![]() |
Mam kilka pytań co do The sims MM:
1. Jak zdobyć Czosnek dla kobiety lub faceta? Mam porozmawiać z kimś na mieście? Bo ja cały czas rozmawiam i z Wróżką i z Aptekarzem i z ta trzecią babką ale oni daja mi tylko lodowe szkło, pióro pegaza, konfetti klauna i rzęsy czarodzieja. Naprawdę wypełniłem wszystkie zadania jakie mi kazaliu ale nic i jeszcze raz nic co mam robić?? 2. Gdzie znajduje się pył diamentowy? Ktoś mi powiedział, że mozna go kupić u tej wróżki. Nie stety mam zebrane 189 magimonów i niewyswietla mi sie, że można to kupić... . Co mam zrobić?? 3. Co mam począć ze smokiem?? Wszystko wiem co trzeba do niego wiem o tym, że musze pokupywać kwiaty żeby sie najadł I żeby niepalił mi domu to gryzaczek. Ale on i tak mi podpala dom! Raz to mi nawet spalił dwa kryształy! Co mam zrobić?! |
1. czosnek zdobywasz wymieniając sie z wampirzycą.
2. pył diamentowy jest u wrozki, ale kosztuje 199 3. widocznie twój smok ma zadziorny charakterek :D za bardzo to niewiele możesz zrobić, możesz go uwolnić i sprobować wyhodować smoka z nowego jaja. |
dzieki, dzieki dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki ;) Teraz mnie juz nic nie powstrzyma!!! Jestes wielka ;) A tak poza, fajny obrazek ;)
|
smoki są różnego koloru. czerwone najczęściej podpalają dom. ja miałam żółtego i noc mi nie podpalał tylko notorycznie jadł kwiaty. Moja koleżnaka miała różowego smoka i nic jej nie palił. Też wynika to z jego koloru.
|
A jak zdobyć muchomory dla dzieci? Bo smoczą łuskę to jak dzioecko go dużo szczotkuje.....
|
Musisz usiąść na krzesełku w kształcie grzybka. A smoki mogą odrzywiać się śmieciami :P
|
CTo prawda u mnie żółty nigdy nie potpalił nic a czerwone zawsze-]
ale raz mialam fioletowego który nic niepotpalal a raz takiego co wszystko |
ja miałam czerwone i żółte smoki...
a żółty mi podpalił łóżko i żonkile... wiecie jak najlepiej zrobić ze smokiem? zbudować mu małe pomieszczenie (ale poza domem) i tam posadzić wszędzie żonkili... ale żeby je posadzic to musisz najpierw zburzyć jedną ścianę, a potem dopiero posadzić... potem budujesz tą ścianę, którą zburzyłeś... ale uwaga! W POKOJU MUSI BYĆ SMOK OCZYWIŚCIE :) |
ja tak robilam ale ten moj smok glupek powiedizal ze mu sie nie podoba i siem wyprowadzil!
|
To smok może sie wyprowadzić?? :huh: Nie wiedziałam... :P
|
mi się nie wyprowadził, ale to pewnie działa jak ze zwierzakami. Jak źle go traktujesz to sam odchodzi..
|
Ja mam fioletowego nic niepodpala ale straaasznie dużo je. już nie starcza mi magimonów na to jego smocze jedzenie. Nie znacie może jakiegoś tańszego jedzenia?
|
kwiatki w ogródku :lol:
|
Cytat:
|
Ja także mam fioletowego smoka :) Tyle, że u mnie smok jest dziwny troche, bo jak wstanie to: obiega dom dwa razy, potem podjada sobie kwiatki i idzie spać ;) Widać ma ułożony rozkład zajęć... :P
|
ja też mam fioletowego i widocznie ma taki sam rozkład zajęć jak twój bo robi dokładnie to samo. :P
|
Hej mam pytanko. Chaodzi mi o to zaklęcie z łapówką, ja kupiłam smakołyk smoczy u wampirzycy ale jak wróciłam do domu i chciałam go wrzucić do maszynay to nie mogłam bo on nie był w składnikach tylko w obiektach innych czy coś takiego.Co mam zrobić? Błagam o pomoc
|
A czy jak się przeprowadzę do abrakadabrowa to mój smok przejdzie ze mną?
Jeśli tak to szkoda bo jest całkiem fajny. Jak na razie tylko raz podpalił mi ogródek i strasznie dużo kwiatków mi z niego wyjada. |
Ten czar wymaga łapówki dla kotów/psów, którą można kupić na Starówce!!
|
Hej! Proszę, odpowiedzcie... czy smok przeptowadzi się ze mną do abrakadabrowa?
|
nie, zdaje mi się, że się nie przeprowadzi.
|
Dzięki Vana wreszcie mi się uda super
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kurde ostatnio wyhodowałam czerwoniaka i mnie podpalił ale żyję bo nie zapisałam gry :D
|
Musisz tego smoka gloaskac
|
Mi nie działa łagodzenie smoka głaskaniem.Czerwonego chodowałam kiedyś.Próbowałam być miła.Nie miał daleko do ulubionych kwiatków.Posłanie wśród drzew.Smakołyki dostawał,ale pogłaskać się nie dał.No to sobie myślę,że pewnie samotnik z niego,no to go nie głaskałam.Dostawał wszystko,łapówka co godzinę i nagle mi komunikat że ma dość takiego traktowania i se polazł.Głupek jeden.I zostałam sama z grającą kołyską.
|
Cytat:
i jedzą kwiaty. |
Czy sie dba o smoki czy tez nie to i tak musza cos podpalic.
|
Bo pewnie taka ich natura.O!!Przypomniał mi się jeden numer!Eksperymentowałam z smokami i kupiłam z dwadzieścia kołysek.Gdy wreszcie już nie drgały zawołano mnie po coś.Sprzedałam simów włączyłam trzecią prędkość i...debilka ja jedyna zupełnie zadowolona idę po to o co mnie proszono totalnie zapominając o tych DWUDZIESTU SMOKACH!!!!!!!!!!!!!!!!I SAME CZERWONE!!!!!!!!!!!!!!!I miałam już po moim ukochanym domku.A zapisałam grę daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaawno temu.Nawet dom nie był tak rozbudowany.Przyznajcie,tylko mnie coś takiego mnie się przytrafia.Jednak jestem cioma.
|
Ja tam czerwońca miałam tylko 3 razy, fioletowego raz, a żółciaka czyba ze 40 razy, bo przeważnie dbałam o jajko. :smart:
|
Pytanie o muchomory
Cytat:
Nie kapuję z tymi grzybkami. Czy chodzi o to krzesło pieczarkowo muchomorkowe :?: Kupowałam takie krzesełka i kupowałam, siedziałam, oglądałam całą działkę piksel po pikselu, ale nic nie wyrosło. Czy trzeba na nie czekać? :hmmm: :?: [FONT=Comic Sans MS] |
gdybys przejrzala strony a chociazby tematy to nie zadawalabyc takich bzdurnych pytan ktore pojawia sie co 3 temat :/
tak chodzi o to krzeslo pieczarke czy jak mu tam, wystarczy ze na nim usiadzesz i po chwili powinny sie grzyby pojawic a jak ci sie nie pokazaly to sprobuj jeszcze raz i tak w kolko |
Aaale to sie przydaaaje!
Cytat:
|
Acha
Acha, dzięki, rozumiem. Wiecie, to był jeden z pierwszych moich postów i... . Teraz przejrzałam już więcej tematów i w którymś to wyczytałam.
|
Nie ma za co
Cytat:
PS:A od czego zależy kolor smoka? Pliiis, odpowiedzcie! |
??????
Tak naprawdę to nie wiadomo. Niektórzy mówią że od opieki, inni, że losowo. Jedno jest pewne-nie od koloru jaja, bo one są zawsze takie same (czyli zielone w żółte i białe kropki). :)
|
Fenks
Cytat:
|
Miałem niebieskiego smoka i mogłem nim sterować.
Mogłem też latać do Abrakadabrowa ;P
|
Cytat:
|
kompletna bzdura
Nie no, widzę, że ładnie co niektórych wyobraźnia ponosi. Wprawdzie dawno mnie tu nie było, ale widzę, że mit o innych kolorach smoków dalej jest żywy...
Niebieski smok i można nim kierować... Fajnie, a można wiedzieć skąd się biorą takie bzdury? Bo jak na moje oko to to mi wygląda na skórkę na jakiegoś psa czy kota, skórkę, która tylko wygląda jak smok... |
Cytat:
:laugha: Witaj na forum :D. Nie bajdurz. Już wiele ludzi próbowało i nie wyszło im to na dobre ;D. A jeżeli to prawda (co jest NIEMOŻLIWE) to daj screena ;D. A kolor smoka zależy od tego, jak się nim opiekujesz gdy był jajkiem. |
Cytat:
xP |
iiiii
Cytat:
xP :* |
Cytat:
|
Proponuje koniec kłótni i wracamy do tematu :| :gu:
|
Cytat:
|
Lol...
Ściągniety to ten smok na pewno był. A wogle jak by sie tak zastanowić to co by ten smok tam robil w tym Abrakadabrowie? Podpalał ludzi, czy kradł wampirzycy przysmaki? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:51. |