![]() |
Szukam i szukam i nie moge znaleźć. Mam Abrę od wczoraj więc sie nie czepiać :D No bo jest takie stoisko ze wszystkim dla smoków to tam też sa same smocze jaja? I wogule to ile one kosztują?
|
Smocze jaja????? chyba nie ma ale z kad wziac smoka to nie wiem
|
Kupujesz smocze jajo chyba u wampirzycy Wilki ;)
|
smocze jaja można kupić u Wampirzycy Wiki. która ma to stoisko gdzie są wszystkie rzeczy dla smoków. ale niewyświetl asie tam "smocze gniazdo" jerzeli niemasz chyba 45 albo 50 magimonów. smok kosztuje chyba 45 albo 47 albo 50. napewno nie więcej niż 50 magimonów
|
i potem masz w magazynku takie gniazdko i jak wracasz do domu to sim wyjmuje je "z kieszeni"...
mieliscie kiedys na raz wa jajka? fajnie sie bawia jak dorosna :) |
podobno one dorastają ( nie chcodzi mi tu o wyklucie się z jajek) one podobno rosną i po 30 dniach (simowych) są wielkości dzieci czy to prawda???????????/ andonezja jak sądzisz????????????????????
|
niestety to nie jest prawda... nat12, ktora o tym napisala, nie mowila do koca prawdy. podobno "cos sciagnela" ze rosly jej zwierzeta i smoki... niestety, u nikogo innego to sie nie zdazylo. szkoda :/
|
Ja szukałam strony z której Nat12 mogła ściągnąć ten trik z rośnięciem, ale niestety narazie nie moge nigdzie czegoś takiego znaleźć :(
|
Smoka kupujesz za 49 magimonów. (Kaczusia czy szukasz też na zagranicznych stronkach??)
|
Smoka kupisz za 49 magimonow u Wampirzycy Wilki
|
Cytat:
|
No tak zapomniałąm! Jeszcze jedno! Jeśli będziesz się dobrze opiekowała smokiem bedzie miał kolor fioletowy i wtedy nic Ci nie będzie spalał ::D
|
Już z 5 razy odpowiedzieliście na pytanie Ali - czytajcie poprzednie posty w temacie ;)
|
Cytat:
|
Jakoś nie zauważyłem, żeby Wasze kolejne wypowiedzi wnosiły coś nowego do tematu :P :P
|
Cytat:
|
Gazelek ma rację. każdy pisze o tym samym i wychodzi na to że nie czytacie tematów(bez obrazy).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Idą święta wreszcie!!!! :) :) :) |
Było wiele razy
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps. Galazek - jak pierwszy raz weszłam na te forum i zobaczyłam twój nick to wzrokowo przeczytałam "Gazelek" później jednak po chwili uwagi doszłam do wniosku że się pomyliłam :P Lecz Gazelek też jest spoko :D |
Sorki galazek ale może zmienisz ten nik bo "Gazelek" to łatwiejsze!!! I jeszcze raz sorki bardzo. Też sie nie doczytałam. Sorry.
Wracając do smoka: po co zakładać tyle tematów na jeden temat, nie rozumiem tego!!! |
NO TO ZAMKNIJCIE SIĘ W KOŃCU!!!a nie dyskutujecie nad tym, że to bez sensu, że on tu jest !! PO PROSTU NIE PISZCIE!!
|
To może niech ktoś zamknie ten temat wtedy nikt nie będzie mógł pisać nie sądzicie!!
|
[QUOTE=Ala,Dec 4 2003, 05:24 PM] Szukam i szukam i nie moge znaleźć. Mam Abrę od wczoraj więc sie nie czepiać :D No bo jest takie stoisko ze wszystkim dla smoków to tam też sa same smocze jaja? I wogule to ile one kosztują?
Ostani mój post na tym temacie. smocze gniazdo 1 szt. 49 magimonów Ala jak jeszcze nic nie przebudowywałaś w Abrakadabrowie to na alei Wiązów 93 znajduję się owe stoisko wampirzycy Wiki, która sprzedaje smocze jaja z których wykluwają się małe smoczki. Smocze zabawki które możesz podarować smoczkowi aby nie podpalał Ci domku :) Smocze smakołyki przydają się jak smok jest głodny.Oczywiście :D można dać mu żabę z nieudanego czaru lub twoje ciężko wyhodowane kwiatki podlewane często przez gnoma :D .Jeżeli nie chcesz aby takie rzeczy się zdarzały kup u wampirzycy smocze smakołyki . Jeżeli chcesz grać bez kodów i ściągania specjalnie dla dzieci smoczej łuski , smoczych łez, możesz je zdobyć hodująć małego smoczka. wystarczy że zrobisz to smoku: łaskotanie-łzy wyczesywanie-łuski Jeżeli nie powiedzie się za pierwszym razem próbój do skutku... ;) P.S. Najbardziej u wampirzycy zadziwiło mnie to ,że przy opcji WYMIENIAJ SIĘ Wika uskarża się :D na nadmiar czosnku....WAMPIR I CZOSNEK... ^_^ |
Co do wcześniejszej uwagi galazka-dobrze powiedziane :D
A tak poza tym to zauważyłam że obywatel Filen za każdym razem wypowida się nie czytają cpoprzednich postów :huh: A co do wampira i czosnku- dla niej pewnie najmniejsza ilość jest nadmiarem więc się chętnie go pozbywa ^_^ |
tego ja mam dos c tyle tych samych tematow
|
Filen nie pisz post pod postem a jak już musisz to możesz korzystać z opcji EDYTUJ
(bezsensownie nabijasz posty)!!! <_< A co do smoka musisz o niego baaaaaaaaaaaaardzo dbać bo jak nie dbasz to się wykluwa czerwony i wszystko pali... PS.Mi kiedyś spalił wszystko, najpierw pojedyńcze meble potem całe pokoje a na końcu spalił ludzi!!! |
Baaaaaardzo Wam dziękuje :-* Nie wiedziałam że smoki jedzą kfjatki :huh: Ale to i lepiej bo nie bede ciągle kupować przysmaków :) Thnx all jeszcze raz!
|
Smok moze zjesć sima?Albo spalić dom?
|
Cytat:
|
ja natomiast zauwazylam, ze Filen uwielbia pisac w stylu - tez tak uwazam, to inna sprawa, zgadzam sie, ja tez itp... oczywiscie <--respect--> [;
no a co do tego tematu to jush go zamknijcie bo inne wnoszace jakies nowosci to schodza gdzies dalej... |
A zje psa albo jakieś inne zwierze?
|
Nie!! Chyba że coś zapali ( smok) i zwierze wejdzie w płomienie :(
|
hehehehe gumka... Filen ma racje...
|
A jakiego wzrostu jest drosły smok?Większy od sima?Taki jak jedno piętro w domu sima?
|
Smoki chyba nie rosną. ALe jeśli ma sie specjalny program to rosną (ja go nie mam i nie wiem jakie sa duźie :)
|
chciałabym to wiedzieć jakiego są wzrostu :unsure:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:30. |