![]() |
ODPOWIADAJCIE ZAPRASZAM
|
ja głosuje na tak ale ta gra szybko sie nudzi :angry:
|
Cytat:
Za mało zaklęć.... Szczególnie z tymi nie odkrytymi ^_^ :angry: |
dzięki za pierwsze odpowiedzi. zapraszam do nastepnych
|
No macie racje.....już odkryłam wszystkie czary i gar mi sie znudziła
|
ela. Odkryłaś już jakiś "tajny" czar? ^_^
|
Te tajne czary się strasznie trudno odkrywa. Pewnie jest ich bardzo mało dlatego nie można ich znaleźć. A gra jest fajna... przez pierwsze pół godziny, później to robi się nudne jak flaki z olejem. Te czary to takie przydatne i niezbędne do życia to nie są i wogóle takie nieciekawe.
|
Ja nie mam jeszcze Abry ale ponoć szybko się nudzi.... :S
|
To prawda. Jak się odkryje wszystkie czary, kryształy itp... to nuuuuuda!!
|
dzięki za wypowiedzi. ale na ile czsu jest abrakadabra??
|
Nudzi sie ale puki są tajne czary to nawet nawet...
|
Bardzo lubie siimsy :D . Jednak sie wam przyznam....te o wiele szybciej mi sie znudziły ;) <_<
|
Boze co wy do tej abry macie? Znudzily wam sie ale napewno tylko dlatego w to nie gracie: ;) A tak wogole to lepsze jest chyba miec zwykle simsy i abra a nie zwykle simsy i balange. ;)
|
Abra jest najlepszym dodatkiem i nic tego nie zmieni!!!
|
Abra jest najlepszym jak dotąd dodatkiem ale z tym nudzeniem się to chyba macie racje....
|
Ja tam cały czas sobie gram :D... Próbuje odkryć tajne czary :lol:
|
Abra jest najlepszym dodatkiem!!! W końcu to ostatni dodatek i musi być superowy choć szybko się nudzi!!! :) :(
|
a co to są te tajne czary??
|
Których nie ma w księdze czarów.
|
Tak, Abra jest zdecydowanie najlepsza ale niestety szybko się nudzi. Zgodze się z Filen, ze kiedy odkryj sie wszystkie kryszały, czary i w ogóle - gra sie robi nudna. Ale polecam kupić!
|
Ja odkrylem juz bardzo duzo ale i tak bede probowal odkryc wiecej. Nawet gdy sobie kupie ts2 to bede nadal tez w 1 gral. :D
|
Do TS2 to Abrakadabra juz mi sie znudzi.
|
ja wszystkie czary odkrylam jednego dnia, kryztaly w ciagu tygodnia, fasola mi wyrosla po dwoch dniach, pelargonia i korzonki po jednym. teraz to mi siem nawet nie chce abry wlaczyc...
|
wow musisz byc szybka
|
andonezja czy grałaś bez kodów?? Jeżeli tak to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
uzywalam tylko move_objects do polepszania humoru ;)
|
ja pzewaznie tez ale i do szybkiego sprzedania czegos tez
|
andonezja tego kodu nie wliczamy po przecież prawie każdy go używa!!!!!!!!!!!
|
a jakie są kody do the sims abrakadabra??
|
Sebastian.Mniej więcej takie same jak w innych częściach gry THE SIMS:
rosebud-kasa kasa (1000 simoleanów) !;!;!:-kasa kasa (działa tylko po wpisaniu wcześniej rosebud,nbie przejmuj się jak pisze ,że kod sie nie przyjał :P, cały czas naciskaj enter, i patrz na stan twojego konta. move_objects on/off-włącza/wyłącza opcje przesówania simów itp.(Z tym kodziekiem nigdy nie pokarze Ci się ,że sim własnie korzysta z tego obiektu, nawet jeśli korzysta :D) water_tool-twój dom otacza woda.(u mnie nie działą.Choc mam wszystkie SIMS oprócz DELUXE i DOUBLE DELUXE.I oprtócz TS 2 :D) e.... więcej nie pamiętam... :| |
Jest jeszcze jeden kod...
MAGICBUD-1000 magimonów ale nie działa!!! :( :( :( :( :( |
Cytat:
|
Tak, ale ktoś mówił że mu działa!!! A zresztą można ściągnąć kodzik!!!
|
hmm...czy warto kupić..?ja tam sobię ściągnęłam..tzn..szwagierek ściągnął..:)
ale ogólnie podoba mi się bardzo.. |
ale kody takie tylko do abry typu jak mówiła kiara magicbud to więcej nie ma??
|
Nie znam innych kodów do abry bo ten poznałam na forum.
|
Niedawno sobie kupiłam abrakadabra i ... jest 100 razy lepszy od gwiazdy( którą też mam ) więc polecam ... :D
|
Ja w TS* nie grałam , a szkoda bo widziałam tego pudelka różowego :P Nie preferuję pudelków, ale polecam TS abrakadabra. No, mi się szybko znudziła bo odkryłam te wszystkie rzeczy i w ogóle. No ale jeszcze raz polecam :D
|
No właśnie- nie wiem czy kupować czy nie- ale nie rozumiem jednego faktu. Wszyscy (większość) pisze że gra się szybko nudzi a przecież tyle czarów że szok.
Komentarze proszę. |
tomek-toms!
Mój komentarz: Tym którym się udało odkryć szybko te czary to mówią że szybko im się nudzi. no trudno żeby się nie nudziło profesjonalistom którzy bardzo szybko je odkryli. |
DZIĘKI ZA WYPOWIEDZI. JUTRO BĘDE MIAŁ NOWEGO KOMPA I ODPOCZĄTKU BĘDE INSTALOWAŁ WSZYSTKIE SIMSY I CHYBA KUPIE ABRE
NO ALE NIE WIEM. I CO Z KODAMI?? JAKI JEST KOD NA DOBRE SAMOPOCZUCIE?? I JAK SIE ODKRYWA CZARY?? |
Sebastian kup sobie Abrakadabre wszyscy ją chwalą razem ze mną. kody można ściągnc.
|
tak nadszedł ten dzień około 22 bede juz miał sprawny nowy komp więc jutro instaluje simsy. skąd można kody zciągnąć do abry?? i jaki jest kod na dobre samopoczucie??
|
Już grałem na mojim nowym kompie ale nie kupiłem abry narazie ,mysze znaleść płyte do grania z the sims zwierzaki bo chce wszystkie dodatki pokoleji zainstalować. ma ktoś kody do abry???????????
|
Nie pisz posta pod postem.... nie ma kodów do Abry. Są tyle zwyczajne takie jak rosebud, move_objects on itp.
|
żabka zauwarz że jeden post pisałem 23grudnia a drugi 28grudnia kiedy bedzie okazja kupie abre bo jest strasznie tania tylko 69zł ale może zamiast abry kupie myszke bezprzewodową za 349zł nie wiem
|
Ja Ci radzę The Sims Abrakadabra - jaki pozytek będziesz miał z bezprzewodowej myszki?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:14. |