![]() |
Ostatnoi odkryłem ,że czar ,,ożywienie" mżna rzucać na tą nową lodówke z Abrakadabry i szachy....w niczymto nie pomaga tylko przedmioty się ruszają.....czy wy znaleźliście jeszcze jakieś?
|
ja tez odkryłam to z lodówką... jak chciałam obiad podać... ale wiecie co jest głupie? że jak na ta lodówkę jest rzucone zaklęcie to z nią sie nie da nic robić... próbowałam z ożywioną lodówką zrobić "podaj obiad" itp. itd. i nic... od razu mi sie kasowało...
|
ja żuciłam na krasnale i flamingi
|
Czy zaklęcie ożywienia mogą stosować również dorośli? bo u mnie jak na razie tylko dzieci... a co robią flamingi kiedy się je ożywi?
|
Zaklecie ozywiene moga rzucac tez dorosli. Da sie rzucic to zaklecie na duzo przedmiotow jak naprzyklad strach na wroble.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi se udalo. :) Strach zacza tanczyc
|
Wątpię. ja kupiłam wszyśtutenkie przedmioty i próbowałam rzucac ozywienie ! na strcha nie działało
|
Jakim sposobem :blink: ??? Ja próbowałam i nic - stał dalej jak słup soli. Klikam i klika a tam tylko podziwiaj i nic, a czar miałam na pewno. Jak to wogóle wygląda i przedewszystkim czy odstrasza te króliki co zjadają marchewki???
|
Nie, raczej nie odstrasza... miałam ogród cały w tych strachch no i... przychodziły te króliki nieszwiszczuki czy co to tam jest... Mój biedny ogródek !! :(:(:(:(
|
OOOO nie miałem nigdy królka. Ale mój piesek i dwa smoki zajmą się nimi:-P
A przyszedł do was niedźwieź a propos? Do mnie tak! |
Niedźwiadek Niejadek, tak? Głupi jest. Albo wywala smieci albo mi ja miód! :angry:
|
Do mnie przychodzi do każdej rodzinki :lol: ten niedżwiadek niejadek :P
I grzebie Mi w śmieciach. A króliki to mialam tlyko jak mialam zasadzone marchewki i salate! ^_^ |
Nie dorwie sie do miodku:P Veto! ja akurat zasadziłem sałatę i marchewkę '<_<'
|
A wracając do tematu ożywiania strachów na wróble, to u mnie nie ma takiej opcji ;)
|
Galzaek ma racje.Nie można ożywić stracha na wróble.Przynajmniej u mnie... :(
|
a na stuł,prysznic,ubikacje?
|
Cytat:
|
Jak grałam u koleżanki to też nie można było ożywić stracha! Myślę że się nie da!
|
Słuchajcie!!!! Jak mieszkacie w Abrakadabrowie to spójrzcie na stracha dokładnie o 6.59....
|
I co się wtedy stanie???
PS. Czy do stracha potrzebne są TS zwierzaki? |
Chyba tak. Nie jestem pewna ale chyba trzeba je mieć
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Flamingi
Cytat:
|
Vel, powiedz!
Vel, pliiiis!!!!!!!!!! Proszę, powiedz, co się dzieje z strachem o tej godzinie!!!!!!!! PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( :1smutny: :1smutny: Proszę Cię...
|
Myślę że...
Ja uważam, że chodzi o to, że w nocy ten strach, wygląda jakby ktoś mu włożył świeczkę do ,,dyńki" (dosłownie i w przenośni).
|
mi sie tez tak stało i mam do ciebie ytanie jak dodać zdjecie do nicka?
|
Ale sensacja ja wysiadam...
Po pierwsze, z tym straczem na wróble : niee no, ale sensacja, po prostu extra...to jush sama wiedziałam!!!!A myślałam, że to będzie jakaś tajemnica albo co :|
Po drugie:no cóż...jak wstawić zdjęcie do nicka? Chwila...jeśli chodzi ci o avatar, to raczej nie będziesz miał mroblemów, bo takowy już masz :O A jeśli chodzi o co innego - no cóż, nick składa się tylko z liter. Może chodziło ci o buźkę, ale to tesh nie możliwe. Pozdro :) |
?????
Jakie króliki i jakie marchewki ????
Ludzie ja mam już od dosyć dawna ale nie buło żadnej marchewy ani królików!!!!! To jest w jakimś innym dodatku????? |
Marchewki i króliki ( czyli szkodniki) są w dodatku Zwierzaki, jeżeli o to ci chodzi. Jak masz ten dodatek, masz i to. Chyba, że masz Abrakadabrę, a nie masz zwierzaków.
|
jeszcze kibelek :lol:
|
mozna zucic na:
-kibelek -lodówka z abry -szachy -strach na wróble -gnomy -flamingi a reszta to nie wiem,bo nie odkryłam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:05. |