![]() |
albo jestem ciemna do kwadratu(chyba;p)albo nie wiem co...jak dziecie moga zdobywac skladniki? bo moje dziecko potrafi tylko robic "goraca stope".
wiecie moze jak zaczarowac tego krasnoludka? |
Ja od wczoraj mam abrakadabrę i też poznaję dopiero tą grę. Niestety nie wiem jak dzieci mogą zdobywać składniki. Nie mogą kupować u cyganów? Jeszcze nie grałam z dziećmi, więc nie wiem. Muszę przyznać że zdziwił mnie twój post.
|
no wlasnie nie moga.....jak podchodze to pisze ze tylko dla doroslych albo ze nic nie mozna zrobic:(
|
ja dzieciekm umiem zdobyc 1 składnik :/ only
|
napiszesz nam jaki???? B)
|
Jaki?
To może niech dorosły wrzuci składniki do kotła a dziecko zrobi miksture? :lol: |
ja tez nie wiem :) cornyprosimy powiedz :D
|
Ja wiem tylko jak zdobyć proszek chochlików:
w nocy na podwódrku dzieciak bawi się tym rózowym pudełkiem ;] I pyłek jest. Ale co do tych muchomorów to pojęcia nie mam. |
Ooo dobrze Etna że powiedziałaś, nie wiedziałam że tak można ten pył zdobyć.
Wiem narazie że łzy smoka można dostać... od własnego smoka (ale odkrycie hyhy), wystarczy go łaskotać. |
tak lzy...(alsnie odkrylam)i luski jak sie go "wyczesuj" czyli mamy wszystko oprocz muchomorow...jak zdobyc muchomory?
|
Muchomory zdobywa się najprościej: dzieciak musi usiąśćna krześle w kształci grzyba i wtedy na działce pojawiają się muchomory. Trzeba je tylko zebrać. A jak zdobyć dla dorosłego składnik czosnek? A jak nauczyć Simów magicznych umiejętności np. STRASZENIE, LEWITACJA,WYKONYWANIE MAGICZNYCH SZTUCZEK, ELEKTRYCZNA DŁOŃ, TELEPORTACJA, WYGASZANIE OGNIA? HEJ, w instrukcji pisze, że w domu wyrastają magiczne objekty (magiczna fasola, ogromne kwiaty, sękate korzenie i magiczne kryształy) Jak je zdobyć? POMOCY!
|
Co do czosnku: musisz wymienić się z wampirzycą, ona chyba się wymieni tym czosnkiem za pszczeli wosk czy cuś =P.
A mnie przed chwilą oświeciło, że rodzice mogą dziecku kupić, np. muchomory, wkładaja je do tej komódki, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, potem dziaciak je stamtąd bierze i gotowe =D. |
Cytat:
|
Cytat:
|
moje dziecko uzylo zkalecia doroslosc w minute i nie da sie go juz odmienic? wiecie cos o tym? bo taki brzydki prosiak mi wyszedl....ze zwierzakiem tez....szkoda jesli nie mozna:(
|
Ja dopiero co kupiłam simsy A. i nie mogę się doczekać kiedy je otworze. Jak durzo jest tych czarów czy wszystkie to są te co są zamiesz czone w recenzji???
|
Cytat:
|
Tę komodę możesz ściągnąć z oficjalnej strony www.thesims.com jeśli jesteś zarejestrowana ;) ;)
|
Co trzeba zrobic żeby robic jakies zadania i mieć umiejstnosc strasznie, teleportacji, wygaszania ognia itp.?????
Pizzzzzzz niech ktos powie !!!!!!!!!!!!! |
Ja nie jestem zajerestrowana (niestety nie stać mnie na oryginalne części :( ) i nie mogę jej ściągnąć. Czy jeśli ktoś jest, to mógłby przysłać mi ją e-mailem: [email protected] ? Pissssss!
|
tak to by każdy kurde chciał. Lepej kup sobie oryginały i sie zarejestruj.
|
Gdybym miała możliwość to bym kupiła (a bardzo chce), tylko są takie osoby na tym świecie które nie mają mozliwości zakupu produktu "niezbędnogo do przeżycia"! I ja niestety do takich ludzi należę. Więc proszę, ten kto ma dobrą wolę, niech mi to prześle! Sprawi mi to ogromną przyjemność!
|
Takie są skutki :( niestety...
|
Cytat:
|
Czy moglibyście powtórzyć co zrobic, aby SimDziecko miało muchomory?...
|
A nie możesz przeczytać wcześniejszych postów z tego tematu? <_<
|
Ja to jush chyba przez to forum wiem wiecej co robic w abrakadabrze niz niektorzy ktorzy maja ten dodatek(ja jeszcze nie mam)
Jestem wiec DOBRZE przygotowana :lol::lol::lol: ale_owca: wystarczy usiasc na krzesle-grzybie i muchomory rosna PS. Dobrze pamietam??? |
skad moge zdobyc smoka??
|
A wiec doswiadczony gracz gry ktorej nie ma odpowiada:
Gusiaa o ile nie poplatalam informacji to wydaje mi sie ze u tej jakiejstam Wampirzycy (ale moge sie mylic bo nie zabardzo pamietam :P ) |
Mozliwe...sproboj zdobyc magimony moze sie powiedzie ;)
|
Musisz kliknąć na wampirzycę, a nie na wózek; i mieć 49 magimonów ;)
|
a jak moge zdobyc magimony?? :D
|
A wiec aby zdobyc magimony musisz wziac udzial w pojedynku lub wystepie (o ile sie nie myle a mylic sie moge) :D
|
Dokładnie ;)
|
Cytat:
PS.Jeszcze jakies pytania???(spodobalo mi sie pomaganie :lol:) |
W żadnym dodatku nie zadbali o dzieci.
|
ej kurde siedze całe dnie na tym krzesle tym dzieckiem i nic:)
|
Wiesz co ewcikp ja tez nie mam tej gry a wydaje mi sie ze jestem doswiadczonym graczem juz jak bym grala.Tez jestem przygotowana.Musze dzielic twoj los.Ake ja juz nie dlugo bede miala aty??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi nigdy jeszcze nie wyrosły za pierwszym razem jak usiadłem, zawsze musze z 30 razy
|
Dobnra nie wazne odkryłam wszystkie zaklecia i krystały u dzieci i u dorosłych:P
|
To Cornelia podziel się jak je zdobyłaś i pomóż innym graczom.
Jutro lece po gierke!!!!juhuuuuu |
A JAK DZIECKO MA ZDOBYĆ MUCHOMORY SIEDZIAŁO NA TYM GRZYBKU I NIC A CZY TO MA BYC TAKI BIAŁY GRZYBEK Z TRYBU KUPOWANIA??CZY MOŻE TAKI MAGICZNY CO WYRASTA JAK FASOLA?????
--------- prosze pomóżcie jak MA ZDOBYĆ MOJE DZIECKO TE GŁUPIE MUCHOMORY MAM JUŻ SMOCZE ŁUSKI,ŁZY I PYŁ WRÓŻEK I CO DALEJ???ALBO CZY MOŻNA ZAMIESZKAC W TYM DOMKU 99 KTÓRY ZNAJDUJE SUĘ TAM JAK SIE WSPINA PO FASOLI??? |
Cytat:
2. Nie, nie można tam zamieszkać, bo żadnego domu tam nie ma - jest tylko działka ze śpiącym Willem Wrightem - twórcą TS ;) |
Muchomory -> trzeba ciagle siadac na tym krzeselku z muchomorkiem..Az cos w koncu jakby zabulgocze i wtedy szukasz po dzialce gdzie wyrosly Ci muchomorki.
|
U mnie do tej kobiety która nie jest gwiazdą, fan nie przychodzi.I wten sposób nie
mam róż! :( Czy da się jakoś inaczej zdobyć róże? :huh: |
Cytat:
W pierwszym przypadku czarne różne i tak się jej do niczego nie przydadzą, bo jest to zaklęcie zwiekszające poziom gwiazdorstwa, a w drugim musisz po prostu trochę popracować nad swoją popularnością ;) Składnik ten możesz oczywiście uzyskać również dzięki jakiemuś przedmiotowi ściągnietemu z neta, ale nie wiem, czy takie rozwiązanie Cię satysfakcjonuje ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:16. |