![]() |
Mi osobiście najmniej podoba się zadanie z chmurami, trwa za długo i jest mączące dla sima. teraz kolej na was głosujcie. :D
|
głupie też jest zadanie z muchomorkami jeżeli da je ta wróżka Mara. to nie fer bo ona umie się teleportować przez co zawsze jest szybsza. :o :huh: :mellow: ;) -_- <_< <_< <_< <_< <_< <_<
|
a ja kiedyś ją pokonałam ale wtedy mój sim był w super chumorze a ja najbardziej nie lubię łamigłówki oraz chmur!!!!*
w tym tekście może znajdować się błąd ( nie jestem dobra z polskiego)!!! |
Naj łatwiej jest wygrać z Wampirzycą Wika
|
Cytat:
|
Todd biega do tych grzybków, a twój sim idzie normalnym krokiem. :(
|
Ja najbardziej nie lubie chmur i grzybków. a jeszcze nie miałam tej cymentarnej łamigłówki. o co w niej chodzi??
|
Jest taki kwadracik z nagrobkami musisz rzucać zaklęcie tak, żeby wszyskie były podniesione. Wydaje się łatwe, ale potem okazuje się,że jak zaczarujesz jeden to inny nagrobek się opuszcza.
|
Wszystkie zadania są łatwe, ale najbardziej nie lubię niszczyć obłoków (chmurek, jak to nazywacie :) ) a dlaczego? bo jest to nudne, sim się męczy i ciągle pojawiają się nowe... nie ma tak, że pojawia się np. 20 i masz je zniszczyć tylko jak zniszczysz dwie albo trzy to gdzieś się pojawia nowa... :)
a najbardziej lubię dostarczać składniki... nagrobki ujdą... i może też to z muchomorami... ale tylko z Wampirzycą Wiką... bo aptekarz biega a Mara sie teleportuje... |
Ja już wszystkie zadania rozpracowałem, więc żadne nie sprawia mi problemów :D
W muchomorach zazwyczaj wygrywam, ale to głównie zależy od ich ustawienia. I taka mała rada: najpierw każcie simowi podejść w miejsce w pobliżu muchomora (wtedy podbiegnie), a dopiero potem dotknąć ;) |
Ej pomócie!! O co chodzi w zadaniu łamigłowka bo nic niekapuje a oni chca zebym je wykonała (uparlli sie)
|
dzuma => klikasz na taki cmentarzych i wybierasz opcje rozpocznij lamigowke, potem klikasz na nagrobki ktore wystaja lub sa schowane. po nacisnieciu na dany nagrobek, chowaja sie te dookola niego. musisz "wyciagnac' wszystkie... proscizna...
a tak f ogole tio najbardziej nie lubie tych muchomorow, a bardzo lubie dostarczac przedmioty i ich poszukiwac, no i pojedynki (hehe... u was tesh sie zawsze dostaje nawet w przypadku przegranej nagrode? :P)... |
Ja bardzo lubię zadanie z muchomorkami ale bardzo trudno mi jest z łamigłówka cmentarną . Reszta to łatwizna :D
|
ja najbardziej lubię to z muchomorami (chociaż zwykle zadaje mi je Mara a ona się teleportuje) bo już nawet Marę umiem pokonać :D ale najfajniej jest, jak mi aptekarz Todd zadał to zadanie z muchomorami na tej dużej okolicy cyrkowej i moja simka biegała jak opętana od jednego do drugiego muchomora a Todd robił taki gest jakby czegoś nie rozumiał lub nie chciał... w końcu simka dotknęła wszystkie muchomory a Todd ani jednego... :D :lol: :)
|
Głupi temat. Po co są takie informacje? Komu jakie zadanie sie podoba najbardziej, komu najmniej? Zwyczajne nabijanie postów.
|
E tam, było już wiele dużo gorszych tematów :lol: ;)
|
Sorki Nancy ale wg. mnie to sie w każdym temacie nabija posty :P a tak jeśli chodzi o te pytanie to musze przyznać, że jeszcze nie mam abry... :ph34r:
|
E tam, Nancy, przesadzasz! :angry: Przecież trzeba o czymś rozmawiać na forum, co nie? :) A jak ci się nie podoba, to po co piszesz w tym temacie? :blink:
|
Nancy sama nabija:-> Najtrudniejsze zadanie? Chyba z Grobami.
|
Jak ma się kłopot z pocieszaniem innych to zawsze można użyć zaklęcia "USZCZĘŚLIWIENIE". A co do domku nr 99 to choduje 2 fasole jedna jest całkiem duża . :D Jak mi się uda to oczywiście was poinformuje.
|
Dla mnie najgorsze jest zadanie z Chmurkami i z tą Łamigówką <_< Czytałam wasze posty gdzie było wyjaśnione o co w tej łamigówce chodzi, ale jakoś nie wchodzi mi to do głowy i mam z tą łamigówką kłopoty... <_< <_<
|
Dlaczego niektóży krytykują innych tematy. Może niektóży są ciekawi co inni sądzą o tym czy o tym. ;) ;) ;)
|
Mój sim ma największe problemy z grzybami czyli z wyścigiem i z łamigłówką. haha
|
Ja mam problemy z wyścigiem i łamigłówką (o co w niej chodzi, wogóle?)
|
Ja tak samo mam problemy z wyścigiem i łamigłówką
|
Cytat:
A tak do tematu to pojedynków jeszcze nie rozpracowałam do końca, ale te muchomory i cmentarz są dość trudne <_< |
nio tak zapomnialam dodac ze rzeczywiscie czasem wnerwia mnie uszczesliwienie, bo jezeli to jest czarodziej to zawsze tylko marnuje zaklecie... a co do nancy tio jush daj spokoj... nie jest taki najgorszy... bywalo gorzej :) Aha i blagam nie piszcie mojej ksywy z duzej litery... strasznie mi siem to nie podoba :)
|
Cytat:
|
Mi sie to zawsze udaje przez przypadek. A mój sim posiadł juz umiejętność teleportacji więc muchomorki są dla mnie przyjemnością :P
|
Cytat:
|
nie to tak tylko uwaga na przyszlosc :)
|
nie to tak tylko uwaga na przyszlosc :)
|
Cytat:
|
ja potrafię wygrać z Aptekarzem Toddem i Wampirzycą Wiką. Ale chmury są najgorsze, ile się trzeba wtedy namęczyć.
|
Cytat:
|
No nie powiedziałabym, że chmury są good <_< Tylko Sim się przy nich męczy... <_<
|
Mi największą trudność sprawia ten muchomoropwy wyścig! :blink: Ktoś na forum już mi tłumaczył o co chodzi ale ja nadal nie kapuję! :huh: Mógłby ktoś mi to wytłumaczyć jakoś dokładniej?! Proszę Was!!!
Z góry dziękuję! ^_^ Najbardziej wkurza mnie zadanie z chmurami! Też myślę że wcale nie są GOOD! Te chmury są WREDNE jeżeli można to tak ująć... :P <_< |
Cytat:
|
Cytat:
|
A u mnie odwrotnie. Muchomory to łatwizna a przy chmurach trzeba się tyle namęczyć. I co chwilę się mnorzą.
|
JA nie nawidzę chmur... łatwe ale baaaaardzo dla sima męczące..
|
Cytat:
"podejdź tu " oraz " teleportuj sie tu" wybierasz szybsza czyli teleportacje :) i po kłopocie....Jeżeli nie posiadasz te umiejetności możesz tak długo czarować aż Ci wyrośnie (ja tak zorbiłam :) ) albo poprostu jak Ci się śpieszy ściągnąć je z internetu do kupienia.Nie wiem dokładnie ile beda w The Sims kosztowac bo ich nie sciagalam.... :lol: link stronki http://sims.kelsha.net/buyable1.html |
heh a mi wyrosl ten krysztal i nie mushe sie jush o nic martwic :) a co do tych chmurek to latwizna. moim zdaniem na serio sa ql
|
Już rozumiem z tymi grzybami! No to najgłupsze moim zdaniem są CHMURY!!!
|
Ja nie lubie wyścigów muchomorów :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:30. |