![]() |
Którego kupca lubicie najbardziej i dlaczego?
|
Ja Tooda - zadaje proste zadania :)
|
Ja najbardziej lubię Wapirzyce Wikę, bo łatwo daję się wygrać w pojedynkach... ^_^ Mara zresztą też a aptekarz Todd to już wogóle! :))))
|
Ja najbardziej lubię Tooda potem Wika no i Mara... To nie fair bo ona się teleportuje a ja nie mam kryształu!! >_>
|
Ja najbardziej lubie Todda bo nie jest taki wredny jak Mara która sie teleportuje!
|
ja lubie mare bo najczesciej daje mi takie skladniki, jakich potrzebuje. potem todd, bo od niego mam czesto konffetti, a wika na koncu, ciagle dostaje lodowe szklo!!!
ps. co do teleportacji to ja mam krysztal, wiec ja olewam. |
Ja lubie MARY MA FAJNE UBRANIE
|
Ja najbardziej lubię wampirzycę, ona nie biega tylko chodzi i można bardzo łatwo z nią wygrać w muchomory. Później aptekarza bo on zadaje mi często tą grobową łamigówkę, a na końcu Marę bo się teleportuje co jest moim zdaniem bardzo nieuczciwe.
|
Mi aptekarz jeszcze nigdy nie zadał tej... jak jej tam... łamigówki! ;)
|
co to za durna sonda;[ moderatorzy zajmijcie sie tym forum bo sie tutaj zrobil taki bajzel. po co ten temat?? nie odopwiadac.
|
ja lubię wszystkich ale jak miałam zagłosować?Nie dało sie kilka razy:(
|
Cytat:
|
Jak dla mnie to to trochę "wysilony" temat, ale jeśli chcecie sobie o tym pogadać, to proszę bardzo - mnie tam nie przeszkadza :lol: ;)
|
Ja lubię jeszcze Wike bo jest strasznie powolna w Muchomorowym wyścigu!
|
Mara - teleportuje się
Aptekarz Tood - biega Wampirzyca Wika - normalnie chodzi :P |
Ja najbardziej lubię Wampirzycę Wikę bo w Muchomorowym wyścigu chodzi powoli i zawsze z nią wygrywam a poza tym daje fajne składniki!
|
Mi daje: lodowe szkło, pióro pegaza, rzęsy czarodzieja. a za wymianę doststje czosnek. czosnek dostaje sie za pszczeli wosk
|
A jakie zadanie daje Ci najczęściej Filen?
|
Muchomory, Cemntarną łamigówkę, Chmury i żebym ją wezwała do pojednyku ;)
|
I Ty wygrywasz nie?
|
a ja mam u todda zawsze najfajniejsze zadania
|
Ja lubię najbardziej Aptekarza Todda bo ma łatwe zadania.
|
a jaki gość daje najtrudniejsze zadania?
|
Ja najbardziej lubie Tooda!
|
Ja lubię Wampirzyce Wikę dlatego, ze daje fajne składniki i łatwo z nią wygrac w muchomorowym wyścigu :D No i sprzedaje te kochane smoczki!! :P
|
Ja lubię Wikę bo ma kram z smoczkami...potem Todd a na końcu Mara
|
Ja jak większość Lubie najbardziej Wikę. Z tego samego powodu: jest baaardzo powolna i zawsze z nią wygrywam w wyścigu z muchomorami ;)
potem Todd... Zadaje mi zawsze znalezienie jakiegoś przedmiotu lub dostarczenie go do kogoś :) Na końcu Mara... Jest nieuczciwa :P |
no, nie jest nieuczciwa :P Po prostu ma kryształ który pozwala mieć możliwość teleportacji :P On ma chyba taki fioletowy kolor :P
|
zgadzam się z żavbką! gdybyście wy mieli ten krysztal (a ja oczywiscie mam :P) to nie twierdzilibyscie ze jest nieuczciwa a poza tym to jak macie ten krysztal to co sobie mysli taka wika jak z nia wygrywacie... biedna wika... chlip chlip :(((
|
andonezja powiedz mi czy wiki jeste uczciwa czy nie i czy Todd jest uczciwy czy nie!!
|
Viki jest uczciwa ale nie wiem czy tood
|
wika jest uczciwa jak najbardziej. to ona dala mi pierwszy raz muchomorowy wyscig (i to f ogole bylo moje pierwsze zadanie jakie robilam) i z nia wygralam, czyli nie oszukuje. co do todda to ona chyba tesh jest uczciwy. tylko ze biega. a sim nie biega i biegac sie nie nauczy. teleportowac mozna. czyli on jest fe.
|
Niom ale gdy sie rozkaze simowi zeby sie teleportowal to napoczatku musi sie ruski rok zastanowic an potem sie teleportuje
|
A u mnie tak nie jest. Ja robie pauze i wciskam teleportuj, dotknij grzybka, teleportuj, dotknij grzybka i tak dalej. i wszystko idzie głatko!!!!!
|
Ja też tak robie i wygrywam.
|
to nawet dobry pomysl! dzieki!
|
Ja najbardziej lubię Wikę potem Marę (daje fajne składniki a co do wyściugu to mam kryształ) a na końcu Tooda bo wciąż daje mi tę Łamigłówkę a ja w ogóle nie jarzę o co chodzi!
|
ja stawiam na Wikę- fajna babka hehe
|
Cytat:
|
A niektórzy mówili że Mara oszukuje!!
|
Bo Ci, którzy jeszcze nie mają kryształu do teleportacji uważają że to nie uczciwe gdy Mara teleportuje się w Muchomorowym wyścigu a ich simy tylko chodzą!
Rozumiesz? |
a sim moze się teleportować odrazu na mete w wyścigu?
|
Jaką metę? tam nie ma żadnej mety!
Gumka jak sobie kupiesz abre to zobaczysz że tam nie ma mety. Po prostu po całym terenie są porozrzucane grzybki i trzeba do nich w jak najszybszym czasie dojść w obojętnie jakiej koleności, więc koniec jest wtedy jak się dotknie ostatniego grzybka a żednej mety nie ma! |
poco ja się pytam.
|
Pytasz się po to żeby się dowiedzieć i ja ci odpowiadam :D
Acha moim ulubionym kupcem jest Todd bo najczęściej daje konfetti klauna które jest potrzebne m.in. do wielkiego pytania :D |
Ja najbardziej lubię Tooda potem Wike a na końcu Mare.
Mi Tood nigdy nie zadał chmurek a Mara naokrągło Wika też jest spoko ale zadaje mi łomigłówki i często muszę kogoś pocieszać. |
A wika jakie daje najtrudniejsze zadanie?Te łami główki?
Pocieszenie jakiegoś simsa?Wyścig grzybkowy(czy jak to tam sie nazywa)Czy coś innego?? |
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi z tą łamigłówką???
|
no wiesz.nie na temat!
|
Najbardziej Todda ,potem Wike a na końcu Mare .Mara jest okropna! <_<
|
mysia nie wiesz co to łamigłówka?Prościej łamigłówka to taka zagadka.Wyjaśnione??????!!!!
|
A to jest to z tymi takimi jakby nagrobkami które się albo chowają albo stawiają???Jak tak to ja nie rozumiem co tam trzeba zrobić.
PS. Gumka, ja wiem łamigłówkę można zastąpić synonimem [zagadka]. |
jakie nagrobki?
|
ja nie lubię Tooda bo on zwykle daje mi to zadanie z chmurkami -_- a bardzo fajna jest Mara bo u niej zwykle mam kogoś pocieszyć lub zanieść komuś jakiś przedmiot ^_^
|
ja nie lubia pocieszać!
|
Ja tam lubie Tooda ma proste zadania :rolleyes: ,no Wampirzyca Wika też jest fajna ale przynajmniej nierobi jak Tood :unsure: ,bo jak jest zadanie z muchomorami to on biega a Wika normalnie chodzi , więc umnie to pół na pół ;)
|
Ja najbardziej lubię Wikę, bo z nią można łatwo wygrać pojedynek a poza tym to daje się łatwo oghrać!
|
ja lubie wike, a potem mare, a moze todda <_< sama nie wiem ;)
|
Wika is the best :)
Na drugim miejscu Aptekarza Toda a na trzecim Mare, straznie jej nie lubie :angry: ! |
Najbardziej lubię Marę.
Ma fajne ciuchy, i wogóle jest cool. Uwielbiam wróżki, i elfy, ale koooooocham smoki. :wub: |
Najbardziej lubie Wike bo latwo z nia wygrac pojedynki i fajnie mówi.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:47. |