał tę grę kupić. Nie wiecie jaka jestem szczesliwa tym bardziej że jestem bez kasy
|
Fajnie masz :D
Ludzie wyobraźacie sobie: 10 dni, okrągłe 10 dni i bedziemy się cieszyć!!! Mam proźbe do takich jak "magda_909" Żeby pisali innym co jest - czy sie podoba OK? |
Zamiast trzymać się tematu to Wy tu sobie jakieś luźne pogadanki o przeżyciach wewnętrznych uskuteczniacie, robiąc jeszcze większy bałagan niż do tej pory był:D . No pomyślcie, ktoś chce sobie jakieś info o NŻ przeczytać a tutaj o szkole, o życiu, o domu... Mętlik się stwarza niepotrzeby a potem w kółko są zadawane te same pytania bo nic nie można tu znaleść.
Ja może dodam że istnieje pewna plota że następnym dodatkiem w serii ma być The Sims Bazar czy też The Sims Market. Oczywiście to pogłoski, nie potwierdzone oficjalnie. |
Plotki to wiesz - do du** Mówią Bazar bedą Wakacje np. |
10 dni:D:D Mam nadzieję, że kurier się postara:D
|
Mi mama powiedziała,że mi kupi Nocne Życie ale dopiero 5 października.....na urodziny ;) jesli raty beda 0% :D a jesli nie to pozniej ;) ja nie kupuje w dniu premiery :( - zazdroszcze wam... :(
|
To jest temat o The Sims Nocne Życie, ale nie znaczy, że na temat jest pisanie, kiedy kto je będzie miał. Piszcie sensownie i mają to być jakieś konkrety, o których jeszcze nie było mowy. Tym bardziej nie jest to temat "w której klasie jestem". Wszyscy wiemy, że simy już za parę dni i naprawdę nie musicie tu pisać, jak bardzo cieszycie się z tego powodu. KONKRETY proszę - np. w jakim sklepie ile kosztują, jaki sklep jest pewny (ktoś już zamawiał i wie, jak to wygląda) itp. I żadnych "podobno tam jest tak..." Konkrety!
Jak to wygląda w Merlinie opisałam już wcześniej. Może ktoś wie coś o innych sklepach. |
do skasowaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Cytat:
|
Oki, żeby nie było, że się nie przyłączyłem;)
http://media.pc.gamespy.com/media/73...65/imgs_1.html Na tej stronce jest kilka screenów, których nie widziałem, może was też zainteresują;) Nie wiem czemu, ale jak kilkam na to na górze to nie wchodzi:/ http://media.pc.gamespy.com/media/73...65/imgs_1.html Podaje jeszcze raz;) |
Ja zamówiłwm w wirtusie (www.wirtus.pl) Na Studiach, było najtanie i wiem że bardzo dobrze dowiezione, w świetnym stanie 0%ryzyka 100% pewności. Tam też zamówię NŻ.
Zamówiłem Ziwrzaki, The Sims 2 w timsofcie ale... Po pierwsze : Drogo. Zwłaszcza dla nowcyh, nie opłaca się, nawet ci którzy mają platynowe rabaty przynoszą się do innych sklepów (tak jak ja do wirtusa). Chcoiaż zamóilem tam 5 gier i wszysto bylo ok, wqięc jakaość jest świetna. Polecam wirtusa, tanio. szybko, bezpiecznie :D |
Ja najwięcej informacji o NŻ znalazłam tu http://www.simsy.net/nightlife_z.html Są tam fajne zdjęcia :P
|
Taaa... wirtus jest najlepszy. Tylko tam zamawiam gry :) Nocne życie już zamówiłem, heh... szkoda że nie dostarczą przed premierą :) The Sims2 i University dostałem stamtąd dwa dni po premierze, w idelanym stanie, to zdecydowanie najlepszy sklep. No i 69 złotych, ja tam jakieś zniżki chyba mam bo już trochę tam wydałęm :) Oczywiście do empika też mogłem pójść ale pewnie zanim tam dojdę wszystko będzie wykupione ;) Najbardziej w NŻ cieszą mnie nowe meble i to, że wreszcie będzie widać okolicę! Będę widział że mieszkam nad morzem albo w centrum... heh :) Samochody też będą super na pewno... Zrobię wreszcie garaż :)
|
Dzisiaj dostałam gazete z ofertami w Tesco..I tam były Simsy 2 w jakiej są cenie i..TS2 NŻ była okładka i napis : Premiera 14 września w cenie 79 złotych. Może te prawda, nie wiem..Ale wiem że będę miała simsy za 10 dni..tak w dniu premiery.. :D I może pójdę sparwdzić tgeo 14 czy już jest w sklepie..Na pewno są gdzieś w magazynku ukryte.. :P
|
Czy będzie można fure ztiuningować??? :con:
|
Cytat:
|
...
Cytat:
Będziesz mógł tuningować Czy www.play.com.pl jest dobry? Może ktoś kupywał? I powie mi :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na stronce www.thesims.de jest garść nowych sceenów z gry więc jeśli ktoś chce jeszcze się napatrzeć na nowe urozmaicenia to serdecznie zapraszamy.
|
Możecie mi ktoś powiedzieć ile w Wirtusie kosztuje dostawa za granicę. Nigdzie tego nie mogę znaleźć. :con:
|
Hm... Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że merlin to dobry internetowy sklep i to właśnie tam zamawiam najczęściej gry, bo w moim miasteczko rzadko coś się znajdzie ;) Ale polecam właśnie ten sklep. O innych nie mogę nic powiedzieć, bo tam nie zamawiałam...
|
Po odwiedzajcie strony!
Tu jest kilka newsów - http://sims.safri.pl/ |
Kupiłem sobie nowy numer Gry Komputer Świat i zanlazła sie tam reklama Gry Komputer Świat Extra -The Sims2 Nocne Zycie. Specjalny numer o NŻ trafi 13 września do naszych kiosków!
|
To Fajnie - pewnie dodatki będą :D
No i napewno poradnik :D |
Tia:
"PONAD 1700 NOWYCH DODADKÓW DO THE SIMS2. EXTRA! PONAD 100 NOWYCH DODATKOW DO THE SIMS2: NA STUDIACH" "TEST I WIELKI PORADNIK DO THE SIMS2: NIOCNE ŻYCIE" "BONUS! 3 PORADNIKI DO THESIMS2 I THE SIMS2: NA STUDIACH!" ^^ |
za ile?
6,90zł 9,60zł Jeścze TYDZIEŃ - tylko TYDZIEŃ każdy wie co za ten tydzień poprostu Nocne Życie! |
Za 6,90 ^^
|
Większość w was pewnie czytała przetłumaczony chat o TS2NŻ.
I padło tam pytanie czy na ostatniej kartce instrukcji będzie reklama kolejnego dodatku. No i właśnie w związku z tym mam taką proźbę. Czy ktoś z was po kupieniu gry mógłby napisać w tym temacie czy jest ta zapowiedź w instrukcji? Ja najprawdobodobniej kupie simy w dzien premiery albo w sobote. Ale może się zdażyć tak że ktoś otrzyma grę wczesniej i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś zamieścił tu taką informacje. Myślę że inni też. :) P.S. Czy ktoś idzie 14 do Tesco? |
Na oficjalnej jest kilka nowych screenów:D
http://thesims2.ea.com/about/ep2_screenshots.php - oto adres, gdyby ktoś był zainteresowany;) |
Zobaczcie to zdecie : http://thesims2.ea.com/images/about/...eenshot_24.jpg
Ten dom wygląda jakby był na podwójnym fundamencie. :) |
Cytat:
Tekst z The Sims City Z nieoficjalnych źródeł wynika, że kolejnym dodatkiem, po "Nocnym" zostanie "TS2: Bazar" oraz "TS2: Rynek". Wiadomo także, że obie części będą się wzajemnie uzupełniać ... Za dowód wezmę dwie domeny, które zarejestrowała firma EA: www.thesims2marketplace.com www.thesims2bazaar.com Cytat:
|
Cytat:
W najnowszym numerze CyberMychy jest wywyiad z twórcamy TS2NŻ, "SUPERNOWINKA THE SIMS 2 NOCNE ŻYCIE" i Plakat. |
Cytat:
|
Ja nie mam żadnej gazety która pisała o TS2NŻ. Wystarczy mi internet. Tu dowiem się wiele więcej. No i jeszcze moge o tym porozmawiać. :)
P.S. Wdług mnie kolejnym dodatkiem będzie coś w stylu "Wakacji". |
...
Wiecie co ... ja od dawna marże jeszcze o tym by wprowadzili pory roku i wydlużyli okres życia poszczególnego wieku Simów. Ten jest za krótki. Te dorosłe życie na które mają tylko 29 dni to przesada z lekka. Liczę na pory roku w TS2!!! No i na zwierzęta jak i wakacje ;)
|
Cytat:
|
O tym bazarze i rynku wydaje mi sie nieprawdą. Wydaje mi się ,ze będzie cos o podróży. Co do tesco to ja chyba pójdę.
|
Macie chyba blisko do Tesco. Ja mieszkam w Zgierzu i do tesco masz z... dużo :D
Kurcze chce juz 15 września! przynajmniej 13 po tą gazete :D |
A ja mam pytanie do tych co kupowali już w Merlinie (http://merlin.pl). Czy jeżeli pisze, że szacowany czas realizacji zamówienia 19 września, to czy jest jakaś szansa, że zostanie ono zrealizowane szybciej, bo pisało, że ma być w dniu premiery, a teraz to... I nie wiem, czy czekać na piątek, czy na niedzielę:P
|
The Sims 2: Rockstar
A ja czytałem na jakiejś streonie o Simach, że będzie jakaś minigra, co będzie się nazywać The Sims 2: Rockstar.
|
chyba wiem na jakiej :D
"Serwis Simsomaniak Center informuje nas, że: "Nestlé oraz EA kończą pracę nad minigrą "The Sims 2: Rockstar". Żadnych informacji na temat gry jeszcze nie ujawniono." Czy ta wiadmość okaże się plotką, czy też faktem, dowiemy się już wkrótce..." http://sims.safri.pl/ |
Cytat:
na serio ja też mieszkam w Zgierzu sory ze nie na temat :D Co do tematu to chciałbym żeby następny dodatek byl ze zwierzętami :D a "Nocne Zycie" kupie po premierze w moje urodziny 11 listopada :D |
Już wiadomo że najprawdopodobniej następnym dodatkiem będzie The Sims 2 Firma. Więcej info na www.simy.pl i www.simpassion.pl .
|
Najpierw przypuszczenia, że następnym dodatkiem będzie coś o wakacjach, (według mnie najprawdopodobniejsze), potem, że The Sims2 Rynek, potem bazar (a czym się różni rynek od bazaru? Poza tym taki dodatek wydawałby się trochę... dziwny...) A teraz, że firma... Poczekajmy jeszcze te parę dni, bo zostało ich już naprawdę niewiele, a potem, jak ktoś już będzie miał NŻ to nam powie co to będzie (no chyba, że taka informacja nie zostanie zamieszczona, ale wątpię). Bo takie przypuszczanie robi się już nudnawe...
|
U nas w trójmieście również na ulotkach z marketu carrefur pojawiły się zapowiedzi gry na 13 września . Niestety nie jest jednak napisane czy w polskiej wersji jezykowej a okładka nie jest tłumaczona wiec nie wiem czy bedzie po co jechać . A co tam przejade i sprawdze albo wróce z grą albo ze łzami w oczach;(
|
Ja się mojego wujka spytam czy będzie 13 14 czy 15 września bo on codziennie jeżdzi do Krakowa i mi powie czy jest w sklepie czy nie ;)
CHoć podawali że bedzie 13 14 15 lub 16 to według mnie zawsze simsy wychodzą w piątek więc raczej 16 |
Nikt nic nigdy nie kupował w Merlinie? ;( Nie wierzę... Proszę odpowiedźcie na moje pytanie, bo jestem już zdesperowany...
|
Racja, że z tym bazarem to by było niezbyt ciekawie ale EA games zarezerwowało domenę thesims2bazaar.com
Zobaczcie to tutaj :| |
Jeszcze 6 dni. Jak o tym myślę to nie moge uwierzyć. :)
Ciekawe czy w tworzeniu rodziny będzie można stworzyć wampira. Fajnie by było. A pomyślcie ile dodatkowych ubrań będzie po wpisaniu Boolprop testingcheatsenabled true :) |
stymi dodatkami "rynek" czy "bazar" to by byla totalna porazka :con:
co by się tam robiło handlowało "majtkami" :wacko: uważam ze dodatek powinien być ciekawy i cos nowego wnosić do gry "wakacje" - podroze itp bazar to mozna zrobić w kazdych simach :D |
"Marzenia się spełniają! Trzeci dodatek do The Sims 2!
Już od dziś w Szwajcarii w sprzedaży jest dodatek Nocne Życie. Jak poprzednio z tyłu instrukcji można ujrzeć "zapowiedź" następnego dodatku. Gdy dowiedziałem się co to będzie myślałem, że oczy wyjdą mi na wierzch. Będzie to coś na styl dodatku który opisywałem wam na Sim Passion - Firma. Simowie założą własny interes. Będą musieli być mili dla klientów, pracowici i robić wszystko co trzeba do własnego interesu. Będą mogli założyć restauracje, kluby nocne, sklepy itd. Jak widać marzenia się spełniają." Wiadomośc ze strony http://www.simpassion.pl/ "Marzenia się spełniają" << Ja bym wolała coś w stylu wakacji lub zwierzaków. ;\ |
http://simy.pl/news/data/upimages/Nlboxtyl.jpg tutaj jest zdjęcie tyłu okłaki NZ jak sie dobrze przyjżeć można zauważyć zmiane wymagań sprzętowych np Procesor 1,0 GHz a nie 800MHz
|
Ehhhhh... Okropny dodatek chyba będzie... Mam nadzieję, że na poprawę humorów następnym będą zwierzaki:D A co do mojego pytania: Naprawdę nikt, ale to nikt nigdy nie kupował w Merlinie?:\
|
Co???????? Firma???????? :O :O :O Już nie mogli nic głupszego wymyślić??? A już myślałam że skompletuje wszystkie dodatki.
|
A ja tak marze o zwierzakach ;( w domu mieć nie moge chce przynajmniej w simsach! To mój ulubiony dodatek z jedynki i głównie na niego nie moge się doczekać, co do dodatku firma to nie wiem ale w sumie może być ciekawy.
Może bedize rozwiniecie karier....i zabierzemy sima do pracy. Sam sobie szefem - fajnie nim być - chyba. |
Na http://simpassion.pl/ macie potwierdzenie tego, ze następnym dodatkiem prawdopodobnie bedzie The Sims 2: Firma. Coz, ja bynajmiej nie jestem zadowolona, bo tak jak wiekszosc osob wolę jakis dodatek ze zwierzakami :con:
Na w/w stronie mozecie tez znalezc link do nowego trailera. P.S. Jeszcze tylko 6 dni... 6 dni... :grin: |
Ha! a nie mówiłam, jeszcze wczoraj załozylam taki post! ale oczywiscie znalazł sie na wysypisku bo znowu jakies "Głupie plotki!" - :) :) :) :)
www.simy.pl tam tez jest o tym napisane! |
|
O kurcze.... :O Chyba jednak
|
Zdajecie sobie sprawę że odrazu po premierze NŻ będą nowe dodatki w necie a przeważnie samochody!
|
okropny dodatek będzie :/ a ja liczyłem że wakacje będa następne :(
|
5 dni!!! A co do datku to fajnie - bedzie zimą {luty (?)}
|
FIRMA??????
Już na nic gorszego nie mogli się zdecydować?? To będzie do ****!!!! :censor: Na pocieszenie tylko Nightlife....... :( |
Och to dobrze że będzie taki głupi wg. mnie dodatek..Przynajmniej zrobi sobie przerwę w kupowaniu simsów..Chyba że w tym dodatku będzie coś bardzoo ciekawego..
Ale NŻ kupie.. ;d Już tylko parę dni.. Pawlo mnie się wydaje że będzie TS2 Firma gdzieś w marcu jak TS2 Na Studiach... ;) |
wyobrazcie sobie ze patrze na reklame carefooru (czy jak to się pisze) i tam jest nocne życie od jutra, od 12 września, sprawdze to jutro, powiadomie jak coś
Mnie osobiści się podoba Firma, ale dużo bardziej wolałabym zwierzaki w pierwszych simach, zwierzaki były podstawą |
I znowu nikt... Ja ciągle jestem zdesperowany :P Więc, jak ktoś kupował już coś, obojętnie co, w merlinie to niech mi powie, czy jeżeli pisze: "przewidywany termin realizacji zamówienia: 19.09.05" to czy mogę liczyć, że dostanę simy wcześniej, czy to już na pewno oznacza, że simy będę miał dopiero 19, bo ja nie wiem na co mam czekeć, czy na piątek, sobote, czy wogle na niedziele. Proszę odpowiedź.
Naprawdę zdesperowany do granic wytrzymałości Sahem;( |
Saehm ja też pierwszy raz zamawiam, ale chyab Eveline powiedziała, że zcasem wcześniej o 1 dzień dadzą. Ale teraz wyszło tak że premiera w pt. A skoro muszą to wysłac to chyba 19.09 bo w sobotę i niedzielę tichyab raczej nie
|
Firma! Moje mażenie! Moi rodzice mają sklep i jak robie moją rodzinke to nigdy nie wiem jaki im dać zawód. Ale teraz będzie super, zawsze mażyłem o takim dodatku. Otworzyć jakiś sklepiek, butik albo coś koło domu byłoby super. I na dodatek zatrudnić ekspedietnke w któej sie ktoś zakocha, albo zabotaże na konkuręcje, reklamy, ceny, dostawy, podatki, czynsze, Zus, its :P Takie to realityczne by było i fajnie by było.
Dzisiaj zamówiłem już NŻ. będe miał koło 18 |
Cytat:
|
No tak... Ale ja zamówiłem sobie to kurierem, i tam pisało, że jak kurier to dojdzie w 24h. A tam pisało, że wysyłają w dniu premiery i wychodziłoby, że dojdzie w sobote, a tam pisze, że "przewidywany" dzień to poniedziałek, czyli kurier 3 dni by to dowoził? Dlatego nie wiem co o tym myśleć.
|
Cytat:
|
Szkoda:( A może jednak, skoro wysyłają w dni robocze, to wychodziłoby, że piątek to dzień roboczy, a to prawda, jest dniem roboczym. W regulaminie, czy czymś tam na merlinie pisało "Wyślemy go w dniu podanym na fiszce, jeśli termin wydania pozycji się nie opóźni z winy wydawcy lub producenta i jeśli nie zawiedzie dystrybutor." I teraz mam kłopot, co to ta fiszka... Sprawdzałem w słowniku i mówiło, że to coś do teatru... A co to znaczy w internecie? Proszę napiszcie co oznacza ta "fiszka"
|
Nie wiem czy zamówić przez internet czy też pojechać do Elbląga do marketu. Tyle, że z Elblągiem może wypalić dopiero za dwa tygodnie:/
|
Czy ktoś mógłby zamieścić ty "reklamę" The Sims2 : Firma?? (Czy The Sims 2 : Targowisko, jak to podaje serwis simy.pl)
Bo mi się stronka simpassion nie wyświtla ;( |
Cytat:
Teraz powinno Ci sie wyswietlic... Pozdrawiam. |
Wiem że jush ktoś o tym pisał, ale przeglądam sobie ulotke poznańskiego carefoura i patzre a ty the sims 2 nocne zycie!!!!!!!!! ulotka obowiązuje od 12(od jutra) a koło THS2:NŻ pisze tylko NOWOŚC a nic o tym od kiedy będzie. Więc może od jutra... pójde i sprawdze jak bedzie to kupie i sie odezwe!!!!!!
|
Cytat:
nom ja o tym pisałam, też jadę dzisaj po szkole sprawdzić, o by było fikałabym z radości |
poprawcie mnie jesli sie myle. wszedzie jest info, ze polska premiera jest dzien po amerykanskiej. czyli amerykanska jest 15. a ja nie wierze, ze jakakolwiek inna byla wczescniej, nawet szwajcarska.
|
Dzwoniłem do Carrefoura i po 100 przęłącznia dostałem natychmiastową odpowiedź
-Nie ma. -Nawet bez zastanowienia :) |
Mi się zdaje żę dostanę w piątek. Tak tylko myśle. Dziś 12, ale nie chce jechać autobusem przez pół miasta (ja na poludniu carrefur na polnocy) kilka km (Tarnów). Mam pod carrefura autobus spod domy, ale jedzie z godzinę. Jutro w szkole bede szpanowal ksg extra bo rano w kiosku kupie.
|
Cytat:
|
na http://thesims2.ea.com/about/ep2_screenshots.php są nowe screeny z NŻ
|
ja jutro rano kupie komputer świat gry ekstra i bede czytała w szkole o simsach...heheh....Jusz nie moge sie doczekać!!!!! Ale te djni sie ciągną....No i jesczze bede musiała w piątek do media marktu jechac rowerem z siostrą (8lat) zeby kupic. ona popilnuje rowerów ja skocze do sklepu i zaraz wróce a potem ja gram, a ona bedzie sie jopic w ekran z otwartą szczeką. Heheh....Jestem okrutna....
|
Cytat:
2. Jesteś okrutna :D - wykorzystywać siostre ojojoj nie ładnie :d |
Ja niestety mam do szkoły na 8.20 więc dopiero po lekcjach kupię tą gazetę. Wiem że powiecie że kioski są otwarte o 7.00 ale u nas w kioskach nie ma takich rzeczy i muszę zajechać do empiku a empik jest od 10.00 otwarty. :(
|
Cytat:
ja mam jutro na 8:45 ale musze od starszego kase wyciagnąć - bo swoją wydałem :( Rozpoczeło sie wielkie wyliczanie - jeszcze 4 dni moi mili :D |
Właśnie byłem w poznańskim carrefour (na franowie) i spytałem się od kiedy bedzie the sims 2: nocne zycie. Miła pani powiedziała mi że powinno byc od dzisiaj ale jeszcze nie dowieźli że będzie może jutro, lub na dniach:)
|
U mnie w Empiku powiesili plakaty Kub Ts:Nc i wez udzial w konkursie .. jak by juz byly w sprzedarzy
|
Cytat:
|
Łaaa, a ja już mam KŚ o nocnym życiu B) . Ale szpan xD.
I w ogóle ja chce juz ten drugi dodatek do ts2, bo tam będą takie suuuper rzeczy.... :). |
też mam ten KŚG o nocnym życiu i nie ma tam nic specjalnego w pół godziny można wszytko przeczytać a i są tam takie bez sensu błędy np w recenzji pisze że wadą jest brak możliwości budowy garażu a w poradniku kilka stron dalej instrukcja budowy garażu :con:
|
Cytat:
Zaraz idę kupić KS Gry Extra, poczytam sobie w domku coś o Simsach żeby umilić sobie czas odliczania do piątku :P |
Cytat:
|
a wy tylko o tych gazetach! macie, nowe screeny i się cieszcie http://media.pc.gamespy.com/media/73...65/imgs_1.html
|
Możecie napisa więcej o tej gazecie bo u mnie jkeszcze nie ma :(
|
No to tak...
W gazetce są poradniki do ts2 nż, kody do ts2 i ts2 na studiach i takie tam... Recenzja jest.... Itd. Moim zdaniem warto w to coś fajnego zainwestować :). EDIT No i najważniejsze..... Płytka jeszcze jest ! :P |
Wiadomość z dawnej chwili , ale na topie.
Mieszkam w Częstochowie, i wysłali do mnie gazetke tesco, wiecie ulotki i tam piszę , że sims 2 nż już od 14 września czyli jutro. Jadę jutro to sprawdzić jeśli będzie odpiszę.
|
Ja też mam KŚG Extra i jeszcze tego nie przeczytałem. Zaraz może sprawdzę płytkę ale rodzice się już denerwują, że nie mam odrobionych lekcji a przy kompie siedzę :p
|
Czy ktoś z was ma już nocne życie? Przed chwilą poszłam sobie do empiku (galeria łódzka) żeby zobaczyc te gazety i okazało się że dodatek jest już w sprzedaży:) Uszczęśliwiona poleciałam do domu... zainstalowałam i okazało się, że po instalacji nie działają dodatki sciągnięte z netu:( No może poza tapetami i podłogami. I co teraz? Słyszeliście cos na ten temat? Ktoś wie może jak to obejśc?
|
Cytat:
Juz masz?! |
no mam, właśnie weszłam sobie do panelu tworzenia rodziny... tam też nic nie ma z netu... ubrań, makijaży, fryzur:( może cos źle zrobiłam??? Szczerze mówiąc moja radośc maleje coraz bardziej
|
Cytat:
|
Ty już masz ? Szczęsciara..A propo tych dodatków to nie mam pojęcia..
Ja z TS2NŻ już wiem że poczekam do grudnia..Same sparwdzany i kartkówki są..I muszę napisać głupią rozprawkę na wtorek.. :ninjaf: :ninjaf: :rant: Ech.. Motleya jakie jest TS2NŻ ?? Jak Ci działa gra..? Przycina dzaiła szybko ? Jaki masz sprzęt.? |
Cytat:
|
Tak?! Super ^^. Mój brat pojechał do Media Marktu (jakąś godzine temu) i ma mi kupić jak będzie ;d. Jeszcze nie wrócił
|
to napisz czy kupił ja bede miec dopiero 17 bo wtedy do mnie dojdą;(
|
Jutro z rana (nie chodzę do szkoły - przeziębiona jestem :P) jadę do empiku i jak będzie już dodatek to kupię oczywiście. :D Jeżeli nie to wypytam kiedy się pojawi. B) Szoda, że motley tak późno napisała swego posta, bo jeszcze dzisiaj bym tam pojechała. Dam Wam znać jak zakończy się moja wyprawa. ;)
ps. Właśnie czytam sobie KŚG extra. Już nie mogę się doczekać dodatku. ;P |
sim222: nie trzeba żadnych starych płytek, tylko wkłada się dwie płytki instalacyjne nż
berata: no napisałam praktycznie zaraz po przyjściu z grą do domu bo kupowałam ją dopiero po pracy |
Cytat:
|
Mój brat wrócił i powiedział ,ze mu powiedzieli ,że będzie jutro. za 79 zł.
|
oszukali date premiery ciekawe jak jest w ameryce hmmm ja tez mam tą gazete
|
Cytat:
|
a ja bede miec za 63zł
|
juz jest w empiku xd ja chrzanie. i tak nie kupie xP
|
Dobra teraz bez uprzejmości, jestem już tak zdesperowany, że nie mogłem z matmy zrobić zadania, z bioli się nie mogłem uczyć, ale jeżeli w merlinie pisze: "Przygotowywanie do wysyłki", to znaczy, że już zaczynając tą grę pakować i już ją mają? Bo jak tak to ja się zaraz rozpłączę. Jak wyślą ją nawet w czwartek to dojdzie w piątek, w dzień roboczy ;( :D PROSZĘ WAS BARDZO! NIECH KTOŚ MNIE UŚWIADOMI! sorry za duże litery, ale ja jestem zdesperowany ponad granice wytrzymałości...
EDIT: Ludzie! W merlinie pisze, że NŻ wysyłają w 24h! Czyli juz je mają! Trzymajcie mnie! |
Jade jutro jak najwcześniej się da do MM po NŻ ^^.
Sahem> Chyba masz racje. Dlatego się ucz ,zeby Ci rodzice nie dali szlabanu na kompa ;) |
ja zaraz zemdleje wy bedziecie miec(ci co w merlinie)juz jutro pewnie a ja napewno dopiero 17:( dlaczego mój tata sie nie słuchał i nie zamówił w merlinie tylko w komputronik;(
|
No ja też jutro dostanę a mnie w domu cały dzień nie będzie --'
|
powinni nowy dział załozyc ja se kuje przd kompem bo jak zawale kartkówe to nawet opakowania od nż nie bede mogła dotknąć
|
No właśnie:P A ja mam kartkówe z bioli... Ehhh, a we wtorek najbliższy z matmy z 1 klasy gim. a w srode za tydzien z histy:P Oj chyba opuszcze sie w nauce;P
EDIT: Moje zamówienie jest już zrealizowane:D Czyli dostane je w najblizsze 2 dni":D KOCHAM MERLINA :D |
ja tez tak chce;( ja dopiero łącznie z tym dniem za 5:( (kuje z polaka i nic mi nie wchodzi do łba;( )
|
To już jest ?? A ja chciałem zrobić reportaż z premiery :(
|
Kurcze kupiłam sobie KŚGry i jeszcze bardziej się napaliłam... ale wy macie dobrze że sobie kupicie już w piątek - ja dostanę dopiero na urodziny (i musze być grzeczna żeby dostać i nie siedzieć za dużo przed kompem), czyli 12.10. No i fajnie się macie...
|
Cytat:
|
Po uruchomieniu nż pojawia się taki komunikat:
http://motley.intercon.pl/simy.html już wiem:) dodatki z netu włączyły mi się dopiero po drugim uruchomieniu gry z opcją "włącz obiekty zmodyfikowane". Instrukcja na ten temat znajduje się tu: http://www.modthesims2.com/announcem...ouncementid=63 |
Ja mieszkam w takiej dziurze ze skoro w empiku nie było tej gazety to nie będzie i simsów :evilmad: :bomb: :rant: :ranta: :angry:
|
ja nawet empiku nie mam tylko intermarche i biedrone tera to jakis kauflant buduja
|
Wam to dobrzze, 20 30 km... a mnie 300!!!
Na litwie w ogole nie ma sims na studiach, to co dopiero marzyć o nightlifie po polsku... :con: Rodzice nie chcą słyszeć o wyjeździe po zakupy do Białegostoku. ''może w listopadzie... Znam ja te ich w ''listopadzie''. mmogę od razu nastawiać się że NŻ bżżdę miała po Bożym Narodzeniu... :censor: :bomb: |
to gdzie ty mieszkasz?
|
Ale wyyyyyy***iści* ! ( za przeproszeniem )..... Jutro MUSZĘ jechać do Empika ! Łaaa ! Ale sie cieszę ! :):):):) Wow :D
|
Ja jestem z okolic Białego;) Też nie mam zamiaru czekać na chce, czy nie che rodziców, więc simy zamówiłem w internecie:D I jest OK;)
|
Hej! Mam pytanie czy jakbym jeszcze dziś zamówiła NŻ na merlinie to w piątek bym miała, skoro wysyłają w 24 godziny i przychodzi w 1 dzień pocztą kurierską?
|
Nie wiem... Ale skoro w 24 godziny wysyłają;) Wg. mnie powinnaś zamówić jak już kurierem, ale nie jestem przekonany o tym... Kupuję w nim pierwszy raz;) Ale wiem, że jest wspaniały:D
|
Cytat:
|
Nie! Proszę! Tylko nie zdjątka:P Nie chcę widzieć czegoś co będę miał za chwileczkę;) No, ale to nie odemnie zależy czy chcesz czy nie;) A co tam niech inni mają radochę;)
|
Taki mądry :DD - Ja bede miał dopiero 15 :( wujek niech sie pośpieszy z tym wysłaniem!
|
A ja będę mieć jutro... :P. Bosh.... Już nie mogę sie doczekać..... Wrr... Ja chcę jutro... O taak ! :D
|
Ja też się napaliłam na jutro, ale boję się, że w empiku (Białostockim) mogą jeszcze nie sprzedawać, bo w końcu premiera dopiero w piątek... :( Mam jednak nadzieję, że już jutro uda mi się zagrać w nocne życie. ;)
|
Jak znam życie to w poznańskim też nie będzie... a propo jest ktoś z poznania kto ma zamiar jechac jutro do empiku??????
|
Cytat:
http://motley.intercon.pl/simy.html |
Byłem dziś w Media Markcie i nie było ale na pytanie kiedy będzie dostałem odpowiedź: "Jeszcze dziś. Jeżeli dostaniemy dziś dostawę. Około południa"
|
Do jasnej ciasnej to kiedy nocne zycie wyjdzie?! dzisiaj,jutro czy 16 w dniu zapowiaedzianej premiery?!?!?! bo ja juz zgłupiałam :O
|
Wydaje mi sie ,ze jest już w niektórcyh sklepach a do niektórych dopiero jedzie :) to chyba kwestia miast. Tak przy okazji ^^
|
Cytat:
|
No właśnie na sceenie w haziecie nie widziałem nic takiego. Nie napisali też nic o tym. Tylko o "poszukiwaniu przyjemnosci" (nowa spiracja)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Motley skąd masz skina paris hilton?? Odpowiedz!!
|
Mam!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
Cytat:
http://modthesims2.com/showthread.ph...t=paris+hilton nie przepadam za tą panią ale ten skin baardzo mi się podoba:) |
Eeeej... to niesprawiedliwe. W Białymstoku, w empiku jeszcze nie ma. ;( Dzwoniłam przed chwilą i ma być (przynajmniej w sprzedarzy, może już gdzieś na zapleczu mają) w piątek dopiero. Ja dłużej nie wytrzymam. :P Wy już macie, a ja co? ;P
|
Cytat:
|
ProszĘ!!!!!!!!!!
Bardzo bardzo prosze ten kto ma już nż wystawiajcie zdiątka plissssssss wystawcie plisssssssss Ja też chce NŻ ;( ;(
|
Kurier zaraz będzie:D A teraz pytanie za 100 pkt.: Czy musze usuwać dodatki z neta? Bo mam ich ponad 3.500 i nie chce mi się;P Czy będą działać simy? Proszę o szybciutką odpowiedź;)
|
czy w wawie sa juz ns ?
|
Kurcze noo! Ja normalnie już nie mogę doczekać się kiedy je będe miała! Nie wiem czy zamawiać przez merlina czy w piątek kupić w carrefurze jak z klasą wracając z aqua parku będziemy tam jeść:D Mój kolega wtedy kupuje...
|
ZA 40 MINUT JADE DO EMPIKU ZOBACZYC CZY SA SIMY!!!!!!!!!!!!!!! OBY BYŁY!!!!!!!!!!!(sory że wielkimi literami ale ja jush nie wytrzymuje musze zagrac!!!!!!!)
|
A na moje pytanie nikt nie zna odpowiedzi? ;( No nic, mam już SIMY:D:D:D Idę wgrywać;)
UWAGA: Premiera trzeciego dodatku do simów zimą 2006;) Sprawdzałem w instrukcji;) |
Sahem, ale ci zazdroszcze;) A ja zaraz chyba ide zamawiać z merlina to wpiątek chyba dostane:D
|
jaki jest tel do biura obslugi wmpiku w wawie ?
|
JA JUŻ NIE WYTRZYMAM :D !!!! ZA JAKEIS DWIE GODZINY JADE DO EMPIKU !!! Awwwwwwww sikam normalnie lol
|
Ale wam zazdroszcze i jeszcze raz prosze Bardzo bardzo prosze ten kto ma już nż wystawiajcie zdiątka plissssssss wystawcie plisssssssss Ja też chce NŻ to bardzo prosze ja chce NŻ ;( ;(
|
Cytat:
|
Ja jestem z wawy i zaraz jadę do empika i zobacze czy są simy. Jak będą to wam napiszę... Kurdeee ja już nie mogę wytrzymać ! Wrrr :D
|
Dawać zdjątka ja bym dała ale dostane dopiero 17
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kurde ja już nie wytrzymam , jezuuuu no :D:D:D:D
|
Suave super ze jest z wawy :) mam nadzieje ze beda simy :) i napisz czy byly czy nie i w jakim empiku bylas
|
ja sie zaraz rozpłacze ja chce już mieć te..... simsy;(
|
Do Wola Parku jadę... Tam jest EMPIK ;). Bosh ja zaraz normalnie nie wytrzymam ! Dlaczego ten czas tak się ciąąągnie...
|
takie jest zycie :) ja jade dopiero o 18:20 ;( bo jeszcze na korki ide .. hehe ale mam wielka nadzieje ze beda !! :] moje simy :D ja jade do Centrum :D
|
ludzie zacznijmy odliczać :D coś robić , dla zabicia czasu bo przecierz ja zaraz wykituje :P :D:D :]
|
A ja jadę za jakąś godzine .... :( . Ciekawe ile będą te całe simsy kosztować w empiku... Tam zawsze jest drozej :/.
|
Mozemy pospiewac :D albo ... poopowiadac sobie co bedziemy robic w Nz :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
niech ktos wysle e-maila do centrum obslugi klienta w empiku w wawie :/ mi odpisali ale nie wiem co bo antyvir zablokowal wiadomosc
|
Heh a mi kurier przywiózł jednocześnie i simy i nową obudowę. Tak więc pogram dopiero jutro, bo oba kompy poszły do serwisu, a na laptopie to co to za gra ;)
Ale przede mną cztery dni wolne, zdążę się nimi nie tylko nacieszyć ale zapewne też znudzić. |
Cytat:
|
Ja chce już te wampiry itd..... One są takie sweet ! Albo te fajowskie randki... Jak czytałam o tym wszystkim w "KŚ gry extra..." to normalnie myślałam, że nie wytrzymam :D
EDIT A pierwsze co zrobię w tej grze to... Wybuduję jakiś domek i postaram się go wstawić na forum :D. |
i tak nikt nie odbiera
|
Cytat:
|
dawac zdjątka! Ja jak juz bede miała to zrobie se taką rodzinke tata normalny człowiek chodzący do pracy mama wampir jej mąż o tym nie wie i mała córeczka w wieku szkolnym (nie bedzie wampirem) beda miec lochy i tam babka bedzie spała i pewnej nocy ukąsi meża i córke a co bedzie dalej daje do waszej fantazji:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie... Garaz.... Mmm... :D
|
Empik napisal : Witam ponownie.
Z przykrościa informuje ,że niestety nie dysponujemy jeszcze realna datą ukazania się tego tytułu w naszych salonach. Pozdrawiam . Miłego dnia Piotr Otoliński EMPiK.com Customer Service Infolinia od pn-pt w godzinach : 9 - 17 tel; (22) 551 33 99 EMPiK Sp. z o.o. ul. Krucza 50 00-025 Warszawa |
The sims 2 nocne zycia jest na dwóch płytach czy na jednej??
|
Cytat:
no to chyba empik empikowi nie równy bo ja kupiłam wczoraj (Łódź) aczkolwiek na gazetce reklamowej sklepu, którą dostałam razem z grą było napisane, że premiera 16.09... także magiczny ten empik jakiś albo sama nie wiem;) Cytat:
|
Cytat:
@wp.pl lub poka tu |
Po co ci zdjatka ?? znajdz sobie w internecie
|
ja wole jak ktos pokazr:) hehe bo w necie na zdjeciach jest prawie to samo na kazdej stronie
|
Do tych co kupowali w merlinie: cały dzień nie ma mnie w domu na ktry adres ma przyjść paczka i jak widzę z postówkurier już przyszedł. A mnie nie było. I co zosatwi jakąś karteczkę czy co ?
|
tu masz np screeny http://www.gamershell.com/pc/the_sim...reenshots.html
|
widziałam juz
|
Chyba jednak nieco później pojadę po te simsy... :(
|
Mam nadzieje ze beda :( !!!!
|
Cytat:
EDIT A właśnie widzieliście już może jakieś w necie dodatki do tego dodatku ? :) |
Mi samochody :) wampiry dla mnie sa niepotrzebne
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rozumiem, że nie umiecie się doczekać ale większość z was pisze..Bezsensowne posty.. :con: :con:
Ja też nie umiem się doczekać..Simsy będę miała jutro bo obecnie wkuwam na sprawdzian z techniki..( i tak nic mi nie umie się wcisnąć do łba..a tak w ogóle to jeszcze powinnam się pouczyć z chemi, angielskiego, histy..) Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami.. :D |
Mam Nocne Życie!!!!!!!!!!! WŁasnie SiĘ Instaluje!!1 KupiŁem W PozaŃskim Mediamarkt Za 69 ZŁ!1 Podobno Dzisuaj SĄ We Wszystkich Mediach W CaŁej Polsce!!!!!!!!!! Jak Pogram Top SiĘ Odezwe
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie wam
fajnie tym ktorzy sobie teraz graja w simsy :( ja musze jeszcze troche poczekac ale daje rade ;) :D:D
|
Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami.. :D[/QUOTE]
generalnie działa dobrze, w miarę szybko. Nie bardzo wiem tylko jeszcze jak to zrobić żeby w grze były widoczne makijarze, fryzury i ubrania z netu. tutaj: http://modthesims2.com/announcement....ouncementid=63 coś piszą że trzeba je w innym katalogu zpisać... u mnie wszystko jest wrzucone do download. Chyba poczekam aż inni zainstalują dodatek i napiszą jak jest u nich bo nie bardzo chcę eksperymentować. Gra się nie zacina, ale u mnie zawsze chodziła raczej płynnie. A aspiracja ze smażonym serem jest świetna, z 5 min. się z tego śmiałam;) No i jeszcze przy tej aspiracji pojawiają się fajne pragnienia np. "porozmawiać z kimś o smażonym serze" :D |
Cytat:
|
ja moze
ja zaraz jadę na zakupy.. więc może wstapie do empiku i sobie je kupie.
ale nie jestem na razie happy. bo moi rodzice sa dziwni.. i mogą mi zabronić bo jest poczatek roku.. i trza sie uczyc.. eeehhhh |
Cytat:
I mnie już nadojadło czekać aż rodzice zgodzą się pojechać do Białegostoku... :( |
Ja już mam, z Media za 69zł (jestem z Wrocławia). Więc.... Ide grać :)
|
Ja jade po simy za jakieś 30 min. Już nie mogę się doczekać :D. Oby były tylko....
|
)
Cytat:
|
Wy to macie szczęście... Ja dostanę jutro. A do MM albo Empiku mam około 100km. (Mieszkam między Krakowem a Rzeszowem, ale to wkurza!).
|
Ha A Slesta Jest Super Bo Ma Nowy Dodatek Czyli Nocne Zycie :) DOdatek super, Potem Wzuce jakies zdiątke bo teras ide grć. Przes ten dodatek nie bende spała
|
I jak sa juz simsy w Empiku ?? (wawa)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra.... To ja już jadę ! Bye =* Jak wróce z moją zdobyczą to wam napiszę :).
Ps. Wiem , że to pewnie was i tak nie interesuje, ale... Po prostu tak się cieszę... :P |
Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział :) co????
|
Żenada
Cytat:
W tesko też można kupić ??? :O |
Ja wlasnie wrócilam z Media Marktu i mam swoje upragnione Simsy Nocne Zycie. Wlasnie sie instaluje... :D :D
|
No i co? - Fajne (ale głupi jestem, musi być fajne)
|
Jeszcze raz proszę :) Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział co????
_______ __________________ ___________ __________________ __________________ __________________ |
Cytat:
No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku.. |
Byłam dziś w Galerii Centrum i the sims nightlife stoi sobie i czeka na kupienie :P Tylko cena taka sobie, ale to mi nie przeszkadza zbytnio B)
|
Cytat:
|
AAA! Nie wytrzymam dłużej :w00t: Ja chcę mieć Nocne życie! Dlaczego do końca tygodnia mam tak długo lekcje? I dlaczego po szkole mam zajęcia dodatkowe (typu j. ang) i nie mam czasu pojechać po Simsy? Jeśli jutro będę miała mało zadanie pojadę po NŻ wieczorem :P Jeśli niestety mi się nie uda poczekam do soboty :(
Nie wiecie czy w TESCO (w Gliwicach) jest już Nocne Życie? Dzwoniłam dzisiaj po południu i powiedzieli, że jeszcze nie mają, ale może już wystawili? |
ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniają
|
Ja zamowłem w wirtusie. ostatnio miałem w sobote, eraz tez chyba tak dostane, zwłaszcza ze zamowilem expresem ( w moim miescie bedzie za 2 tyg)
|
hmm.. a moze byscie sami najpierw obadali ta gre - ci co maja.. chyba najprzyjemniej samemu odkrywac.
poza tym. ledwo wczoraj sie pojawilo w sklepach. jak zrobimy dzis nowy dzial to 80% postow bedzie "ja juz chce miec NZ!!!!!!!!!!!!" czytli bedzie to samo co tu od wczoraj tylko, ze na wieksza skale. |
Cytat:
Coz, mi mama kupila dzisiaj w Empiku i jak przyszlam z budy to to sliczne fioletowe pudeleczko z 2 plytami, instrukcja i jakas reklama :O lezalo se na moim ukochanym biureczku :D Tym, co jeszcze nie posiadaja NŻ zycze szybkiego zakupu i zeby juz se mogli pograc, a posiadajacym juz Nocne Życie zycze udanej zabawy :P Pozdrawiam :) |
w gliwicach w tesco jeszcze nie ma :( >za 2 godz bede miała upragfnione simsy< (tatuś kupi:))
|
Nocne Życie... to prawda ??
Troche dziwne, aby sprzedawali rzeczone Simy przed officjalną premierką, w każdym razie, jest tu ktoś z Radomia, kto wie, czy można tu kupić tę grę?? Jak tak, to niech napsisze ;)
Może by ktoś opisał swoje pierwsze wrażenia, czy gra fajna, czy nie (choć to nie za bardzo prawdopodobne), ok ?? :) Podro, Harry aka Potter Harry ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja piiiii...
ja juz nie moge zaraz wybuchnę..... :O aaaaaa :judge: 8) :lama: ja ja sie zaraz przekręce...:shock: szok na maxa!!!!!!!!!!!po prostu...
juz sie doczekac nie moge kiedy se poklikam w simy.... :P :D ;P TYLKO ZE MAM K.GRAFICZNĄ ZRYPANĄ( MAM ZLE STEROWNIKI I SIE BOJE PRZY KOMPIE GRZEBAĆ) i mi sie domy nie wyświetlają i ludzie ;( ;( |
Cytat:
|
Juz Maaaaaaaaaaaam Instaluje Wlasnei :d
|
Tak, tak, nie obrazimy się... ;)
Heeeej, jest ktoś zz Radomia, lub ktoś, kto uważa, że warto jechać do radomskiego Carrefoura, MediaMarkta, czy tam czegoś.. ?? |
Ha ! Mam już nocne życie ! Tylko, że.... Kupiłam je w MM, a kasztowały 79,90zł, a nie 69 zł...! =/. Ale i tak się cieszę :D. Idę grać. Bye =*
|
Cytat:
Jednak po Simsy jadę w sobotę, niestety ani jutro, ani w piątek bym się nie wyrobiła :( Mam prośbę do tych co już mają NŻ, wstawcie jakieś zdjątka, bo te co są w necie, to wszystkie prawie takie same :P |
Cytat:
|
No to jaki będzie w końcu następny dodatek? Niech ktoś mi powie, bo chcę mieć pewne informacje...
|
The Sims 2 Firma. Jeju ja chce juz miec a mam pytanie czy ktos był juz u swatki? Jak u niej jest?
|
...
Cytat:
Tymczasem w internecie znalazłem na www.snootysims.com pierwsze informacje, że kolejnym dodatkiem będzie The Sims 2: Business. Informacje jaki tytuł będzie niosił kolejny dodatek, jak widać jeszcze nie są potwierdzone. Czekajmy na newsy od firmy Maxis. :D PS Wiadomość do Forumowiczów posiadających "Nocne Życie"! W tym temacie możecie umieszczać zdjątka przedstawiające nowości z dodatku. Zapraszam! Z góry dziękuję! |
mam juz ts2ns :) bardzo fajna gra , napewno lepsze wrazenie niz ts2ns na poczatku ;) mozna nawet miec alarm w samochodzie :D
|
jak narazie to beznadziejna gra xP
Nie ma widoku domów , wogule jakies dziwne , ;/ |
Harry, ja jestem z okolic Radomia (Kozienice pozdrawiają). Jeśli chodzi o sklepy typu Mediamarkt (nie dla idiotów xD), to ja nigdy tam nie kupywałam. Ufam internetowym sklepom i myślę, że u niech jest najpewniejszy zakup.
|
Widze, że dużo osób jest ze śląska.. :D Ja nie mieszkam w Gliwicach, z mojej miejscowości jedzie się okołó godzine..albo krócej jak się jedzie autostradą.. :D
Ale nie narzekam w sądziednich miastach jest mnóstwoo sklpów typu Tesco, Auchan, Kaufland ( no tu raczej nie znajdę simsów.. ;d) Emipk był ale splajtował itp..Jutro moja mama mi kupi NŻ w Tesco :D ..Będę pisać sprawdzian z techniki myśląc o simsach..ach..ale i tak jutro sobie nie pogram..mogę to sobie wybić z głowy. :ranta: .W piątek mam sprawdzian z matmy i może być mała kartkówka z biologi.. :closedeye :closedeye Może w piątek..się dorwę.. :D Albo w niedzielę..Jescze będę miała więcej RAM-u to gra będzie działać szybciej..ach.. :D :D |
Tylko dlaczego, zamóiłam w merlinie i nic nie dostałam :/ Nie wiem może jutro przyjdzie
|
hehe Jak to nie widac domow sasiadow ? jak sobie ustawisz to beda
|
Cytat:
|
w grze . w panelu takim jak .. hmm te korby od zegara .. tam zaznaczasz pokasz obszar ... cos takiego
|
więc nikt nie korzystał z opcji swatki???
|
A gdzie trzeba dodatki wgrac ?
|
A może móógłby ktoś dać zdjęcie tyłu okładki? (reklamy z następnym dodatkiem) chciałabym to zobaczyć, bo NŻ będę miała dopiero za tydzień...
|
Cytat:
|
Cytat:
oups juz wiem ;) :P motley vbmenu_register("postmenu_445286", true); dzieki za wytlumaczenie ;) |
mam pytanko dla tych któży mają już gre . CZy zmieniły sie wymagania sprzętowe ?? prosze o odpowiedź i z góry dzięki :)
|
Kupiłam, zainstalowalam, włączylam... i okazało się, że wszystkie ściągnięte obiekty... zniknęły (zostały tylko rekolory...). Czyli bardzo się ucieszyłam. A samochód... mnie trochę zawiódł, bo jak chce się nim odjechać, to on po prostu znika (nie mogłam także zbudować normalnego garazu w piwnicy :()...
Wymagania: Zmienił się tylko procesor (z 800 na 1000) i cd-rom (z 8x na 8 speed)... Przynajmniej tak to wygląda przy porównaniu pudełek. |
Cytat:
|
Ja tez mam. Moja simka mieszka z wampirem... Jest z nim w ciazy.. Byla w klubie, w kregielni. I ten widok domów do okola. *****isty dodatek!! :D :D
|
No prooooszę, czy mógłby mi ktoś w końcu pokazać tył okładki? Ja tak ładnie, bardzo bardzo ładnie proszę... :innocent:
|
Cytat:
|
??
Ja mam pytanie bo jak niby jest sobie wapirek i on przeciez musi z czegos zyć wiec on musi chodzic do pracy wiec jak tak idzie albo wraca to nic mu sie nie dzieje?? Blagam odpowiedzcie
|
Cytat:
oto i ona ;) ****** ps. tyl okladki wzielam ze strony www.simy.pl ;) Edit: Nie hotlinkuj, czyli nie wklejaj zdjęć bezpośrednio z cudzych kont, stron i serwerów! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja też już mam! Ale się cieszę. Dzisiaj, gdy dzwoniłam, to oznajmili mi, że sprzedawać będą w piątek. Ja oczywiście nie mogłam się z tym pogodzić, więc z mamą przed 17 byłyśmy w empiku (moja mama pracuje niedaleko od niego, więc po nią zajechałam, gdy kończyła pracę i razem się udałyśmy do sklepu). Oczywiście jak się domyślałam gra na półkach nie stoi, ale dzięki pewniej miłej ekspedientce udało mi się ją kupić, bo już im przywieźli. :D Wiem, że mój post jest bez sensu i mało Was to obchodzi, że mam grę, ale nie mogłam się powstrzymać. ;P
Cytat:
Edit: Zdjęcia swatki znajdziecie w dziale z fotkami, w temacie założonym przez Dream'a. |
Cytat:
Zajefajnie macie :( ja nie bede miał... - jeszcze długo :( |
Rozczarowanie i pytanie.
Siędzę z smutkiem w oku ;(
Byłam wchoraj w tak zwanym tesco jasne mieli, ale u producenta, jeszcze im nie przysłał w piątek jadę do empiku jestem wściekła i nieobnliczalna. W sims 2 nocne życie jest swatka? Wow Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu? Jakie są nowe aspiracje bo ja słyszałam ,że smakosz dań(oczywiście nie ten filmowy :) ) |
Ja sobie wczoraj kupiłam "Komputer Świat Gry Extra" i jestem happy :D Dali płytkę z 1700 dodatkami, ale większość pochodzi z netu :/ Jeśli chodzi zaś o gazetę - wszystko dokładnie wytłumaczone, co i jak :D Niestety, ja nie będę miała Nocnego Życia w najbliższym czasie, może mi jedynie ciotka z Ameryki przyśle, ale czy amerykańska wersja będzie kompatybilna z polskimi simami ?! ;( Ehh.. nie pozostaje mi nic innego jak poczekać ;(
|
Jeee mam sims NŻ jeee ale cie ciesze nie wiedzialam ze bede miec je tak szybko :D co za niespodzianka !! KoChaM wAs WSzYsTkIcH :*:*:*:*:*:*:*:*
teraz musze isc do szkoly ;( nie pogram aaaa |
Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie ;)
|
Cytat:
|
A są w Carrefurze? Bo jutro tam bede i chcem sobie kupić:D
|
Cytat:
Ja tesh korzystałem ze swatki dostałem ochydna simkę ale dzięki kodowi unlockcareerewards którego podali w KŚGE kupiłem sobie to cos do operacji plastycznych (z thesims2 na sudiach) i zmieniłem jej twarz. Teraz jest naprawde piękna, a dzięki kodowi na bliżniaki (twinzr2cute) mam słodziutkie bliźniaczki:) |
Cytat:
|
Heej no! Odpowie mi ktoś na moje pytanie!
|
Wczoraj mi wysłali, jutro dojdzie...a może nawet dzisiaj?
|
sobol
a wiec tak!!!!!czy mozna zainstalowac thesims2 > potem na studiach> a potem nocne zycie? bez odinstalowywania na studiach?
niech ktoś odpowie proszę.... to dla mnie bardzo ważne bo nie chciala bym usowac moich 30 ;( pokoleń jakie mialam w studiach :1smutny: niech ktoś odpowie!!! proszę... :( :console: :group: :help: z góry :thx: |
Myślę że raczej nie ;). Moim zdaniem to jest zrobione tak jak w pierwszej części. Po prostu będziesz miała więcej miejsca zajmowanego przez simy na sysku, i więcej możliwości w grze :D
P.S Mam gazetę KOMPUTER ŚWIAT GRY całą o The SIms 2 : Nocne Życie :P. Polecam :] |
A mi wysłali 13.09, czyli dziś powinno dojść, albo jutro ;) yeah ;D
|
Jak zamiałem NS to mi wysłali w środe i grałej zaraz po skole, bo paczke odebrali rodzince i musiełem iśc do nich do pracy aby mi dali ;)
|
lalala
a ile kosztuje ta gazeta KOMPUTER SWIAT GRY?
jeszcze raz sie pytam prosze o odp. tak lub nie czy mozna instalowac nocne zycie jak sie ma zainstalowane na studiach? ;P |
Hmmmm
[QUOTE=Giggs]Myślę że raczej nie ;). Moim zdaniem to jest zrobione tak jak w pierwszej części. Po prostu będziesz miała więcej miejsca zajmowanego przez simy na sysku, i więcej możliwości w grze :D
CZY JA DOBRZE ZROZUMIAŁAM ŻE MAM ODINSTALOWAĆ UNIWERSYTET PRZED INSTALOWANIEM NOCNEGO ŻYCIA ???? :( |
Ludzie! Jaki by miał interes maxis w tym że wszyscy by musieli sprzedawac innym NS (bo by tak zaczeli robić) były by to wielkie straty dal nich. Można miec NS i NŻ równocześnie, a w dodadku w prawie kazdym wywiedzie pisze ze nocen życie bardzo zmienia zycie studenta :/
|
Cytat:
|
- - ' to by było całkowicie bez sensu- byśmy się wahali między dwoma dodtakami i zastanawiali, który zainstalować ;p
|
Cytat:
|
Mam pytanie bo na okładce nż jest dziewczyna z kolczykami (ba ja noie śćiągam nic z netu)ichce wiedzieć czy w nż są kolczyki czy te na okładce to tak dla szpanu????
|
Cytat:
|
Wogle ich nie ma na polskiej okładce ;D
|
Cytat:
|
Rendy nie wiem dokładnie bo mieszkam w sopocie :D Ale myślę że od 60 do 80 złotych :D W necie czytałam że w polsce ma kosztować 68 złotych :O ALe jeszcze nigdzie nie widziałam takiej ceny :D
|
Cytat:
|
U mnie w Carrefour kosztuje 79 zł i było już 3 dni przed premierą ;)
Ale ja mieszkam na takim zadupiu zwanym Jelenia Góra |
A może ktoś wie od kiedy jest NŻ w Empiku ? I za le ?
Prosze o odp !!! |
Taa, czy np. dzisiaj będzie w Empiku w Łódzi?
No taa, byłam wczoraj myślałam, że będą, a nie było.. więc nie chce sie naciąć po raz drugi, tymabrzdiej, że do centrum blisko nie mam ;/ |
Cytat:
|
Zależy w jakim. Bo np. u innych juz jest od dawana a u mnie bedzię dopiero jutro czyli w dzien premiery ;(
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Maaam! merlin.pl rządzi! ;D dwa dni i... Simsy przyszły ;)
|
Dzięki
Wielkie dzieki za odpowiedź. Zrozumiałam nie musisz się martwić...
|
Ja jak zamawiałam w merlinie.pl to zapłaciłam 69zł + 0zł za koszt przesyłki, ponieważ była taka promocja, czyli przesyłka gratis ;)
i dyszka została w kieszeni ;D |
czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś? ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki :O |
ja za 30 minutek jade do M1 i media marktu wiec mam nadzieje że bedzie. Nie wiem co zrobie jak nie bedzie, ale pewnie jutro też pojade....tak sie tylko upewnic. Mieszkam w Ząbkach i jeżdze do m1 za ząbkami (to jjuz chyba nawet wawa) no i mam nadzieje ze bedzie. boshe!!!!! Nie no normalnie zaraz sie zleje!!!!! Boshe!!!!
|
nz
ja mam już NOCNE ZYCIE od wczoraj. tylko nic nie napisałem bo grałem. hehe..
tam jest napisane że the sims 2 (bussineslife) wyjdzie ZIMĄ 2006 to moze znaczyć że albo wyjdzie za rok.. albo po nowym roku. czyli w styczniu albo w lutym co o tym myślicie?? |
sobol
czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś? ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki :O |
Baki już było napisane że w Marcu --'. I przeczytałam w KŚ Gry w wydaniu specjalnym o TS 2 : NŻ, że autorzy kolejnych dodatków obrali sobe za cel to, żeby dodatki wychodziły na rynek w czasie nie dłuższym niż pół roku czyli 6 miesięcy. Czikita z tego co wiem to chyba jeszcze nie ma :D
|
Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata Extra?
A ja NŻ będę miała nie prędzej niż za pół roku :( Na razie zbierwam na nowy komp i Studia. No więc co z tą gazetą? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A chyba wyśle do nich maila z prośbą czy nie moglibuy mi przesłać numeru o NS z archiwum. Sorki, ze zaśmiecam ten temat. To już ostatni post w tym temacie nie na temat :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja już kupiłam w środę wieczorem, ale wtedy tylko zainstalowałam i teraz idę grać :D .
|
ucchhhh!!!!!!.... chol***eee...
mam dośc!!!!! ja chcę simsy nż!!!!!aaa..... ja chcę zeby w mdiamarkcie Gdańskim byłyy..... ;( ;( :( Edit: niech zdaży się cudd... |
Cytat:
|
mam pytanie, dlaczego ludzie mówią, że w Wawie już są, a w największym Empiku w mieście podobno jeszcze ich nie widać? ;|
edit: już mam kupione i idę zara grać *___* |
W Empiku juz sa simy :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja bende mial nż w sobotke (chyba) nie moge sie doczekac ;P xP :D :D
|
A ja będę miała już jutro (jeżeli nie wykupią)...
|
Bede miał Jutro albo w sobote!!!! Wiecie jak sie ciesze!?
|
a ja naprawdopodobniej w weekend... tylko musze znalesc forse ;p
|
a ja juz mam... ale dziś już nie mogę włączyć, bo trzeba spać :P Ale jutro na pewno sobie poram jak za dawne czasy *__* Och, ach... i pokaże też focie :]
|
Cytat:
|
Berata mam pytanie. Bo w zdjęciach napisałaś że zaprosili twoją simkę na kolacje. Można tak? Jak to jest??
|
Cytat:
|
Od ilu lat jest TS2:NŻ?
|
od 12 chyba ;P
|
Cytat:
|
Który dodatek wam się bardziej podoba NŻczyNSnapewno nż hihi:P
Ja choć nie mam nż to i tak uważam że jest lepsze niz ns hihihihihihihi |
ee
Cytat:
to ja idę się zabić wszystcy mają tylko nie ja bo starzy nie chcą jechac do łodzi czy warszawy a u mnie w zadupiastych skierkach nie ma ;( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeeezzuuu... To nie jest temat po to żeby sie żalić że nie macie gry !! Nikt wam nie będzie współczuć! Litlle Bloosom nie wszyscy mają bo ja nie mam :P I jakoś nie idę się zabić... :P
|
Hę tylko , że ludzi z wielkich mist rozpieszczają a warszawa to już kurde w ogóle króluje :x
|
Ludzie co sie zalicie, nikt wam tu nie pomoze. Co my tu nie prowadzimy polskiego czerwonego krzyza. a tymi glupimi gadkami pt."Jezu ja jeszcze niemam" to zasmiecacie piekne forum. Zamias tak truc dupe to zbierac puszki i sprzedawac. A kase na simsy. A nie marudzice ze rodzice wam nie chca kupic. CZy to tak trudno pozbierac troche odpadkow i sprzedac???MOgliscie latem zbierac truskawki, maliny czy inne owocy. A moze wy sie boicie pracy ??
|
Mam pytanie do tych którzy mają już grę. Czy na ostatniej okładce instrukcji jest reklama kolejnego dodatku? ( jakiego? )
|
Cytat:
EDIT:Agato tak na ostatniej stronie jest reklama dodatku następnego podobno jest o biznesie |
Ja byłam dzisiaj w Makro, ale niestety jeszcze nie mają :( Dlatego mam pytanie, po ile NŻ jest w Empiku?? Bo nie wiem czy opłaca mi się jechać do Meda Marktu, jeśli różnica w cenie jest nieznaczna.
ps. w MM są po 69zl, prawda?? |
W empiku są chyba po 79, więc jest 10zł różnicy. Niestety ja i tak muszę kupić w Empiku, bo do najbliższego MM mam jakieś 120km :( A może ktoś wie po ile jest w Tesco Auchan lub Carrefour?
|
Czemu nikt nie powie mi czy w Zakopanym jest nż a jeśli jest to gdzie muszę to wiedzieć do jutra prosze odpoweidcie plisss!!!!!
|
WRESZCIE!!! Mam noce zycie tato mi kupił jak byłam w szkole ale sie ciesze!!!!!!!!!
|
ja sie rozpłacze co się okazało dopiero dzis o 14 mi wysłali i moga dojs dopiero w pon. bo w sobote do 14 Jak myslicie są szanse ze bede miec jutro bo przez to tracze poczócie humoru bo jak w pon to znowu musze czekac do piatku az zagram;(
|
Cytat:
Mi mama tez kupiła..ale musze czekać do jutra aż wróci XD bo wyjechała i kupiła mi tam gdzie jest ^__^ Ale i tak się cieszę ^____^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Może nikt nie chce odpowiedziec dlatego że nie wie? --'
Jak chcesz tak bardzo simsy to pojedź i zobacz .__. |
Cytat:
|
A ktos zna odpowiedz na moje pytanie czy są szanse ze dostane jutro simsy?
|
Cytat:
|
Jeśli naprawdę tak bardzo byś chciała te simsy to bys pojecała na marne...
Już jutro ^____^ Jak tylko zainstaluję to dam zdjątka ^___^ |
Cytat:
|
Ehh byłam napalona, że dzisiaj będe miała, ale nie wypaliło. Jak wszystko pójdzie good to jutro w Elblągu kupie albo w Carrefurze lub empiku bo w wobisie bewnie będzie znowu kosztować 89 zyków:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
poszukaj na stronach empiku, mm, carrefour... LOL |
Cytat:
|
Mam pytanko. Jak zadzwoni po swatke i przyjdzie to jakiej opcji mam uzyc zeby faceta mi znalazła??
|
Chyba 'Zaproś na randkę w ciemno' :P
|
Bardzo bardzo bym chciała się dowiedzieć czy swatka jest dobra czy komuś udało się zdobyć miłość z facetem/kobietą od swatki????
|
Cytat:
Cytat:
|
ktos zna odpowiedz na moj problem?;(
|
Ehh... Dziś był zwariowany dzień. Zaraz po szkole pojechałem do KAtowickiego Empiku i nakręciliśmy z kolegą reportaż z premiery. Muszę go jeszcze tylko "odpicować" i... planowałem go wysłac na stronkę www.simpassion.pl W każdym razie potem pojechałem na tenisa i po tenisie kupiłem sobie TS:NŻ. Potem dopiero przypomniałem sobie, że moje The Sims2 ma wujek i nie bedę mógł zainstalować nowego dodatku! No ale pojechałem do kolezanki i pożyczyłem. Zaraz zainstaluję!
|
Znacie moze linka do tego programy SimsCleaner?? czy jakos tak?? pisac na WP pliskkkkaaa!!!
|
Mam już Nocne życie :D Wczoraj nie poszłam do szkoły, bo jestem chora (przeziębiłam się :P ) Po południu musiałam jechać do lekarza, chciałam potem pojechać do Tesco po Simsy, ale mama mi nie pozwoliła, no to ja już taka zawiedziona trochę, ale nic. Przyjechałam do domu i patrze o której są autobusy do Tesco, bo mama powiedziała, że jak odrobię lekcje to pojedzie mi po NŻ. Moja mama wróciła ok 20:30, od razu zainstalowałam NŻ i włączyłam grę :D Jak narazie jest super :)
Ps. Ide grać :P |
Ja w NŻ zrobiłam simkę Żanetę i od swatki dostałam cud facia z któym Żaneta obecnie jest w ciązy i małżeństwie
|
Cytat:
|
A ja jeszcze NŻ nie mam, dopirka dzisiaj się zorientowałam że już są :D
Kochane forum the sims.... B) Zaraz jadę do Media Markt < |
Cytat:
|
A wiecie może ile na ok. kosztuje NŻ???
Pliska - muszę znać szyyyyybko bo zaraz jadę kupić i nie wiem ile kasy wziąść :wacko: |
Cytat:
|
Zabije...
A więc wczoraj gdy załamana wróciłam z wycieczki bo nie zajechaliśmy na żarcie do carrefurra to moi rodzice zaczeli mnie pocieszać, że jutro pojedziemy po nie. A dzisiaj rano się budze i mówią, że maja niespodzianke. Okazuje się, że wieczorem tata pojechał specjalnie po simsy dla mnie:) Gdy po sprzątaniu świata przyszłam do domu z klasyczną orginalną dwójką od kolegi okazuje się, że nie ma kodu seryjnego. Dzwonie, to mi podaje. Zadowolona siadam do pudełka (kompa) i co? Blędny kod seryjny ;( Teraz musze czekac aż wróci z elblaga i mi poda dobry chociaż i tak będzie zamieszanie bo on pojechal po nż i będą mu potrzebne ;( :1smutny:
|
Gdzie można dostać "Elektopląs"? Bo ja jakoś kupiłam a potem sprzedałam i zapomniałam z kąd go wzięłam :D
|
A wie...
...ktoś ile NŻ kosztuje we Wrocławskich Hipermarketach: Tesco, Carrefour lub w empiku (byle we Wrocku!)?
|
Cytat:
|
Tego zdjęcia chyba jeszcze nie było albo ja poprostu jestem ślepa. http://www.simsy.net/galeria/nightlife/81.jpg teraz tym bardziej chce The Sims 2 Nocne Życie. |
a jednak simsy dopiero w pon dostane;( znowu pewnie tydzien czekania na granie bo nauczyciele zrobią pewnie jakies kartkówy;(
|
Cytat:
|
Dzis moja simka robila bara bara z chlopakiem :D w samochodzie
|
Mam mam mam je!
Już od wczoraj ale zapłaciłem chyba najwięcej z was: 89zł. i to w normalnym sklepie nocne życie jest cool |
Szczeże mówiąc to nie jestem zachwycona tym dodatkiem jak na studiach :con: .
|
Cytat:
Ja będę miała jutro... A przynajmniej taką mam nadzieję : P |
Ja bede mieć NŻ w poniedziałek :D
|
Cieszą się razem z wami ja mam, ale się nie ciesze bo nie mogę zainstalować Patrz: Problem z instalacją. :1smutny:
|
Cytat:
|
http://img83.imageshack.us/img83/8436/ser7pd.jpg
Ejj, co to za aspiracja? Ten tost? Ja z nowych, przy tworzeniu sima mam tylko Poszukiwacza Przyjemności O_o |
To jest źle wykonane zadanie :D
Bo jest maszynka do zmieniania aspiracji i troche nie wyszło :D |
Bo to jest tak, że jak używasz maszyny do zmiany aspiracji i nie masz ospowiedniego nastroju... czyli minimalnie złotego... to dostajesz tą "dziwną" aspiracje i Twój sim marzy tylko o tostach :P:P:P:P:)
EDIT: I ktoś mnie ubiegł... hehe... :P ale bu... :] A ja nie mogę spotkać ani jednego przeklętego wampira... widziałam raz, ale heh... zwiał mi... a chce zostać wapirem przez ugryzienie, a nie... przez kod... i nie wiem gdzie szukać tych wampirów... jeźdze do kasyna, ale bu... nie widać ich :/ |
Ja będe mieć dopiero 10 października!:(:(
|
ile miejsca zajmuja?? bo mam wolnego 4,08 giga....
|
spokojnie powinny wejść
|
Cytat:
|
ja mam na 1 kompie 20,5 gb wolnego miejsca z 149gb, a na drugim 29,8gb z 55,8gb więc raczej będzie chodzić:) ale nie wiem ile ram;( czy jak to sie nazywa
|
Cytat:
|
A ja prawdopodobnie pod koniec tygodnia będę miała Nocne Życie B-) Ale amerykańskie, ciocia mi jednak przyśle, bo tam mają tanie i jak ciepłe bułki sprzedają :D Hmmm.. mam nadzieję, że jak zmienię w rejestrze na język polski, to będą mi dobrze chodzić z poprzednimi polskimi simami :?
|
Ja też je mam ! Są EXTRA ! SUPER ! COOL ! BAJECZNE ! Już wczoraj byłam o 10 rano w media markt ( bo o 10 otiwrają ) . I zapłaciłąm tylko 69.90 zł ! ( to było w Gdańskim media markt ) I dostałam 2 plakaty NŻ ( balonów już nie mieli ) . Mój wójek załatwi mi przez pośrednictwem mojej cioci simowe gadżety ( bo poracuje w media markt ).
Pozdrawiam ! |
Nnno, nareszcie je mam :> Zaraz włączę i dam zdjęcia ]:->
|
A ja jeszcze nie mam ;(
Ale chyba będę mieć za tydzień, w niedzielę!!! :D JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!!! :D |
JUŻ MAM!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie jak sie ciesze!!!! Właśnie dopiero wróciłem z Media Markt (69zł) Instaluję - 34% |
MAM i dzialaja :D:D:D:D:D
|
A ja mam pytanko. Czy jak się jedzie do miasta to gra się długo ładuje? Gdzieś tyle ile do tych zwykłych sklepów?
|
e, mi w każdym razie długo się ładuje, bo najpierw ładuje przedmieście, a potem klub/restaurację/kręgielnię itp.. ale można tego uniknąć wprowadzając simy na przedmieście, wtedy ładuje się tylko sam lokal ;p
|
MAM JUZ simsy ale cos jest z tym kodem help! pomocy ja sie rozpłacze;(
|
Może źle wpisałaś kod? Tzn. już ktoś miał taki prblem, zamiast Ź wpisał Z, czy coś podobnego ;)
|
wpisuje te z i nic jak by ktos mógł mi wysłac ten głupi kod seryjny;(
|
prosze pomóżcie mi
|
my ci nie pomożemy sama musisz wpisywać kod seryjny aż do skutku i wyłapać powód błędu
|
WYMIEniam te z z krechą na z i nic ;( plosie niech ktos mi wysle dobry numer seryjny bo jeszcze troche i dzis nie zagram;(
|
E... Już nic.... Miałam podać kod seryjny, ale... Bla,bla, bla...
:):) Gra jest fajna :) |
Kod !Miśki! mi wszedł i gra mi sie teraz ładuje ale jak mogli podać zły kod
|
Cytat:
|
Pytanka :
1.Czy bedą operacje plastyczne??(NS nie mam :( ) 2.Czy motherlode dziala?? 3.Ile jest aut i jakie są kolory?? 4.Jakies specjalne obiekty?? 5.Ile dają za pracę DJ'a??:) |
2. motherlode działa ;]
3. aut jest pięć (?) rodzajów w naprawdę rozmaitych kolorach, których jest naprawdę wiele :> |
Może ktoświe na te dalsze pytania bo tesz jestem ciekawa ???? I czekam tak samo jak Darkviolet :D na to Odpowiedzcie plis B) B)
P.S Jak macie bo dużo osób jusz ma dajcie jeszcze wiecej zdjęci Nż chętnie je oglądam:P |
Cytat:
|
Czy u was też są latające torebki i samo sie szyje na drutach?? Zaraz dam zdjęcia w fotkach
|
hhmmmmmmmm..........tylko ta starsza babka co wszystkich leje może robić na drutach i ma torebke czyli to ona jeste niewidzialna może coś skasowałaś że jej nie ma??
|
Ale zobacz moje fotki torebka lata niziutko i do góry nogami a jak ją przywrócić??
|
Ja mam pare pytań a ńż kupię w niedziele (WRESZCIE)
1.Czy taki stolik jaki jest w restauracjach(z obrusem)można kupić do domu 2.Czy są nowe makijaże 3.Ile jest dywanów 4.Czy wszystkie samochody mają takie same kolory No to tyle pytań mam nadzieję że odpowiecie na nie szybko :):):):):):):):):):) |
1.Tak
2.Nie 3.---------- 4.Każdy samochód ma kilka kolorów ale nie mają tych samych |
Cytat:
2. nie zauwazylam, ale to nie znaczy ze nie ma 3. 5 czy 6 4. nie. |
Jak PrzywrÓciĆ Panne StanisŁawe!!!!!!!!!!
|
A co z nią nie tak?
|
...
Hey! A może ktoś wie ile kosztuje gra w hipermarkecie TESCO? Akurat wybieram się do Olsztyna i ... chciałem się spytać (może ktoś wie) ile muszę Kaski przygotować :D
|
Cytat:
Na górze masz taką piękną opcję 'przeszukaj temat' ;) |
Powiedzcie mi że sie myle, ale na okładce nocnego życia pisze że firma wyjdzie dopiero zimą 2006 ?
Cosik chyba za długo czeka |
A ja się tak łudzę że wyjdzie w lutym 2006...
|
Mam nadzieję, że chodzi im o styczeń-luty... choć to trochę głupie ;p
|
Hurrah! Nareszcie mam Nocne Życie :D I to polsku :D Po szkółce zainstaluję :P
|
Mam nadzieje że w lutym bo nie muśiałam bym bulić forsy z mojego portwela bo mam urodziny w lutym:):):):)
|
nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie, ale dobra... jest już patch na głos w karaoke . można go pobrać ze strony http://shaklin.sh.funpic.org/modules...wcat.php?cid=9
nazywa się karaoke fix. polecam bo simowie naprawdę zabawnie śpiewają :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
taka ciekawostka
Zazwyczaj jestem dość upie.... tzn. mecząca. Nie mieściło mi się w głowie że oryginalna gra z błędem w kodzie jest sprzedawana bez żadnej wzmianki na opakowaniu badź w książeczce o tym że nalezy wpisać "z" dowiedziałam się z forum. Jednak obawiałam się że może coś nie tak z tą grą bo ten kod dość dziwnie wygladał.Napisałam więc do Centrum Pomocy Technicznej
Electronic Arts Polska. Oto odpowiedź może i dość krótka ale zwięzła i w dodatku nadeszła tego samego dnia:) Witam Nie mozna mowic tutaj o bledzie drukarskim. Jest to po prostu kwestia czcionki, jakiej uzyto przy drukowaniu kluczy. W niektorych czcionkach litera "z" jest przekreslona w srodku, tak samo jak np litera "o". W krajach zachodnich jednakze nie obowiazuja polskie znaki typu ż, ź, ó, ć, ś, tak wiec wszelkie te przekreslenia nie maja tam najmniejszego znaczenia. A jako ze klucze drukowane byly na zachodzie, nikomu tam nawet do glowy nie przyszlo, ze w naszym kraju moga byc one mylnie odczytane. Swoją drogą byłoby miło gdyby troszke o nas podbali - Polska to wielki fanclub simsów :D |
Teraz ja się wkurze wszystko jest ok tylko kod seryjny nie wchodzi może mi ktoś podać go na PM może nie wiem co jest ;( ;(
|
|
według mnie dodatek Nocne życie jest świetny i ciekawy :P :P (o niebo ciekawszy od Na studiach). Podobno następny ma się nazywać życie biznesu czy coś takiego. Wiecie coś na ten temat??
|
Cytat:
Zapraszam tutaj... :D |
yyyy...Rendy każda płytka ma inny kod seryjny.
|
Ehh... Muszę się tutaj wyrzyć mimo wszystko :P Mogli zrobić coś z tą czcionką... Jak ja się zdenerwowałem kiedy od nie wchodził... Miałem tak ze Zwierzakami... I nie chciałbym tego powtarzać... No, ale ja jak zawsze (:P) zachowałem trzeźwy umysł :P I się domyśliłem :P
|
Wiem, ze pewnie tutaj dużo osób o to pytało, ale ja mam mało czasu a musze się szybko zoriętowac... Ile ten dodatek kosztuje?? Tak mniej więcej?
|
Cytat:
Z poważaniem, fanka_dory_liisy |
Hejka Wam !
Właśnie zamierzam sobie kupić The sims 2 Noce życie..ale zastanawiam się cały czas czy się opłaca!? Wiadomo zawsze znajdą się jakieś wady....w końcu nic nie jest idealne! i takie mam pytanka: Ile ten dodatek kosztuje?! Czy będą mogli jeździć autami ?! i my będziemy kierować?czy co? bo tego za bardzo nie rozumiem!? czy będą musiałby być zainstalowane The sims Na studiach? Co jeszcze ciekawego możecie mi napisać? PoZdRaWiAM Aha słyszałam,ze nie będą działaś dodtaki ,kóre sie ściągnie z netu(nie wszystkie) jeśli tak to Bardzo GŁUPIO!a skąd będziemy wiedzieć ,które będą działać itd. |
Jak możesz takie głupoty pisać że to się opłaca lub nie ?! poprostu chcez pograć i dobrze się pobawić to kup dodatek W CENIE 79.90! jeśli ci szkoda kasy to nie kupuj... mi osobiście dodatek się podoba ponieważ ma dużo innowacji, ale całość jakościowo nie odbiega od poprzedniego dodatku... na resztę pytań poszukaj sobie odpowiedzi bo jest ich pełno
|
Cytat:
Dzięki za informacje! i nie musisz się od razu złościć na mnie ! nie nawiedze tego i to bez powodu! a nie będę szukała odpowiedzi zpośród tylu stron..nie chchcesz to nie odpowiadaj..może znajdzie się ktoś milszy i mi na nie odpowie Pozdrowienia :) :P :* |
Cytat:
Pozdrawiam, fanka_dory_liisy (zwana także Kasimirką) |
Cytat:
No więc tak samochodami my kierujemy i jeździmy nimi do pracy odwozimy dzieci do szkoły i jeździmy na parcele publiczne. Dodane są wreszcie dywany, wampiry. Nie trzeba miec the sims 2 ns |
Cytat:
Sim sam rusza pojazdem. Bez niczyjej pomocy. |
Cytat:
|
Sim Zmarł co teraZ?
Czesc mam pytanie ... umarł mi jeden sim i w okienku gdzie sa pragnienia u innego sima pojawia sie uzdrowienie sima który zmarł i jest napsiane ze trzeba to zrobic za pomoca wskrzeszacza czy jakos tak ... o co w tym chodzi ?
|
Wskrzeszeniomat, musisz dojść so pewnego szczebla kariery jako Okultysta (kariera paranormalna), i kupujesz to urządzenie (nagrody zawodowe) Wzywasz śmierć, płacisz jej i w zależności od tego ile zapłacisz, żyjesz dalej albo jesteś zombie... ^^
|
Thx
Dzieki wielkie :)
|
pytanie: czy ktos wie gdzie mozna znalezc w trybie kupowania te eee powiedzmy mate do jogi (stoliczek)??
TU JEST FOTKA! to cos jest w sklepie druga skora, jak sie kliknie jest opcja joga... |
Cytat:
|
Cytat:
|
pytanie
ja jestem początkującą jesli chodzi o TH NŻ, nawet ich jeszcze nie kupilam, dlatego tez mam pytanie bo nigdzie tutaj nie znalazlam jakiegos bardziej konkretnego opisu całego dodatku dlatego tez moje pytanie brzmi:
czy spawdziło sie to że będąc na własnej parceli (no w swoim domu) widac inne sąsiednie domy? i czy nastolatki moga jeżdzic do centrum i czy mogą stać sie wampirami? ekhm opcja SZUKAJ bynajmniej u mnie nie działa juz od dawna.... a nie mam czasu czytac te prawie sto stron....z gory dzieki za odpowiedz ; ] |
Cytat:
Nastolatki chyba mogą stać się wampirami (ja zrobiłam to za pomocą kodu, ale przez ugryzienie chyba też się da) :P a co o centrum to nie wiem, nie sprawdzałam :P I wcale nie trzeba było czytać wszystkich stron, tylko kilka ostatnich, bo cały czas ktoś pyta się i te rzeczy :P |
Cytat:
przeraszam ze pytam ale jakiego kodu trzeba uzyc by stac sie wampirem? wpisalem "boolProptestingCheatsEnabled true " i nie było takiej opcji czy jest jakis inny kod? |
Też chciałabym to wiedzieć... W temacie o wampirach był podany jakis kod, ale albo on u mnie nie działa, albo nie umiem z niego korzystać :con:
|
Cytat:
boolProp testingCheatsEnabled true. wciska sie z shiftem na sima, jak na poczatku nie bedzie tej opcji, wciska sie 'wiecej' i powinno byc 'make vampire'. jak nie dziala to nie wiem co sie stalo;d |
Cytat:
|
Siema siema. Też jestem tu nowy. Mam wszystkie dodatki do Sims 2 (orginalne :D ). Jeśli chodzi o Nocne życie - spodobało mi się nie ukrywam. Podoba mi się bardzo, że się jeździ samochodem, i to własnym!
|
Masz racje samochody sa bardzo uzyteczne. Mi bardzo podoba sie przedmiescie. Jak jeszcze nie mialam gry myslalam ze ta nowa dzielnica bedzie skladala sie z 5 - 6 parceli. Troche mnie zaskoczylo (oczywiscie pozytywnie) ze tyle parceli umieszczono. I jeszcze jedna fajna rzecz: randki:P
|
NŻ Mam Od Premiery I GraŁem Tylko 3 Razy !!! To Jest Beznadziejny Dodatek
|
Still -> Ten dodatek ma prawo ci się nie podobać.
Lecz może popatrz na funkcjonalność: - Nawet jak jesteś spóźniony do pracy to możesz jeszcze tam dojechać. - Twoje potomstwo nie jeździ już z innymi dziećmi autobusem i dzięki temu jego odporność zwiększa się - Dzięki randką poznajesz swoją partnerke/a i zwiększasz poziom adremaliny - Twój sim może spokojnie zjeść na mieście coś porządnego - Swatka może zmienić życie simowi przez kontakt z jego wymarzoną partnerką/ę - Jeśli ci sie nudzi jedziesz do miasta i bawisz się na dyskotece : twój sim nawet gdy nie ma odpowiedniego wyposarzenia w domu (automatu do gier, telewizji, komputera) może za DARMO się pobawić i to dobrze... |
A ja dla tych co nie maja jeszcze The sims 2 : Nocne Życie.
Lookne zdjęcia okładki: Przód i tył: http://img509.imageshack.us/img509/3886/obraz3487io.jpg Środek: http://img509.imageshack.us/img509/6568/obraz3496jz.jpg Pozdrawiam Caro94 ( Caro'tka ) |
Auto.
Tey ludzie... jaka jestem ciemna :((w końcu blondynka) jak kupic auto?:( :( :wacko:
|
Wchodzisz...
...w tryb kupowania / różne i tam jest obrazek samochodu. Resztę chyba już wiesz?
|
Dzięki wielkie :* Muuuuuuah :* ;) :D
|
o jezusicku. mógłby mi ktoś podac link do tej 'najnowszej' łatki, którą instaluje się bodajźe po zainstalwaniu nż?
|
Cytat:
|
czy mozna sciągnąć z internetu dosatki czy trzeba kupić?: :con:
|
...
czy mozna sciągnąć z internetu dosatki czy trzeba kupić?: :con:
|
wczoraj pierwszy raz grałam w NŻ i właśnie nie wiedziałam o co chodzi z tym że kręci niektórych wampirzystość hehehe, ale teraz już wiem niezły motyw, a gra ogólnie mi się podoba!to pierwasz część z simsów jaką sobie kupiłam (nawet za własną uzbieraną kasę):) i nie żałuje!! :):) :P
|
Odp: Wszystko o The Sims 2 : Nocne Życie. Pisz tu!
The Sims 2 : Nocne Życie jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
|
Odp: ...
Cytat:
Ściąganie jest .N.I.E.L.E.G.A.L.N.E.!!!! |
Forgotten, a kiedy zamawiałeś? Ja zamawiałam 27 lipca. Do TERAZ nie doszło, w skrzynce same rachunki i kartki z wakacji od rodziny i przyjaciół.
______________________ Żeby nie nabijać: Dodatek jest super! Nowa aspiracja, samochody, wampiry i obiekty! Cudownie :) Wszystko to co lubię xD |
ja gralam w nocne zycie i mi sie ten dodatek podobqal na poczatku ale polaczenie zwierzakow i nocnegorzycia jest tez fajne
|
Dobra, to już nieaktualne. Kiedy to napisałam to przyszedł facet z poczty z paczką :)
|
O! Nie pisałam jeszcze w tym temacie, powiemco mi się podoba:
Fryzury- ciekawe, szczególnie u mężczyzn. Ubrania- super, kolorowe i ładne Obiekty- Suuuuuuuuuuuuuuuupcio! Okulary- nie przypadły mi do gustu Możliwości- Najciekawsze z tego wszystkiego. To jeden z najlepszych dodatków do TS2. |
nom, dodatek jest fajny.:)
|
ja mam double deluxe i miałem to w zestawie
FAJNE są samochodyhttp://forum.thesims.pl/images/smilies/smile.gif |
Dodatek fajny,myślałam,że tylko dyskoteki i nic więcej,a tu ciekawe fryzury,ubrania,interakcje.Możliwość flirtowania przed stołem.Wampiry ..Dodatek najlepszy moim zdaniem.
|
hej, jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tego dodatku razem z na studiach, wersja podstawowa i moda z h&m to zajrzyjcie tu; http://allegro.pl/item660743774_the_...ch_modahm.html
|
Z całej gry uwielbiam:
Nowe interakcje, fryzury, aspiracje, obiekty, cygańską swatkę, ZADECKA, samochody. |
nie wiem czy ktoś już to napisał bo nie będę raczej czytalą 94 stron ale chciałam powiezieć a raczej napisać ze bedzie można być wampirem
|
@up: Ten dodatek jest na rynku od kilku lat i jeżeli ktoś go posiada to nie wiem jakim cudem mógł by o tym nie wiedzieć.
A co do tematu to uwielbiam opcję posiadania aut i restauracje ;) |
No właśnie: auta,restauracje i randki :3
|
I przedmieścia ;)
|
Ej w thesims2 nocne życie przyłazi cyganska swatka kupilam od niej dwa eliksiry miłosny i na likantropine jak mam wypic tego na likantropine???
|
Trzeba być wilkołakiem, bo jaki jest sens picia tego bez powodów? I to leczy z wilkołactwa.
|
Bardzo mi się podoba to że simowie mogą sobie się nie podobać. Uwielbiam budkę fotograficzną.
|
Owszem, chemia jest fajna. Jednakże już gorzej jest, jak Simowie nie czują chemii do siebie, a chciałoby się ich zeswatać. Czasem miałam rodziny, gdzie dla psikusa robiłam tak, że odrzucało ich od siebie.
|
Witam, planuję zakup różnych edycji Simsów 2 i wydaje mi się, że znalazłem coś w okazyjnej cenie (?) Na początek chce kupić Nocne Życie http://alegratka.pl/ogloszenie/the-s...257fc62bab5418 i teraz pytanie, czy warto? Jakie za i przeciw byście przedstawili? Tak oczywiście w dużym uproszczeniu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:29. |