![]() |
Jaka jest twoja ulubiona postać NPC?
No właśnie,jaka jest twoja ulubiona postać NPC?Moją ulubioną postacią jest...Króliczek Towarzyski i Mroczny Kosiarz.Aha sory jeżeli ten temat już był ale w wyszukiwarce nic nie znalazłam
|
Heh, Śmierć oczywiście, ale to tylko dlatego, że jestem zaslepiona miłością do Pratchetta...
|
Sprzątaczka vel Pokojówka :D Można sobie z nią po pracy poromansować :D
|
Hmm, nie przepadam za niektórymi NPC bo są serio powalone... Tematu opiekunek do dziecka nie będę tu na nowo poruszać, bo chyba każdy wie jak te potrafią się zachowywać ;). Jednak najbardziej z nich wszystkich lubię.. kosiarza i sprzątaczkę Kasię :P:P:P.
|
Jeżeli o mnie chodzi, to najlepsza jest pokojówka i Mroczny Kosiarz. Za to Towarzyski Króliczek, to totalna żenada :\ (w sensie samego pomysł jego stworzenia)
|
Nie wiem czemu ale poprostu jakoś tego króliczka mi jest żal.Ale tak szczerze nadaje sie tylko do jeednego:gdy nie masz towarzystwa nie musisz uganiać się za innymi simami :D .PS:Zapomniałąm o pokojówce,też jest fajna :)
|
Moja??Listonoszka :) widziałam już 2 laskowate :)
A mroczny tez jest fajny bo fajne dzieci wychodzą. |
Cytat:
|
Cytat:
Mój ulubiony NPC - Złodziej i policjanka - fajnie się leją :D |
Moim ulubionym NPC są cheerliderki (chyba tak to się pisze:D )z NS, nawet ładne buźki mają. O, i jeszcze profesorowie. Ale tylko Ci z aktorstwa, bo jak się z nimi ktoś zapozna to kontakty z psorami ma od razu 100/100. Czasem to irytuje, zwłaszcza gdy robi się bara bara z innym simem. Oceny lecą na łeb na szyję:\ .
|
Moi to, najbardziej lubie tego na 1miejscu
1. Ponury (Ach ta bajka mnie zabija) 2. Mandy ;), nie serio to opiekunka (jest psychiczna, i dotalem jom od swatki) 2. billi ;) różowy kruliczek (bo z tyłu na gaciach ma brązowe :) ) |
Chyba najbardziej (jak większości)podoba
mi się MROCZNY KOSIARZ (Zwłaszcza jak załatwia się na moim klopie) Naj bardziej denerwującą postacią NPC jest opiekunka najpierw je stare jedzenie a potem poskudzi mi mój kibel!!! |
Cytat:
|
moje ulubione postacie NPC (No Player Control) (według mnie takie jest rozszerzenie skotu) to Terapeuta i Śmierć
|
A najmniej nie lubie, tych kibicuw na studiach, pszyłarzom mi do sypialni i budzom sima ;( ,
(zawsze ich z szklanki a potem balonem, i na pszeprosiny brzeczykiem a potem zamykam, i karmie (cos nieumiem ich zabic nawet jak nie karmie) |
Ja lubię Mrocznego Kosiarza, Terapeute i Towarzyskiego Króliczka!! :) :) :) :) :) :) :)
|
A ja uwielbiam yyyyyy................Opiekunke Agate ,bo jakdzieci rycząto ona dostaje zaburzenia nerwowego i doktorek pzrychodzi :O :O .A i jeszcze libie ADrian Ktoś bo jak wszystki listonoszów wyśl,esz na studia to on ci przyjdziei da gazete !! :P :P :O :O :P :O
|
Hmm, a ja lubię roznosicieli pizzy i chińszczyzny są tacy, mmm orginalni:P
|
Cytat:
|
Roznosiciele chińszczyzny pojawiają się w dodatku Na Studiach. Można zamówić chińszczyznę tak samo jak pizze.
Btw. Moja simka ją uwielbia ;) |
Ulubiony NPC????
Nie żartujcie! kto w ogóle lubi tych WieśMaków? Tematów sprzątaczki czy opiekunki lub gazeciarki biorącej prysznic w naszej chacie nie bede poruszać ale NPC to idioci! ;)
|
Ulubiona?? Oczywiście Mroczny Kosiarz:P Jest najfajniejszy:P
|
Pani od pizzy jest całkiem całkiem :)
|
Wg. najfajnieszy jest Mroczny Kosiarz, najlepiej jak po skończonej pracy idzie załatwić swoją potrzebę, albo wypić cosik z barku.. :P
|
Odp: Jaka jest twoja ulubiona postać NPC?
Moja Mroczny Kosiarz
|
Ja lubie Najbardziej
Mrocznego,Policje,Ludzi ze schroniska I Króliczka |
Króliczek jest the best:) tylko taki smutaśny ma wygląd i trochę mi go żal zawsze jest :)
|
Babcia co wali torebką jak jesteś na randce i całujesz - ale zapomniałam jak ona sie nazywa ;p Zawadzka ? ;d no i kosiarz - aczkolwiek u mnie jeszcze nigdy nie poszedł na kibelek ani do barku.
|
Pani Zadecka jest super bardzo śmieszna jak idziesz z simen na randkę to bez ostrzeżenia jak nawet się cmokną bez ostrzeżenia podnosi tą torebkę i wali nim po głowie aż miło i wydziera się na całą parcelę publiczną gdy widzi sima w stroju kąpielowym moim zdaniem ta Zadecka jest albo zazdrosna albo stuknięta czemu nie znajdzie jakieś wesołego dziadka?
Kosiarz jeszcze u mnie nigdy nie siadał na kiblu. |
Cytat:
|
Zawadzka to jest superniania wiesz ta co uczy rodziców by z twojego dziecka zamiast diabła zrobiła aniołka.
Hej ona powinna chodzić z tym Mortim Ćwirem- Świrem (rymuje się) |
Czy ja wiem? Pokojówka^^
|
Chyba kochana pokojówka Kasia Langerak, kosiarz i pani Zadecka.
|
Ja lubię Martę Słomkę :)
Pamiętam jak kiedyś kodem przyłączyłam ja do gry, by móc nią grać :) |
Najbardziej w świecie nie cierpię Berty Płanetnik, ulubioną zaś Magdalena Nietoperz. :)
|
Chyba kosiarz, tancereczki hula też fajowe =D
No i Zadecka, chociaż on się chyba mnie boi bo nie wiedziałam jej od roku. |
Fenomenalna jest Pani Zadecka, uwielbiam ją ^^
|
Ninja, on zawsze znajdzie wytłumaczenie, że twoja odpowiedź jest zła ;D
|
Mroczny Kosiarz, Pani Zadecka. :D
|
Mroczny Kosiarz, Pani Zadecka, Magdalena Nietoperz, Tancerki Hula, Bella Ćwir. :)
|
Tak samo jak zelkam.
Wszyscy wymiatają. ;D |
zapomniałam o tancerkach hula.
|
wszyscy sa kol! i kropeczka
|
ja tam zawsze najbardziej lubiłam śmierć. ;D
|
Pokojówka^^
|
Wielka Stopa hehe ....Ale tak na serio Przyjemniakowie
|
Przyjemniakowie to nie NPC :P
|
jesliby liczyc, ze NPC to rodziny maxisowe,to tak
a ja lubie policje, zlodziei i strazakow. miloscie moich simow |
Cytat:
|
Ja Mrocznego Kosiarza, p.Zadecką, złodziei i komornika.
|
Zadecka ! ;d
|
Sprzątaczka mi sie Don Lotario w niej pokochiwał :P
Dodam jeszcze , że zazwyczaj jak zamawiam facetem to przyhodzi dziewczyna pokojówka a jak dziewczyna dzwoni to chłop ;p |
Cytat:
A tak to smierc oczywiscie i Bella z miłowa której nie ma! : DD Za to nie cierpie opiekunek ,oraz maskotek krowy, Lamy i ''czirliderek'' na studiach którzy codziennie mi wchodzili do domu mojej studentki, grali na jej perkusji i czytali jej ksiazki! :< |
Zadecka i mroczny.
|
Pingwinek :)
o i jeszcze moimi ulubionymi Npc są Marlena Panicz i Kasia Brzózka |
Mroczny Kosiarz rulez :D
|
Hmm zobaczymy więc robimy podium:
1.Mroczny 2.Pingwinek 3.Tancerki hula :) (humu humu,waka waka :)) 4.Komornik bo jak mi coś zabierze to i tak se odkupie no i jak tym swoim czymś mi TV zabrał to tak fajnie się śmiał :) |
pokojówki są fajne ;DD
|
uwielbiam pokujuwki a raczej uwielbiam je niszczyc
|
Cytat:
A tego komornika to mi żal... to musi być jakiś świr albo zdziczał z samotności bo jak mi zabiera sprzęty to się tak upiornie śmieje.. Moja ulubiona? Hmm... Policjantka. A najlepiej jak się bije z włamywaczem! |
Cytat:
|
Cytat:
|
kotecek: Ona pojawia się, gdy sim ma włączoną własną wolę i nie dajesz mu przez chwilę po kradzieży żadnych zadań (i sim nie jest głodny, zmęczony itd.).
Ja najbardziej lubię karierę wojskową, bo to była moja pierwsza kariera jaką grałam. Takie miłe wspomnienia.. |
Bella Ćwir i policjantka fajnie mnie karci jak dzwonie bez powodu
|
I jeszcze Nina Roman , dochodzi w czasie wolnym..
Ta tancerka ;DD Ładną ma buzię . |
ten co usuwa robaki - ma fajny samochód z robakiem na dachu :D:D:D
|
Cytat:
|
moja pokojówka i beniamin jakis tam z miłowa ;)
|
Tępiciel karaluchów wymiata :P
|
Kaśkę Langerak i towarzyskiego królika
|
tak albo tez ten terapeuta też jest dobry he he no i jeszcze fajny jest Św Mikołaj ;) który dochodzi w akcesoriach "NA Święta" ;)
|
1. Mroczny kosiarz i jego harem tancerek
2. Zadecka 3. Pingwinek/św Mikołaj Nie wiem jak u Was, ale u mnie Mikołaj gdy już da prezent i zje ciastka, to cały czas siedzi w toalecie. Jak już skorzysta to się śmieje nad kiblem i znowu sika, a potem się śmieje. I tak kilka razy. Mnie to zawsze rozwala xd |
Mroczny i Pani Zadecka :D A jak mi umarła ostatnia Simka w rodzinie, pojawiła się informacja o śmierci, że lubi konie i nie zamieniłaby białego rumaka na szpanerskie auto (zwykle mi się pojawiało że dom jest już pusty i można wprowadzić nowych simów, a tak do tego konia to chyba dlatego w ''Sims 3 Zwierzaki'' Mroczny będzie na białym koniu. Dobra wiem, legendarne odkrycie, ale jedni to odkrywają wcześniej, drudzy później :D), lubi długie spacery po plaży i że sama (rodzaj żeński bo ta Śmierć) przyznaje, że ci, którzy chcieliby nawiązać z nią kontakt, muszą być śmiertelnie poważni o.o A potem poszła na kibelek
|
Mroczny Kosiarz oczywiście. :D Jest najciekawszą postacią. Super wymyślony! :D
Cytat:
|
lubię (tak jak większość) Mrocznego Kosiarza. Ma fajną komóre z tapetą w czachę xD moją sympatię uzyskał również Terapeuta. Trochę świrnięty, ale dobra ;) uwielbiam panią Zadecką ♥ fajnie się drze.
|
Pani Zadecka i Króliczek.
|
Mroczny, Pingwin oraz Tancerki Hula B)
|
Cytat:
|
Pingwin , Mroczny Kosiarz i Pani Zadecka :)
|
Mrocznego kosiarza i jego tancerki :)
|
Pani Zadecka i Mroczny Kosiarz z tancerkami :D.
|
Hmm ostatnio grałam Adelą Gbur, taką blond nastolatką, znacie ją? :P bardzo mi się spodobała :D a jeżeli chodzi o takich "niezwykłych" NPC to oczywiście wymieniana wyżej Pani Zadecka, tancerki hula (choć rzadko je widuje :P) i jak dla mnie mega dziwny Terapeuta :D
|
Mroczny Kosiarz!! U mnie dodany kodem do rodziny, wywołałam kodowo ciążę z nim, a simka urodziła bliźniaki, chłopca i dziewczynkę. Fajne są też towarzyszące Kosiarzowi tancerki hula zombi.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:09. |