![]() |
Kto ma tą grę?
i Stałe łącze? |
ja kiedyś miałam tę grę... jest świetna!!! :D
|
ale masz Nadal?
|
no...... niestety nie :(
|
Ja mam tą gre...ale czy ten temat jest az tak wazny,aby był przyklejony ??? :/
|
ja mam stale lącze... gierki nie posiadam.... co to zaz gra?
|
Chodzi mi gre przez internet, byśmy mogli pograć na jednym serwerze! :) :)
|
Miki, wiem że ten post jest spóźniony, ale ja chyba będę niedługo mieć (muszę tylko ją pożyczyć od moich sióstr ciotecznych) a stałe łącza też mam. Myślę że moglibyśmy się kiedyś umówić na grę w necie. Grałam w tą grę i jest naprawdę cool! Po prostu jest na drugim miejscu po The Sims. Grałam w nią na urodzinach u mojego brata ciotecznego. Wtedy przyjechałay moje siostry cioteczne i przywiozły tą grę. Graliśmy w nią dłuugo, ale mojemu bratu ciotecznemu się znudziała i ją usunął. Jak pojadę do moich sióstr ciotecznych to pożyczę od nich Jazzjackrabbit'a ponieważ szaleję za tą grą!
|
Ja ją mam ktos chetny do gry przez neta?
|
Cornelciu, ja myślę że niedługo tą grę będę mieć więc myślę że wtedy możemy się umówić. :)
|
ja mam stale lacze i te gre,ale chyba 2.....zreszta nie pamietam
|
ja jestem bardzo chetna na granie przez net !!!! :D :) :lol: 8) :wink: :twisted:
|
Ja mam to gre i moge se zagrac przez net z wami jak chcecie.
|
Ja tez moge i tez mam 2:D
|
ja tesh i moge grac
|
Ja chętny zawsze :) Tak się składa gram w Jazza z 5 godzin dziennie :) super gra :) Zapraszam na http://jazzjackrabbit.website.pl
I może lepiej abymy modemowcy też zainteresowali się Jazzem.... Serwery mogą zakładać osoby tylko z zewnętrznym adresem IP a modem ma IP(zmienne), większość stałek nie.... Są publiczne serwery ,ale lagi jak cholera :x |
Ja też mam te gre :D zagramy sobie? http://chaosik.xpam.de/gifoland/gif/gg/toast.gif
|
Ja też mam już dawno w nia nie grałam, tak wogule mam skasowana, ale może nagram..., znaczy ja mam jazz jackrabbit2, to w zime się gra, a jak myśli cie nagrać sobie, ale dziś(na99%) będe miała simsy wszystkie części opróćz ŚW i balangi. To nie wiem czy będe miała miejsce na dysku... :wink:
|
Ciesze się, że są chętni. Jakby co najprawdopodobniej znajdziecie mnie na serwerze mojego klanu - PPC. Wprowadźić nowych graczy do JJ2 w Internecie też źle by nie było 8)
|
Wejdźcie na forum PPC:
http://interpc.pl/~patryk/php/ Jest tam dyskusja. Jak chcecie grać napiszcie tam :) |
ja mam ta gra i mam stale loncze :wink:
|
spozniony post ale odnowiony temat :roll: no to kto bedzie grac??
|
:shock: Mam małe pytanko ... w różnych kategoriach ta gra jest podawana jako gra dla najmłodszych ... gracie w gre dla małych dzieci ... :lol: :lol: :lol:
|
A niby co w tym złego? Przecież każdy może grać w to co chce i tobie nic do tego :? :?
|
To fajna gra. Mam stałe łącze ale skasowałem sobie tą gre bo podczas gry na końcu 3 poziomu gra wychodziła do windowsa.
|
To bardzo fajna gra! Mój qmpel ją ma... I mam stałe łącze, ale co z tego, jak u siebie na kompie jej nie mam? ;)
|
:lol: :lol: :lol: gar extra chodx dla dzieci malych czyli dla mnie hihi dopiro 11 lat :-P
|
:D :) Ja miałam kiedyś ale musiałam dać kompa do naprawy i nic w nim nie zostało a nie miałam tej gry na płytce.Moge pożyczyć ją od kolegi.Ale ta gra jest super i jeszcze jak ma się kody to jest jeszcze lepsza normalnie bombowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :D :) :D
|
Sorka ale to ja Miki!
Push miał mi podać hasło bo zapomniałem! Kiedy się umuwimy na granie? |
Jeśli ktoś chce ze mną w ogole zagrać to prosze przed 5 listopadem bo potem juz nie bede mogla zagrac <_<
|
Kiedy się umawiamy Fushma
|
Ja tez moge zagrac mam te gre
|
A może mnie ktoś oświecić i powiedzieć, co to za gra? :P
|
przygodówka chodzisz i skaczesz zabijasz:P
|
Są trzy postacie: Jazz, (jakiś tam kolega) i Loly. Są to....KRÓLIKI ! :D Ale takie odmienione, są wielkości człowieka :P. Terazo grze. Chodzi sie wybraną postacią i tam sie strzela do żólwi, szczorow itp. i tam sie zbiera różne monety diamenty czy coś w tym stylu. Pawlo, podaj tylko linka, na jakiej stronie to sie gra on-line lub wytłumacz mi na PW, co ja mam robić by grać w online. Hmm...zagramy...no...ee...mhm może pojutrze :P ? :)
|
Mój post jest może ciut spóżniony ale czy chce ktoś kody do JazzJackRabbit2???
A co do gry to którego królika lubicie najbardziej bo ja Spazza czy jak on sie tam nazywa! A wy? Powiedzcie! |
Ja lubie Lori ale ona nie ma takich fajnych ruchów jak Jazz :P
No właśnie, ma ktos kody?Ja potrzebuje! |
Kod na latanie: podczas gry naciśnij jjfly i wtedy będziesz mieć wiatraczek z uszu... jeżeli drugi raz wciśniesz ten kod to będziesz mieć deskę latającą (tą fioletową) a jeżeli jeszcze raz to będzie normalnie chodził i przestanie latać!
|
No jazzjack rabbit to dosyć fajna gierka moją ulubioną postaćą jest jazz ma super ruchy
|
Mysia, co to jest "jjfly"? :huh:
|
Do wszystkich fanów JJ2:
Pracuje nad Polskim Centrum JJ2. Mam już domenę serwer itp. Stronę wkrótcę będziecie mogli zobaczyć pod adresem www.jazzjackrabbit2.com |
Hyh, trochę odnowię temat (mam nadzieje, że moge? Nie bijcie...) :D. Moglabym np. być redaktorką tej stronki? A jeśli chodzi o kody, to czy ktoś zna jakiś kod prócz tego latania?
Jeszcze raz sorry...:ph34r: |
je uwarzam ze ta gra jest super
|
ja mam jazz jackrabbit 2 i mam stałke... ale ta gra naprawdę się bardzo szybko nudzi... : /
|
Szczególnie levely bez przeciwników, kręcisz się tylko w kółko i kółko :/... Ale z przeciwnikami jest spoko ;).
|
Sorry, że odkopuje stary temat ale chcę tylko powiedzieć, że Polskie Centrum JJ2 jest już skończone! Możecie je odwiedzić pod adresemhttp://jazzjackrabbit2.com/index.php. Jeżeli strona nie chce wam się otworzyć odświerzcie dane naciskając CTRL + F5 i będzie ok. Otworzyłem również pierwsze Polskie, nie klanowe forum fanów, do którego link znjaduje się na stronie głównej centrum JJ2.
|
Ale mi się w ogóle nie chce otworzyć ;) Nawet z twoimi instrukcjami ;)
|
Cytat:
|
ych... Sorki, że odnawiam temat...sorx -_-. ale mam stałe łącze i Jazz Jackrabitta 2...kto zagra online ze mną? ^^
|
Genialna gra. Miałem chyba z 5 lat jak mój brat zdobył demo. Ach. To były czasy. Potem za jakieś dwa lata zdobyłem pełną. Teraz mam internet, ale gry już nie. :(
|
Cytat:
EDIT:jjgod-moc Boga jjnv-Moc Boga jjguns-broń jjammo-pełny zapas amunicji jjfly-helikopter-powtórne wpisanie-poduszkowiec jjk-umierasz jjshield-osłony,każde kolejne wpisanie to inna osłona jjnext-kolejna plansza jjbird-ptak ochraniajacy Cie jjcoins-kasa[gdy stajemy przy sklepiku i nie mamy kasy to wpisz kilka racy ten kod i już masz!!! jjendimg-powrót do głównego menu. jjmorph-zmienia postać gry[każde kolejne wpisanie sprawia,że staje się on jeszcze czymś innym] Mogą być??!! |
O kurka wodna!!!!Skąd je masz?!Ja mam tylko na latanie,ale nie wiedziałam,że można wpisać dwa razy...Jest cool,JazzJackrabbit jest cool,ale 2 jest najlepsza!!!!!!!
|
Taaa...A teraz Rolly,idź do mamy,bo woła.No a tak to z tej cybermychy co mi kiedyś kupiłaś
|
Ja chcem zagrać!Z kim mogę się umówić na necie?? ^_^ :rolleyes: :D :lol: :P :wub:
|
Ja moge. Teraz już
|
Ja bym mogla, ale dopiero od wrzesnia ;p ;).
|
Ja bym tez mogla zagrac, ale nie mam zainstlowanego, a jak teraz probuje to nie chce pojsc bo mi sie zacina :(
|
O wiem!!...To jest super gra!!.. W szkole na jednym kompie to bylo..Gralam w to..Super...
Ale na swoim kompie tego nie mam... :( |
To po co ja dawałam wam te kody?!
|
Ja też go nie mam na swoim kompie -_- Wogule tej gry nie mam , bo nie wiem gdzie ją kupić <_< Bo w komputerowym nie ma -_- :angry:
Ale jak można grać On-line z kimś?? |
A ogólnie-gra jak Wam się podoba?Ja uważam,że Jazz Jackrabbit jet cool,bo twórcy się wysilili,bo jest mnóstwo poiomów,plansz i w ogóle.Teraz Wy :)
|
Mi sie ta gra podoba, chociarz juz jeje nie mam, ale jest fajna, szczegfolnie dlatego, ze tyle poziomow
|
zawalista gra przeszlam calutka :)
|
Jazz Jack Rabbit i JJR2 - grałam ale w niepełne wersje nad czym kiedyś mocno ubolewałam. Ogólnie gra mi się podobała ale chyba bardziej starsza wersja :D
|
Gra jest spoko.Mam i gre i stałe łącze więc jeśli ktoś by chciał pograć.........mój nr GG 1957296
|
Ja też mam tą gre, mogę pograć, kiedyś nawet należałam do jakiegoś klanu... PPC Prowadził go asmodeus (wypowiadał się tutaj) ^_^
|
Cytat:
|
Ja miałam kiedyś takąpróbkętej gry, ale po czasie znudziła mi się, bo tylko 3 poziomy.. taki królk w śniegu
|
Cytat:
|
nie czytalem iec nie wiam ale czy mozna ja sciagnac z neta bo bym sobie pogral w nia :D
|
Ja
ja mam tą grę i stałe łącze!
|
Stara gra ni troche nudna jak chodzis królikiem ;) no i to jest fajne że pobisz sieke :P
|
Uwazam że to największe główno na całym świecie. ;)
|
Cytat:
|
Ja się z wami nie zgadzam. Gra ... no ... z czasem się robi nudna... ale ... jak chcesz to zagrasz.
|
nudna....w polowie zasypiam...ale najgorsza chyba nie....gorsze bywaja :|
|
mi siębardzo podoba
|
Boze ja uwielbiam ta grę! W "jedynkę" nie grałam, ale JJ2 było pierwszą gra którą dostałam :D. Pamiętam jak się kłóciłam z braciszkiem o to które z nas pogra sobie "w króliczki"... Ech to były czasy...
Ale sentyment mi został i czasem jak nie mam co robić... No co ąłdna kolorowa platformówka a ja przeciez jestem taki amły Guziczek :baby: |
Super gra! Przeszłam całą, ale z kodami. Niestety ich nie pamiętam. A grę nie pamiętam nawet, czy jeszcze działa. :huh:
|
Ja mam tę grę na płytce i bardzo ją lubię. Tylko ostatnio jakoś nie am czasu w nią grać. . . :\
|
Cytat:
jjgod - nieśmiertelność + wszystkie najlepsze amunicje do pełna jjfly - latanie 1:o własnych uszach 2:na desce jjk - samobójstwo ]:-> jjmorph (chyba) - zamiana w kogoś innego(ptak, żaba, inny zając) jjlight (chyba) - światło wokół gracza więcej nie pamiętam ale było ich cokolwiek sporo |
Wiecie może gdzie mogę to kupić we Wrocławiu lub zamówić przez Internet? Jak byłam mała to w to grałam godzinami tylko niestety nie mogłam zapisywać gier.
|
HIHOHAHO! ja posiadam ową boską grę, i stale lacze, ale JJR2 mam topsecret.. wie ktos skad sciagnac normalne?
|
heh =) to jest dopiero gierka... Ja przeszłam całą bez kodów a pod koniec był taki filmik... fajnie sobie pograć jak sie jest na coś złym :)
|
mam pytanko czy tą gierkę da się ściągnąć z jakiejś strony? byłabym wdzięczna za podanie linków. Grałam w demko jest super!
|
Oooh to ta gra ;)
Pamietam w 3 klasie jak był jeden komputer i w nim ta gra... Wszyscy mieli przedzialki na ktorej przerwie kto sobie w nia gra (oczywiscie w pare z jakims kolega/kolezanka). Ohh to były czasy... dzieki, że mi je przypomnieliście ;) :D PS:CIEKAWOSTKA:Ja zawsze przy niej najwiecej siedzialam bo chlopaki ustepowali mi miejsca xdd DZIĘKUJE WAM CHŁOPAKI! JESTEŚCIUE SWEET! CAŁUJE I POZDRWIAM ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;* |
Ja grałam w jj to była kiedyś jedna z moich ulubionych zręcznosciowych gier ;) Bo miałam pare lat mniej i w ogóle ;) Grałam baz kodów, dopiero potem zaczęłam grać z kodem na nieśmiertelność, latanie i papuge. Mam pytanie: czy w Jack Jackrabbit można jakoś tworzyć własne plansze??? Jeśli się wejdzie w poziomy dodatkowe ( w jack jackrabbit christmas chronicles) to na początku planszy jest podpis jej autora a na tabliczkach z podpowiedziami jego historyjka i jego własne instrukcje B)
Aha, i jeszcze jedno: w jackjackrabbit 2 the secret files było bardzo dużo poziomów i plansz (jazz in time, funky monkeys etc) a w christmas chronicles tylko 3 marne zimowe świateczne plansze, na końcu boss i koniec gry To dziwne :( co o tym myślicie??? |
Heh
Była to bardzo fajna gra.Teraz w nią nie gram :P Mam Simsy :laugh: i starczą,a reszta czasu to nauka i telewizor ;P
|
Cytat:
|
ja mam u siebie na kompie jazza jackrabita 2 (The secret files) a w jedynkę nigdy nie grałam. Już to poprzechodzilam kilka razy ;) Ale dalej to kocham ;)
|
Kiedyś w to grałam, i pamiętam że mi się bardzo podobało, ale już nie mam na kompie. Super to jest ^.^
|
Kiedyś wto grałem ale nie mam na kompie bo to strasznie stare jest i skończyłem to tyle razy że mi sie znudziło :) Ale kiedyś uwielbiałem tą gre
|
Ja to kiedyś miałam na kompie... teraz już nie mam, ale uważam, że ta gra była całkiem, całkiem ;]
|
Niedawno wykopałam płytkę:):) Myślałam że nie zainstaluję, bo porysowana jak nie wiem:) Ale udało się i gram właściwie cały czas:P Kocham tą gre:)
|
Też chce zagrać!
Też chce zagrać ale nie wiem jak :( Napiszcie na pw to dam gg :)
|
Pogralabym. Ale chhuj, znalezc nie moge. (nie chce mi sie szukac, o)
|
Gra super! Przeszłam całą
|
Ta gra jest zajerzysta. Jak byłam nieco młodsza to dużo w to grałam, no ale niestety gdzieś mi się płytka zgubiła, a chętnie bym sobie pograła. Moja ulubiona postać to chyba była Lori (czy jak jej tam było), no ale Jazz i Spazz też byli spoko. Zawsze grałam z bratem tak na dwie osoby. Po prostu super. Kiedyś to była moja ulubiona gierka ;).
|
ja mam stale lacze i jazza napisz na gg 966308 to zagramy
|
Odp: Jazzjackrabbit
Sorki ze odswieżam ale chcę sie pochwalić. Przeszłam cała grę :D
|
Pierwsza moja gra :)
|
Dużo czasu spełniłem katując w tą gierkę w Internecie. W końcu po wielu zniszczonych moich serwerach dałem sobie spokój (Ci co grali w tą grę w necie pewnie wiedzą o czym mowa).
|
mam sentyment. ale po przejściu secret files się mi znudziła.
|
Ja mam tą grę i stałe łącze. Nie gram już w to bo chyba ze 100 razy już ją przeszłam ale zagrałabym z kimś ;). Jak chcesz dalej pograć no napisz na pw, a ja ci podam moje gg to się umówimy. ;P |
ale kiedys to lubilam.. ah ;p
oczywiscie gralam z kodami, musialam miec kazda bron i latac ;D |
Uwielbiałam to. I jak poprzedniczka, grałam z kodami :d
|
Cytat:
chyba tez mialam kody na latanie XD |
uwielbiam tą grę, mam ją jeszcze gdzieś
ja też przeszłam wszystko z kodami, ale z tego co pamiętam próbowałam też bez nich a Lara i Zaco, co to była za gra! |
Grałam, ale dobrych parę lat temu. Przepadałam za tym:)
|
najpierw ciagle gralam lori, a potem odkrylam spaza. spaz jest mega.
spaz, spaz |
o boże! już wiem jak się ta gra nazywa.
moja ulubiona gra z czasów przedszkolnych <333. jezu, co chwila ją włączałam i grałam z koleżanką. no i spaz - moja pierwsza miłość xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:41. |