![]() |
The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu
Myślę że powinien być taki temat żeby nie zaśmiecał forum.
Ja mam pierwsze pytania do tych któży mają Gre: 1.Czy Sim który cokolwiek kupi może mieć w eq(eq - ekwipunek)? 2.Co sie stanie jeśli Odrudka na wampiry wypiją dzieci? 3.Czy wampir sie starzeje? 4.Eliksir Działa tak że jeśli sim go wypije to inne simy się w nim kochają czy może dać innemu simowi żeby ten zakochał sie w nim? 5.Ile kosztuje odrutka i eliksir |
Nie mam gry TS2, ale właśnie też chcę się o coś spytać :). Ile kosztuje dodatek The Sims 2: Nocne Życie?
|
mmmmmm
[QUOTE=margolaa]Nie mam gry TS2, ale właśnie też chcę się o coś spytać :). Ile kosztuje dodatek The Sims 2: Nocne Życie?[/
Pomijając że w pierwszym temacie ... Wszystko o The Sims2 Nocne Życie jest to napisane kilkanaście razy, to jednak podpowidam że w zależnośći od sklepu ceny kształtują się od 69,00 złotych do 79,90. ja zapłaciłam właśnie 79,90 w Empiku. B) |
Cytat:
|
Cytat:
2. Nie wiem 3. Nie 4. Nie, powiększa chemię 5. Zadzwoń po swatkę i sprawdź |
Cytat:
Jak zwiększa chemie? Co robi? |
mam prosbe. bardziej do posiadaczy gazety niz gry. moglby mi ktos wypisac wszytskie nowe kody do simsow i co robia? z gory thx.
|
Cytat:
Cytat:
|
Amam pytanie czy te kody działają
w ns czy tylko w nż jesli tak to powiedzcie które plisss |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja Chce Juz Miec Ta Gre Buuuuuuu
|
mam pytanie: czy do instalacji NŻ potrzeba będzię 4 płytka do the sims 2?
|
Ja bede mieć simy jutro ale chciałabym wiedziec czy na ostatniej stronie instrukcji jest reklama kolejnego dodatku? (jakiego? )
|
Zamotana
Pytanie bardzo dziwne i nie wiem czy je zrozumiecie .
A mianowicie , ktoś na forum wspominał o przedpremierowej sprzedaży Nż . Skoro dziś jest premiera to dlaczego gry nie ma w sklepach ???? ( przynajmniej u mnie w mieście )????? P.S Zapraszam na święto kwiatów , owoców i warzyw do Skierniewic (m miasto) Jutro i pojutrze |
Cytat:
Cytat:
|
Bardzo bardzo bym chciała się dowiedzieć czy swatka jest dobra czy komuś udało się zdobyć miłość z facetem/kobietą od swatki????Proszę o szybką odpowiedź!!!!!!!!
|
Ja mam takie pytanko. Bo w skrzyni domów jest taki domek, który ma wyższe fundamenty. Czy wie ktoś jak to zrobić ? Czy to było można zrobić już w tamtych częściach czy tyko w tej ? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten wyższy fundament? w jedym miejcu podwyższasz teren. z tego podwyższonego miejsca zaczynasz budować fundament i gotowe ;)
|
WSZYSTKIE moje simy które stworzyłam przed zainstalowaniem dodatku ulegają SAMOSPALENIU (najwyraźniej uznane za wampiry, nie wiem jak to jest bo nie jestem w stanie prawidłowo działać grą---> moje simy wariują i płoną).
why...? |
Cytat:
|
usunąć z gry czy nie wstawiać na parcelę??
|
Cytat:
|
..::MaRtYnIkA::.., jeżeli zadziała możesz się uwazać za jedną z najwspanialszych istot na ziemii :)
ale i tak wielkie dzięki :] |
Ja tak wszystkim pomagam a teraz sama mam pytanie :D
Chodzi mi o chemię. Czy te parametry co nas kręci i odrzuca zostaja ju na zawsze? Czy można to jakoś zmienić..? :) |
Ja mam InSIMenator i wszystko chodzi normalnie
|
Co do tej chemii. Jest chyba taka nagroda aspiracji chyba :)
Zeby zmienić ;) |
Dzięki :D :D :D
|
A jak można zwiększyć chemię?!
i czy w chemi - co nas kręci są ufo i zombi czy autorzy o tym nie pomyśleli!? |
Cytat:
|
Aaa...A ktoś mi powie jak stać się wampirem? Ja będę miała dziś grę, a nie wiem czy sobie poradzę :P ( przypał ze mnie do potęgi )
|
było już napisane..poszukaj :P wyszkukiwarka nie gryzie :D
|
Cytat:
Nie pomyśleli o tym? Fayy http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=22237 |
mam NoCnE ŻyCiE
mam Nocne Życie od wczoraj ale nie miałem siły grać i dziś wszytsko poznaje :)
mam pytanie czy jak u was włącza się widok sąsiadów w domu simów to czy domy tych sąsiadów są że tak powiem "brzytko" zrobione czy ładniej wyglądają ?? bo u mnie są brzytkie a grafika jest na najwyższych detalach... wqrza mnie to szczerze powiem ;) |
Nie wiem, Domel.
A teraz ja mam pytanko: Czy jeżeli mam dodatki z neta, to czy w The Sims 2: NŻ będą działać? Bo gdzieś czytałam, że komuś połowę dodatków "zjadło". EDIT: Domel, ja miałam kupywane The Sims 2 2 razy, ponieważ mi pierwsza płyta nie chciała odtwarzać :|. A jak już odtwarzała, to wooolno. No i kupiłam drugą, gdzie grafika jest, że tak powiem.. *****ista :). |
Przy włączaniu The Sims Nocne Życie jest komunikat że dodatki mogą spowodować niepoprawne działanie gry, jest też opcja włączenia i wyłączenia
dodatków. Prawdą jest że większości z nich nie ma, ja miałem np. fajną fryzurę dla SIMKI a w nocnym życiu nie mogę jej znaleźć :( szkoda że tego nie dopracowali |
Cytat:
|
Proszę o szybkoą odpowiedź
Wiem jak tworzyć grupę, ale nie rozumiem jak zapraszać ją na wypad na miato- nie chodzi o grupy tz. tymczasowe.
|
Kliknij na swoja simke i tam bedziesz miala jakas opcje
|
Ja się chciałam zapytać czy tą kulę do wirowania można sobie kupić normalnie w trybie kupowania w domu? :)
|
Cytat:
|
The Sims 2 Nocne Życie jest naprawdę bardzo fajne. Mam tylko taki mały problem. Gra bardzo długo mi się ładuje :( Nie wiem czego to może być wina. Mam zainstalowane oba dodatki oraz samą podstawę (no to akurat wiadomo :D). Czy moglibyście mi powiedzieć czego to jest wina ??
Aha i oto parametry mojego kompa: Processor: AMD Duron(tm) Processor, ~900MHz Memory: 256MB RAM DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack. 1 (2600.xpsp1.020828-1920) NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (Microsoft Corporation) Chip type: GeForce2 MX 100//200 I co?? Nie wiecie jak rozwiązać mój problem? |
masz toche mało pamięci, ja mam 512 i mi szybko chodzą simsy NŻ :D
|
A za ile mniej więcej można kupić 256 mb ?? O ram rzecz jasna mi chodzi
|
|
Mam problem...
Gdzieś po godzinie gry, kiedy np. schowam cos do ekwipunku psuje mi się grafika... Tzn. wszystko staje się tak jakby pogniecione... Kiedy wyjde z tej rodziny i włącze ją jeszcze raz, nic nie pomaga. Pomaga dopeiro kiedy zresetuje komputer... W NS działo mi się tak samo... |
Mam kilka pytań dotyczących NŻ
1. Czy są jakieś nowe ubrania dla nastolatków? 2. Czy nastolatkowie mogą mieć swój samochód? 3. Najważniejsze! czy nastolatkowie mogą umówić się randkę na mieście. 4. Czy gra chodzi wolniej niż dotychczas? |
na 4 moge ci odpowiedziec:
Tak jeżeli masz mało pamięci RAM jeśli masz 512 to lekko będzie sie cieło ale jak więcej to nie powiino |
Gdzie można kupić "elektropląs" czy jakoś tak... Bo ja zapomniałam :D
|
No to będzie mi się zacinało :1smutny: Trzeba zbierać na nowy ram
Cytat:
|
To nie jest nagroda aspiracji...
|
Cytat:
|
Cytat:
Zna ktoś odpowiedzi na moje inne pytania? |
No więc... Instalacja przebiega gładko...włączam podekscytowana grę, wchodzę w weronę, stawiam domek i zamierzam stworzyć rodzinkę. Lecz mniej więcej w połowie wczytywania panelu tworzenia rodzinki za każdym razem występuje błąd ' Aplikacja została zakłocona, program zostanie zamkniety' i co ja mam zrobić ;(
|
Cytat:
2. Tak mogą..Nastolatkowie mogą prowadzić samochód. 3.Nie wiem nie sprawdzałam ale chyba tak.. 4. No mi przycina ale jutro będę miała więcej RAM-u i będzie chyba szycbiej chodziło.. :D Giggs poszukaj w dziale problem z gra TS2..tam jest mnóstwo takich tematów..Ale ja Ci napisze : -posprawdzaj czy nie masz powłączanych programów w tle jeśli masz wyłącz je.. -wyłącz też antywirusy.. Jak to nie pomoże to poszukaj tematów.. ;) |
Znalazłam podobny temat :P Pewnie chodzi o zmienione CAS! :D
|
Hejka mam problem z NŻ włanczam normalnei gre wszystko działa jak nalezy i wogóle dodatków nie mam z netu... po załużmy jakiś 5 min. gry gra sie zatrzymuje i mi sie wyłancza monitor tak jakby nagle sie wyłączył sam... klikam TAB+Alt żeby cokolwiek zrobić... gra po kikunastu sekundach wraca normalnie i tak co 5 min. co może być tego przyczyną?? Monitor dobry jest bo sprawdzałam na 2 innych =( monitor dobrze chodzi tylko w simach tak sie tnie =( HELP!! pomocy pomóżcie pliskkaaa!!
|
hej mam pytanie
mój chrzestny mieszkający w "Wielkiej Brytani"kupil mi "the sims 2 nocne życie" ale po angielsku gra ma niedlugo dojśc pocztą a ja się martwie bo "the sims 2" i "the sims 2 na studiach " mam po polsku i nie wiem czy nocne życie będzie działac jezeli tak to czy mozna jakoś spolszczyc gre prosz pomozcie |
Mam pytanko. Jeszcze nie mam NŻ (i długo nie bede mieć :( ) ale czy jak je zainstaluje to jest jakaś szansa że moje rodzinki itp. zostaną zachowane czy sie wykasują?? Jezeli tak to jak temu zapobiec?? Z góry THX za odpowiedzi :*
PS. Nie pmiętam jak to było w NS :P |
Cytat:
najłatwiej skopiować foldery "Downloads" i "Neighborhoods" |
Czy da się jakoś przyspieszyć działanie gry? Ciągle mi się przycina to obraz, to dźwięk, to się ładuje bardzo długo. Na czas gry zamykam wszystkie antywirusy itp. Co z tym zrobić? Czy wystarczy zmiana ustawień Windowsa? Czy trzeba coś wymienić?
Parametry: Windows XP Pentium 4 2,4GHz 256MB RAM 4,71GB wolnego miejsca na partycji C (gdzie jest system) i 14,2 na D (gdzie są simy) CD-ROM 52x ATi Radeon 9200 128MB DirectX 9.0c |
Halo moze mi ktoś pomóc!! Błagam was!! =(=(
|
Kubeczek być może masz za mało RAM'u, reszta wygląda OK :)
|
A można coś przestawić w Windowsie, żeby sprawniej działało? Czy konieczny jest zakup RAM'u?
|
Na Windowsie się nie znam, tu musiałby ci odpowiedzieć ktoś obeznany. Ja też mam 256 MB RAM'u i gra mi sie zacina :( Teraz zbieram forse, żeby sobie dokupić drugie 256 (będe miała wtedy 512) i mam nadzieję, że gra będzie szybciej chodziła.
|
Cytat:
Pozdrowinka :) Pap :D |
Spolszczyc nie mozna, ale podczas instalacji mozesz zerknac na jezyk instalacji i powinien byc tam jezyk polski, a co za tym idzie powinnienes miec go rownoczesie w grze.
|
uffffffffffff...
wielkie dzięki
teraz będe spokojny wymagania raczej będą dobre bo mam nowego kompa pozdrawiam :D |
Ponawiam pytanie gdzie mogę kupić kulę do wirowania bo to nie jest nagroda aspiracji - sprawdziłam.
|
albo w dziale "hobby" (gdzie są narzędzia do cwiczeń.. chyba, w końcu dostaje się za nią punkty kondycji) albo w elektronice . NA PEWNO JEST DO NORMALNEGO KUPIENIA
|
Tryb kupowania/Hobby/przyrzady do cwiczen/kula
|
a moje pytanie czy są cmentarze bo słyszałm i czytałem że są ale lepiej się spytać graczy no nie
|
Cytat:
|
na modthesims2 znalazłam podobny temat. ktoś wspominał o tym, ze można nagrobki przenosić tak jak simy (dzięki czemu martwi krewni mogą wędrować wrac z resztą rodziny...)
Tak więc na pewno są, ale jak to zrobić niestety nie wiem |
Cytat:
|
aha i jeszcze pytanie nr 2 czy jak mam zwykłego dorosłego simsa zrobionego już wcześniej przed kupieniem NŻ to można mu określić chemie
|
...
konrad--> chemia zostanie wybrana losowo
|
każdy sim (z takich, co zostały stworzone wcześniej )dostaje jednak gratis buteleczkę z podręcznym NowyTy (czy jak to tam się zwie...). używa się tego klikajac na aktywnego sima i wybierają "pij podręczny..." czy coś takiego.
jest zresztą w plecaku, sprawdź |
narazie nie sprawdze bo simsy będe miał w poniedziałek dzięki za pomoc
|
czy gra chodzi wolno?
mi juz terazs gdy niemam jeszcze NŻ gra chodzi wolno..... czy z Nż bedzie chodzicc jeszcze wolniej?
|
Podobno tak... To zależy, ile masz ramów. [czy jak to sie pisze;p]
|
Okej... o jak to jest z tymi oklolicami. Na jakimś zdjęciu widziałam rodzine Przyjemniaków, a z ich parecei widać byłe inne domy... Jak to jest w końcu? :O
|
ale co do tych wymagań to niema co ja mam 512 ram i wszystko ok ale przy 256 też dobrze ponoć chodzi
|
z domów będzie widac różne domy o bok ale chyba nie można do nich wchodzić niewiem ale tak słyszałem
|
Cytat:
Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki ;) |
Ja mam pytanie:
Czy jak sie rodzi sim to tez ma losowo wybieraną chcemię czy można ustawiać tak ja aspiracje nastolatkowi? |
Cytat:
|
Cytat:
A tak mam jeszcze pytanko, o co chodzi z tą chemią? No bo wczoraj grała chwile próbną rodzinką, a dziś budowałam NAJT KLAB, jak na nocne życie przystało i dlatego nie wiem... :/ |
"Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki"
No... Czyli co? XD Mam w grafike wejść? :O Niech ktoś mnie pokieruje! ;D (btw. a czy nie będzie gra przez to wolniej działała?) |
Kurczę, a na 512 chodzi? Bo jak nie, to będe musiała sobie dokupić -_-
|
Cytat:
|
Cytat:
Amae: Ja mam 256 i jakoś żyję :D Pawlo: ja nawet nie wiem o co chodzi z tą całą chemią Bubcia: dzięki za odpowiedz ;) ale dręczy mnie jeszcze jedno pytanie, które nie daje mi spać po nocach (;P) po co ona jest :O |
Jest taka mikstura w ekwipunku przy Simie: 'Nowy Ty'. Sim to może wypić i zmienia się chemie. ;P
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie 'zmienia się w chemie' tylko 'Zmienia się chemie', czyli można zmienić chemie ;]
Co cię kręci/co odrzuca ;] EDIT: A w jakim wielku można zarzyć tę miksturę to nie wiem, chyba w wieku nastolatka, a jak się mylę, to proszę mnie poprawić ;) Po co jest chemia? ;o Dzięki niej nasz Sim może umówić się na randę ze swoim ideałem. Jeśli kręcą nas blond włosy, Swatka wyczaruje nam blondwłosą damę ;) Jeśli odrzucają nas farbowane włosy, to nasz Sim nie będzie miał dobrej chemii z tym Simem, tzn. są takie błyskawice- przekreślona to zła chemia, jedna błyskawica słaba chemia, dwie błyskawice średnia chemia, trzy byłskawice bardzo dobra chemia (?) |
No a so oznacze 1,2,3 lub ten taki przekreslony piorunek... no bo cos tam własnie z ta chemią jest i niezbyt wiem o co chodzi...
Aha, dzięki :* |
Patrz strona wcześniej- mój ostatni post ;)
|
Dzięki Chemii sima odrzuca np. smród a woda kolońska to coś co przyciąga sima I
Mam pytanie co zrobić, żeby zapamiętała gra wyświetlanie wokół parcel bo jak ustawie dogodne dla siebie ustawienia, to po ponownym włączeniu resetuje się, a mój komputer do aż takch słabych nie należy więc nawet po ustawieniu na maksa, jest ok. Ma ktoś na to sposób? |
chcialam abym swatka znalazla mojemu ismowi jakiego drugiego sima... zadzownilam do niej, przyszla i ... mam tylko opcje: rozmawiaj, flirtuj, odpraw itp i nigdzie nie ma opcji aby wyszukala tego sima :|
ps. jak zawsze namieszalam, mam nadzieje ze sie skumacie ;) |
Pawlo jak rodzi sie nowy sim, to gdy dochodzi do nastolatka to mu sie wybiera zarowno aspiracje jak i chemie, co mu sie bedzie podobac (dwie rzeczy) a conie (1 rzecz)
chyba o to Ci chodzilo. trawka a zadzwonilas do niej jako do simki czy przez 'uslugi'? bo to przez 'uslugi' trzeba. |
Cytat:
Spróbuj jeszcze raz po nia zadzwonic i kliknij na opcja randka w ciemno czy coś takiego, to powinno byc to. |
Cytat:
|
Pomóżcie, proszę
Mam obraz Merolas MultiPainting i szczerze powiem, że w sumie dzięki temu moja simka zdała studia z dobrymi ocenami i jeszcze miała czas na flirty z wieloma simami. A tu buch, nagle razem z Simsami Nocne Zycie zniknęły wszystkie dodatki. Klikam - włącz zawartość treści zmodyfikowanej - a tego dalej nie ma :( Czy wam on chodzi, jeżeli go macie? |
|
mam pytania:
1.czy przebywając na swojej parceli widac tez oprócz niej całą okolice wraz z żyjącymi w niej simami? 2. Czy da sie odwiedzać sąsiadów 3.Czy samochód prowadzi sie samemu? |
Cytat:
umów sie na randke taka opcja :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba już się ot o pytałaś |
help nie chce mi kod seryjny wejsc pisałam zamiast tego z przekreslonego z i nic;( help
|
Więc musisz coś źle wpisywać... Może masz włączony Caps Lock, wcisnął Ci się Shift? Orginalna gra nie może mieć złego numeru seryjnego, right? :O
|
Ja tak miałam z Ż było Z z ukośnym paskiem po środku wpisałam ż i nic wpisywałam ż,ż,ż nic potem wpisałam ź też nic a na końcu wpisałam z i było dobrze trzeba poprostu pokombinować :con: .
|
Ej a ja mam takie pytanko i prośbę o pomoc - moi simowie jak są zmęczeni nie mogą się położyć spać do łóżka :| Jest tylko interakcja odpręż się :| I dupa nie moge ich polozyc spac ;( Proszę o szybką pomoc :D Mam wgrane wszystkie dodatki ( NS I NŻ ), orginalna wersja gry :P
|
też tak mam. Musisz kazać odpręż sie później obudź sie i wreszcie śpij w piżamie
|
No włąśnie dziwiła mnie opcja obudź obudź jak się odpręża :P Zaraz sprawdzę, big THX i całuski :D
|
Brak głosu przy karaoke
słyszałem że zdażyło się to paróm osobom
albowiem brak głosy przy karaoke, czasami nawet podklad muzyczny jest nie słyszalny, sim rusza tylko ustami i tańczy a jego śpiewu nie słychać:( Co robić! |
Ej no ja mam tak samo
|
Cytat:
|
no to teraz czas na mnie :d ja mam takie pytanko:
czy podczas gry jesli widzi sie inne domy to widac tez innych simow na tamtych podworkach?? ;) |
Nie widać =P Jedyne co możesz zrobić z domami sąsiadów, to kliknąć na dom i grać tamtymii Simami w tamtej parceli xP
|
A jak wejść i budować cmentarz?? <;)>
|
Cytat:
|
ale NA cmentarzu czy obojętnie gdzie na parceli?!
|
Cytat:
|
Gdzieś to buło na forum...
Ciągle co włączam grę to musze ustawiać widok sąsiadów! Co zrobić alby "1 a pożadnie" to ustawić? |
moja simka podczas rodzinnego obiadu zaczeła kręcić głową (jak na omdlenie) a potem głowa spadła jej w miskę z CHILLI CON CARNE a wcale nie była aż tak bardzo zmęczona, podczas tego jednego posiłku miała tak parę razy i musiałem ją budzić bo umarłaby z głodu. Mieliście coś takiego ?? jak myślicie to wina głodu czy ciąży ?? :P :P tu macie linka ze zdjęciem ;)
http://img399.imageshack.us/img399/3...szot6iw.th.jpg a jeśli chodzi o cmentarz to na www.thesims2.com jest już parę do ściągnięcia wystarczy poszukać właśnie przeniosłem grób swojej simki na inna parcelę a wyglądało to tak: użyłem opcji przenieś nagrobek na inną parcelę wtedy grób zniknął i pojawiła się przezroczysta postać mojej simki (tej zmarłej chyba duch ;) ) pomachała domownikom i zniknęła potem pojawił się komunikat że jak zapiszę grę to nagrobek zostanie przeniesiony |
Mam pytanie : czy w NZ można zmieniać ubrania dla simek w ciaży ? Czy nadal simka nosi to samo ubranie przez calą ciażę?
Z góry dzięki za odpowiedż :) |
Cytat:
Cytat:
|
Ponieważ wszędzie (no może nei wszędzie) jest napisane, że w ts2nż jest duzo fryzór i ubrań a ja mam orginalny dodatek i widzę tylko DWIE wryzury dla dorosłych pare ubrań i rzeczywiście sporo ciuszków dla małych dzieci. I chcę się zapytać czy wszycy mają tylko np. dwie wryzury dla dorosłych?
|
Cytat:
|
Ja też gdzieś czytałem o sporym wyborze fryzur ale tak trochę licho prezentują się te będące w grze. Twórcy po raz wtóry nie popisali się urozmaicaniem nam gry. Miejmy nadzieję że to się zmieni.
|
ja czytałem, że w TS2NŻ jest bardzo mało fryzur i ubrań...
gdzie to czytałyście? |
Cytat:
|
Pytanıe pewnie bylo ale zapytam... Czy rodzıny ı wszystko zachowuje sie po instalacji Nocnego zycia? Pytam bo mam FS i nie chce go stracic...
|
Cytat:
|
CZy Simsy mogą mieszkac w bloku?!
|
Cytat:
|
Pewnie te pytania już tu były, ale nie mam czasu przeszukiwać tego topicu. Co robić by randka lub spotkanie z przyjaciółmi się udało?
|
Ach, właściwie nie musisz nic robić, to wszystko jest takie banalne. Wystarczy stopniowo pogłębiać znajomość, ale nie wyskakiwać z flirtami, kiedy jest mała chemia. Przede wszystkim spełniać pragnienia wszystkich simów na spotkaniu.
|
Cytat:
|
Słuchajcie: Co zrobić aby sim użył wode kolońską!?
|
U mnie jest tak: kupuję wodę kolońską, kilkam na Sims i tam jest opcja 'Użyj wody kolońskiej' i jak użyje jej to takie kwiatuszki są wokół niego ;)
|
pytanie: czy uwas jak jakas czynnosc jest z blyskawica (chemia) to drugi sim zawsze sie na nia zgadza? gdzies czytalam ze jak widzimy ten piorunek to wtedy nie musimy sie przejmowac czy simy nie za slabo sie znaja, ale u mnie czasem drugi sim nie chce:np. odpowiedziec ile zarabia. i caly trud na marne, pare minusow, a potem zamiast listow milosnych simy w skrzynce znajduja smierdzace listy... ;( jak jest u was?
|
Cytat:
madziaq: U mnie jest tak samo |
Cytat:
|
Chcialam sie dowiedziec w jaki sposob simka rodzi? czy jedzie do szpitala?
I czy jak sim podwozi malego sima do szkoly to czy widac ją i mozna na niom wejsc i budowac cos w niej? |
Cytat:
Cytat:
P.S. I proszę, nie pytaj o czy mozna samemu prowadzić, czy można odwiedzać sąsiadami. Wiesz to naprawde jak narazie nie realne ;) |
HEJKA ! JESTEM MIŁOŚNICZKĄ WSZYSTKICH CZĘŚCI SIMSÓW ALE NIE WIEM JAK GRAĆ W NIE NA STRONACH INTERNETOWYCH CZY KTOŚ MÓGŁBY MI POMUC I POWIEDZIAŁ BY MI JAK TO ZROBIĆ O ILE JEST TO MOŻLIWE :con:
|
Cytat:
|
Chyba ktoś naopowiadał ci głupot bo w każdą część The Sims da się grać tylko w pojedynkę, i jeśli jesteś fanką ( tak jak napisałaś) to powinnaś to wiedzieć :con:
Oczywiście jak już wcześniej ktoś wspomniał jest The Sims Online i kilka innych MATRIXÓW ale nie w Polsce . |
Skąd wziąść wode kolońską?? ;(
|
Ja mam banalne pytanie :smart:
Jeśli nie moge wgrać gry, bo mam za mało miejsca to co mam zrobić??? Proszę o odpowiedź, wiem, że to idiotyczne, ale ja widzę teraz tylko tą grę i już zapomniałam, jak się wgrywa :O |
Mało miejsca na dysku? A masz XP? Jeżeli tak, możesz użyć defragmentatora dysku. Oróżnij kosz, pousuwaj jakieś śmiecie, z których nie korzystasz.
Zresztą nie wiem, co masz w komputerze. Nadal mało? Pozostaje zakupienie nowej pamięci. |
Wodę kolońską kupisz w sklepach na przedmieściu, buteleczki stoją w specjalnych stojakach
|
mam pytanie - czy wampiry mogą mieć dzieci???
|
Cytat:
|
a jakie sie rodza? sa ludzmi czy od razu wampirami??
|
Cytat:
A czy małe dziecko takie raczkujące można ugryść jeśli nie to od jakiego pokolenia można??? |
PLease odpowiiedzcie !
GDZIE MOGĘ KUPIĆ TRUMNĘ ?!?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
bez senu jakby sie rodziły dzieci wampirami bo by zawsze był malutki, najwcześniej można ugryść nastolatka.
|
he, he, poradziłam sobie B) Rzeczywiście, trochę miejsca na dysku mi zajeły inne gry więc je wywaliłam. W końcu wszystko dla the sims nocne życie ;P
|
Czemu u mnie nie widać domów sąsiadów ?!
BO właśnie grałam po raz 2 ale teraz dopiero zauważyłam że nie widać domów sąsiadów ! CZEMU ?! ;( ;( :( Ps. Ile kosztują ramy na kompa ?? zę do kupić około 300 ram to ile bym musiała zapłacić ?? |
Cytat:
|
Cytat:
mam problem, bo mi się wogole nie otwiera konsolka z kodami. Naciskam kombinację klawiszy ale nie działa. Pomoże mi ktoś? |
Cytat:
|
Kurcze berata trafiłaś! Mam zainstalowane, potrzebne mi jest no ale jesli tak to wygląda no to wykasuje...
|
Dlatego uważam że Xp jest do dupy ;)
Bo ma dużo błędów! Na temat: Jak zrobić garaż tak aby sim nie wchodził do domu przez garaż? |
Cytat:
A co do pytania: zbudować garaż obok domu? |
ta...
Ale mnie wkurza jak wchodzą garażem jakby nie było dzwi! |
dobra, mam jeszcze dwa pytanka:
1 Jak można stać się wampirem? 2 Jak można jeździć do pracy własnym autem? Bo przyjeżdża po mnie rozklekotany gruchot, a jak klikne na swoim aucie i ;Idż do pracy, to mój sim idzie do podstawionego auta. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jaką konbinacje klawiszy robisz?
CTRL + SHIFT + B czy CTRL + SHIFT + C ?? |
Cytat:
Kalasznikov a te pytanie dotyczące samochodu..Musisz sima który jedzie do pracy ustanowić właścicielem tego samochodu..Wtedy nie będzie po tego sima przyjeżdzać samochód ale będzie mógł pojechać własnym.. ;) |
Cytat:
Kup lepiej w Media Markt, ja kupiłem tam za 66 zł. A w carefourze nie wiem ile kosztuje bo w moim mieście go nie ma. Mam tylko Tesco I Leclerc, i buduja Reala :P |
Cytat:
|
Cytat:
Wczoraj byłam z dziadkiem koło koscioła i nie ma tam sims Nż,co prawda byłam zdziwiona,bo również byłam w tesco na prokocimiu,ale tam też nie było gry...jedyny ratunek to media markt albo empik. |
Jeszcze jedno pytanko :) Chodzi mi o malowanie paznokci. Ogladalam na jakiejs stronie oficjalny filmik z Nightlife i tam wszystkie simki mialy pomalowane paznokcie. Czy wiecie jak to zrobic ?
|
po prostu wybierasz taki skin sima, który ma pomalowane pazurki (a sporo z dodatkowych ubranek ma je na kolorowo). nie ma w grze jakiejś opcji typu "pomaluj paznokcie".
|
Dzieki za odpowiedz... wczeniej przed NZ sciagalam skiny z pomalowanymi paznokciami, ale mialam nadzieje, ze teraz bedzie taka opcja, ze niezaleznie od ubrania sim bedzie mial pomalowane paznokcie.
Ale ok dzieki jeszcze raz :D |
gdy chcem zainstalować ten dodatek to pojawia się to
http://img240.imageshack.us/img240/7117/beztytuu2tw.png co muszę zrobić ?? i gdzie zainstalować dodatek ?? dzięki z góry ;P |
Cytat:
|
Cytat:
jesteś super :* |
mam pytanie: jak zainstalować ten pacth do karaoke? i proslibtm o bezpośredniego linka do tego fajnego auta którego nie ma w grze :)
|
Cytat:
Patch do karaoke dajesz do tego samego folderu co dodatki czyli do Downloads |
Aa więc co zrobić, żeby wykasować wszystkie meble etc
A zostawić ubrania, fryzury i makijarze. No bo jeśli kliknę na "wyłacz obiekty zmodyfikowane" to z fryzurami łacznie ;/ |
Cytat:
|
a teraz kolejne pytanie z serii "niezlaezni nastolatkowie". jak wysłąć sima na studia tak, aby figurował jako "młody dorosły" a wyglądał jak nastolatek?
SimPe sobie z tym nie radzi.... |
Właśnie że sobie radzi. Kiedy jest nastolatkiem, włączas SimPe i wybierasz opcję 'On Campus' czy jakoś tak... Może po prostu nie masz wersji zaktualizowanej do University.
Wiem, że się da, bo kiedyś tak robiłam. EDIT: Aha, żeby figurował jako młody dorosły... rzeczywiście, może się nie dać... ale na prawdę nie warto psuć sobie gry takim kombinowaniem. |
A ja pytanie do kodu:
Wpisuje kod aspirationpotions 35000(coś takiego - nie pamietam) Bo chceiałem simowi powiekszyć punkty, ale wyzerowało mi do 0 - dlaczego? |
Pyanie numer 2 (z serii "kurde, czemu mam taki byle jaki komputer"). filmiki. własciwie nieważne gdzie to wkleję, dotyczyny ts2.
mój komputer nie obsługuje "filmowania" wielkich wydarzeń (ak ślub, pierwszy pocałunek itp) w tej jakże hollywoodzki sposób. jest jakiś sposób na włączenie tego? (to nie wina karty graficznej.) |
Mam problem!
Pewnie trochę nie na temt, ale problem mam poważny..
Nie znam się za bardzo na sprzęcie komputerowym, jednak wiem, że wymagania co do gry spełniam. Jednak po jej uruchomieniu, wybraniu otoczenia, drzewa stają się białymi pudełkami, a gdy wejdę w którąś z rodzin, dom nie posiada kolorów ani pomieszczenia. Są całe białe z dziwnymi napisami.. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ale to cholernie przeszkadza, bo ani tapet nie widać. Niczego.. Ktoś pomoże? :( |
Czy czsami do nż nie trzeba lepszej karty graficznej bo jak miałam ns to był obaz wyśmienity a teraz taki troche zamazany ;)
|
Cytat:
|
wirus (z nagrody pracy)
co mozna zrobic z wirusem ktorego sim/ka zrobil/a w nagrodzie z pracy nauka? robi sie go tylko po to zeby wyrzucic? nie mozna nikogo otruc albo cos? lekasrtwo mozna wyrzucic, sprzedac lub zazyc a wirus co? taki pikus?
|
wklejam tego patcha do downloads ale nie słysze jak simy śpiewają
|
Cytat:
Mnie zadzalalo po kilkukrotnym uruchomieniu gry. Oni strasznie falszuja :) |
mi karaoke-fix zadziałał odrazu B) ale wcale nie jest lepiej z tym że słyszę jak śpiewają bo fałszują
|
coś do NŻ
poszukuję przedmiotu do NŻ
jeżeli sim o nim pomyśli to wszystkie potrzeby się uzupełniają miałem taki do zwykłej 2 ,a teraz go nie ma proszę o pomoc ;) |
Cytat:
na srodku - uzupelniasz umiejtenosci, a z lewej sa opcje z praca, szKola, dodawaniem/odejmowaniem dni tu adres: !!TU!! potem kliknij w MEROLA'S SIMS 2 i w czwarty obrazek od dolu :P sa tam tez obrazy tylko do potrzeb albo aspiracji. |
madziaq dzięki :*
|
Cytat:
|
Mam takie pytanie odnośnie "Warsztatu". Czy Wy również w sekcji nastolatki/okulary macie ikonkę ze znaczekiem "Nocnego Życia" mimo iż nie pojawiają się żadne szkła po wybraniu tej opcji??
|
Mam pytanie aby módz zainstalowac simsy nocne życie to trzeba miec np Sims 2 lub Sims 2 na studiach?
|
Musisz mieć grę The Sims 2
|
obrazy
pyt: czy u was tez obrazy przeniesione z innego domu w ekwipunku sima nie zniakaja przy niskich scianach? troche to denerwujace :P
|
Mam pytanko, a brzmi ona tak:
Czemu moi simowie, którzy są WAMPIRAMI nie chcą w dzień iść spać ?? :con: A i jak wyjdą na słońce to się spalają i wracam nimi do domu ( potrzeba energi na czerwonym) i chce ją położyć do trumny a nie ma opcji ŚPIJ ! Czemu ?? Ps. Niczego nie ściągałam z netu. 2 pytanie: Mam pełno okien na około domku i nic !! Nie ma wogule światła ;( Robie i robie okna na cały domek i co 0 światła !! ;( Dlaczego ?? |
Masz po prostu jakiś błąd w grze lub systemie bo u mnie ten problem bynajmniej się nie pojawia.
Ja rozumiem że niektóre z moich pytań mogą wprowadzać w zakłopotanie ale sprawdzenie czy w Warsztacie występuje dana ikonka to chyba nie jest jakiś nadintelektualny wysiłek(patrz strona wcześniej). Kolejny wątek trylogii p.t. "Mam pytanie..." tyczy się rodziny niejakich Marzycieli. Otórz wgrałem całą sagę simów 2 po kolei nie tykając nawet Marzycieli (to był rym parzysty). W nocnym życiu w mieszkaniu w/w rdziny panuje lekki chaos. Mówiąc prościej nie ma już rachunków do zapłacenia, na stole leży tacka po "gotowym daniu" a Szczepek ma parę nowych wspomnień. Jako iż na sklerozę nie cierpię wykluczam możliwość grania tą rodziną po instalacji simów. Dla odmiany moje pytanie brzmi-czy każdy tak ma?? |
A co to za wspomnienia?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości.
Te wspomnienia to np. "gotowe danie to potrawa, która mi nie wyszła" lub "Liliana i ja całujemy się gorąco". Jeszcze w dodatku "na studiach" było wszystko ok ale w "nocnym życiu" zaszły właśnie te wyżej wymienione zmiany. |
Jak się nazywa ta maszyna któą jak się za duzo urzywa to sim ma aspiracje związaną z serem? Co trzeba zrobic aby stać się wampirem, słyszałam, że wystarczy poromawiać z wampirem i wtedy on ugryzie sima/simke ale moja simka przegadała z nim całą noc i nic się nei stało!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przedmioty działające jak kody
Czy ktoś zna przedmioty, które podnoszą np. aspiracje i przedmioty na maxa w NŻ?
We wcześniejszych częściach był Multipainting, ale niestety tutaj nie działa. Help!! :o))) |
Cytat:
|
Podjazd dla samochodu
No i pojawił się kolejny problem... A mianowicie nie mogę kupić podjazdu dla samochodu, a w zasadzie umieścić go na parceli. Niby jest "zielony", ale "łapka" za nic nie chce go upuścić. Samochód natomiast daje się postawić po kupieniu na trawie, ale nie da się nim jeździć. Wyskakuje mi info, że "aby pojazd mógł wrócić na parcelę, nalezy wybudować podjazd"
Czy ktoś może mi pomóc? |
Cytat:
|
Cytat:
Może od nowa odinstalować i zainstalować całą grę?? |
Cytat:
I jakby co, to tutaj masz poradnik jak buduje się garaż. Może coś robisz nie tak? |
Hej !
Dzisiaj kiedy włączyłam The Sims 2 Nocne Życie wyskoczyla mi jakaś ramka o: rzeczach jakiś zmodyfikowanych ! I pisze czy mam je włączyć czy zostawić wyłączone ! CO MAM WYBRAĆ I O CO CHODZI ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Acha thx :*
A jeszcze jedno gdyby jednak PSUŁO MI GRe to jak je WYŁĄCZE lub USUNE to z grą znowu wtedy by było OK ?? |
Cytat:
|
a MÓJ PROBLEM:
PRÓBUJĘ WŁĄCZYĆ SIMSY, ŻEBY ROBIC WRESZCIE KOLEJNY ODCINEK MOJEGO FS, ALE NIESTETY, GDY TYLKO WYBIORĘ OTOCZENIE I RODZINKĘ W KTÓRJ CHCE GFRAĆ....ALBO SIE ŁADUJE PRZEZ PÓŁ GODZINY AŻ WRESZCIE KOMP SIE WYLACZA, ALBO WLĄCZA SIE, ALE NIE MOGE STEROWAC SIMAMI I CALY CZAS JEST PAUZA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Sprawdź dodatki z netu taki temat z programem do sprawdzania szkodliwych dodatków był w poradnikach. Spróbuj tez reinstal ;) |
Kladziu, a gdzie dokładnie???? Nuie hcce stracić moich rodzin przez głupią reinstalke. prosze, powiedz gdzie dokladnie jest ten poradnik....albo napisz mi na GG....
|
Cytat:
|
HELP MY ;( :1smutny:
KIedy wejdę do miłowa lub do przedmieścia albo na jakąś uczelnie to NIE MA MOICH simów !! Których zbudowałam !! Np. w miłowie miałam swoją rodzinkę M. i chciałam na nią wejść i nie ma ich !! TYLKO JEST ICH DOMEK !! CZEMU ?! Rodziny Ćwir lub BIedak i innych nie mam !! TYLKO ICH DOMKI CZEMU ?? ;( :1smutny: |
Czy ktoś mi poda przwdziwy link do pobrania pacha do karaoke?
|
TU jest patch do karaoke. Nazwa - karaoke fix. Już ktoś to pisał.
|
Mam pewne pytanie:
Mam Simów, a NŻ jeszcze nie. Jeśli zainstaluję NŻ, to jak będę mogła ustawić tym starym Simom "Co kręci/odrzuca" ? |
Cytat:
|
Ja mam pytanie - gdzie można się zaopatrzyć w perfumy? (woda kolonska)
|
Cytat:
|
Cytat:
I już wiem, co się stało z tym podjazdem :o))) Może komuś się ta informacja przyda.Otóż: przy budowaniu podjazdu należy BEZWGLĘNIE wyłączyć funkcję "moveobjects". Wtedy łapka "puszcza" podjazd i wszystko jest ok. Buziaki i dzięki za pomoc :o))) |
kody nie dzialaja :(
ja mam takie pytanko;
jak wiekszosc wie, grac w simsy z kodami jest o wiele fajniej i przyjemniej :) ja mam taki problem; jaka kombinacja klawiszy otworzyc okienko do wpisania kodow? mam simsy studia i nz i za nic ctrl + shift + c nie dziala ;/ zanim zainstalowalam oba dodatki wszystko dzialalo.... co to moze byc? |
Miałem ten sam problem. Jeśli masz zainstalowany program Cursor XP, a nie chcesz go kasować. To wejdż w panel sterowania->mysz->zakładka cursor XP-> Opcje->właściwości->Uruchom program Cursor XP za pomocą otwierasz to i klikasz delete.
Cytat:
berata edit: Nie pisze się 2 postów pod rząd! |
Cytat:
Ja tego nie próbowała, bo nie mam alni na studiach ani nocnego życia, a w zwykłych mi działa normalnie [Ctrl][Shift][C]. B) |
oka... ja mam znow dwa pytanie
1. o co chodzi z poczta milosna i jak ja "uzywac" / dostawac ja 2. o co chodzi z aspiracja smazonego sera :O byla cos takiego chyba |
Cytat:
2. Po prostu, sim wiąże wszystko ze smażonym serem ;) chce jeść ser czy rzeczy serowe. |
a jak zdobyc ta aspiracje smazonego sera?
|
List możesz znaleźć w skrzynce (tam gdzie rachunki); Aspirację "Smażony ser" możesz mieć, kiedy skorzystasz z urządzenia do zmieniania aspiracji z mnniejszym niż złoty poziomem aspracji.
Pozdrawiam ^^ |
dziekuje Wam bardzo :*
|
Ja mam pytanko co robi ten kod boolProp allow45DegreeAngleOfRotation [true/false] ?
|
Cytat:
korzysta się z niego poprzez jego wpisanie, a następnie obracanie przedmiotu za pomocą klawiszy "," i "." |
Można jaśniej ? Co naciskamy i ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja równiez mam pytanie dot. tego kodu... otóż mam TS2 i TS2NŻ... nie mam natomiast dodatku TS2NS czy jest mi on niezbędny by móc skorzystać z tego kodu??? Za odpowiedź z góry dziękuję... pozdrawiam m. |
Cytat:
|
A ja mam takie pytanie, dotyczące wampirów. Wiem że ulegają one spaleniu na słońcu, ale jeśli np. będą przebywać w dzień, w jakimś ciemnym pomieszczeniu ( bez okien etc. ) to również zginą?
Pozdrawiam Fayy'essia |
Cytat:
|
Wampiry powinny żyć w nocy. Gdzieś na tym forum czytałam, że także w dzień w zaciemnionym budynku (bez okien) się spalają...
|
Cytat:
|
Ech...A szkoda :(
Mam jeszcze jedno pytanie (tak nagle mnie oświeciło xD) czyli sim-wampir nie starzeje się, ani w nocy nie opadają mu wskaźniki, czy to prawda? |
Cytat:
co do spalania. nie wierzylam w to. mialam simke ktora miala wszystko juz na czerwono i nic. od rana do wieczora stala na dworzu... i nic... w nocy jej 'odrobilam' ale dzis gralam rodzinka gdzie jest wampir nastolatek. ma siostre ktora akurat zaczynala randke ( na parceli domowej) wiec zajelam sie nia i randka... i nagle wszyscy domownicy maja opcje 'placz cicho'... okazalo sie ze z Vlada III zostala kupka popiolu.... |
Pytania--->> proszę odpowiedzcie !! pliss :(
Hej, odpowiecie mi na kilka
ka pytanek cio , proszę :( wiem ze jest specjalny do tego temat ale nie mogłam niczego wyszukać.... A zamierzam sobie kupis grę thesims2 nocne życie i chce sie dowiedzieć pary rzeczy 1. czy jak mam już thesims2 na studiach to wszystko mi sie pomyslnie zainstaluje itd. ?? (moze macie jakies błedy w grze bo macie nż i ns ?? ) 2. O co chodzi z tymi wampiramie bo nie wiem o co biega tylko widziałam fotki i w ogole gdzie sie je spotyka itd. ?? 3. Rzeczywiście są samochody ?? a gdzie w takim razie mozna nimi jeździć. jaki jest wybór ?? 4. jest taki sam kod na pieniądze ( motherlode?? ) plisska odpowiadajcie szzegółowo bardzo błagam !! :( ;( |
Cytat:
2. na mieście, nocą, spotyka się wampiry. Jeśli masz wysoki wskaźnik kontaktów z nimi, to wampir ten może ugryźć twojego sima i... będzie krwiopijcą:D 3. tak, są samochody. Jest jakieś 5 rodzajów samochodów (albo więcej, nie zwróciłam uwagi:P). Są identyczne jak te, którymi simowie odjeżdżali do pracy. 4. kody są takie same oraz kilka dodatkowo nowych. |
CO??? sa nowe kody?? A podasz?? ;P
|
Wszystkie kodziki pochodzą z gazety Komputer Świat Gry jakby co:
twinzr2cute - mamy bliźniaki, jeśli rodzą się dzieci aspirationlevel X - w miejsce X podajemy poziom aspiracji od 1 do 5 aspirationpoints X - dostajemy X punktów aspiracji familyfunds X Y - rodzina X ma na koncie Y pieniędzy lockaspiration on - domownicy mają zablokowany poziom aspiracji lockaspiration of -||- odblokowany poziom maxmotives - wszyscy domownicy mają wypełnione paski potrzeb uniockcareerrewards - dostajemy wszystkie nagrody wszystkich karier To tyle:) |
Co z tą chemią?
No wlaśnie? Mam studenta którego kręcą włosy blond i makijaż a odstrasza wampiryzm. Po akademiku chodzi umalowana blondynka a on wzdycha do naturalnej brunetki. O co w tym wszystkich chodzi?
|
Cytat:
Dzęki wielkie za kody i odpowiedzi :* :* Bardzo dziękuje ! |
Ja właśnie też nie rozumiem. U swatki zamówiłam sima za 5000, i zamiast pachnącego szczupłego nie śmierdzącego zesłała mi rudego wampira :| I mojej simce się on podoba :O
|
Sorrk, ale wystarczy poszperać na froum i znaleźć taki temat bo już był :con: Albo napisać na Masz pytanie-zadaj je tu
|
Cytat:
Co do tej chemii, to też się zastanawiałam, cóżesz to może znaczyć... może coś na wzór takiej rzeczywistej chemii między dwojgiem ludzi? |
No,to jest właśnie ciut niedopracowane...Identycznie z moim simem-jego kręcą blond włosy i bielizna,a odrzuca otyłość.A koło domu często kręci się simka którą stworzyła moja kuzynka,a jest brunetką,i w dodatku jest w ciąży(wiadomo że gruba).A on na nią leci. :O
|
Ja coś jeszcze wam dam:
deleteallcharacters-kasujemy wszystkich simów z okolicy agesimscheat-włączenie kodów na manipulację procesem starzenia się i poprawka kodu na wszystkie nagrody karier-(bo Pati napisała uniockcareerrewards ) unlockcareerewards :) P.S.Jak chcesz stać się Wampirem,łatwiej zrobić rodzinę dwuosobową,bo możesz skłonić Wampira do ukąszenia twojego współlokatora,a potem kazać ukąszonemu ugryźć drugiego sima. :) |
Ej mam pytanko ;) gdzie mam rozpakowac sciagniete rzeczy do ts2 nz?? pliss odpiszcie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taaa, ale dopasowanie simów nie jest ze względu tylko na to co kręci i odrzuca, ale również ze względu na zainteresowania i dopasowanie ze względu na znak zodiaku. może w innym się swatka nie popisała, ale w tym pewnie są simowie najbardziej zgodni.
|
A jaj mam pytanie co do silnej chemi
Jak ustawić żeby simami była silna chemia bo miałem małżeństwo (Simka podobała się Simie i na odwrót bo mieli nawzajem "Co kręci.odzrzuca - On miał czarne włosy ona miała że ją kręciły czarne włosy) i mieli średnia chcemię, ale grałem inną rodzinką i oni mieli tak samo nawzajem kręci/odzuca a mieli silna chemię?~! Wiem że pomierzałem - może sie skapniecie oco mi chodzi :D |
sprawdź znaki zodiaków sima - po to one są, zeby sprawdzać, które do siebie pasują, a które się bardziej kłócą we wzajemnych relacjach. poza tym zgodność zainteresowań by się przydała.
|
Milly - co z tego, że jest w ciąży? Gruba będzie przez 3-4 dni, a potem na nowo szczupła (o ile nie była wcześniej gruba, ale o tym nie napisałaś), więc pod tym względem powinna go kręcić. ;)
Zaś moją Simkę kręcą Simy wysportowane i wampiryzm, odrzuca smórd... a swatka przysłała jej (za 5 000 $ :P) brzydkiego, śmierdzącego tłuściocha... Można i tak. |
No to...
Moją simkę odrzucały siwe włosy...a miała w błyskawicach, tych przy kontaktach, od chemii ze starym Kapuletem cztery xP . A kręciły ją blond włosy i zarost. Jej chłopak miał u niej tylko jedną błyskawicę, choć spełniał warunki chemii. To jest dziiiiiiiwne.
|
Cytat:
Widziałem kiedyś jakaś tabelke ale nie wiem gdzie |
Mam takie małe pytanko otóż ehmm na pudełku w dodatku "na studiach,, pisało że następnym dodatkiem bedzie Nocne życie. A na pudełku od nocnego życia pisze cos jaki będzie nastepny dodatek :O
EDIT>>>> THX Kladzia |
Cytat:
Pisze o the sims biznes ;) |
Cytat:
|
cos z tym faktycznie nie gra...
mojego sima ostraszaja siwe wlosy a swatka zeslala mu...... staruszke jako idealna pare :O |
Cytat:
A ja mój sim stanie się wampirem to co mogę tym simem wampirem robić ??? :) |
Cytat:
|
Cytat:
P.S.Powinnaś coś o mnie wiedzieć... ;) Mini-to ja. |
Cytat:
Kręci: Bielizna , Brązowe Włosy Odrzuca: siwe włosy To ta staruszka mogła mieć bielizne - w moim przypadku w twoim mogło być coś innego Ps. Ma być (o ile już nie ma) patch na 180-200 błędów w grze :P Ma któś Zodiaki po pl? |
jest jakiś kod?
mam taki mały problem, wyjechałem wraz z żoną do miasta (oczywiście w simach) no i filtrowałem sobie z taką babką inną i teraz z moją simką mam -75 kontaktów i jest może jakiś kod lub coś takiego żeby znów mieć z nią 100% i cieszyć się szczęśliwym małżeństwem??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A tak w ogóle co do swadki to troche oszukuje, no wiec w okolicy stworzyłam bruneta ze znakiem zodiaku lew którego kreciły blondynki z makijażem a odrzucała otyłość. Za ta tą blondynke tez lwa krecili bruneci i woda kolońska, wiec gdy moi simowie sie spotkali odrazku sie sopbie spodobali i on dał jej 4 błyskawice i ona mu tez, a gdy on umówił sie na randke w ciemno przy pomocy swatki( dał jej 5 000) to pojawiła sie jakaś inna blondynka której dał tylko 2 błyskawice!!!!!! I to ma być dobra swatka? przeciez tamta mu sie bardziej podobała!!!!!! Do bani to jest!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
4 blyskawice? to max to nie jest 3??? hmm a czy to nie jest tak ze swatka daje nieznajomych???? |
Cytat:
|
A ja mam pytanie. Moja simka ma zachcianke "WSTAPIC W ZWIAZEK PARTNERSKI" a nie malzenstwo jednak nie wiem jak to zrobic... ile trzeba miec kontaktow z zareczonym simem zeby miec wylacznie zwiazek partnerski?
|
Cytat:
|
wielkie dzieki... kurde... moja simka lubi kobiety :O
|
Czy można mieć jednocześnie Nocne Życie i Na Studiach? Którą płytę trzeba włożyć do napędu, abym mogła grać w NŻ i NS? Najpierw zainstalowałam Nocne Życie, a poźniej Na Studiach.
Gdy uruchamiam gre NS to wyświetla się komunikat: "Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić The Sims 2 Nocne Życie." Mogę grać w NS i NŻ? |
Cytat:
|
Cytat:
a to nie jeest tak ze trzeba instalowac dadatki pokolei? najpier na studiach a potem nocne zycie |
Cytat:
|
Kolacja we dwoje?
No więc ja sie grzecznie zapytowuję co ja mam zrobic z romantyczna kolacją we dwoje??? jak przyjdę do baru i siadam sobie grzeczniutko na krzesełkach nim i nią to nic nie mogę zamówic, tak wiem trzeba dac 'sadza mnie', no ale jak dam 'sadza mnie' to sadza mi moich simów osobno!!! to co? mają sobie rozmawiac tomantycznie krzycząc przez salę???
A więc moje w.w pytanie brzmi: czy da się zrobic tak, zeby RAZEM siedzeli przy jednym stoliku i mogli cos zjesc... tlyko b. prosze bez odpowiedzi typu: "tak- w domu" ^_^ |
Gdzie?Gdzie?Gdzie one są?
Ej ;( Nie mam zdjęć z NŻ.Nie ma ich tam gdzie zwykle,czyli w stroytelling :( To gdzie są? Szybką poproszę odpowiedź,bo te zdjęcia są mi konieczne potrzebne!!!
|
Cytat:
Tzn. możesz kombinować, usadzać simów jednego i z drugim kombinować, żeby siadł... ale samo z siebie się nie da. Chociaż mi zawsze simy siadają przy jednym stoliku, naprzeciwko lub obok siebie. :P |
Cytat:
|
UMÓWILI SIE NA RANDKE!!!
i to mnie właśnie irytuje=/// ze ten gosc nie łapie ze to para i przepraszam, za kogo ty mnie masz chyba jak romantyczna kolacja to nie przy barze... |
Och, ja też tak miałam. Musisz pójść nimi w inne miejsce, najlepiej zbudowane przez Maxisa. Polecam "flambir".
|
Cytat:
|
hejka mam mały problem z tą grą ściongnolem dziś samochód "fiata punto" ale pojechalem nim na parcele publiczną i musialem włoczyć gre kiedy włoczylem na nowo to sima niebyło na mojej parceli wiedz sie pobawiłem tymi zmodefikowanymi przedmiotami no i sie pojawił sim ale bez samochodu siedz tak jak by w nim ale ale nigdze go nie widze samochodu oczywiście.Podjechał troszke i stanol i sie nie rusza i niewiem co zrobic
tak to wyglonda [img=http://img409.imageshack.us/img409/6198/screenshot8ws.th.png] prosze o szybką pomoc |
Gdzie?Gdzie?Gdzie one są?
Cytat:
PS.MAM TEŻ NS |
Moje Dokumenty -> EA Games -> The Sims2 -> Neigborhoods -> N001 to Miłowo, N002 to dziwnowo i tak dalej -> Storytelling. Tam muszą być zdjęcia.
|
Dz,dz,dz,dz
JESTEŚ WIELKA! Dzięki!
|
Jedno pytanko!
Co się stanie jeśli mam w zwykłych Simsach 2 zaistalowanev dodatki z gazety Komputer świat nowe oczy a niedługo zaistaluje NŻ??? A jak tych dodatków nie będzie widać to co sie stanie z oczami???
|
Cytat:
|
Wampir
Mam pytanie! Jak zamienia się simsa w wamira??? Jakoś mi to nie wychodzi! HELP! :(
|
Cytat:
|
wiem że to nie jest pytanie ale niechciałam zaśmiecać forum mam takie coś co może zmienić matrix-owego sima:Potrzeba na studiach wchodzimy w Przedmieście ,gramy rodzinką X ,wchodziwy w tryb kupowania, w sypialnie w stoliki i tam powinna być komoda stawiamy ją gdzie chcemy,czekamy aż jakieś simy przyjdą (oprucz sfatki) i klikamy simem żeby go przywitał ,potem klikamy na komode i wybieramy opcje np.,,umaluj....magda" :smilea: :smilea: :smirk:
|
Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ściągnęłam sobie oba te patche z oficjalnej strony ale zainstalowałam tylko ten do NŻ. Czy jak teraz zainstaluje ten do NS to nic się nie stanie?
Czy to trzeba było najpierw ten do NS a potem do NŻ? |
Cytat:
|
Ej,a jak mozna grać w pokera? Postawiłam stół,ale krzeseł wokół niego nie można,a simowie nie mają żadnej reakcji na niego :(
|
Cytat:
A może to jakieś dodatki z netu przeszkadzają? |
Mam małe pytanko
Czy leżeli wampir z wampirzycą (kobieta z meszczyzną) będą mieli dziecko/dzieci to to będą małe wampirki. Bo ja jak zrobiłam to mi wyszło normalne i potem musiałam się znowu przemienic zeby się opiekowac. :O
|
Cytat:
|
Mam problem z swatką. Gdy zsyła mi z "nieba" sima stoi on i nie można nic z nim zrobić tj. rozmawiać, zabawiać itd. Poprostu stoi i się nie rusza. Teraz mam przed domem Sima. Czy to może być spowodowane dodatkami?
|
Cytat:
|
Czyżby obraz na poprawienie nastroju z simchaotics niedziałał w dodatku "Nocne życie"? Bo wrzuciłam go do Downloadu, a tu bach gdy wchodzę do gry pisze, że to jakiś niebezpieczny element, który może spowodować jakiś błąd. U was też tak się dzieje? Może znacie link gdzie jest jakiś inny obraz na poprawienie nastroju lub coś innego żeby DZIAŁAŁO w dodatku "Nocne życie".
|
dziwne, mnie obraz dziala o_O
|
Taa? Chę, nie wiem mi się pokazuje takie duuże okno, na cały ekran, że niby to jakiś zły element... Ech.
|
Każdemu pokazuje się takie duże okno :P Wypisane są tam wszystkie ściągnięte rzeczy i gra pyta się czy chcesz je włączyć czy nie. Jeśli chcesz klikasz na "Włącz obiekty..." (nie pamiętam jak to było), jeśli nie to na "Wyłącz..." Mam ten sam obraz i nie powoduje on błędów w grze (przynajmniej u mnie).
Eee...nie jestem pewna, ale chyba o to ci chodziło... :) |
Cytat:
To pojawia sie zawsze, gdy ma sie sciagniete dodatki z neta. ;) Mnie tez ostrzegalo, ale bledow nie bylo. |
Cytat:
Aaa no to dziękuję za uświadomienie. :] Dobrze, że to nic szczególnego, zaryzykuję. :* |
Cytat:
|
Problem z instalacja.
Witam wszystkich i Bardzo wszystkich prosze o pomoc.
Chodzi mi o instalacje dodatku "Nocne Zycie" tzn. gdy instaluje ten dodatek wszystko przebiega ok az do konca instalacji gdy gra sie aktualizuje i wyskakuje mi bład poczym cala instalacja od 100% zaczyna mi sie cofać. Czy wie ktos dlaczego? Pozdrawiam! I zgory dziekuje za pomoc! |
Tak, częsty problem z aktualizacją. Prawdopodobnie masz dodatki z neta, które to mogą powodować... lub na dysku śladowe ilości tegoż dodatku (np. w rejestrze).
|
ej mam pytanko!!fryzury z meshem tez mi nie dzialaja ale ja mam sciagac tylko mesha czy fryzurke tez;p
|
Cytat:
|
ok thx ale i tak mi nie dzialaja;( to wina kompa czy?? a z jakich stron wy sciagacie ze działaja??? :(
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Usuń dodatki, jakie pobierałaś. Tzn. na początek przekopiuj folder "Download" gdzie indziej i spróbuj zainstalować. Jeśli nadal będzie to samo - to nie wina dodatków. Pozostają dwie możliwości - usunąć całkowicie TS2 (łącznie z plikami w rejestrze i folderem EA Games w "Moich dokumentach") lub sprawdzić, czy nie ma na dysku jakiegoś wirusa (podobno takie problemy występują też gdy komputer jest zawirusowany).
|
Cytat:
|
Nurtuje mnie jedna sprawa a nie znalazłam tu odpowiedzi... W wyposażeniu jednej z moich simek jest "liścik - dzięki za dobrą zabawę"... a ta simka nigdy nie była na randce. Może to być przekaz dla jej przyjaciółki lub przyjaciela? Co mogę z tym zrobić? Jak klikam na inne simy to nie ma żadnej nowe opcji...
|
Poprostu sobie postaw na stolik te róże. Może to jakiś błąd. Aha i zobacz kto podpisał ten liścik w kwiatach, potem może zadzwoń do tej osoby, zobacz ile macie kontaktów. A czy czasem nie zapraszałaś kogoś do domu?
|
SimPe
Cytat:
Moje pytanie: Dlaczego w SimPe nie ma dodatków z dodatku NŻ,a są z NS..? Instalowałam SimPe jak wgrałam na kompa Nocne Życie. To dlaczego tych objektów nie ma? |
Musiała być na randce. ;) Lub chociaż z kimś się spotkać albo na imprezie grupowej. Takie liściki dostaje się za super zabawę lub udaną randkę. Można też dostać czarny, śmierdzący list za koszmarną randkę. Wszystkie liściki przynosi listonosz/ka.
Ponadto, za randkę marzeń ukochany/na przynosi bukiet czerwonych róż pod drzwi. ;) Romantyczne. ;P |
To ja mam pytanie.....
Gdzies miałam taki kod że dzięki niemu można ustawić kąt nachylenia dachu itd. no i go zgubiłam. No i czy wie ktoś jaki to kod :P Wydaje mi się że on był w jakiejś gazecie o nż ale dobra ;p EDIT: A może mi się śniło xD |
Pliki Mdf i Mds?
Witam!
Mam pytanko gdzie mam umiescic pliki mdf i mds Mini Image? Zeby mi gra sie wkoncu odpalila :con: Pozdrawiam! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Można odwiedzać?
Ponieważ nie mam NŻ zadam to pytanie bo ciekawość mnie pożrea:D.Czy w NŻ można chodzić (odwiedzać) do kogoś innego??Np.do sąsiadów.
|
Nie można odwiedzać sąsiadów.
|
Mało osub na przyjęciu !
Wiecie ja mogę tylko zaprośić 2 osoby na imprę ! Czy jest jakiś kod ? Co można zrobić ???? :O
|
No, jak już masz ludzi pozapraszanych, to podzwoń do znajomych i będzie więcej ludzi ;)
|
Cytat:
|
ej mam problem:
whcodze na forum,potem na the sims2 ooo musze to miec,i nie ma linkarni;( a moja kolezanka ma.co ma zrobic?? |
Poszukaj?
MeWa po:
1. To nie jest ten temat 2. Na pewno musisz tam mieć Linkarnię ;) Wystarczy poszukać ;) Jest na górze w Przyklejonych ;) 3. Sama nie wiem ;P |
małe pytanko: jak zrobić wampira (mam TS2 NŻ)???
|
Wampira nie da się ot tak zrobić. Musisz zaprzyjaźnić się z wampirem i wtedy on cię ukąsi i dopiero jesteś wampirem. A żeby znów stać się normalnym trzeba kupić od swatki eliksir wampiryzmu :)
|
Cytat:
Trzeba wpisać znany juz kod boolProp testing... kliknąć na sima i wybrać opcję make vampire (czy coś w tym stylu)... Skorzystać z InSIMenatora... |
jesli takie pytanie juz bylo to przepraszam, ale nie mam czasu teraz czytac tego calego forum :con:
jak dzwonie po swatke to mam opcje zeby kupic eliksiry, porozmawiac, itp. ale nie ma opcji aby swatka znalazla mi drugiego sima! :( |
Na pewno? Może pokaż screena, jak na nią klikasz... wtedy się zastanowimy.
|
Mam małą prośbe, czy ktoś mógłby mi podać kod, dzięki któremu można stawiać meble na skos? :) Chyba wiecie o co mi chodzi...
PS. Szukałam na forum, ale jakoś nie mogę tego znaleźć :/ EDIT: A jednak znalazłam :) Jakby ktoś nie wiedział to podaje: boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false |
|
Kliknij na zaproś na randkę w ciemno i najlepiej zapłać maxymalnie bo wtedy znajdzie ci idealnego sima :) Musisz mieć dużo kasy ponieważ wróżka drogo sobie liczy :P
|
Pirat i orginał
A ja mam małe pytanko. Tylko proszę o PEWNĄ odpowiedź. Czy będzie mi działać orginalne TS2 Nocne Życie z PIRATAMI, czyli TS2 I Na studiach?
|
Cytat:
|
A mógłby mi jakiś dobry człowiek napisać, co to takiego ta chemia? Nie mam NŻ ale niedlugo będę miała.
|
Cytat:
To jest z instrukcji :] |
witam;) mam pytanko a wlasciwi prosbe:) poterzebuje jakis fajnych stron z fryzurami i ubraniami do nz(wiem ze jest linkarnia ale tam jak wchodze i sciagam to nie dziala wiec prosze o jakies z ktorych wy sciagacie i macie je w grze na) z gory thx:P
|
siema
ja mam problemos. zainstalowalam ts2 ns i nz i jak wlaczam nz to nie ma opcji, ani ubran ani mebli ani nic z ns, gra mowi ze nie mam zaistalowywanych ns. jak wlaczam ns to nie ma z nz;( nie mam dodatkow, karaoke fix ani innych takich. przeinstalowywalam nz i ns, instalowalam na odwrot, wywalalam wpisy z rejestru instalowalam raz jeszcze, nic nie pomoglo, jedynie zmienily sie komunikaty: teraz jest napisane ze dodatek ns zostanie odinstalowany, a mlodzi dorosli zamienieni na doroslych itd.;( prosze pomocy! chce w koncu pograc :(
|
CZy na parceli publicznej w centrum. Można spotkać sima, który mieszka w tej normalnej okolicy? Próbowałam już kilka razy i oprócz mojego sima były tam tylko NPC.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak, można, mój...
...sim spotkał na przedmieściu swoją "zaręczynówkę" xD. A to była simka zrobiona przezemnie.
|
Czy sim może sobie iść piechotą np. do Parceli publicznej ?? czy musi sie cały czas poruszać samochodem? bo w fotostory Balkony Braves czy jakos tak... ;) widziałam ze simy idą piechotą ... - to mozna isc piechotą czy tylko samochodem moozna sie poruszac ???
|
Owszem, można, i...
...to jak najbardziej. Tyle, że trzeba mieć NŻ.
|
Można? :O A zdradzisz jak, bo ja jeszcze tego nie odkryłam. ;) Może w FS simy po prostu idą na uczelnię, a autorzy piszą, że idą do centrum? Przecież to, co jest napisane nie musi być prawdą. Ważne tylko, żeby ze zrobieniem zdjęcia pasującego do opisu sobie poradzić.
|
Mam pytanie na tym zdjęciu wygląda jakby był podwójny fundament. Można coś takiego zrobić ??http://img204.imageshack.us/img204/4...ot24big5rx.jpg
|
też sie z takimi spotykałam próbuje do teko dojść ale mi nie wychodzi:(
|
Cytat:
Jeśli tak, to odpowiedź brzmi: nie mogą. Jak robię zdjęcia, że najpierw ustawiam ich jak najdalej na parceli, niby, że odchodzą, a potem eksmituję ich i daję do innego domku. Bo moi "aktorzy" co odcinek mieszkają w kilku domkach i m.in. dlatego mam z tym fotostory dużo roboty! Nie mogłaś widzieć, jak idą piechotą, bo nie widziałaś, w jaki sposób robiłam fs ;) Na pewno wyjście gdzieś piechotą jest niemożliwe (no, chyba że na uczelnię). :) |
Cytat:
|
Witam!!Potrzebuje jakis fajnych stronek z fryzurkami ;) dziekuje;p
|
Cytat:
Albo tutaj > http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12839 Jesli chodzi o mnie to mi się podobają fryzury ze strony: http://www.peggysims2.net |
Od ilu lat jest TH2: NŻ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:** Happy !!!
Tata powiedział że jak 14,15,16 to nie kupuje. jak 12 takkkk.. WITAJ NOCNE ŻYCIE!!! :* :) :yay: :tu: :group: :mbounce: * A i jeszcze mam pytanie . Ile zajmuje NŻ? berata edit: Nie pisz posta pod postem! *I nie dawaj aż tyle emotek. Część wywaliłam, bo co za dużo... |
w którym momencie trzeba wpisac kod na bliźnięta i na wszystkie nagrody z pracy? Czy kod na nagrody działa w NŻ??
|
Cytat:
|
koszt...
mam jedno pytanko!:ile kosztuja 3 plyty razem??jest jakas promocja czy wszystkie plyty musze kupic oddzielnie??
|
sciągnełam dodatki typu kolczyki, łancuszki itp. Wgrałam je, a kiedy wchodze do gry niegdzie ich nie ma. Czy któś może mi powiedziec gdzie je znajdę??
|
Cytat:
|
Nocne Życie instalacja
Mam pytanie czy podczas instalacji program prosi o płyte do the sims 2 na studiach?? Jeśli tak to którą?? Mam zrytą CD 1 dlatego pilnie czekam na odp
|
Nie, potrzebujesz płyty tylko do the sims2 nocne zycie aby ją zainstalowac :D
|
Nie, nie prosi. Może poprosić o płyte the sims 2 cd 4, ale to tylko wtedy jeżeli nie aktulizowałeś simsów przy instalce na studiach.
|
Cytat:
|
Mam penwien problem, ktory napewno dla kazdego z was nie okaze sie nim...Ogladalam na wszym forum fotki z the sims nocne zycie. Wasze sliczne simki i simy mieli bardzo fajne i oryginalne fryzury, ktorych ja w nocnym zyciu nie mam...Były tez super ciuchy makijaz i inne...A wiec moje pytanie: Skad macie takie super fryzurki i ciuszki? Ja mam raptem 5 dla osoby....Moze je jakos pobieracie? Jak takto naipiszcie strnki z ktorych mozna to pobrac. Prosze! To dla mnie bardzo wazne!
|
Nudna fryzura...:
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=12839 |
Coz ja miałam podobny problem...A raczej dalej mam...Gdzie mam sciagac ubrania makijaz czy fryzure...?? Tzn. gdzie mam to zapisywac?
|
W...
...lokacji: Moje Dokumenty - EA Games - The Sims 2 - Downloads.
|
Mam zapisane w tym folderze. Przez jaki program trzeba otworzyc te dodatki, zebyl mogla miec je w grze bo mimo tego ze ma je tam teraz zapisane nie ma ich w grze! No i jakby ktos mogl to podajcie mi jakies najfajniejsze stronki z fryzurkami ubraniami i innymi...Prosze! Byłąm w tej waszej linkarni ale tam duzo jest a ja bym chciala te najciekawsze! Wie prosze o pomoc...
|
Co gdzie zapisywać, czym rozpakowywać i skąd ściągnąć potrzebne programy (winzip, winrar) masz podane tutaj. Aby działały recolorowane obiekty, musisz mieć CEPa, link do pobrania również w tym temacie. No i musisz ściągać meshe (chyba, że są to recolory maxisowskich obiektów), które również rozpakowujesz do downloadsu.
Tak, w linkarnii jest bardzo dużo stron, dlatego polecam przegądać updatesy, które są dodawane co 2 dni. Można w ten sposób uzyskać wszelkie nowinki dodatkowe i przy okazji pooglądać zdjęcia nowych obiektów. Sama zazwyczaj pobieram dodatki z xmsims, simfantasy, peggysims. Linki w linkarnii pod tymi nazwami. Pozdro |
Moze ze mnie jest jakis osiol ale ja nic nie rozumiem...Nie wiem co mam wogole zrobic! Moglby ktos mi to wytulamczyc zebym wiedziala jak mam miec fajne dodatki! Prosze z tego co wy piszecie nie rozumiem nic bo nie znam sie tak dobrze na kompie...
|
siema mam pytanie a wlasciwie prosbe:) szukam fajnych stronek z ciuszkami ale jakos nie moge sie doszukac:)pomozecie mi???plis podajcie mi fajne stronki z ciuszkami plis....
|
Cytat:
Cytat:
|
Czy istnieje kod, który odblokowywujw wszystkie nagrody aspiracji?? Jeśli tak to czy moglibyślicie mi go podać??
|
Cytat:
|
Czy wie ktoś, kiedy Nightlife będzie dostępne na mac'i?
|
Cytat:
Zauważyliście że w jednym miejscu publicznym tnie sie strasznie a na niektórych chodzi normalnie, np. Mroczna Krypta tam sie tnie! a w... innych już nie! Głupio |
Samochod
Jak zrobic, aby po dzieci nie przyjezdzal autobus szkolny tylko zeby np. mama po nie autem przyjezdzala? B)
Dziex :D |
Coz... Musisz pilnowac tego autobusu i jak juz sie pojawi to skasowac dzieciom autobus a matce dac coby odwiozla... Nie da sie tak zrobic zeby sam z siebie nie przyjezdzal
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy istnieje kod by małe dzieci umiały chodzić, mówić i korzystac z toalety bez żadnego uczenia ich??
|
Pumcia, podłączam się pod twoje pytanie z jeszcze jednym: Czy jest kod na dobrą imprezkę :>
|
Cytat:
Wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true i nastepnie za pomoca ctrl spełniasz pragnienia simów... |
Garaż
|
Cytat:
Na przyszłość polecam przejrzeć spis treści poradników. :) |
"Dożyć Jubileuszu" Co to znaczy? Dożyć starości?
|
Cytat:
|
Ale trzeba go chyba dożyć z małżonkiem, czyż nie tak ;>
|
Cytat:
|
Cytat:
A może nie? :O |
mam pytanka :
1.cZy kiedy jedziemy do miasta samochodem to widac cala okolice w ktorej sie przemieszczamy? 2. czy mozna zabierac "małe dzieci" do miasta autem? 3.Czy da sie zmeinic fryzure "małemu dziecku" i jak zrobic zeby bylu w samym pampersie? mam simsy juz od dawna ale nie moge wpasc na to jak sie zmienia simowi zeby mial pieluszke ;) |
Z tego co...
...ja wiem to jest pieluszka jako jakiś tam strój ;) . Na pierwsze pytanie odpowiem nie, a na drugie - nie wiem, sprawdzę :P .
|
Na drugie też odpowiedz brzmi nie.
Gdy chcesz wyjechac z dzieckiem gdzieś to się pojawia, że nie mozesz dziecka zostawic samego i komputer proponuje Ci opiekunke. Potem staruszka przychodzi, a ty mozesz swobodnie pojechac na parcele publiczną |
Cytat:
Pozdrawiam :) |
dzieki *ania500* tego lustra tez potrzebowalam :) pozdrawiam :)
|
Dobra może to nie dotyczy NŻ bezpośrednio ale nie chciałam zaśmiecać forum nowymi tematami. A więc jak tworzymy własne otoczenie to automatycznie robi się zdjęcie "nagiego" otoczenia i daje je jako obrazek główny. Moje pytanie brzmi jak (o ile w ogolę można) zmienić to początkowe zdjęcie na jakieś ładniejsze, albo na krótki filmik jak w Miłowie, Dziwnowie czy Weronie?
|
Obawiam się, że nie można, bo nigdy nie próbowałam. Ewentualnie za pomocą SimPe, ale o szczegóły nie pytaj mnie, bo się nie znam na tym programie za bardzo.
|
@Nikki
filmiku z tego co mi wiadomo samemu zrobić nie można(tzn. można mieć taki sam, jak w milowie, dziwnowie i weronie) a ze zdjęciem to jest tak: otwierasz ~ > ea games > the sims 2 > neightbours > N00x* jest tam obrazek ~.png, otwierasz go i wklejasz swój w odpowiednich rozmiarach, zapisujesz i masz swój obrazek w grze :) * - gdzie x to numer twojej okolicy |
Wielkie dzięki fillette zaraz to wypróbuje.
|
mam pytanka:
1. czy da sie calkowicie wyleczyc sima z wampiryzmu? 2.czy istnieje w Nocnym Życiu pogoda? bo pisze w ksiazeczce ze trzeba chronic auto przed kaprysami pogody? :P |
1. Tak
2.eee... tego nie wiem :P Deszcz nie pada, jest tylko słońce. |
Cytat:
Wampirocylina kupowana u swatki; A jesli chodzi o ochrone samochodu to moze (nie sprawdzalam wiec nie wiem) jesli jest garazowany to wolniej traci wartosc? Bo taki stojacy na podjezdzie to po kilku dniach juz jest bardzo tani :O |
Mam pytanie które dotyczy sims NŻ
Witajcie! Powiedzcie mi czy w sims nż można chodzić do sąsiadów? ;)
|
Cytat:
Pozdrawiam :) |
dzięki bardzo, bardzo
|
ja mam do ciebie takie pytanko :) co trzeba zrobić zeby wyskoczyło te okienko do wpisywania kodów bo w zwykłych było ctrl+alt+b a w simsach 2 ? z góry dzięki :P
|
blee, trzeba wcisnąć ctrl+Shift+c (ja wciskam prawy shift i ctrl ;))
|
co to jest ta woda kolońska i gdzie ją kupć??
|
Cytat:
|
Prosze O Szybka Odpowiedz
Mam TS2NC, i mam karaoke, gdy moja simka spiewa to nic nie słychać z wyjątkiem muzyki, nie słychać jak śpiewa :con: nie wiem co sie dzieje
|
Cytat:
|
misiek:), myślę, że może mieć to związek z rysą.
Nie wiem, czy o to dokładnie chodzi (bo nie podałaś dokładnie, jaki to komunikat), ale zajrzyj do tych tematów, mogą dotyczyć Twojego problemu: http://forum.thesims.pl/showthread.p...piowania+pliku http://forum.thesims.pl/showthread.p...piowania+pliku http://forum.thesims.pl/showthread.p...piowania+pliku |
misiek:), po pierwsze źle skopiowałaś link i nie wiedziałam z początku, o który chodzi. :P (bo skopiowałaś z tymi trzeba kropeczkami, a najlpiej jak kopiujesz link to wejdź w temat i skopiuj z paska adresu. Ale już nie będę mieszać.
Właśnie w tematach, które Ci podałam, masz możliwe rozwiązania: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Gdy kupuje dom w Simsach 2, to jest dość jasno . Lecz gdy sama próbuję zbudować to jest strasznie ciemno, nawet gdy wstawiam okna ...nie wiecie co z tym można zrobić ?
|
Cytat:
-kupować okna najlepiej po najbardziej oświetlonej stronie domu (chociaż wskazane jest budowanie okien z każdej strony) -podkręcić jasność w ustawieniach grafiki -kupić więcej lamp (?) Ja, jeśli buduję domy sama, mam raczej jasno... :) |
2 pytanka
Mam dwa pytanka a mianowicie:
1. Zadzwoniłam simką po swatkę, przywitałam ją i były tylko dwie opcje: "Odpraw" i "Rozmawiaj" Jak mam zrobic zeby swatka podesłała mi jakiegos gostka ^^ 2. Nie mam też opcjii Zaproś... --> do domu, kiedy jestem na randce :( Może i nie mam wiecej opcji ale w kazdym razie tylko brak tych dwóch zauważyłam.. Może to jest wina dodatków... Skasowałam InSIMenator ale dalej jest tak samo :/ Nie wiem o co chodzi :/ |
AleX, bardzo prawdopodobne, że to wina dodatków (niekoniecznie Insimenatora, inny mógł zawinić). Tutaj jest temat o tym problemie ze swatką:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ghlight=swatka Poza tym pewna osoba, którą znam, też nie miała pewnych interakcji między Simami, właśnie przez dodatki. Usunęła je i reinstalowała grę i było już w porządku, pojawiły się. Ale żeby od razu nie robić reinstalki, może przeskanuj sobie Downloads Clean Installerem albo SimPE. Poradniki: Clean Installer , SimPE . |
no to ją odpraw następnym razem spróbuj pogadać
w NAJGORSZYM WYPADKU (nie polecam) reinstalke ts2... |
Ok dzieki :) Aha i jeszcze jak sie pojawia to okienko żeby włączyć lub wyłaczyć dodatki z internetu to jak dam wyłącz to wyłączą się też karnacje oczy itp. sciagniete czy nie? z gory dizeki :)
|
Cytat:
|
Heh dzieki juz mi dziala wszystko :D Te błędy były przez hack na bara bara nastolatkow :P ale wywalilam go i wszystko jest git z reszta i tak nie byl mi potrzebny :P
|
Mam prośbe.Czy ktoś moglibyście umieścić tu zdjęcia wszytskich nowych ybrań z tego dodatku dla simek?
|
Niedługo może będe miała NŻ i chciałam się czegoś dowiedzieć o wapirach ( gdzie są, co zrobić żeby ich uniknąć) i o samochodzach :D ( gdzie można nimi jeździć).Z góry dzieki :)
|
Cytat:
Samochody -> możesz jeżdzić do miasta, pracy i chyba zawozic dzieci do szkoły Pozdrawiam |
Cytat:
|
Taaak. Możesz oglądać domy sąsiadów ale i tak nie możesz do nich chodzić ani ich podglądać. Jednyne co możesz to kliknąć na parcele zamieszkaną i grać tamtą rodzinką nie wchodząc do otoczenia. Tak samo możesz jechać na parcele publiczną - samochód lub taksówka.
|
Jestem jeszcze ciekawa co do instalacji...czy występują podobne błędy jak w NS czy raczej instalacja przebiega pomyślnie?? (lub czy trzeba aktualizować).z gory dzieki za odpowiedz :)
|
Cytat:
|
Cytat:
I jeszcze pytanko : do jakiego folderu trzeba instalowac NŻ, czy do tego z The sims 2 czy to obojętnie?? bede wdzieczna za szybka odpowiedz :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?
Mam prośbe.Czy ktoś moglibyście umieścić tu zdjęcia wszytskich nowych ybrań z tego dodatku dla simek? Żeby uprościć tylko tych całościowych. |
Cytat:
Tam na pewno sa pokazane ;) |
jak sie buduje garaz w NŻ?
kiedys umialem a teraz mi nie wychodzi po dlugiej przerwie od tej gry szukalem wyszukiwarka to mi znalazl ten temat ze tutaj jest :) temat ma 48 stron i przeszukanie zajelo by mi z 85934lat :D |
Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22400 |
Pytania
Mam pytanie .Wiecie może jaki jest szczyt kariery zawodowej w biznesie i w sporcie.Mam dwóch gostków właśnie w tych biznesach i od jakiegos czasu nie dostaja awansów.Simka jest kierowniczką(biznes) a Sim jest gwiazdorem(sport).Z góry dzięki.
|
W kierunku biznesu po kierowniku jest jeszcze:
- Przedstawiciel regionu - V-CE dyrektor - Prezes - Prezes zarządu - Rekin biznesu(najwyższe) Mogłam pomylić kolejność, ale to będzie coś w tym stylu. A po gwieździe w sporcie powinno być: - Filar Drużyny - Supergwiazdor - Asysten trenera - Trener - Legenda sportu Tu też mogłam pomylić kolejność, i nazwy mogą być troche inne. Jak coś to opierałam to na tabeli zawodów w The Sims, ale w The Sims 2 jest podobnie. |
problem z instalacja
hejka jestem tu nowa i mam pytanko gra the sims2 zainstalowala sie bez problemu pojawil on sie w instalacji the sims2 nocne zycie nie wiecie moze jak ja zainstalowac wszytsko jest oki ale na koniec instalacji wyskakuje ze program sprawdzi aktualizacje the sims 2 prosze wlozyc plytke the sims2 cd4 aby kontynuowac a jak juz ja wloze i wcisne ok to wyskakuje wciaz to samo blagam pomozcie!!!!!! ;( :1smutny:
|
Hey,
mam pytanko: czy można Simowi zmienić karnację, np. za pomocą SimPe? Bo urodziły mi się bliźniaczki, z tym, że jedna jest Murzynką, a druga ma jasną karnację I to "trochę" głupio wygląda... Pozdrówka ;) |
Tak, można za pomocą SimPE. Niestety nie ma na tym forum poradnika, widziałam go tylko tu:
http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=854 |
Cytat:
|
...albo poprotu chwile poczkekaj ,aż komputer zaczai że włożyła płyte i nie naciskaj jak dopiero co ją włożyłaś...ja miałam tak samo miomo ,że mam nowy komputer:))
|
Pomocy!!!
Cytat:
niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex .................................................. ............................................... Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane |
Po
Cytat:
Siemka (jakby co to jestem nowa!!!) mam pytnko gdzie mozna w dodatku wlasny biznes kupic roboty lub ewntualnie wytworzyc i jaka maszyna do tego jest potrzeba!!! niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex .................................................. ............................................... Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane ;( ;( ;( ;( ;( |
Gierki może jeszcze nie posiadam, ale mam w planie ją mieć. Chciałbym tylko zadać jedno małe z ciekawości pytanie.
Jak wiem dodatek dodaje upodobania czyli co tam kręci danego sima w innych simach . No i jak wiem można wybrać tylko trzy takie upodobania podczas tworzenia. A pytanie brzmi, czy będę mógł wybrać te upodobania swojemu simowi, który już jest w grze? Czy niestety komputer sam losowo wybierze te upodobania? :/ |
Tak, komputer sam wybierze. Ale sim, który już istnieje będzie miał w plecaku taką butelkę. Możesz wtedy kliknąć na simie i dać, żeby to wypił, i już możesz sobie dowolnie zmienić.
Tylko nie pamiętam, jak to się nazywało. W każdym razie takie przeźroczyste to jest. |
Wcale nie ;) Co Cię kręci i odrzuca wybiera się samemu (dodaje się to w NŻ) :) podczas tworzenia nowego sima jest takas opcja przy wyborze aspiracji :) a jeśli nie wybrane cechy nie będą Ci pasowaly możesz je zmienić za pomocą eliksiru "Nowy Ty" który kupisz u swatki...
Pozdrawiam |
Ja wiem, że można sobie samemu wybrać. Ale tam chyba chodziło o Simy, które już mieszkają w domu przed zainstalowaniem NŻ. A wtedy można zmienić co ich kręci i odrzuca właśnie za pomocą "Nowego Ty" (mi się wydawało, że tego nie da się kupić, jest jedynie w plecaku). Jest jeszcze takie coś w nagrodach z punkty aspiracji. Tym też można sobie pozmieniać.
|
no jak chodzi o te już zamieszkałe to można zmienić za pomocą eliksiru "Nowy Ty" Który kupuje się u swatki :)
|
Skoro tak twierdzisz, to chyba przyznam Ci rację. Trochę dawno grałam w Simsy (bo na zwierzaki czekam), a skleroza też swoje robi. Ale faktem jest, że własnie w ten sposób zmienia się zainteresowania Sima. No.
|
no właśnie :) ale dyskusja była ciekawa?
pozdro |
Ano ciekawa (o ile ze sklerotykiem można ciekawe rozmowy prowadzić ;) ).
A żeby nie było, że nie na temat: co właściwie daje Simowi bycie wampirem? |
Jak to: co, kurka wodna?
Życie nocne, wampir się nie starzeje (niech mnie ktoś poprawi) i może ukąsić innych Simów... ech, szkoda, że chociaż mam The Sism 2: NŻ, to i tak nie mogę korzystać z dóbr tego dodatku... :( Pozdrawiam, Patison |
Cytat:
|
Pomocy!
Kiedy stawiam drzwi i okna pisze "musi znaleźć się w środku pola"Co z tym jest?
|
Ok moje pytania zanim se sprawie simsy :D Raz można ukatrupić i gdzie simsa np go przetrącić otruć wymierzyc karę ze płonie jak jest normalnym człowiekiem nie wampirem.
|
Cytat:
|
Problem z domami
Wszystkie dodatki w NŻ działają prawidłowo oprócz ściągniętych domów :/ co jest?! :O Z góry dzięki za pomoc
|
Może te ściągnięte domy mają jakiś wirus? Wogóle często zdarza się po zainstalowaniu jakiegoś dodatku, niektóre ściągnięte dodatki nie chodzą.
Ps.Masz oryginał? Bo jeżeli nie, to nie ma co się dziwić. |
Cytat:
A co do tych domow, to moze sciagasz domy, ktore wymaja innych dodatko, czyli, np. Wlasnego Biznesu, zwracaj uwage na to czy masz dodatki potrzebne do pobrania danego domu :) Bo jesli nie, to domek nie bedzie dzialal :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=HAMER]
Cytat:
|
Czy ktoś mógł by mi podać kod instalacyjny do TS2NŻ ;(?Plis podajcie!! :1smutny:
|
Cytat:
|
Jeżeli masz orginał to kod jest na tyle dołączonej książeczki-poradnika. Jeśli to pirat , lepiej kup orginał.
|
Cytat:
|
Pytanie
A więc mam pytanie... czy da się zrobić coś aby dzieciaki nie chodziły do szkoły? Jest jakiś kod? :P
|
Ja żadnego kodu nie znam. Jeśli nie chcesz by chodziły do szkoły to po prostu je nie puszczaj, tylko wtedy zabierze je opieka społeczna ;)
|
spróbuj simpe ;) ustaw, żeby mały sim był "adult" (czyli dorosły). będzie wyglądał jak dziecko, ale będzie miał opcje dorosłego, no i nie będzie chodził do szkoły ;P
|
plis pomuzcie!!!warsztat mi sie nie wlacza ;(
|
Cytat:
|
Pomóżcie mi!
Mam pytanie:
Co zrobić żeby fryzury i postacie w Simsach 2 wgrały się poprawnie, a nie źle?! :gu: :gu: :gu: :( :( :( |
Cytat:
Moje Dokumenty->EA GAMES->The Sims 2 -> Downloads Jeżeli nie masz folderu "Downloads" to go utwórz. Uważaj, żebyś nie wpisała przypadkiem "Download" albo nie zrobiła żadnej, innej literówki ;) 2.Jeśli fryzury są spakowane trzeba je wypakować Winrarem lub Winzipem 3.Jeśli fryzura wymaga mesha - ściągnij go, wypakuj i również wrzuć do Downloads. |
Hej mam pytanie, skąd mogę ściągnąć fajne ciuszki, fryzury mebel itp. Posiadam tylko TS2, TS2:NS, TS2:NŻ... Prosiła bym o podanie jakiś stronek jeśli można :-)
|
|
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Hej,
mam pytanko, jak zrobić, by na przyjęcie zaprosić więcej niż 2 osoby? Szukałam już na googlach, ale znalazł mi tylko kod, a mi chodzi o ten drugi sposób (coś trzeba zmienić w jakimś folderze). Kiedyś na forum był taki poradnik, ale widzę, że już go nie ma ;/. Pozdrawiam |
Nie trzeba odrazu wszędzie to pisać :con:
Wystarczy w jednym dokładnym temacie. |
Mam pare pytań,NŻ będę miała jutro więc zbyt dobrze nie wiem:
1.Czy można chodzić na kolacje we dwoje? 2.Może być dziecko wampirem?Jak tak to czy musi chodzić do szkoły? 3.Co sie stanie jak dziecko wypije odtrutkę na wampiryzm? 4.Gdzie można najczęściej spotkać wampiry? 5.Gdzie można kupić wodę kolońską? |
Cytat:
2.Nie może. 3.Nie może. 4.W przedmieściach. 5.W sklepach (Możesz postawić w jakimś sklepie). |
Dzięki za informaje!
|
1. Mogę prosić o minimalne wymagania sprzętowe(i zalecane jeśli takie są podane)?
2. Jest możliwość odpalenia bez płyty? (np. zrobienie obrazu? Jak z moją siostrą i matką gramy na zmianę to wolę oszczędzić płytkę) |
Chyba o coś takiego Ci chodziło:
Procesor: 700 Mhz RAM: 256 Mb HDD: 2 Gb System: Windows 98SE/ME/2000/XP Na drugie pytanie niestety nie znam odpowiedzi. Mam nadzieję, że pomogłam - olliss. |
Niedawno przeglądałam encyklopedię wskazówek do gry i odkryłam tam informację o "dobrym kontakcie". Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi?
|
Cytat:
simka223: Miałam taki przypadek, tylko raz. Moja simka miała przyjaciółkę. Zadzwonił jakiś koles i powiedział, że to ta przyjaciółka powiedziała mu o mojej simce. Zaprosiłam go. Zazwyczaj jak ktoś się z kimś pokłóci, jest taka czerwona, przezroczysta nakłada, na tą postać, prawda? Tutaj jest podobnie, tylko,że ta nakłada jest koloru niebieskiego. Te osoby łatwiej zaprzyjaźniają się ze sobą. |
Cytat:
Można Alcoholem 120% np. ;] Albo UltraISO. Wystarczy poszperać trochę po necie, ja już tu nie będę się rozpisywać, bo z tego sposobu korzystają również osoby z pirackimi wersjami gry. Zresztą i tak dawno nie robiłam obrazów, więc niezbyt pamiętam jak to się robi ;x Ale taka możliwość jest na pewno - poszukaj w googlach, tam tego jest na masę :p Edit: Ooo, dopiero teraz zauważyłam datę twojego pytania |
Dlaczego warto? Dlaczego nie? :D
|
Dlaczego warto? Dlaczego nie? :D Chodzi mi o kupno.
|
Ja mam pytanie, co do chemii :D.
Zawsze, moj max to 2 x/. Co, zrobic zeby bylo 3.? |
Chemia...chodzi ci o ten piorun w kontaktach/interakcjach?
To więc... najlepiej w "Co kręci i co odrzuca" zrób żeby było takie samo. Tylko ważne, żeby Sim był wampirem a Simka była zwykła. Ugryź Simkę wampirem i powinny pojawić się 3 pioruny :) Pozdrawiam PS. No, przynajmniej u mnie tak było xD |
jak w nocnym życiu grać w pokera? klikam a nad simem pokazuje sie skreślony banknot... moi simowie mają na koncie 60000 simoleonów więc co jest nioe tak?
hm.... to zastanawiające... bo jak teraz... po kilku randkach po ślubie i w ogóle (kilka dni później)klikam na pokera to mogę grać normalnie... w sumie to się cieszę bo problem mam z głowy... ale dlaczego wtedy się nie dało to ja nie mam pojęcia... :? :/ OdFever: Używaj opcji Edytuj ;) |
Jak sprowadzić panią Zadecką do naszego domu? Chcę ją załatwić piorunem raz na zawsze! Chyba że nie zapiszę gry i będę ją torturować. :smirk:
|
Cytat:
|
Mam pytanie otóż mam grę the sims 2 i chce zainstalowac sobie jeszcze sims 2 NŻ jak instaluje jest 100% pokazuje mi komunikat że the sims 2 sprawdzi czy jest aktualizowane no i naciskam OK i jest wystąpił błąd podczas procesu aktualizacji Instalacja zostnie przerwana prosze pomozcie bo kideys wgralem NŻ ale była reinstall systemu
|
Patrix-a może by tak skorzystać z wyszukiwarki? O,np. TU wszystko jest :p
|
kilka pytań:
1-czy jest jakiś kod który daje chemię między dwojegiem simów między którymi tej chemii nie ma? 2-czy można zrobić tak żeby w jakiś magiczny sposób simy się nie wkurzały jak coś im stoi na drodze i nie mogą przejść tylko jakoś to omijali? 3-czy da się tak żeby nastolatka całowała się z dorosłym? pzdr |
Mam tą grę ale nie powiem ci bo nie interesuje sie tam wampirami raczej ich unikam xD
|
ku.wa, wnerwiasz mnie już, alexandra czy jak ci tam. Piszesz to samo w paru tematach, już w jednym ci na to odpowiedziaqłam, tylko, że to było dawno. miłego szukania. "pzdr."
|
Mam parę pytań :
1. Czy można budować kościoły żeby simy mogły się tam żenić ?? 2. Czy można wynajmować sale balowe na wesela ?? 3. Czy są salony fryzjerskie itd. ?? 4. Czy można coś zrobić, żeby w grze wogóle nie było wampirów i truposzy ?? |
1. Nie
2.Nie 3.Nie 4. Nie wiem (jest taki temat, sama go założyłaś) :) |
1. Można budować kościoły (jeżeli ściągnięsz odpowiednie dodatki z internetu np. krzyże) i urządzać przyjęcia na parcelach publicznych (tzn. Możesz urządzić ślub na parceli publicznej w kościele, ale do tego wymagany jest dodatek na studiach (Sim musi kupić sobie komórkę, żeby mógł zadzwonić i zaprosić gości na przyjęcie) i taki specjalny hack, który umożliwia organizowanie przyjęć na parcelach publicznych - na stronie modthesims2.com
2. Analogiczna sytuacja (można urzadzić przyjęcie w wybudowanej przez siebie sali balowej pod w/w warunkami). 3. salony kosmetyczne itp. dochodzą w dodatku "Własny Bizness" i są specjalne parcele i meble (np. krzesło fryzjerskie). 4. Możesz unikać ich robienia :) |
Mam problem !! Czy dodatki i gra z serii the sims2 może być zainstalowana, gdy mam zainstalowane the sims /: historie z zycia wzięte ?? pomóżcie bo niewiem czy moge kupić se gre ts hzżw !!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja też mam pytanie:
Czy to w NŻ występuje ta nagroda aspiracji operacje plastyczne? |
Nie, ona dochodzi w Na studiach :P
|
To w czy takim razie można tą nagrodę ściągnąć z Internetu??
____________________ EDIT: Nie aktualne :P |
Wiecie skąd ściągnąć podjazd do auta? Chodzi o podjazd który nie zajmuje całej trawy jak ten w TS2 NŻ. Szukałam na paru stronach ale nic nie znalazłam.
|
justinea4, nie ten dzial.
ale: http://modthesims2.com/showthread.php?t=233922 http://modthesims2.com/showthread.php?t=226158 http://modthesims2.com/download.php?...eBV=1&gameFT=1 tutaj przegladaj dalej. wystarczylo zajrzec do slownika i w wyszukiwarce modthesims2 wpisac driveway... |
Wielkie dzięki :))
|
Z kad można ściągnąć the sims 2 nocne życie.Plizz odpiszcie mi w prywatnej wiadomości. Sorki że tak tu napisałąm :)
|
Z półki w sklepie MM/empik i innych
I nie przepraszaj tylko zapoznaj się z regulaminem* * Jeśli to zabrzmiało obraźliwie to sorry.. |
Wgralam cale mnostwo dodatkow z roznych stron. Simy dzialaja, ale nie wszystkie dodatki. Czesc z nich widze w sklepie (sa ikonki) ale nie moge ich kupic ani wykorzystac w grze. Inne z kolei (te dotyczace fryzur, ubioru itp.) wyswietlaja sie jako gole manekiny, ale po nacisnieciu na tych golych manekinach moj sim dostaje ubranie ... niestety w grze to ubranie nie wystepuje. Co zrobilam nie tak?
|
Może są to uszkodzone dodatki ;q
a jeśli chodzi o ubranie miałąm z niektórymi tak samo ;) |
A może nie masz takich dodatków jakie są wymagane do działania obiektu (w sensie np. Własny Biznes itp.)? A ściągasz meshe?
|
Czesc!Mam bardzo wielki problem male dziecko zaklinowalo mi sie w krzeselku (to nie zart!!!!) robilam wszystko co mozliwe ale nawet jak doroslo nie moglam go z tamtad wydostac :( Bardzo prosze o pomoc!jak ktos chce zobaczyc zdjecie tej sytuacji to prosze pisac na maila!: [email protected]
|
Użyj kodu move_objects on i skasuj krzesełko? A tak to zły dział.
|
Mam pytanie gdzie moge zainstalować samochody ściągnięte z internetu do the sims 2 Nocne życie ????
|
Cytat:
|
mam pytanko co sie bardziej opłaca kupić nocne życie czy osiedlowe życie xD
|
zależy co wolisz - życie w apartamentach z sąsiadami, czy balangi simami do rana xD
A tak serio to ja bym Ci chyba bardziej nocne życie poleciła, ale to jest moje zdanie. OŻ wcale nie jest takie ciekawe. :/ |
Ja polecam bardziej Nocne Życie - dużo opcji. Moje simy często gdzieś wychodzą, a jak nie wychodzą na przedmieścia, to mogą umawiać się z simami w domu.
Ja zawsze swatam pary simów przez randki - chyba od czasu tamtego dodatku nie zdażyło mi się, żeby jakiś sim zaręczył się z kimś bez wcześniejszej randki. Osiedlowe życie jakoś mnie tak nie zachwyca. |
dzienki za doradzenie ale w pewnym sęsie chodzi mi o to ile zajmują na kompie miejsca
|
Jeden dodatek: 1.5 GB
|
Jak zrobic udane przyjęcie? wiem wiem... dzwonię, są goście.. ale każdy robi coś innego. Zamiast byc w wydarzeniu kiedy np. sim przeradza się i obchodzi urdziny.
ps wiem tloskę nieskładne :D ale w wyszukiwarce nie ma.;/ bu.. wiem ze kiedys czytałam,. a sie nie kce znaleźc |
Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ht=przyj%EAcie znalezione za pierwszym szukaniem. |
No to teraz ja :D
Mam The Sims 2 Double Deluxe i nic oprócz tego. Chcę sobie ściągnąć w jakiś sposób aparat do robienia operacji plastycznych doktora W Czy jest opcja,żeby takie cuś ściągnąć? Jeżeli tak,podalibyście stronki? Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
niepokorna- ten aparat dochodzi w NS jako nagroda za karierę showbiznesu. Więc jeśli masz tylko doubleDeluxe to nici z operacji plastycznej.
|
mam pytanie: jak można z Sima zrobić likantropię? I w jakim dodatku jest to dostępne? Piszcie koniecznie! chciałabym spróbować XD
|
Musisz mieć dodatek Zwierzaki i musi cię ugryść wilk.
|
ouh.... musze skompinowac zwierzaki ^^ a dokładnie gdzie bym tego wilka spotkała?
|
Czasami przychodzi w nocy przed twój dom. Zawsze też na "powitanie" kopie ci ogromny dołek na samym skrawku parceli. Jednak by twój sim stał się wilkołakiem (likantropią), musi cię ugryść lider wilków, to taki najczęściej brązowy wilk ze świecącymi oczami.
|
Aby go zwabic mozesz obsadzic ogródek róznymi drzewami i krzewami :) Przydadza sie równiez chwasty.
Co Ciekawe, Wilki równiez zwabiaja... niemowleta i (male) dzieci! :rolleyes: [Tak w kazdym razie pisze jesli sim ma pragnienie zostania wilkolakiem; u mnie dziala] |
Cytat:
|
no to jak usuwa sie
trumne z trybu kupowania?! |
eee z trybu kupowania? Nie za bardzo rozumiem....
|
no chce usunac trumne tak, zeby wogule jej nie bylo!!!
moja osmioletnia siostra daje w simsy i nie chce by ciagle pytala sie: "a do czego to służy???" |
dobra, pytam tutaj, bo podobno restauracje doszły w NŻ.
co zrobić, żeby simy w restauracji siadały przy jednym stoliku? bo u mnie zawsze jak przychodzą, to kazdy siada osobno ._. |
Cytat:
Jeżeli mają usiąść razem to na randce lub na spotkaniu z przyjaciółmi. |
Fajniutka - nie da się usuwać przedmiotów z trybu kupowania, a szkoda, bo ja też kilka bym usunęła, bo są one mi po prostu niepotrzebne ;)
|
Cytat:
dzięki ;] |
Czy simowie moga 'robic' Bara-bara w samochodzie? :P
|
Cytat:
|
moga, poprostu niech dwojka simow wejdzie do auta no i jednym z simow klikniesz na samochodzie i bedzie opcja bara bara:D.
|
Słuchjcie. Da się jakoś zmienić cel życiowy. Po zmianie aspiracji na studiach wyskoczył mi taki durny, że trójka dzieci ma iść na studia. W domu jest 5 simów i jeszcze ma dojść 3 to się zupełnie pogubie z ich potrzebami.
boolpropem nie działa zmienia aspiracje ale nie cele życiowe :( |
@Mirek: Przecież nie musisz robić celu życiowego. Co do zmiany, to podobno można je zmienić inSIMenatorem, albo po prostu zmień aspirację i marzenie też się zmieni. Tylko nie boolPropem (nie zadziała), tylko Kulą Nowy-Ty-Senso.
|
Tuptuś ma rację boolProp w tej sprawie nie zadziała, bo odpowiada tylko za funkcję zmiany aspiracji nie celu życiowego. Trzeba pamiętać, że kula nowy ty senso zmienia aspirację i cel życiowy, ale gdy już zmienisz tą aspiracje to tracisz wszystkie punkty aspiracji.
|
Kompletnie bezsensownie evil zue pytanie
Dobra, to ja opisze swój malutki problem:
"Zwiedzając" Przedmieście natknąłem się na Klub "Mroczna Krypta" - niby niczego sobie, bar, DJ i powolni kelnerzy, jednak nie ma co ukrywać, że całość konstrukcji tego budynku przypadła mi do gustu. Postanowiłem zrobić jego odwzorowanie, mineło niewiele czasu i już wyuczyłem się go na pamięć, nawet budowa każdego stolika i lamp w te samą stronę i na odpowiednim miejscu ( teraz już buduje go z pamięci w ok. 15min. ). Są jednak w tym budynku rzeczy, których odwzorować się nie da, dobra już wiem jak wstawić drzewo wewnątrz, budować "połówki" podłóg i wstawiać rozpraszacz cienia na kolumny po środku, chodzi tu np. o połączenie bar + kolumny ( okej ujdzie w końcu na co to potrzebne? ) i drzewa na zewnątrz z podłogą ( to chyba niemożliwe ), umieszczenie białych podłóg chodnika poza teren parceli, na którym jest trawa ( to też ). No to poza tymi szczegółami wszystko jest w porządku. Myślę, że NIE MA na to sposobu, jednak jeśli ktoś go zna ( w co wątpie ) to przyznać się. PS: wątpie czy znajdę rozwiązanie Narq |
Myślę, że to wszystko (albo większość) na podstawie kodu MoveObjects on
Aby postawić drzewo na "podłodze" najpierw kładziesz "podłogę", później wpisujesz kod i na tym stawiasz drzewo. W drugą stronę "podłoga" nie zakrywa części podłoża należącego do drzewa. Pewnie podobnie z tym barem i kolumnami, ale niestety nie pamiętam tego budynku tak dobrze jak Ty :) |
Zadziałało, chyba pozostane przy tym kodzie.
Dzieki |
Hej, a zna ktoś jakiś sposób, aby Cygańska Swatka dawała randki tylko z "niezależnymi" simami *townies/downtownies, nie pamiętam jak po polsku :<* ?
Irytuje mnie, jak sim chce randke, a zsyłają mu mojego sima zamężnego/zaręczonego/z kimś na oku ^^" Powtarzanie randki kilkanaście razy jest męczące ;] |
Gdzie można spotkać wampira? W jakim klubie/kawiarni/miejscu ?
Byłam w "Mrocznej Krypcie" (najbardziej mi pasowało), od 19.00 - 1.00 żadnego wampira ^^ |
Praktycznie wszędzie na przedmieściu, byleby w nocy. Wampiry znów też tak często nie przychodzą (bynajmniej mi)
|
Czy można jeździć na rodzinne przejażdżki?Chodzi o to żeby jechało kilku Simów,a nie jeden.Próbowałam,że dzieciak wsiadł do auta,ojciec też i ojcem klikneła na przejażdżke.Niestety dzieciak wyszedł.
|
Jeśli chodzi o Mroczną Krypte to ilekroć próbowałem, spotykałem je właśnie
między 2:30 - 6:00 ( o ile nie pojawiła się dobra wróżka z OŻ ). Jak już ktoś powiedział spotkasz je wszędzie i nigdzie od 19:00 do 6:00. Najlepiej wyjeżdżaj na Przedmieście jak najczęściej. |
Cytat:
|
Jemu chyba chodziło o przejadżki, gdzie sim wsiada do auta i znika poza parcelą, a "my"(gracze) zostajemy w domu.
|
Tak,właśnie o to mi chodziło.
I przy okazji,jestem dziewczyną. |
O, przepraszam
A co do problemu, chyba się nie da. |
mam problem bo jak mam wampira to niemam hrabia lub hrabina i jeszcze jeden problem jak mam wampira to jak włanczam drugi raz gre to zęby wampirze są lewitujące
|
Twój sim nie będzie mieć hrabia na początku jak jest z wiedźmami :) (Bardzo dobra wiedźma itd. ;p)
A z tym 2 to nie wiem. |
pati zle zrozumiałaś jak mam wampira on się nazywa normalnie przykład Weronika Huligan a powinno byc Weronika hrabina Huligan
|
Nie powinno tak być. ;]
|
Nocne życie posiadam już od dawna, ale teraz mi się tak zachciało wampirami grac... Czym one właściwie się żywią?? Bo jak każe im jeśc normalne rzeczy, jak p. makaron z serem, to pasek głodu strasznie mało się napełnia.
|
Bo po makaronie z serem w ogóle się strasznie wolno napełnia :D
raz miałam wampira i one po prostu jadły. Ot tak :) |
...ja jednakowoż polecam hacka z modthesims2 kiedy to można się żywić... krwią simów :D Zabawne bardzo, ale nadaje prawdziwości! Trochę mnie irytowało jak np. wampir sobie wcinał spaghetti czy kotlety mielone.
|
Cytat:
Hack na wyssanie krwi która powoduję powiększenie paska Głodu http://modthesims2.com/download.php?t=254769 |
Wiem ,że pytanie mogło sie powtórzyc ale i tak zapytam :D
Co zrobic żeby Pani Zadecka walneła mojego sima torebką??? Bo mnie tylko karci i karci :D (jak już to naprawde było a jestem tego świadoma to chociaż link) :D |
Ja się całowałem z kochanką :D
|
A jest jakiś inny sposób???
|
Cytat:
Cytat:
|
helena to chyba masz bardziej wredną Panią Zadecką od mojej ponieważ to nie działa :( Ktoś ma inne porady???
|
mnie nigdy Pani Zadecka nie uderzyła torebką- milusia ;)
Za to często policzkuje ;D |
Jak to policzkuje? :O A jak to zrobić?
|
Właśnie pierwsze słysze...ale i tak fajniej by było torebką ;)
|
Policzkować też może, a jak :D U mnie zdarzyło się jej parę razy, ale torebka częściej idzie w ruch. Poza tym zabawnie wygląda, jak oczkuje za simami siedząc przy barze, albo robiąc na drutach. Wklejam fotkę:
[img]http://i42.************/femf5s.jpg[/img] Podrywającej Zadeckiej nie mam, ale robi identyczne miny, jak moja simka na tym zdjęciu :D: [img]http://i44.************/2e2iknt.jpg[/img] |
Jin- nic nie robię, tzn. w sensie kody czy coś, zamiast torebką to ona mnie policzkuje.
|
Aha ale jakoś mnie nie chce tylko właśnie jak robiłam helena to co mi radziłaś to niereagowała a czasem to nawet te oczka robiła
Ja chce Wredną staruszke |
a tak propo Zadeckiej. czy jest jakiś sposób/kod/hack żeby zaprzyjaźnić się z nią ?;)
|
A nie da się zrobić tego normalnie :|
|
A sim też może robi coś na drutach tak jak Zadecka....mam ten dodatek ale nie wiem
|
NA DRUTACH? :O Nie widziałem, że robi coś takiego :O
|
Koleżanka Helena zamieściła wcześniej fote:
[img]http://i42.************/femf5s.jpg[/img] |
Na drutach sim nie moe (przynajmniej ja nie wiem) a zaprzyjaźnic się to chyba też nie (chyba że boolpropem ale nie próbowałam bo chc wredną staróżkę)
Ktoś wie w jaki sposób mam zmósic ją żeby mnie tą torebką walneła :( ??? |
Nie da się chyba na niej zemścić, albo naciśnij na nią i szukaj opcji ''irytuj'' ;)
|
całuj się z simem. irytuj ją. tak długo aż się wkońcu potwornie zdenerwuje ;) może to coś pomoże .
______ setny post ! :D |
Ty wiesz ile razy sie z simem mój sim całował a ona nic nawet mu nie pogroziła tylko przy tym barze albo na drutach albo do łazienki chodzi
Tylko mnie sie taka Zadecka trafiła??? :( |
ja bym się na twoim miejscu cieszyła, hehe ;D
moja mnie do szału doprowadza ;[ |
Ale na co jej torebka (skoro wprowadzili ją to niech będzie z niej jakis pożytek) :D
|
A ja mam pytanie co do celów życiowych simów.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie są cele życiowe do wszystkich aspiracji? |
Cytat:
Np. Sim z aspiracją "tworzenie rodziny" zazwyczaj chce mieć 5 dzieci, albo 20 wnuków. Sim z aspiracją "bogactwa" chce zarobić 100 000 $ albo zdobyć szczyt jakiejś kariery. |
No ale mi chodzi o to jakie się trafiają przy danej aspiracji.
Bo chyba każda aspiracja ma własne cele życiowe |
Bjork Ci to dobrze napisała.
Ciągle są inne. |
No ale jest jakiś zbrór Celów dla danej aspiracji.
Ciągle trafiają się inne ale po jakimś czasie zaczną się powtarzać. Do każdej aspiracji podporządkowane jest pare, może parenaście Celów. Tylko aspiracja: Apetyt na smażony ser ma jeden cel życiowy. |
Podam ci przykładowe cele życiowe do danych aspiracji, oprócz pragnienia zdobycia szczytu jakiejś kariery.
Rodzina: Mieć 20 wnuków. Dożyć złotego jubileuszu. 6 dzieci się żeni. Mieć 10 dzieci. Romanse: Bara-bara z 20 różnymi simami. Pogoń za bogactwem: Osiągnąć szczyt 3 przedsiębiorstw (*wymaga WB ). Poszukiwanie przyjemności: Mieć 50 pierwszych randek. Popularność: Mieć 20 najlepszych przyjaciół. Nauka: Skończyć studia z wyróżnieniem (dla nastolatka). |
Dzięki
A jeśli będę miał jedną aspirację osiągnę cel życiowy i później zmienię na inną aspirację to nadal będę miał platynową aspirację czy będę musiał robić nowy cel życiowy? Zapomniałeś o jednej aspiracji Apetyt na smażony ser, jej jedyny cel życiowy który może się trafić to zjeść 200 tostów z serem :) |
Raz zdobyta platynowa aspiracja nie ucieka :)
|
Nie napisałam o Aspiracji Smażonego Sera, ponieważ sam zauważyłeś, że jest tylko jeden cel. Przypomniał mi się mój temat o celach życiowych, który kiedyś założyłam. Może Ci się przydać.
|
Ej!Wszędzie pytam...i pytam...GDZIE SĄ WAMPIRY?!
|
Zależy...idź na parcele publiczną i czekaj całą noc ( i radze patrzec bo może tylko przez parcele przejśc)
|
Po pierwsze to nie krzycz.
Po drugie ten temat był wałkowany tyle razy, że aż niedobrze się robi. Po trzecie wyszukiwarka nie gryzie. Dziękuję. |
Cytat:
|
Beep ja nie mam wampirów w Sekretnej Kuchni Zuzi. Wapmirus może tak na początek trochę kultury? co? I zgadzam się z Czekoladkowym.pl wyszukiwarka nie gryzie.
|
Jeśli bardzo ci zależy na spotkaniu wampira, bo chcesz się przemienić to po prostu stój na parceli publicznej nawet przez kilka dni, aż się pojawi i poprawiaj sobie potrzeby boolpropem. Ja tak robiłam, kiedy chciałam spotkać wiedźmę.
|
Aha przypomniało mi się ! U mnie wampiry najczęściej bywały na Przedmieściach w restauracja i klubach.
|
Cytat:
|
Helena, ale nie tylko na przedmieściach, również w Miasteczku i Lazurowej Promenadzie.
|
Cytat:
Jeśli zależy Ci na spotkaniu wampira to otoczeniu lub parceli domowej wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true' po czym w wciśniętym klawiszem SHIFT wybierz opcję make NPC i szukaj opcji 'grand wampire'.Wampir po kilku,kilkunastu sekundach przyjdzie , zaprzyjaźnij się z nim po czym on Cię ugryzie,a jeśli po zaprzyjaźnianiu się nie będzie interakcji 'kąsa mnie' to z przytrzymanym SHIFTEM kliknij simem na wampira 'make selectable'i sama wampirem na sima wybierz 'ukąś w szyję'. Lub wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true'z przytrzymanym SHIFTEM kliknij na sima i szukaj opcji 'make vampire'. ;) |
Wampiry chodzą na Przedmieściu po różnych klubach wyłącznie nocą. Najlepiej poczekać na nie cały dzień ;) No i oczywiście nie zawsze przychodzą.
|
Czekać na nie cały dzień lub nawet kilka dni i boolprop'em powiększać potrzeby,lub kodem maxmotives.
|
Mam problem, posiadam kilka dodatków, ale z racji, że konto mam jeszcze nie uaktywnione (naprawdę trzeba długo czekać ==) i pytania nie mam gdzie zadać (nie ma tematu z pytaniami w dziale ogólnym o problemach z TS2) więc zadam tutaj. NŻ także posiadam, więc powinno się zgadzać.
No więc. Moi simowie ciągle mają potrzebę wystroju na niskim poziomie, gdy wyjdą do ogrodu, spada do krytycznego minimum. A przecież jest wysprzątane, ładnie urządzone, są ozdoby podnoszące wystrój. Tak więc o co chodzi? Gryzie mnie to pytanie już od kilku dni. |
Może nie masz aż tak "ładnego" ogrodu/pokoju dodaj jakieś obrazy, rzeźby lub kwiaty, powinno pomóc.
|
No cóż, dodaję rzeźby, fontanny, kwiatki i inne duperelki ale to nic nie pomaga. Chociaż teraz im trochę wzrosło, nie wiem czemu... jak kupiłam samochód xD
|
A może masz popsute sprzęty w domu, a w ogródku stare gazety?
:) |
Gazetki wywalam, ale racja! Mam zepsute pianino. Nigdy bym nie wpadła na to, że to ma coś do wystroju! Dzięki wielkie.
|
Witam. Zakupiłem oryginalną grę The Sims 2tm Nocne Życie. Instalacja idzie świetnie, ładnie wszystko a na koniec wyskakuje "Błąd podczas instalowania aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana". Czytałem w google, żeby jeszcze raz uruchomić komputer, a jak nie zadziała to zainstalować na nowo The Sims2. Zrobiłem tak, po instalacji jeszcze zresetowałem komputer, ale podczas końca instalacji znowu wyskakuje ten błąd. Ściągałem aktualizacje ale pisze że "Dodatek ten jest przeznaczony do gry TheSims2 Nocne Życie, niestety one nie jest zainstalowane. Próbowałem podczas instalacji uruchomić ten patch niestety pisało że muszę wyłączyć grę The Sims 2 aby menedżer mógł kontynuować swoją pracę. Jestem już bez sił do tego dodatku. Prosiłbym o waszą pomoc. !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oczywiście że mam oryginał. The Sims 2 i The Sims 2 Nocne Życie są oryginalne.
|
Tasha, to chyba oczywiste, skoro napisał, że kupił oryginał.
Gdzieś w poradniku do Simsów jest numer do redakcji (czy czegoś takiego). Spróbuj do nich zadzwonić. Mnie pomogli, więc pewnie pomogą i tobie :) |
Witam.Mam taki problem :pożyczyłem od koleżanki The Sims2 nocne życie orginał ,się tak wymieniamy a problem jest w tym że jak zainstalowałem to zamiast ikonki samochodu widać No pic ,a u niej go było normalnie .Co to może być proszę o odp
|
Mam wielki problem....
kupiłam swojej simce najdroższego grilla. Kiedy kazałam jej zrobić hot - dogi spowodowała pożar (miała 4 punkty gotowania ) no i kiedy przyjechała straż to ugasiła ten pożar ale nadal był mały ogień nad tym grillem i nawet jak usunęłam ten grill to ogień został i nic z nim nie da się zrobić... płonie sobie w powietrzu i trochę to dziwnie wygląda :/ Zastosowałam kod, ale nie pomógł (move objects on ) BARDZO PROSZĘ O POMOC !!! |
@up
a może spróbuj boolpropem? (force error) |
ten ogień zniknął jak uruchomiłam gre ponownie ale pojawił się następny problem... :/
moja simka nie chce się zajmować swoim niemowlakiem ... jak każe jej nakarmić lub pobawić się z nim to poprostu to ignoruje... i robi co chce a w domu nie ma innej osoby ktora by mogla sie zajac małą. prosze o pomoc !!! |
Witam!!!
Mam kilka pytań dotyczące gry The Sims 2:)) Mianowicie dlaczego moje simy zostawiają cały swój dobytek w starym domu kiedy się przeprowadzają do osoby z innego otoczenia?? Drugie pytanie czy można przeprowadzić się np. z Miłowa do Dziwnowa ??? I ostatnie: czy można zmienić ubranie ciążowe przyszłym mamom??? Ściągnęłam kilka innych ubranek ciążowych ale one nie działają w grze. Pozdrawiam:))) Z góry dziękuję za odpowiedź:)) |
Cytat:
|
Cytat:
1. Kupujesz ciuchy, które mają być ciażowe, narazie nie wiedać brzucha. 2. Włączasz kod boolProp...blablabla..... 3. Klikasz na sima przytrzymując Shift 4. Wybierasz opcję spawn/Tom's Clothing Tester 5. Pojawia sie wieszak sklepowy 6. Wybierasz opcję Plan Oufit (czy coś takiego)/...Maternity lub Casual 1 (chyba casual 1) 7. Planujesz simce ubrania wybieracjąc te, na których widać brzuszek 8. Zatwierdzasz 9. Cieszysz się nowymi ubrankami ciążowymi ;) PS: jeśli coś spartaciłam to niech ktoś porządniejszy niż ja mnie poprawi, ponieważ nie umiem tego napisać, w grze mi to wychodzi, bo widzę opcję ale tak to nie pamiętam dokładnie. |
Zapomniałaś napisać, że gdy ma to ubrać trzeba wcisnąć jeszcze Force Redress czy jakoś tak.
|
Wiem że już było to pytanie nie raz, ale szukałam i szukałam a linki zazwyczaj już wygasły- chodzi mi o ten program(?) przez który nastolatka moze być w ciąży... In.. coś tam o ile dobrze pamiętam.. Byłby ktoś tak miły i dał mi linka do tematu/ programu (najlepiej żeby było wyjaśnione co dokładnie ściągnąć :) )
Prosze mnie nie bić :) |
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46758
Z tego co mi się wydaje, to w tym temacie jest link do pobrania. |
Cytat:
Problem jest w tym, ze zadne kody mi nie dzialaja:(((( |
Wielkość liter ma znaczenie... Spróbuj wpisać boolProp testingCheatsEnabled true lub boolProp TestingCheatsEnabled true
|
A mi ten kod działa jak nie daję wielkości liter.
|
Ja zawsze daje boolprop testingcheatsenabled... nie wpisując dużych liter i zawsze mi działa...
|
Nie wiem czy takie pytanie już było, ale trudno. Jest jakś sposób na to, żeby sprowadzić Zadecką do domu? Najlepiej żeby nie było to za pomocą przywoływacza sąsiadów.
|
@up: raczej nie. U mnie nawet nie da się do Zadeckiej zagadać.
|
a jak zrobic zeby sim wypil ten eliksir wamporzycenia czy jakos tak??
|
Cytat:
Jak już go kupisz to klikasz na siebie (na Sima- wampira) i masz opcję wypij eliksir(albo użyj), pijesz i nie jesteś już dzieckiem nocy. A jeśli chodzi Ci o eliksir, który zamienia Cię w wampira to takowego w grze nie ma. Musisz ściągnąć hack z neta. |
Albo użyć boolProp'a :D W opcji spawn jest Sim Modern (czy jakoś tak- mi nie dział ostatnio, więc nie pamiętam;)) potem Make Vampire i już masz wampira :D
|
Na MTS2 jest taki specjalny obraz dzieki ktoremu mozemy zamienic sima w wampira, simorosl itp
|
Mam problem. Mojemu Simowi-DOROSŁEMU nagle zmieniła się aspiracja-z chęci tworzenia rodziny na pogoń za dorosłością!! prawdopodobnie dlatego,że używał Hełmu Mądrości z niepełną aspracją złotą;/ sądziłam,że nic się nie stanie.. Nie wiem co mam teraz zrobić,bo nie moge korzystać z nagród aspiracji teraz,a potrzebuje go odmłodzić. Jeśli ktokolwiek wie jak to odwrócić,prosze pomóżcie!
Zależy mi na tym bardzo. Próbowałam go przeprogramować, stało się jeszcze gorzej,bo jego aspiracja zmieniła się na-chęć zjedzenia tosta.. Jestem przerażona i prosze jeszcze raz-pomocy!! |
Nie wiem, kto wymyślił asprację jedzenia sera... Po prostu musisz z aspiracją platynową użyć tej Kuli NowyTySenso :) A z tą aspiracją jest to dość proste, zrób kilka tostów z serem i po ptakach :D
Cytat:
|
Próbowałam użyć tej kuli[mając całą aspiracją taką biała],ale właśnie zaczął lecieć z niej dym czerwony jak Sim miał w nim głowę i gdy wyszedł zmieniła się aspiracja-ten znaczek[który normalnie jest albo romansowanie,tworzenie rodziny lub coś tam z wiedzą,]na znaczek w kształcie tosta.
Wyszłam wtedy z gry i nie zapisałam,więc dalej mam pogoń za dorosłością;/ |
Szkoda ze wyszłaś. Mogłaś naten czas sprobować jeszcze raz z kulą senso skoro przedtem było błędnie pogoń za dorosłością, a aspiracja zyciowa przyjęła realny kształt. Może akurat by się udało??
Chociaż z drugiej strony też raz zdażyła się taka dziwna sytuacja z dopalaczem - zaniżał paski potrzeb mimo że aspiracja była platynowa. |
Próbuj z kulą, dopóki nie uzyskasz zamierzonej aspiracji.
|
Cytat:
Używasz takich programów? |
Simsy mam orginalne. Właśnie wczoraj postanowiłam spróbować tego kodu boolprop ;p. ale próbowałam na innej rodzinie.
Może faktycznie to przez to. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi:) Będe próbować. Przeprogramowałam go ponownie na apetyt na ser, następnie spełniłam jego marzenie o zjedzeniu tosta z serem,żeby miał całą aspirację,a następnie przeprogramowałam go ponownie i wtedy już mogłam wybrać jego cel. [to tak dla wszystkoch,którzy będą mieli podobny problem;)] Dziękuję wszystkim jeszcze raz;] |
Cytat:
Sim Pe jest legalny :) Tak na przyszłość, jeśli już wiedziałaś to dla innych ^^. |
Mam pytanie. Kiedy instaluję the sims 2 nocne życie pasek instalacji dobiega tylko do 57 % i się zatrzymuje. Gdy klikam na aktualizację wyświetla mi się wiadomosc, że jest za mało miejsca na dysku, ale to nieprawda. Pomożecie zainstalować ten dodatek?
|
Może płytka zarychana
|
Może za mało miejsca jest na dysku, na którym znajdują się "Moje dokumenty", a nie w tym, gdzie instalujesz grę?
I tak jak pisał Arti, zobacz, czy z płytą wszystko w porządku. |
Pewnie płyta jest uszkodzona. też tak miałem kiedyś z czymś. Instaluję i w połowie wałek.
|
Hej.
Nie wiem gdzie to dać nie chcę mi się nowego tematu zakładać jakby nie tu to przenieście do innego działu. Czy wy macie takiego samego buga jak ja? Kupiłem już dawno klub Mroczną Kryptę ale gdy tylko klient siada na stoliku na tarasie to gdy przynosi kelner jedzenie to nie ma jakby nic mu nie dawał i dzieje się już zanim kupiłem Własny Biznes. Co mam z tym zrobić,żeby klienci jedli na tarasie. |
Mam the sims Double Deluxe czyli podstawe the sims 2 i dodatek Nocne życie .. chciałabym się zapytać czy do double deluxe można instalować inne dodatki?? z góry dzięki za odp! ;*
|
Tak, można :)
|
Wielkie dzięki!!
|
do którego dodatku dochodzą perfumy??? Bo mam taki problemik: Moja simka wybrała się na randkę ze swoim chłopakiem i gdy (chyba) piąty raz psiknęła się perfumami to spod stup wyrastały jakieś ciemne bąble, a obok niej fruwały muchy... musiałam wrócić do domu aby się umyć... Czy jest jakiś sposób na to aby pozbyć się tego czegoś na parceli publicznej ?
|
Możesz ściągnąć perfumy stąd:
http://www.parsimonious.org/furnitur..._Perfume.shtml http://www.parsimonious.org/furnitur...-Panacea.shtml Ale nie jestem pewna, czy to na 100% pomoże. |
Hej. Chcę się dowiedzieć jak zaprosić grupę na parcelę publiczną. Mam grupkę dzieciaków i chcę ich wysłać do "szkoły" którą sama zrobiłam. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
PZDR~Caro |
Musisz nacisnąć Zaproś==>grupę tymczasową i wtedy wybierasz czy na zabawe czy na spotkanie. A tak normalnie to nie wiem czy się da. Pozdro :)
|
@Natalia:
1. Tak. 2. Nie. 3. Chyba nie... 4. To zależy. |
Zna ktoś jakiegoś realistycznego skina do wampirów( żeby takie niebieskie nie były), bo ja szukałam ale nie mogłam znaleźć :<
|
Podróże- ale wtedy ludziska przychodzą do domu :/
|
Czy jeśli mam 2 simy np. 2 siostry mieszkające razem , to czy jak pójdą na parcele publiczną do restauracji mogą razem zjeść obiad (przy tym samym stoliku) Jeśli tak to jak to zrobic ?
|
Dodatek kosztuje 70/80 złotych w Auchan taniej kupisz niż w Empiku.
Jak zrobić żeby wampir mnie ukąsił ? |
@up
Najpierw musisz spotkać wampira, zapoznać się z nim, zaprzyjaźnić i wówczas Sim wampir powinien Cię ukąsić. Nie masz na to wpływu, musi po prostu chcieć Cię dziabnąć ;) |
ja mam takie jedno pytanie:) jak się tworzy samochody??? Bo bardzo chciałbym zrobić a gdy już zrobię dam do ściągnięcia
|
miko252
nie jestem do końca pewma, ale chyba w warsztacie? tak jak inne obiekty. Jeśli nie, to sorki ;) |
Jaki tam warsztat?!
SimPe i programy do modelowania w 3d. Oczywiście do tego wiedza i umiejętności, ogólne POJĘCIE o sprawie. |
Ja mam jedno pytanie :P Jest jakiś kod, żeby sprowadzić wampira ? :O
|
boolprop użyj
|
Może trochę jaśniej wytłumacz.
Wpisujesz w otoczeniu kod boolProp testingCheatsEnabled true Wchodzisz do rodzinki, przytrzymuje Shift i klikasz z wciśniętym Shiftem na skrzynk pocztową. Wybierasz Make NPC....Vampire Wampir powinien po chwili pojawić się na granicy parceli. |
Oj raczej nie ma takiego kodu [przynajmniej ja nie znalazłam]..
Ale to by było b. przydatne ^^. Bo mnie to już zaczyna denerwować jak dzieciaki , maja zero zabawy, a jeszcze lekcje muszą odrabiać .. :| |
Cytat:
|
@Kirix: Wpisujesz w otoczeniu ten kod, co podała wyżej zelkam (ten pogrubiony), a potem w rodzince "przesuwasz" simowi pasek zabawy, żeby był zielony ;)
|
albo użyć też kodu maxmotives.
|
@up: Ale wtedy zapełniają się wszystkie potrzeby, przez co (np. za całe towarzystwo) nie można "normalnie" do kogoś zadzwonić w celu zaprzyjaźnienia się z nim, aby np. awansować w pracy (bo rozmowa za szybko się kończy) ;)
|
Mam pytanie, albo raczej problem:
Ponoć z NŻ dochodzi możliwość widoku sąsiednich parceli. Ja ich w grze nie widzę ! Ani parceli publicznych, ani mieszkalnych... |
Bo to najpierw trzeba sobie ustawić w ustawieniach. Gdy wejdziesz w ustawienia to w którymś z tych "przedziałów" (grafika,opcje gry itd.) powinna być opcja "sąsiedzi" lub coś podobnego. W każdym razie powinieneś poszperać w ustawieniach.:)
|
Ustawienia --> Opcje kamery --> Zasięg widoku parceli; i ustaw co najmniej średni ;)
|
Błąd podczas aktualizacji pokazuje sie dymek teraz aplikacja zaaktualizuje grę the sims 2 no i klikam ok i piszę wystąpił błąd podczas aktualizacji
|
Masz oryginał?
Płytka nie jest porysowana? |
Też miałem ten błąd, ale wyczyściłem rejestr i aktualizacja przebiegła bez problemów ;)
|
Ava z tego co wiem nie da się tego zmienić, no chyba, że wyleczysz wampiry kupując eliksir od cygańskiej swatki :)
|
|
Miał ktoś z was problem, że przy instalacji NŻ coś poszło nie tak i gra nie chciała działać??
|
Cytat:
Tak w ogóle, dałoby się zrobić ściągnąć z neta jakiś obiekt, który w NŻ zmieniałby zwykłą restaurację w bar szybkiej obsługi? (sim zamawia żarcie przy kasie i nie musi czekać aż kelner do niego podejdzie) |
Dokładnie nie pamiętam ale jest już dobrze...
Bo poprosiłam moją kumpele żeby mi pomogła i jest dobrze ;) Ale dzięki za chęci ;* |
Hej Mam taki malutki problemik...
Jak wstawić samochód do garażu?? I jeśli da rade to czy garaż ma być większy niż przedłużenie podjazdu czy nie?? Za odp z góry dzięki Sorki za posta pod postem to sie nie powtórzy |
Musisz postawić podjazd i ewentualnie przedłużenie. W miejscu przedłużenia jest garaż. Możesz pomieszczenie zrobić większe. Wybierasz samochód i po prostu umieszczasz go na podjeździe lub przedłużeniu.
|
No tak ale chodzi o to że gdy już jestem w trybie gry to oni stawiają samochód tylko na podjeździe a garaż stoi pusty...
Problem może być dlatego że jak budowałam dom to samochód postawiłam przed garażem?? |
Taak. : D
Jak chcesz, żeby simowie parkowali w garażu to przenieś samochód na przedłużenie podjazdu, czyli do środka garażu. |
Aa ha.;*
Dzięki to pomogło ;3 |
Hej mam pytanie ;-) może dla niektórych z Was to normalna rzecz ale ja mam problem ;p Kupiłam samochód i mój sim pojechał na przejażdżkę. Po jakim czasie on wróci? Minęły chyba 3 dni i nie wraca a już ma prawie wszystkie te wartości głód itp na najmniejszym poziomie i boje się że mi umrze :P moge jakoś kontrolować to kiedy on wróci z tej przejażdżki?
|
To niestety jakiś błąd jest. Polecam zainstalować łatkę.
|
A skreśliłaś/eś mu interakcje u góry? XD
Nie wiem. Wszystko jest możliwe. ^^ |
Ja tak miałem i usunąłem podjazd. Potem pokazał się dymek, że sim nie ma gdzie zaparkować to z powrotem go wstawiłem i sim wrócił :)
|
Ja mam pytanie :)
Otóż podczas wizyty w galerii handlowej mój sim nawiązał znajomość z fryzjerką. Porozmawiał z nią, poflirtował. Jest między nimi duża chemia, wyjątkowo szybko narastał im pasek znajomości. Mało tego, w jego pragnieniach jest randka z nią, a podczas jej pracy jest to niemożliwe. No to ok, wrócił do domu, bierze za telefon, a tu Julii nie ma na liście osób do których można zadzwonić. Tymczasem raz ona zadzwonila do niego, więc telefon ma. Więc o co chodzi i jak to rozwiązać? |
dlaczego w niektórych filmikach z simsów, simy wyjeżdzają samochodem na ulice a u mnie tylko wsiadają i zniakają?
|
Pewnie masz podjazd ustawiony kodem moveobjects on przy krawędzi, gdzie normalnie podjazdu nie da się umieścić ;)
|
nie mam żadnym kodem ustawionego podjazdu tylko normalnie prosto z trybu budowania:/
|
Hej mam pytanko? co je wampir w the sims 2? wiem że głupie pytanie ale mam wampira w 2 i czym mam go żywić? pytam się bo to mój pierwszy wampir w the sims 2 i zielonego pojęcia nie mam czym wampira żywić:p
|
...krwią? ;)
|
Sama jesteś krew!!!
Wampir je normalne żeczy! Jest mod aby żywił się przemenianiem w wampirów (cgyba na MTS ;)) Ginsei- to nie TS3, a jeśli nie masz pojęcia to zapraszam tu: http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_Wiki |
Spoko Kenny, w TS2 też grałam (więc pewne pojęcie mam), a mimo to nie uzurpuję sobie prawo do obrażania innych, w przeciwieństwie do ciebie. Mogłeś spokojnie grzeczniej powiedzieć, że popełniłam błąd, ale po co, nie?
Ja osobiście odpowiadałam z tego, co sama zapamiętałam. Jakbym pisała w kontekście TS3, to bym jeszcze o owocu plazmowym napisała, a tego przecież nie zrobiłam :/ |
Ja nie chciałem być złośliwy, poprostu gwałtownie zwruciłem Ci uwagę ;)
|
Em, teraz ja mam pytanie... Jak usunąć Panią Zadecką z rodziny? Dodałam ją i zapisałam grę, a teraz nie mogę się jej pozbyć. Nie mogę jej zabić, bo nie będzie jej na przedmieściu (chyba że npc się ''odradzają'', ale nie wiem). Jak ją usuwam opcją force error, po wyjściu i wejściu w tą rodzinę znowu jest. W dodatku jej głowa zrobiła się czarna, nie wiedzieć czemu. Nie wiem, co robić :(
|
Spróbowałabym to zrobić przez SimPe - tzn. gdy otworzysz sobie tam otoczenie, po lewej wybierzesz sobie family information i znajdziesz nazwisko householdu gdzie jest Zadecka. Potem wystarczy ją zaznaczyć i kliknąć "usuń".
Nie daję gwarancji, że potem pojawi się na przedmieściu i że nie będzie jej widać w ekranie ładowania rodziny, ale grać nią już nie będziesz mogła. Kolejny dowód na to, że granie Zadecką JEST złe. Nie radzę tego robić, bo to ewidentnie może zepsuć grę. |
Dzięki Liv, ale ja tam wolę nie używać SimPE. Pokombinuję jeszcze z insimenatorem :)
A co do tej czarnej głowy, to mam kolejny problem. Niektóre moje Simki też mają takie głowy jak moja Pani Zadecka... Kiedyś były normalne, a teraz widać tylko brwi. Reszta ciała jest normalna. Kiedyś gdzieś tu widziałam taki problem, ale zapomniałam gdzie on był, zresztą tam czarna głowa była chyba tylko przy ubraniach ciążowych. A u mnie jest na każdym ubraniu. Próbowałam resetować Simkę, zmieniać wygląd, ale czarna głowa jak była, tak jest :c |
Może foto?
|
|
Miałem podobnie, pobierałaś skiny zastępcze?
Ja miałem tak, przez zastępcze skiny :redface: |
Tak, mam skiny default, ale nie wiem, czy akurat ta Simka taki ma. Mam dużo takich Simek, a tylko 3 mają takie głowy :|
|
A jak chcesz w lustrze zmienić im wygląd to co się dzieje?
Jak na mój gust to też defaulty. |
Ja jej zmieniałam wygląd insimenatorem. Od lustr się odzwyczaiłam, dopiero muszę spróbować. Nie pomyślałam o tym :)
O, dzięki, podziałało! Musiałam zmienić kredkę do oczu :) Dzięki wielkie. |
Czy w tym dodatku są jakieś gotowe przedmieścia albo parcele? U mnie ich nie ma a wydaje mi się, że powinny być.. :|
|
Są xD Wchodzisz w miasto i w górnym prawym rogu masz rysunek z przedmieście, i tam jest jedno które możesz wybrać, albo stworzyć nowe ;) Do do parceli, powinny być w skrzyni domów :D
|
Tyle, że właśnie nie ma o.O
nic.. o co kaman? |
http://img252.imageshack.us/img252/6374/przedmiecie.jpg
NA taki obrazek naciśnij :D Powinno działać, jeśli nie - pisz do nas :) |
Skoro nie ma to sprawdź w trybie kupowania czy są obiekty z tego dodatku.
EDIT: ^Biały król? XD |
Cytat:
Koleżanka ma problem ze znalezieniem parcel, i stworzeniem przedmieścia.;) |
Kenny ale skoro nie znalazła tego przedmieścia to może dodatek się nie zainstalował. Sam tak kiedyś miałem, że niby jest ale obiektów ani nic nie ma. ;)
|
Już nie ważne, ale ja głupia jestem xdd.. Trochę inne było to dodawanie niż np w podróżach i dopiero dziś się skapowałam :P. A na parcele w skrzyni nie zwróciłam uwagi bo nie miały ikonki NŻ w rogu :/
|
Czy zdjęcia z budki fotograficznej zapisują się w jakimś folderze gry? Bardzo mi się one podobają i chciałabym je "wyciągnąć". Widziałam takie tu na forum w dość dużej rozdzielczości, widziałam też jako recolory różnych obrazków na stoliki, więc podejrzewam, że jest to w jakiś sposób możliwe. Ale jak to zrobić? |
Powieś je na ścianie w domu, potem otwórz sobie ten dom w SimPe (tzn. najpierw samo otoczenie, potem po lewej "lots") i stamtąd będziesz mogła wyciągnąć ten obrazek :)
Natknęłam się na ta opcję dawno temu, ale mam nadzieję, że dobrze zapamiętałam spsoób postępowania w takim przypadku ;] |
I potem moge zrobić recol obrazku, i go postawić w sypialni? :rolleyes:
|
Jeśli tego pragniesz, to owszem! :P
|
Cytat:
|
Dobra, to jednak nie tak :P
To teraz łopatologicznie - w grze wpisujesz kod boolprop ShowLotPackageFilename true, najeżdżasz myszką na interesujący Cię dom, zapisz nazwę pliku i szukasz go w folderze Lots otoczenia, w którym grasz. Jak już znajdziesz plik, otwierasz go w SimPE, na liście po lewej stronie szukasz jpg/png (albo coś takiego) image, szukasz tam obrazku, a jeśli znajdziesz, to po prawej stronie masz "Export" i przez ten przycisk wyciągniesz obrazek i zapiszesz sobie np. na pulpicie ;) Jeśli nie będzie pod "jpg..." to niżej jest jeszcze "Texture images" i tam będzie. Chciałam to sprawdzić, otworzyłam kilka domów (przy wyłączonej grze), ale nie mogłam trafić na taki, gdzie wiem, że mam obrazki ;< |
Już mam, są w "Texture images". Wieeelkie dzięki za pomoc, te fotki są po prostu świetne! :D |
Mam taki, problem, że gdy samochód wyjeżdża to nie ma animacji. :|
Czemu tak jest? |
Cytat:
|
Mam jakiś błąd. Gdy chcę zaprosić sima na parcelę publiczną, to dzwonię przez telefon, wybieram opcję 'ask on date', wybieram sima i lokalizację parcela publiczna. Wszystko ok, ale taksówka zawsze przyjeżdża za późno i sim, które zaprosiłam dzwoni z pretensjami i jak docieram na miejsce, to go nie ma. Co jest nie tak?
|
Bez modów też się tak dzieje?
|
Mody mam takie:
- nie pojawianie się nowych miastowych itd - Triplets and Quads - No Mr Huble - No Kich Trask - Write Novel Fatser - simy nie spraszają znajomych z pracy/szkoły - wyższe rachunki - dostaje się pkt techniczne za majsterkowanie Któryś z nich może powodować ten problem? |
Teoretycznie nie :|
Zapytałam wujka google i znalazłam m.in. taki temat na MTS. Gotowego, sprawdzonego rozwiązania niestety nie ma :( A tak na serio to sama mam z tym problem. Do pewnego momentu kazałam simowi czatować przy chodniku na taksówkę, a obecnie zapraszam sympatię do domu, a jak już się pojawi na parceli, dopiero wtedy proponuję randkę ;) |
Cytat:
EDIT: Problem rzeczywiście leży w szybki przewijaniu. Jak włączyłam wolny tryb życia, to błędu nie było. Jeszcze raz dziękuje za link :) |
Wiecie kim jest ta simka ? Pojawia się na każdym przedmieściu.
[IMG]http://i47.************/2ymfxvm.jpg[/IMG] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:08. |