![]() |
Na mikołajki dostanę Abrakadebrę...Czy muszę mieć zwierzaki lub inny dodatek by móc je zaintalować????
Pomocy!!! |
Musisz miec the sims zwykłe lub delux:) reszty niemusisz chyba że chcerz meic zaklecie czarne roze:D bo do niego trzeba miec Gwiazde
|
musisz mieć tylko podstawową wersję... abrakadabra - dodatek jak każdy inny...
POST EDYTOWANY PO PRZECZYTANIU POSTA DZUMY : kurczę dzuma, napisałyśmy posta w tej samej chwili... jednak byłaś/byłeś szybsza/szybszy o ułamek sekundy :) |
nio i jeszcze ewentualnie zwierzaki dla marchewek (:D)
|
Ale fajnie jest mieć wszystkie dodatki, i wszystkie opcje dostępne :D
|
wszystkie dodatki tak jak ja! :P nprzyjemniej siem wtedy gra i f ogole... ah zapomnialam ze jush nie mam instalki do wakacji... kolezanka pozyczyla i jej plyta "wybuchla w napedzie"... albo nie chce oddac :/
|
musisz miec tylko podstawowa wersje ale jak bedziesz miala wszystkie to troche bedzie ci wszystko wolno uruchamiac :)
|
Podstawowa wersja lub deluxe lub duble deluxe
|
Cytat:
|
O nie!
Kolega jak mu pożyczyłam to mi rozwalił.........co ja teraz zrobię? |
to lec do najblizszego sklepu i kup sobie za pare groszy a jak nie masz kasy to idz do kolegi niech ci kupi jak ci popsul
|
Cytat:
|
Udało mi się zainstalować...To super dodatek!
|
Cytat:
|
Filen tak samo ci się odinstalowało?
A poza tym zajrzyj czasem do słownika ortograficznego bo twoje posty przez te błędy ciężko zrozumieć... |
Cytat:
D |
Cytat:
|
Tak apropos czarów...
Znacie jakieś ukryte zaklęcia? Mi udało się tylko upiec magiczny biszkopt i moja simka miała głowę osła. |
Cytat:
składniki : pot ropuchy + winogrona + winogrona = Magiczny Nektar (ale nie bić jeśli pomyliłam winogrona z jagodami czarnego bzu albo coś :) a na biszkopt nie pamiętam :) |
I mozesz miec tez zwierzaki! :) Jezeli kupisz slodycze dla zwierzat (na starowce) i jeszcze jakies inne skladniki tam potrzebne (zobacz w ksiedze zaklec) mozesz kota albo psa zamienic w czlowieka. :lol: Ale niestety potem juz go nie odmienisz bo gra sie zapisuje wtedy sama a niemaprzeciwzaklecia. Stracisz swoje zwierzatko. :(
|
Szkoda. mi sie abra odistalowała to gram teraz tylko w zwierzaki. I mam cudnego kotka... no ale dobra to o abrze..
|
Filen jest niezła z ortografii tylko czasami jej się zaplączą palce na klawiaturze :P
Nie musisz mieć wszystkich dodatków wystarczy mieć zwykłe! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50. |