![]() |
Najgłupsze aspiracje i cele życia
Jakie aspiracje są waszym zdaniem najgorsze? I jakich celów życia nie lubicie, a jakie lubicie? Piszcie! (Sorry, jeśli taki temat już był, ale ja szukałam i nie znalazłam)
Moim zdaniem najgłupsza jest popularność, nie lubię też bogactwa. Nienawidzę celu "Burmistrz to ja", lub "Superbohater to ja" itp. Najfajniejszy jest moim zdaniem cel "Bara-bara z 20 Simami". Łatwe do zrealizowania są "6 dzieci bierze ślub"i "Mieć 6 wnucząt" :D A wy jak sądzicie? Piszcie! |
hm............ Ja również nie lubie popularności, nie ubie celów życiowyh typu "superbohater to ja" itp. Lubię "miec rozwinięte 7 umiejętności w pełni". I to by było chyba na tyle. Najczęscie moi simowie maja aspirację nauka lub bogactwo. I to by było na tyle:P:D
|
Ja nie lubie pragnienia bogastwa i popularności.Za to najbardziej lubię naukę bo moja simka rozwinęła już wszystkie umiejętności w pełni :rofl: :smilea:
|
Co to za aspiracja super bohater to ja czy coś takiego?I gfdzie to jest?Jak można to zrobić?Ile się za to dostaje punktów?????
|
ja nie znosze aspiracji romansowania bo moje simy tylko chcą się z kimś zaprzyjazniac i znać a to zapoznawanie jest nudnexP za to bardzo lubie popularność i bogactwo:D Ah rodziny tes nie lubie bo im tylko robienie dzieci w głowach a to tez jest nuudnee
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego niee znalazles tematu. Ja w wyszukiwarke wpisalam "pragnienia i obawy" no i znalazlo... |
Cytat:
:..:Chanelle:..:, "Superbohater to ja" to cel życia (cele życia dochodzą w TS2NS i są przydzielane losowo każdemu Simowi, w zależności od jego aspiracji). Nagrodą za spełnienie celu życia jest platynowa aspiracja aż do śmierci :) |
Ja najbardziej nie lubie pogoni za dorosloscia ;>
|
Ja jak robię głupiego sima to albo nauka albo bogactwo a fajnego to popularność:D:D:D:D Jednak xP ; :baby: :baby: :shutupa:
|
Cytat:
Ja NIENAWIDZĘ: mieć 20 dzieci, mieć 20 kochanów, bara-bara z 20 Simami. No i jeszcze 3 dzieci kończy studia, jaki bezsens, mi się nie chce tyle grac ;) |
Ja najbardziej lubię aspirację : Nauka, rodzina, romansowanie. Wkurza mnie : mieć 15 dzieci, adoptować 6 dzieci.
|
nienawidzę romansowania. Ja raczej tworzę stabilne rodziny w których nie ma nawet mowy o zdradzie.
Weźmie taka i ma w pragnieniach ryćkać się z 10 różnymi simami... Ale jak zobaczyłam, że moja simka z aspiracją rodziny i jej mąż zapragnęli mieć 10 dzieci...(mają jednego nastoletniego syna i dwa niemowlaki - urodziły mi się bliźnięta a chciałam tylko jedno :wacko: ) |
:d
Ja nieznoszę, albo wręcz nienawidzę aspiracji romansowanie, za to moją ulubioną jest rodzina i nauka :D
|
Najglupsza aspiracja : zrobic kanpke
Najglupszy cel w zyciu : miec kariere obiboka |
a ja jestem bardzo realsityczna :P popularnosc to ja najczesciej wybieram :D rodzine tesh ... a aspiracja romansowania jest ok ale bez przesady.. milosc z 3ma simami ? uuuh... to sie narobic trzeba :P. a zreszta ja nie mam sumienia zdradzac :P..(phi) co do tych ostatnich to po co to komu... wazne zeby sie dobrze bawic ...a nie jakies tam.. obowiazki :) :P...
nienawidze celu życiowego - "żeby twoje dziecko stalo sie prymusem" itp. i aspiracji kanapkami... (wrrrrr) :P :P :P :) pozdroofka :) |
Moi simowie nie uzywają ani eliksiru życia ani kroworośliny. Niemożliwe do spełnienia jest "mieć 10 dzieci", "bara-bara z 20 simami" i temu podobne. Wkurza mnie jak przy celu życia "3 dzieci konczy studia" któremus dziecku (mimo ze uczyl sie dobrze) wyskakuje komunikat: "już czas aby Adam wrócił do prawdziwego życia" mimo ze nie dostal jeszcze dyplomu. Trudno za kazdym razem miec blizniaki zeby temu podolac :(
Lubie cel "rozwinac w pelni wszystkie umiejetnosci" "osiagnac szczyt kariery" (jakiejkolwiek) To takie proste do spelnienia :) A platynowa aspiracja do konca zycia jest super, nie mowiac juz o tych dodatkowych punktach aspiracji :) |
Cytat:
to jest cel życia polega na dotarciu sima do szczytu kariery ... (nie pamiętam jakiej) ps. tzw. cel życia pojawia się w grze (dodatku) na studiach gdy spełnimy ten cel nasz sim będzie miał złotą anspiracje do końca rzycia! (celów życia jest kilkanaście a nawet kilkadziesiąt) |
Pasemka
Hejka mam problem jak sie robi pasemka szukalam juz chyba wszedzie i nadal nie wiem prosze pomozcie :(
|
nie w tym temacie, poszukaj odpowiedniego... :P
A co do aspiracji to ja najbardziej lubię rodzinę :D Chociaż ostatnio zrobiłam sima z aspiracją nauki i bogactwa, i powiem ze też fajne :) |
Coś wam powiem chciałabym, żeby można tworzyć własne aspiracje, a wy też tak sądzicie? :P :P :P :D :D
|
nienawidze aspiracji rodziny strasznie durne mają cele zycia mieć 20 wnóków itd tylko im dzieci w głowie za długo sie to spełnia. Za to uwielbiam popularnośc i nauke. Romansowanie i bgactwo są takie sobie. :)
|
najgorszy jest romantyk, jest swojego rodzaju wyzwaniem zeby go zeswatac i do slubu zmusic, trzeba trafic na dobry momecik zeby sie nie zalamac psychicznie
dlatego zareczyny i "postaraj sie o dziecko" dawalem zaraz po staniu sue doroslym (w czasie imprezy urodzinowiej) a z ślubem musialem czekac z 5 - 10 dni Simowych zeby odpowiednia obawa znikla |
ja najbardziej lubię aspiracje bogactwa i wiedzy. nie lubię popularności za bardzo jednak we wszystkich aspiracjach zdobywałem dużo punktów(musze jeszcze tylko aspirację przyjemności wypróbować) a cele życiowe wszystkie są trochę głupie, a najgorsze to te z aspiracji rodzinnej(mieć 6 wnucząt, troje dzieci zdaje studia, sześcioro dzieci bierze ślub) najlepsze pragnienie życiowe to zdobyć wszystkie umiejętności(bo najłatwiejsze ;P )
|
Hmm. Ja najczęściej biorę popularność, bo to jest moim zdaniem taka uniwersalna, normalna aspiracja. Za to najbardziej nie lubię pragnienia zakładania rodziny, ponieważ Sim myśli tylko o tym, że chce mieć dzieci i chce mu kupować nocniki :O Lubię jeszcze bogactwo i romans- sama nie wiem czemu B) A wiedzy prawie nigdy nie biore, bo wydaje mi się nudna- cały czas przy książkach. Raz tak próbowałam i mój Sim nie miał na nic czasu tylko cały czas chciał mieć więcej punktów w gotowaniu, sprzątaniu itp :P
|
ja najbardziej lubie nauke i rodzine. rzadko biore popularnosc, bo wydaje mi sie to takie nijakie :P w bogactwie nie lubie celow w stylu kupic cos tam... bo sie ciagle powtarzaja... a romansowanie eh.. za duzo zachodu z tymi simami:P
|
ja nie lubie jak moj sim jest manaikiem sera... wtedy ma marzenie zyciowe zjesc 200 tostów :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:50. |