![]() |
Czy rodzice tolerują tę grę? A może sami w to grają? A co na to rodzeństwo i cała reszta? Piszcie tu! ^_^
|
m moja mama wie tylko, że ja lubie tą gre. Tata finansuje jej zakup. Siostre (26) nakłaniałam do gry, ale nic z tego nie wyszło. Jestem jedyną osobą w mojej rodzinie, która gra w the sims :P Fajnie by było jakby ktoś oprócz mnie w nią grał.
|
U mnie wszyscy uważają Simy za stratę czasu - gram w nie może raz w tygodniu przez 3 godziny, a według nich to i tak zdecydowanie za długo. No i oczywiście nikt nigdy w nie nie grał :rolleyes: :rolleyes:
|
taaa cala moja rodzinka (czyli pozostale 3 osoby ;d) uwaza ze simsy to gowienko i szkoda na to kasy ;] ja jestem odmiennego zdania ;d
|
Dla mnie się już trochę znudziły, w końcu od trzech lat codziennie grać to już przesada. Ale bywało, że siedziałam nad rodzinką po 6 godzin dziennie...
U mnie gra jeszcze siostra (niestety?), tata chyba raz zagrał i mu sie nie spodobało (teraz tępi wszystko, co simsowe), a mama przeszła samouczek i na tym się skończyło. :P |
Ja się umówiłem z mamą, że jak wyjdzie ostatni dodatek do simów (to było gdzieś 2 lata temu), to sama stworzy jakąś rodzinę - teraz oczywiście udaje, że niczego takiego nie pamięta :lol: :lol:
|
Mojej mamie budowa domu zajęła by cały tydzień ( jak nie więcej). Moja mama nawet ma kłopoty z obsługą podstawową.Ale jak nikt nie gra to przynajmniej jest luz przy moim kochanym komputerku. :D
|
U mnie naszczęście nikt nie gra w simsy. CZasem mój kociak coś tam napisze na klawiaturze, ale nic wielkiego się nie dzieje
|
To tak:
Mama-uwaza ze to durna gra (niegrala ani razu) Tata-niegral nigdy ale niema dla niego ta gra zadnego znaczenia Brat nr1 :D - nie lubi simsow Brat nr2 -naprawia jak sie zepsuja(hihi ale sie wtedy wnerwia :D) i zalatwia mi poszczegolne czesci (sam CHYBA nigdy niegral) Koty-jeden jak tylko gram w simy a on jest w domu to mi "lapie" simow chodzacych po monitorze |
moi rodzice sie ze mnie brechataja;ppp bo jak przychodzi zlodziej to wrzeszcze..znaczy wrzeszczalam..na caly domek:p kiedy to bylo bosssh;] ale raczej nic do mnie nie maja:) moja siostra gra...bo mi pozazdroscila
|
W moim domu ja też tylko gram w Simy.
Tereska (ekhmm moja matka) siedzi w nocy na czatach i komunikatorach internetowych I to koniec osób w moim domu. Siostra nigdy nie grała w Simy, bo gry ją nudzą Szwagier gra w wyścigi samochodowe Ogólnie Tereska nie wie, co robię przy komputerze,w co gram i nie zamierzam tego zmieniać. Siostra i szwagier się martwią, że się uwsteczniłam. |
u mnie nikt nie gra w simsy oprócz mnie ( no i dobrze! bo inaczej by mnie nie dopuszczali dko komputera) moja mama to tylko wiecznie w sieci serfuje, a mój tata gra w speedway grand prix. Kiedyś chciałam ich zachęcić do stworzenia własnej rodzinki, ale jakoś się nie wciągneli. Ich strata :D
|
Kiedyś miałam dziecko w simsach i zaczęło płakać a mama:
- co ? gdzie płacze to dziecko? - i biegała po całym domu |
Ja kiedyś ściągnęłam ten nóż do zabijania. Akurat jak zabijałam, to mama weszła do pokoju i pyta, czemu oni tak wrzeszczą. Spojrzała na monitor i "Boże, w co ty grasz! I to ma być gra dla dzieci?!". Później musiałam jej wyjaśniać, że ten nóż to nie jest oficjalny dodatek stworzony przez Maxis...
|
ja gram tylko w domu w simsy :P
moja mam wie tylko co to za gra ale mówi ze nawet nie jak to wygląda kiedys siostra w to grała (17lat) ale niepotrafiła nic zrobić a to ze mi sie głupia siostra trafiła co jak sims ma pelne wydalanie to daje go do kibla :D |
U mnie także tylko ja gram w simsy. Moja mama nie zwraca uwagi w co gram, czasem tylko odgania mnie sprzed kompa bo za długo siedze. Tate chciałam nauczyć ale mi zwiał hehe, a tak ogólnie to nic na to nie mówi, może czasem że jestem maniaczką ;). Siostra nie grała, nie gra i nie będzie grała, nawet ostatnio nie chciała mi kupić w empiku w toruniu abrakadabry, bo mówiła że ta gra jest głupia. Mój brat też nie gra, ale słucha się mnie i kupuje mi dodatki ^_^ hehehe, chociaż kiedyś powiedział mi że (gdy chiałam go nauczyć grać w simsy) ta gra jest podobna do lalek, wkurzyłam się wtedy na niego :angry:
|
Kiedy miałem tylko the sims bez żadnych dodatków moja mama w nie grała ale kiedy kupiłem dodatki to nie mogła się połapać a tak to nikt nie gra w moim domu w simsy oczywiscie oprocz mnie
|
Cóż...z calusieńkej dużej rodzinki tylko moja cioteczna siostra nadaje się do tego. Bardzo lubię patrzeć, jak ona gra, ponieważ ładnie mebluje, robi domy itp. :)
Czyli razem z całej rodzinki jesteśmy simo-fankami!!! :D |
U mnie też tylko ja gram w Simsy.
Mama - wogule nie siedzi przed kompem (umie tylko właczyć telewizje w nim) Tata - nie gra w gry, ciągle ściąga jakieś filmy Młodszy brat - prawie nie gra tylko patrzy jak ja gram Starszy brat - Siedzi całymi dniami połowo nocami przed swoim kompem, ale noe gra (kiedyś tylko miał jedną grę którą lubił, nic wiecej :blink: "A tak nawiasem mówiąc zaczynają mnie te Simsy ociupenko nudzić. Damnosa quid non inminuit dies?"* |
mój stary nieznosi simow....moja mama to nawet z wlaczeniem kompa mila by klopoty.....stary sam nigdy nie gral a tego nie znosi...po za mna jeszcze siora przy tym siedzi...sa klotnie o kompa..: D i wyzywamy swoje rodzinki od nudziarzy wiesniakow itp:D
|
Niom skąś to znam! :D
Mama- mowi ze komputer i simsy srimsy to strata czasu ze wtedy ktos dostaje mani i nie chce chaty sprzatac. Czasami mowie: Mamo! Odpal kompa! a ona: Którym przyciskiem?! Tatuś- gra tylko w pinball i w pasjansa pajaka. Mowi mi zebym kiedys go nauczyla ale on zawsze nie ma czasu. Chociaz widze ze starego simsy nie interesują. Brachol- Uwaza ze simsy sa nudne (Nie lubi takich gierek). Ale zawsze mi wszystko w nich naprawia. Czasami mowi ze sa glupie (poniewaz jak mu cos nie wychodzi w naprawianiu to sie wkurza) Siora- Umie tylko na neta wlazic to Worda i.t.p. Szwagier- Jest informatykiem, więc wszystko o kompie mi powie. :D On woli tylko zrecznosciowki ;) W mojej rodzinie to w simsy gra moja kuzynka i ja. Chociaz kuzynce tymczasowo sie znudzilo.:) PS:Tez mnie mama czasami (;)) od kompa odgania ze za duzo siedze. Niegranie w simsy przez caly tydzien to ulubiona kara stosowana przez nią dla mnie :ph34r: |
u mnie w rodzinie gram ja i siostra
Mama - umie wlaczyc kompa i odebrac poczte a tak to nic wiecej tata - posiedzi nieraz w wordzie brat - kiedys gral siostra - niestety lubi grac |
Więc ja mam dwóch braci. Starszy wie, że ja bardzo lubię tę grę itd. jak mam z nią problem, to mi czasem pomaga (choć jeśli chodzi o konretne problemy z the sims, to ja jestem do przodu rzecz jasna) i funduje mi kolejne dodtaki pod choinkę :D
Młodszy brat (młodszy od starszego, ale starszy ode mnie) trochę zaczął grać. Poważnie. ON W TO KIEDYŚ GRAŁ!!! zrobił se facia a potem prosił mnie, żebym go przywrócił do stanu używalności. tak go zepsuł, że zajęło mi to kilka simowych dni! (wtedy nie znałem żadnych polepszaczy humoru). potem już nie chciał grać, bo gra okazała sie za trudno. Raz, jak sobie grałem, to przyszła mama, siadła obok i ja jej opowiadałem o tej grze. Mówiła, że fajna, dopóki swoją simką nie poszedłem do łazienki, żeby się wykąpała (pech chciał, że sopbie wyłączyłem cenzurę) i matka była zbulwersowana że to tak wszystko widać i powiedziała, że ta gra jest demoralizująca. na szczęscie nie zabroniła mi grać (zresztą tylko by sprobowała0 Tata w ogóle nie wie, co ja na tym komputerze robię (idobrze :P ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
bozesz..straszne..moj to nie umie porzadnie komputera wlanczyc, ale drze sie , ze marnuje czas na chatach (buhaha, kiedy ja nawet z nich nie korzystam) i, ze ciagle cos instaluje nowego i jego gierka przez to nie chodzi...
|
U mnie to jest tak:
Mama - wie co to Simsy, ale za nimi nie przepada, bo mówi, że są nudne i, że lepszy jest "Pasjans Pająk" eh... <_< Tata - o dziwo tata lubi Simsy, bo uważa, że są śmieszne :P Często kiedy siedze i gram to on przychodzi i patrzy :) Oczywiście także sponsoruje mi kolejne dodatki ;) Dodam jeszcze, że mój tato uważa, że obsługiwanie komputera to dla niego czarna magia :D Nie dziwie sie skoro nie umie nawet włączyć kompa... :lol: Brat1 - kiedyś chciał zrobić sobie jedną rodzinke, ale jak mu zaczęłam wszystko wyjaśniać o co w tej grze chodzi to szybko zrezygnował :P Brat2 - nie gra w Simsy. Jedynie przychodzi kiedy gram i komentuje, że jestem beznadziejną dekoratorką wnętrz :D No cóż ma sie talenta ;) Chomik - Eh... chyba nie jest zainteresowany ogólnie kompem choć czasem lubi sobie pochodzić po klawiaturze :) |
U mnie w domu tylko ja gram w simy :P Mama to wogóle jest lewa jeżeli chodzi o kompa, a tata nie interesuje się simsami, tylko ciągle gada: "znowu grasz w te głupie simsy", chociaż wcale długo nie gram. On to wogóle cały casz robi na kompie jakieś eksperymenty :D A moja świnkę morską to tylko żarcie interesuje :P
|
Skąd ja to znam, Kamiola:) Mój tata tylko siedzi i na przemian naprawia wszystko i wszystko psuje. A ze mnie się śmieje: po co ty w kółko grasz w te simsy, przecież nic nowego. A gry mi nikt nie sponsoruje, sama muszę wszystko robić:(
Z moim bratem się kiedyś nabijałam, zrobiłam rodzinki znajomych i się nad nimi znęcaliśmy. Mój brat studiuje informatykę, ale na kompie gra ostatecznie w Quake. No i nabijamy się z simsów:) |
moj t6ata nie lubi gier w auto Cadzie sie bawi...ja wole simsy: p
|
Cytat:
|
Cytat:
|